![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ej muszę przyznać że sobie skilla podciągnęliście ładnie ; p kilka dni nie grałem,wchodzę a tu mnie cisną wszyscy. Jeszcze z tydzień potrenujemy i wyzywamy kogoś na pojedynek? : P
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Kiedy (może o której) następny sparing? Byle po 15. Powinienem wreszcie zagrać ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ogólnie co do broni moje zdanie jest takie.Że im mniej nabojów w magazynku tym bliżej perfekcji(Pomińmy granatnik) Na początku bierze się zazwyczaj Miniguna ; p który ma 100. Przechodzi się na ten karabin który ma 50 bo myśli się,że jest bardzo dobry. Potem te wszystkie karabiny typu Kałach,mp5. No i idziemy coraz niżej,niżej dochodzimy do moich desertów,które teraz opanowywuje ; ) Schodząc niżej Ruger, tylko 4 naboje,perfekcja = snajperka. Ale bronią dla mistrzów jest tak naprawdę...Nóż ; P Mi się najlepiej sieka desertami.Dlaczego? Moc. muszę obliczać trajektorię lotu (szybko opadają naboje) i trochę mieć na to skilla trzeba ,ale odpłaca dmg. 3 takie celne strzały i człowieka nie ma. A nabojów jest 7,czyli mogę popełnić 4 błędy ; ) O ile ruger pozwala tylko na dwa (4 naboje,2 to dawka śmiertelna) do tego deserty zawsze lecą tak jak ja chce. Nie ważne czy spadam z góry,czy lecę na plecaku. W powietrzu ktoś z karabinem typu Styer nie ma szans w walce z desertami
Myślę więc że jestem na trzecim z pięciu kroków by powiedzieć,że mam niezłego skilla w to ; ) Ale się rozpisałem.. No ale co ;p A jak tam z waszym gustem?
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Walekifa, nikt nie używa miniguna bo nim z odległości 1 mm nie trafisz.
Chyba żeby na capture the flag szybciej latać ![]() m79 (granatnik) to nóberska broń. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Nie prawda, jeżeli grasz z graczami, którzy mają normalnego pinga, takiego jak ja (~15), to bardzo łatwo kogoś zabić. Co innego jak wbije Ci na serwer taki gelt z pingiem 600.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Wróciłem
![]() Jestem mile zaskoczony taką aktywnością w temacie, dodatkowo pod moją nieobecność zapisało się kilka nowych osób, już dodałem do listy. Ja też muszę potrenować, bo widzę, że się nieźle wprawiliście ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: pemek33
Gildia: Tibia.pl Clan
Świat: Soldat
Skille: dobre;]
Poziom mag.: ;E
![]() |
![]() Znajdzie się miejsce dla mnie?
Też chciałbym pograć ![]() ![]() Pozdrawiam ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() @Zalgadis
Masz takie samo zdanie, co paczka dzieciaków, co mnie kickowała, dlatego, że ich zabijałem z M79, i nie mogli sobie ze mną poradzić ;<
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Dobra to dzisiaj o 16:00 kolejna potyczka.
o 16 logowac się na czacie. http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=noobs_company |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Nie ma się czym chwalić. M79 ŁATWO się zabija na publicznych serwerach.
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z tym "nie ma szans" to bym się kłócił Moim gustem? Zaczęło się od tego co 50 naboi (wiadomo czemu) przeszedłem na AK potem na MP5 i tak zostało. Próbowałem też innymi broniami ale najlepiej mi się gra MP5 + Knife + Granaty Zgadzam się, zabić kogoś m79 to nie zawsze świadczy o twoich umiejętnościach bo tą bronią każdy grać potrafi. Zwłaszcza na CTF. Zobaczę czy an 16 dam radę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() W porządku, dodam cię do listy.
Zapisywać można się cały czas, czym nas więcej tym łatwiej ustalać terminy potyczek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() No dobra, o 15 idę na siłownie i do 16 powinienem się wyrobić. (spróbuje ale mogę być o 16:30 albo i później
![]() Zostawcie tutaj ip, server name i hasło bo na czacie nie odpowiadacie i nie mogę się wbić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() o Boże najstarsi górale nie pamiętają kiedy w to ostatni raz grałem... ;p ściągne i może wbije ;p
@Arcat Losux Board/forum ogólnozniekształcające? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skąd wiedziałeś?!
![]() To były piękne czasy, dopóki PFreak nie odłączył się od forum. @topic Mam problem z uruchomieniem Soldata, za każdym uruchomieniem wyskakuje komunikat, że program został zamknięty. Tryb zgodności nic nie daje. @edit Naprawiłem ten problem tuż przed 16.00. Ostatnio edytowany przez Arcan - 10-06-2008 o 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ UP
Ale grałeś przed chwilą? : P czy mi się wydaje @ Ludzie Kiedy robimy turniej na mistrza tibia.pl? : P
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Grało się wyśmienicie..kiedy znowu?
![]() Co do turnieju na mistrza tibia.pl.. JESTEM CHĘTNY ![]() A co do założenia klanu.. także jestem chętny, o ile się dostanę ofc ;] Z tego co widziałem podczas gry wywnioskować można, że kilku z Was miało już wcześniej styczność z Soldatem xD Chciałbym też umówić się z co niektórymi na duela, o ile to możliwe ![]() |
![]() |
![]() |