![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Imię: Fonrar
Profesja: Elite Knight
Gildia: La Revolution
Świat: Arcania
Poziom: 186
Skille: 97/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Lamus.. niewazne jak sie tlumaczyc bedziesz to robiles PA.. miales wysoki lvl i nizuiutkie lvlki okradales. fakt.. wiekszosc miala (i nadal ma) wyjebane na nich ale to nie zmienia faktu, ze robiles PA. wiec nie czepiaj sie innych o to co sam robisz.. hipokryta ffs.. ja robilem pa
|
![]() |
![]() |
#143 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() nie to nie było Pa
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() a zabieranie bohow to pa? bo ja nie widze roznicy czy kradniesz 30k czy 2k
|
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mlody
Świat: Ziemia
|
![]() To tak jakby Cie nagle zmuszali, zebys nie wiem, zaczal zyc bez pradu, bo elektrycznosc jest znacznym ulatwieniem i za latwo Ci sie zyje.... w 99% wszystko zmienia ku ulepszeniu, ulatwieniu i tego nie zmienisz... no i zdecydowanie to co robiles to bylo PA bo chyba nie jestes na tyle glupi aby myslec, ze Ci sie uda./...
|
![]() |
![]() |
#147 |
Zbanowany
|
![]() A nazywajcie sobie to jak chcecie miało to jakiś głębszy cel,a kickowanie ludzi ze spawnów,ściąganie przez Was bohów etc.nie wiem jaki miało,ja wszystko co robiłem,robie Będe robił robiłem żeby ludzie się czegoś nauczyli.
|
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() "moje" zabijanie red skulli tez mialo glebszy cel i mialo pomoc arcanii. mi nie chodzi o to, ze to robiles, bo pamietam, ze sam sie z tego smialem :-) moze powiem to na kilka sposobow:
1. jestes hipokryta 2. kurwa nie wyzywa kurew od kurw (no offence - sposob przedstawiania) 3. ten kto okradnie kiosk jest taki sam co ten, ktory okradl bank; tylko kto bedzie slawniejszy? kumasz juz ktores tlumaczenie? :> czy nadal twierdzisz, ze mozesz wskazywac palcem wszystkich PA a siebie nie uwzgledniac? EDIT - zmiana pkt 2 Ostatnio edytowany przez Foni - 01-03-2008 o 19:47. |
![]() |
![]() |
#149 |
Zbanowany
|
![]() Fonrar wez odpierdol od lamusiniego on jest zajety chcesz duel declaartion !!?!!nfjauhfasasgghasgsdjkngsdf[gbdfnjbcv;khbfc[ph
lafa 19:30:27 napisz cos glupiego na forum lafa 19:30:33 brakuje mi twojej gupoty lafa 19:30:37 wsrod madrosci fonrara lafa 19:30:37 ;s EDIT Picinho 19:30:44 ok lafa 19:34:15 e lafa 19:34:19 w pierwszym tekscie lafa 19:34:21 zle jest lafa 19:34:25 lafa19:30:27 lafa 19:34:27 popraw Ostatnio edytowany przez Picinhoxs - 01-03-2008 o 20:12. |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() "moje" zabijanie red skulli tez mialo glebszy cel i mialo pomoc arcanii.
Ciekawe jakby wyglądała arcania pod Waszym nadzorem ;> Nie wiem kto wygra, nie jestem ani za jedną ni za drugą stroną. Ale wiem że Interregnum ma spore zasoby pieniędzy jak i dodatkowych graczy. I to właśnie oni mogą być kluczem do ich zwycięstwa. Tylko czekają na znak Lukiego. Zresztą moi drodzy, La Revolution uchodzi za ludzi którzy robią i będą robić PA, więc w obliczu klęski Interregnum cała Arcania będzie wstanie ich wesprzeć. Chodź oni to też tacy święci wcale nie są. No ale niekiedy lepiej wybrać mniejsze zło ;>
![]() Ostatnio edytowany przez Alucard89 - 01-03-2008 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
|
![]() powiem tak - niejest mi obojetne kto wygra wojne, jestem po stronie LA chociaz nienawidze przynajmniej kilku osob z tej gildii i jezeli inter wygra to daje sobie kurwa ręke uciąć ze zapanuje PA na maxa. Dlaczego? Ano dlatego ze kazdy kto dochodzi do wladzy musi sie nią nacieszyc i to jest normalne.. aczkolwiek u osób tak sprzedajnych jak lamus i inne ****e pragnace byc w naj naj guild na servie (czytaj przydupasy lukiego, przydupasy innych h lvl graczy oraz cale loa) moze miec to inny, owiele wiekszy wymiar.
mówicie ze ludzie z bylego dpft będące w la to pa.. popatrzcie na przydupasów np aaty-dran lukiego- sadi magik i cala jego noob swita, ruszyles jednego odrazu pojechane.. tak wiec prosze - NIE PIE****CIE GLUPOT O PA BO KAZDY ROBI PA arcania to nie jest zadna utopia nikt nie jest równy i nikt niema tyle samo kasy co reszta i ostatnie slowa do idiotów zalących sie na lewo i prawo ze ich ktos z expo wyjebal - PO CH*J sie bijecie w tej wojnie?!?! PO TO BY MIEC WLADZE NAD SLABSZYMI co jest równowazne z okresleniem PA pozdro :> |
![]() |
![]() |
#154 |
Zbanowany
|
![]() TAAAAAK
WŁADZAAAAAA PIENIĄDZEEEEEE TAAAAAAAAAK MARZEEEEEEEE MARZE O TOTALNEJ WŁADZY NA ARCNAI WYWALIĆ CAŁY SERVER WSZYSTKIE SPAWNY MOJEEEEEEE MOJEEEEEEEEEEEE TYLKOOOOOOOOOO MOJEEEEEEEEEEE Kto mnie zna ten wie jaki jestem. Nie,nie jestem Power abuserem. Co do hipokryzji: 1.EZ vs Dpft-walczylem przeciwko fosfikowi,który zhuncil ludzi zeby miec demon helmety. 2.Sk vs Dpft-obiecałem lojalnośc do Seventh Kingdoms,walczyłem przeciwko Fosfikowi,gdybym był hipokrytą osrałbym lojalnośc do Deiphobusa i doszedł do dpft. 3.Beach vs Dpft-doszedłem do Dpft-bo walczyło przeciwko Fosfikowi Faktycznie mało konsekwentnie dążyłem do celu. 4.sb vs dpft-wojan z góry były ustalona dla zabawy,i walczyliśmy przedewszystkim przeciwko ludziom którzy się z nami kłócili,power abusowali.Ale dbałem o swoją ekipę. 5.La Revolution vs Int-chciałem pomóc Bellishowi,tak jak się umawialismy,potem nastąpił mój konflikt z Damoonem co spowodowało zmianę naszego nastawienia.Postawiliśmy jeden warunek który nie był dotrzymany,wystarczajaco dużo powodów,zresztą naprawde wisi mi wasza opinia.moja żądza władzy etc.bo to bajki wyssane z palca. Ostatnio edytowany przez Poll - 01-03-2008 o 22:32. |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() alez wypracowania, fayter wannabe
#157 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps. widzialem prawie wszystkie wojny na arcani, wyszedlem na maina w drugi dzien od powstania serva.. pzdr |
|
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Az nie wierze, ze to Lamus sie wypowiada za Lamusa.. przeciez znam go troche i nie jest az takim debilem... chyba, ze to rzeczywiscie ty i trza mi zmienic zdanie o tobie... mowilem o hipokryzji z pa a nie o przystepowaniu do wojen z ktorejs ze stron.. az tak trudno to zrozumiec z moich postow? czy patrz pierwsze zdanie...
|
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
|
![]() czemu ja sie niespodziewalem innej odpowiedzi?? (wyzej napisalem ze losy wojny nie sa mi obojetne) wogole jak niestac cie na "kulturną" rozmowe to sam idz se pobiegac :> widac twoi starzy niezle cie wychowali a moze chowali? jak jakies zwierze na gospodarstwie które ty nazywasz domem... tak dla jasnosci mialem na mysli przechwalki lamusiniego na temat swojej kariery bo wiekszosc osób pamieta go jako czlowieka który wygral jedną wojne zdaje sie knighthood vs enigma? niejestem pewien a reszte przegral no i niedawno sie wyplacil... nie zebym mial cos do niego, nieliczac tego ze zdradzil kolegów a teraz mowi ze jest czlowiekiem honoru. i wspomina swoją bajeczna przeszlosc
ps i sory ze znizylem sie do poziomu tego cepa który zostal zacytowany w tym poscie pzdr |
![]() |