![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() zara zara...
TO tylko propozycja, nie oficjalna kontynuacja ![]() nie czepiac sie ludziska ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Zielevitz mowilem ci ze masz tego nie robic...:/ Dalsza czesc bedzie przebiegac ZUPELNIE inaczej. Niestety potrwa to jeszcze troche czasu zanim sie pojawi. Robienie tej serii jest strasznie "czasozerne", a ja mam dostep do kompa glownie w weekendy. a jest jeszcze tibia, dziadu-dziadu, internet... musicie mnie zrozumiec.
EDIT O ile wogle sie pojawi. ![]() Stracilem caly eq przez to ze komus zaufalem, takze przez swoja glupote ![]() Gram na Pacerze, servie non-pvp, nie moge wiec dopasc zlodzieja.Jesli nie odzyskam swoich itemow/lub jesli qmple mnie nie wspomoga/ koncze z Tibia i z wszystkim co z nia zwiazen. W tym takze z Incredible N00b Killerem ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. Ostatnio edytowany przez Aval'yah - 15-12-2004 o 22:43. |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Nie lam sie stary , koniec grania to nie oznacza kompletny brak oznak tibi (mzoesz robic dalej nuub killera
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Torun
![]() |
![]() Gratz dla tworcy za pomysl wykonanie itp. wiecej takich!!!
ps. proponuje zrobic wlasnom strone z komixami tego typu Muhahaha GRtaz (gratz) |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]() Juz tak nie rozpaczaj, ludzie Ci nie pomogą... też zostałem okradziony i jakoś nie kończę... choć przydałoby się trochę kasy (Pacera)...
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() nieeeeeeee nieeeeeeeee blagam nie zostawiaj tibii jak bym gral na pacerze juz bym z toba poszedl
![]() PS. HAIL INCREDIBLE N00B KILLER ![]()
#148 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() sieqma
przy tym komiksie zajefajnie się ubawiłem prosze nie kończ z tym samemu doswiadczylem hacknieciu okradniecie itp itd mwoie ci po 2 dnaich wrocisz do tibi to dziala jak narkotyk PROSZE O NASTEPNE CZESCI NOOB KILLERA !!!!!!!!!!!!!!! wszystkie oceniam 11 na 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3maj sie aha mzoe ktosd mi wysalc linka z tym kolesiem co podrobil temat na tibia.org(wiem ze ktos juz podawal ale ten link nie dsiala ;/) |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() @up
poniewaz tentemat jest skasowany przez modow tibia.xx.pl (chyba) @Aval`yah nieeeeeeeeee to najlepsze fake jakie widzialem lepsze nawet od fake patologi niekacz z tym nieeeeeeeeeeeeeeee |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Ludzie wyluzujcie... tibia jest jak narkotyk, on nie odejdzie
![]() ![]() ![]() 1 odc. 9.(9)/10 2 odc 8/10 3 odc 10/10 Pomysl 1 odc 10/10 2 odc 7/10 3 odc 0/10 (w koncu odcinek sie nie skonczyl i nie mozna oceniac!! ![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Drugi koniec świata
![]() |
![]() ej te faki sa po prostu... nie ma okreslenia dla nich tak wiec domagam sie dalszych czesci.
a propos tibii; jaki masz nick moze moglbym pomoc. Armmagedoniarz |
![]() |
![]() |
#152 |
Guest
|
![]() offtopic:
Wcale go nie okradli, tlyko dobrowolnie dał ale nie odzyskał... wszystko zaczęlo się od tego że Aval wynajął domek (i się oczywiście podniecał przed wszystkimi) i chciaŁ mieć meble... a że jest FACC to poprosił taką gościarę by mu kupiła, no i kupiła, a on miał za mało "cap" by wziąść te meble więc oddał jej swo equip "na chwile" , a ona loggout... to tyle |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() @ up
Ojć Yazon, nie chce nic mówić.........mash chyba lekko prze***ane....... ![]() EDIT: nie u mnie oczywiscie Ostatnio edytowany przez Slagolash - 17-12-2004 o 17:01. |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() A kiedy tzecia część?
Juz sie doczekac nie moge ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @:up
Chyba 4 ![]() @:topic Haha... żeby było więcej takich fakeów ![]()
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Cytuj:
![]()
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: z Domq
![]() |
![]() Najleprze komiksy jakie kiedykolwiek widziałem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
![]() Za***iste stary
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten GS po update przypomina pokemony pająki z gier na Game Boya
![]()
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Gliwicce
|
![]() Skoro Rookgard to wylęgarnia N00bów to może by jakiś desant jak na Omaha co ?
![]() |
![]() |