![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() #Offtop:
@Up Robisz grę strategiczną, a nie turową. Zastanów się. Nic nie trwa wiecznie i gra upadnie (mam nadzieje że za kilka lat ![]() @Topic WIĘCEJ! WIĘCEJ! WIĘCEJ!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() @Up Zgadzam się , co za dużo to niezdrowo
![]() @topic Czekamy na next party , gracze już są , a narazie zbyt dużych efektów nie widać ![]() Coś mi się wydaje , że jak nie ma narazie nawet zwykłych graczy to tych najeźdźców tym bardziej nie będzie ![]()
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Coż...
Mape poprosił. -juz mu na pw dalem Ludzi ma.- wystarczy wysłać na pw i na stronie napisać, że ktoś kogos atakuje Potworki mu na PW dalem, więc... Wystarczą tylko chęci...
![]() |
#144 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
LOL z tego to by wyszła gra nie na takie forum jak tibia.pl tylko na osobną stronę:-) Można tak zrobić, ale ja sam NIE DAM RADY. Bym musiał powołać zaufaną grupę a z tym są problemy bo przykro mi ale nikomu narazie nie za bardzo ufam. Będzie to w jakimś update, ale jeszcze nie teraz. |
|
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Hm... fajny nawet jest ten pomysl z tymi surowcami itp... .No troche przytym roboty jest założyło by się forum i jazda,jeśli można prosić to osoby które są chętne do zrobienia takiej sesjii rpg na osobnym forum pisać na pw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]() @up
ZUO!!!!! JUŻ PODRABIAC MÓJ POMYSŁ CHCESZ? ZŁZŁOZŁO!!!!^&%$$&$@#@ |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Hehe, ja i te moje gigantomaniaczne pomysły xD. Sorka ale jak słucham sountracków Zimmera na winampie to mi odbija
![]() Za dużo Supreme Commandera ![]() Czekam na next party bo fajnie się zapowiada xD Ostatnio edytowany przez Anerian - 27-04-2008 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Profesja: Rookstayer
|
![]() Osar
![]() ![]() Nie ty Kogucik jak co tylko ten 2 up wyzej |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
Och zbytnio mi pochlebiasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]() lol już zyskałem sławę na forum. Ale 8 lat napewno nieprzetrzyma (wtedy będę miał gromadkę dzieci) ale jak ja już stracę chęci (nie, jeszcze nie teraz, za rok może 5) wyznaczę mojego zastępce.
|
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() @up i up i wszyscy co są up
![]() BLAHAHAHAHahahahahha Przestańcie z tymi popisami i planami na przyszłość tylko robić fake'a! @Topic Nie no... Tu się Osarze nie popisałeś... Nie podoba mi się graficznie, ilościowo i ogolnie takie bleee... Tyle ![]() P.S. Najdłuższym tematem jaki najdłużej się trzyma to ,,Grafiki na zamowienie" i ma on jakies 3 lata, a wy mi tu mowicie o 8? XD Nie a teraz na serio... Moim zdaniem temat wytrzyma max 4 miesiące ale jak autor codziennie będzie się nim zajmował!
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 28-04-2008 o 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
|
![]() A te elfy to wręcz walczą?
![]() @topic średnie te obrazki , co racja to racja i MAŁO :/
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Bez urazy...
Ten temat ma już 8 stron a chyba nawet 50 obrazków nie ma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]() @up
A co ty chciałeś? To jest gra turowa a nie fake story. Obrazki są taką "Otuliną rzeczywistości" xD |
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdro Xevo ![]() Ps. Mylisz pojęcia , bo RPG to Role Playing Game czyli prowadzisz bohatera , lecz nie w sieci a MMORPG to Massive Multiplayer Online Role Playing Game Czyl ito samo co z RPG , lecz w sieci ![]()
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D Ostatnio edytowany przez Xevo123 - 28-04-2008 o 14:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podoba mi się, aczkolwiek sądze że powinno to być bardziej rozbudowane oraz powinno posiadać własne forum- to moje zdanie, więc proszę się nie czepiać ^^'
|
![]() |
![]() |