|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że powinno się kasować botterów? | |||
Tak, to odpowiednia kara, zwłaszcza przy dzisiejszym natężeniu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
118 | 55.92% |
Nie, uważam, że miesięczne zablokowanie dostępu do gry jest w porządku. |
49 | 23.22% |
Nawet dzisiejsza kara jest zbyt surowa. Botterzy powinni być tolerowani lub jeśli już, banowani na tylko jeden tydzień. |
44 | 20.85% |
Głosujących: 211. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() dziwne, na moim swiecie usa wieczorem jest ok 930-940graczy i jakos nie ma lagow, a jesli to jest "syf" to po co dyskutujesz na temat tego "syfu".
Tak jak powiedzialem, facc i pacc ma te same prawa tylko gracz na koncie premium na dostep do wiekszych zasobow gry @edit a ja nie uszanuje ze ktos gra na bocie, pare prostych przyczyn - jest to nielegalne - taka osoba potem sie panoszy po serwerze bo wbil w 2 miesiace lvl ktory bije sie parenascie miesiecy - jadac na bocie nie nauczysz sie pvp - taki gracz potem sie cieszy ze jest w top exp/skill na serwerze i porownoje sie do graczy ktorzy wbili wszystko uczciwie - później taka osoba dostanie bana i płacze na forum że to no-fair bo on ma bana za nic, przecież grał ! ale z wyłączonym monitorem @edit oraz po przeczytaniu kilku wypowiedzi Xr3 smiem watpic iz jest jednym z kulturalniejszych graczy 1. jego podejscie do gracza na free acc/newbie 2. najlepiej wychodza mu teksty typu " jesli jestes na tyle głupi" 3. nie musisz sie wywyższać, że płacisz, że nie grasz, że to, że tamto, nikomu tym nie imponujesz @down Cytuj:
Cytuj:
a to że ktoś cię upomina za łamanie regulaminu gry nie znaczy ze jest gorszy od ciebie. Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 24-08-2008 o 11:49. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
edit Cytuj:
Henk ![]() Ostatnio edytowany przez Liper - 24-08-2008 o 11:42. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Lilasmus Hehemystox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal Angels
Świat: Astera
Poziom: 52
Skille: 74/57
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
Na koniec dodam, że mi osobiście botowanie nie przeszkadza. Każdy gra jak lubi. Najgorsze jest tylko to, że najczęściej właściciel takiej wybotowanej z wysokim lvlem postaci nie ma za grosz kultury i nie potrafi załączyć skrypta do NIE ATAKOWANIA już przez kogoś atakowanego potwora ... Tyle ode mnie.
![]() |
![]() |
#144 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Każdy tworząc konto automatycznie godził się na zasady, panujące w tej grze. Z jakiegoś powodu cip zakazał botów, sam ich także nie tworzy (mimo, że i na tym mogliby zarobić). Można by się zapytać, dlaczego? Moim zdaniem boty (zwłaszcza cave) zabijają tą grę. Z mmorpg staje się ona zwykłym rpg. Równie dobrze mogliby stworzyć Tibię niewymagającą internetu z rozwiniętymi botami zamiast innych graczy - lecz czy byłaby to ta sama gra? Rozumiem, że patrzysz na boty tylko ze swojej perspektywy - Tobie jest tak po prostu wygodniej. Lecz spójrz się czasem na innych, tych uczciwych graczy. Jestem osobą spokojną, lecz zawsze denerwowały mnie boty na expowiskach. Nie da się z nimi porozumieć, porozmawiać, dogadać. Dodatkowo zabija moje potworki, co jest denerwujące, zwłaszcza przy skillowaniu. Poza tym, nie ukrywajmy - boty są lepsze często od ludzi. Mają lepszy refleks, nie mają emocji... Dlaczego miałbyś mieć przewagę nade mną tylko dlatego, że jesteś nieuczciwy... i pozostać bezkarnym? Boty ułatwiają grę... Lecz czasem przed napisaniem tutaj postaw się w roli zwykłego, uczciwego gracza. Jest to sprawiedliwe? Powracając do tematu - za cave botting tak. Lecz musiałby powstać lepszy sposób odwołania się, by nikomu nie usunęli niesłusznie postaci. Ostatnio edytowany przez Slythia - 24-08-2008 o 12:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
podpisuję się pod tym rękoma i nogami czasami bany są nie sprawiedliwe, widziałem przypadek jak gm na trade zamiast zbanować gościa co rozsyłał linki zbanował osobę sprzedającą curs helmeta, ale tak czy siak większość boterów/pseudo hackerow najpierw robi potem myśli a na koniec zalewa fora swoim płaczem że ma 30 dni bana Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 24-08-2008 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
na polu pvp. postawić się w roli normalnego gracza? niepotrafie, tibia już dawno straciła dla mnie swój urok. Jedyny powód (powtarzam po raz kolejny) dla którego gram w 2d gre to moi przyjaciele i war'y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
To nie Cavebot zabił Tibię, tylko polaczki, przez których Cipsoft musiał tą grę uprościć i zmienić do obecnego stopnia. A teraz idę na fajkę, bo jestem fajnym kolesiem. @down Edit: k Ostatnio edytowany przez Xr3 - 24-08-2008 o 13:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@Xr3 Chodzi mi o to, że z gry, w której co chwile spotykam jakąś osobę, Tibia staje się miejscem... gdzie co chwilę spotykam bota, komputer... Polaczki to już inna sprawa, której wolę nie poruszać.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 24-08-2008 o 12:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
Świat: Elysia
|
![]() @Xr3
Tak, tak, żyj dalej w tym przekonaniu misq. [; @Liper Mogę robić co zechcę, niestety/na szczęscie mieszkam w kraju, którym panuje wolność. A co do poziomu, nie wiesz ani jaki jestem ja, ani ja nie wiem jaki jesteś ty. Ale ja jestem nad tobą tak czy tak, jestem uczciwy, ty wręcz przeciwnie. To samo mogę powiedzieć o tobie, że dalej wypisujesz tutaj głupie posty, wiedząc, że i tak my mamy rację. To powiedz mi człowieku, tibia straciła dla ciebie urok, nawet by mi sie nie chciało bocić, jeśli bym to czynił na codzień, logowałbym się na akcje/pogadać ze znajomymi i odkładał chara. A nie blokował innym miejsca na uczciwe (czasem też i nie uczciwe..) expienie. /Za chwilę na prawdę ten topic zmieni się na topic o Polaczkach. I ty nazywasz to swoimi argumentami Xr3? WAAAAAHAHAHA Ostatnio edytowany przez ervinius - 24-08-2008 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Z punktu widzenia gry? Powinno się kasować... ale z punktu widzenia CipSoftu, taka rzecz raczej się nie zdarzy... Wiele botterów to osoby z PACCem a jaki zysk miał by CipSoft gdyby sam sobie kasował klientów?
![]() |
#151 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
You are weak. I am strong. The protocol is obvious. Co do polaczków. Właśnie przez nich nie mam żadnych 'tibia friendsów' polaków. topic: Wy chyba mówicie o botowaniu na npvp. Bo chyba kiedy zajme sobie cave to komu to przeszkadza? Ostatnio edytowany przez Liper - 24-08-2008 o 13:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Liper, it s true.
Im noob, u best <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Cóż widzę, że znowu zaczynasz tarzać się po ziemi krzycząc i tupiąc nóżkami. Oj oj tylko, kupy tam nie zrób ze złości spowodowanej świadomością, że jesteś do niczego. Właśnie zostawiłem sobie bota w Cabalu i wychodzę na piwko cieszyć się życiem i nabijaniem lvli w grze, gdy nie ma mnie przy kompie. Przypominam, że w Tibii NIGDY nie bociłem ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twoja głupota mnie przerasta.
Myśle, że Liper wyczuł ironię. Ty nie - trudno. (; |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Świat: Inferna
![]() |
![]() Cytuj:
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party. ![]() 13:24 Mateden-adam [53]: where are you from* 13:25 Old Gecaj [110]: Poland 13:25 Mateden-adam [53]: ok 13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@2xdown Cały ten temat to jeden wielki offtop. tto co piszesz jest coraz bardziej żałosne Ostatnio edytowany przez Liper - 24-08-2008 o 20:50. Powód: japa bocie |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Nadal czekam na więcej odpowiedzi boterów na mój post:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=117 Chętnie zobaczyłbym tez odpowiedzi na post Slythii: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=145 Twierdzicie że osoby przeciwne botom nie mają argumentów...dlaczego wiec unikacie odpowiedzi? Ostatnio edytowany przez Kojotes - 24-08-2008 o 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Liper
Oj, Liper, Liper.. Offtop. |