![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2008
|
![]() No ja niestety tez mialem okazje. Kochanie jestes mila i pierdzaca tylko jak cos chcesz. Pchasz sie na estrade chodz gowno zrobilas. Oj sory intymne szczegoly mnie nie obchodza.
Lubie. Jest takich troche : Jo, Leina, Vievior, Selvira, Eowena, Arastis itd. Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Gdańsk / Danzig
Stan: Na Emeryturze
Gildia: NIC
Świat: Morgana
|
![]() Tez bym nie pałał do osob , co panosza sie ile wlezie a gówno zrobiły .
W tej całej wojence nie bylo , żadnego ich fraga , chociaż jak mozna fragowac na openie , jezeli trzyma sie na samym końcu ![]() Do Hansonikow itp. miejcie do siebie chodź trochę szacunku i nie panoszcie sie tak , jeśli gówno zrobiliscie .
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A Arvena... Nie palam miloscia ale tez i nic do niej nie mam. Szkoda tylko ze tak latwo sie na niej przejechac i idzie slepo za grupa. Btw. Se oceniaj ale nie przekonuj innych do tego co z dupy wzielas. Ostatnio edytowany przez Zielony_mis - 01-08-2008 o 13:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2008
Lokacja: ziemia niczyja
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ice Witch
Świat: morgana
|
![]() Cytuj:
![]() Nie chce glupio pisac ale polki na morganie nie sa przyjazne :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo ja wiem czy dowiedziec. W grze raczej nie zagadasz do nich i nie piszesz z tym co o nich sadzisz
![]() Polki polkami. Poprostu zle znosza widac wladze z grze. Np June jakos nie widze by cos sobie z tego robila. @Carlos Gratz teraz popadniesz w darmowe uzaleznienie haha ![]() Ofc zartuje bez urazy ![]() Ostatnio edytowany przez Zielony_mis - 01-08-2008 o 13:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2008
Imię: Thus Katiol
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Moze i jestes chamska ale pupcie masz wporzadku hehehehe, przynoobilem??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Btw z dupa sie na dluzsza mete pogadac nie da bo mozna pasc haha XD Ostatnio edytowany przez Zielony_mis - 01-08-2008 o 16:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() @allamaris
nie przypominam sobie, a skoro tak to moze sie przedstaw konkretniej. @Zielony_mis ktoz sie pcha na estrade? bo nie rozumiem, zadna moja wypowiedz na tym forum nie ma charakteru panoszenia sie, wrecz przeciwnie. i nie wiem tez kogo traktuje z gory, w przeciwienstwie do wielu osob nie uwazam ze bycie w avis to cos wielkiego, jestem tam z przypadku,tak wyszlo i juz. a od osob dla ktorych jestem mila nie oczekuje nic w zamian, bo co bym mogla chciec? gp, eq? zalosne wszyscy sie napinacie na mnie, nie wiem moze dlatego ze dziewczyna tez moze sobie zagrac w glupia gre, a dobrze wiecie ze wbijam w to i pisze sobie, zeby zaraz znow poczytac ile to osob mnie nie lubi ^^ ale tak naprawde gowno wiecie, i wiecej was obchodza sprawy avis niz czlonkow gildii...pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() To wyjdz Sami ci daja ![]() Alkohol bo jestes nieletnia? Prezciez jestes mila tylko dla rl i paru starych kumpli. To czemu z tych 20+ dziewczyn i kobiet tylko do ciebie maja problem i Fureyki? Jak bardzo trzeba byc glupim by czerpac radosc z tego ile osob nas nie lubi? Wybacz ale jak mozna sie nie interesowac guild ktora z tego co wiem to tu rzadzi? Trudno przejsc obojetnie i cos wypada wiedziec. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak mam wyjsc, skoro jestem tu przez kumpli, to z nimi siedze chyba proste.
ironie moze pisze, ale nikomu nie dopieklam chyba jeszcze (juz mi sie nie chce czytac i sprawdzac). i nikt mi nic nie daje z tym alkoholem to nie wiem skad wyjebales... i nie trzeba byc glupim zeby sie smiac z osob ktore pojezdzaja Cie na forum. co jeszcze masz na mnie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Svar :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakies tam :PP
Profesja: Royal Paladin
Gildia: jakas tam :d
Świat: Mmmm..
|
![]() @up
Jestes glupia i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeciez ja nawet nie zaczalem?
![]() Nie nie trzeba byc glupim. Ale by spotkac sie z taka krytyka ze strony kazdego i nadal trwac przy swoim? ![]() Z tego co wiem to te imprezki wasze sa alkoholowe. A jak nie pijesz to respekt. No ale nie mieszajmy do tego rl bo zaraz ktos bedzie na siebie najezdzal co ma kolor wlosow do lvl w tibi. Tu nic do ukrycia nie ma. Nie lubilem cie nie lubie i lubic nie bede. Na tyle na ile cie poznalem nie mam zamiaru brnac dalej. Nie warto. Btw. to nie ze mnie sie smiali na vt podczas wojny ![]() @up HAHAHA lepiej i dokladniej sie tego ujac nie dalo ![]() Ostatnio edytowany przez Zielony_mis - 01-08-2008 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe, no fakt nie gadajmy o tych imprezkach.
spotkalam sie z krytyka i spoko dalej trwam przy swoim, a co mam wam przytakiwac tak jestem glupia bla bla bla? niezbyt fajnie piszecie ze sie panosze, ze traktuje ludzi z gory, ten czy ten mnie poznal ze zlej str. jakbys napisal konkretnie za co mnie nie lubisz to nie "panoszylabym" sie tak, i moglabym ewnetualnie zrozumiec twoja niechec. moze ciebie to nie ciekawi, ale mnie bardzo co ludzie do mnie maja, ale jak juz mowilam konkretnie a nie ogolna wasza opinia o mnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze i sceptycznie bylem do ciebie nastawiony po wysluchaniu tego jak potrafisz najezdzac na ludzi ktorych nie znasz i nigdy nie rozmawialas. W koncu gdy los dal mi szanse rozmowy z toba. Zostalem pozytywnie zaskoczony tym ze nie musze tych pogladow zmieniac. Przeklinanie(nie wypada w takiej ilosci), agresja nieuzasadniona, rzadasz od innych by robili dobrze cos czego sama nie umiesz. Wiecej mysli mi sie precyzowac nie chce.
I nie chodzi o przytakiwanie tylko przyznanie sie do bledu "tak zdarza mi sie przesadzic przepraszam jesli kogos urazilam" |
![]() |
![]() |