Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Pokaż wyniki sondy: Co leprze strona o akcji czy forum?
Strona! 43 57.33%
Forum! 32 42.67%
Głosujących: 75. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-08-2008, 20:47   #141
GirNi11
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 04 2008

Domyślny

@up

Podaj wymiary (w pixelach), to sie pobawie i moze cos zrobie, bo nie mam co robic xD
A i musisz jeszcze pokazac mi wyglad strony, żeby te logo bylo dopasowane jakos;p

Ostatnio edytowany przez GirNi11 - 24-08-2008 o 20:53.
GirNi11 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-08-2008, 10:39   #142
Lunarej
Użytkownik Forum

Lunarej's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
Lunarej ma numer GG 6570470
Domyślny

Dobra już nie trzeba xD już ktoś mi zrobił.

Strona internetowa o akcji jest gotowa, Zapraszam ;]

www.stoppolaczkom.tnb.pl

Ostatnio edytowany przez Lunarej - 29-08-2008 o 11:41.
Lunarej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-09-2008, 21:16   #143
Teoniss
Użytkownik Forum

Teoniss's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2008

Domyślny

Macie racje z tą akcją.

Raz w depo spotkałem naprawdę spoko Brazyla.

Powiedział mi tak:
"Z polskiego języka znam 3 słowa:s*******aj,ku**a,ci*o.

O czym to świadczy?
Teoniss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-09-2008, 21:39   #144
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

Dziwne, jakoś nie spotkałem w tibii zakompleksionego 12-latka, który uważa, że jest "spoxik" hip-hopowcem, a przechodząc się po depo, nie znajduję osoby spamującej o itemy. Większość ludzi z tej akcji to osoby, które rzekomo bronią polskości, nie zrobisz z dziecka dorosłego. Wierzycie w stereotyp nooba 12-latka który słucha hip-hopu, który "podobno" pojawia się w grze. Nie ma takiego czegoś - ta akcja nie ma czego tępić. Dajcie sobie spokój.
Alanus Lutinum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-09-2008, 07:16   #145
Andrealfus
Zbanowany

Andrealfus's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory

Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
Andrealfus ma numer GG 8673236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lunarej Pokaż post
Dobra już nie trzeba xD już ktoś mi zrobił.

Strona internetowa o akcji jest gotowa, Zapraszam ;]

www.stoppolaczkom.tnb.pl

logo macie fatalne... nie posiadacie tam gimpa/photoshopa aby to ładnie skorygować?
Andrealfus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-09-2008, 18:10   #146
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4

Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
Aevolana ma numer GG 1659555
Domyślny

Ja pier**le sorry za ostre słowo nei przywykłem do tego, ale jak to zobaczyłem to myślałem że się zaraz spierdzę na tego gościa co założył ten temat... Bije od ciebie (lunar coś tam) taki typowy styl 10, 11 latka który się napali na "Akcję" i na jakimś forum spamuje, a potem mówi kumplom z klasy że "jest na tym forum znany i kochany bo robi akcje które przynoszą efekty" . Wystawiasz d*pę to ci ją trochę skopię...
1)Myślisz że jesteś fajny bo powiedziałeś że nienawidzisz "Polaczków" tak jakbyś ty sam nie był nim... (tak dla przypomnienia - polaczek to inaczej polak, nei zależnie od tego jak sie zachowuje) i mówisz o tym na forum, gdzie przeważnie ich nie lubią i wrzucają na nich (a więc na siebie wzajemnie).
2)Zapomniałeś że dla gości którzy kradną loot bagi, dla gości którzy mówią "pllaaaaxxx itaans" itp, nazwa już istnieje. I w pisowni wygląda ona tak: "Noob" (czyta się nub, nup) a nei polaczki...
3)mówisz o kradzeniu loot bagów, o straszeniu qmplami a założę się że ty sam tak robisz, a wkurzyłeś się bo ci ktoś kilka dni temu ukradł twojego lootbaga który robiłes cały dzień (czyli pewnie 2 bagi z mace ^^)
4) Ile ty masz lat? 10? czy 11...

Ostatnio edytowany przez Aevolana - 11-09-2008 o 18:43.
Aevolana jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-09-2008, 07:27   #147
Mallice
Użytkownik Forum

Mallice's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Toruń
Wpisy bloga: 7

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Mallice ma numer GG 1343080
Domyślny

Cytuj:
(tu oczywiście myślę o mwrox_789 i Mallice)
Achaaa To pewnie za ten post dostałeś warna drogi Lunareju ..., taki czerwioniutki prostokącik :<

A z jakiego powodu mam być trollem?
Bo zrobiłem userbara który reklamuje akcje nie po Twojej myśli?

I strona beznadziejna, dlaczego?

Głupi Szablon
Głupie Logo
Darmowy Hosting

Ostatnio edytowany przez Mallice - 12-09-2008 o 07:30.
Mallice jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-09-2008, 09:26   #148
Cygan Slejter
Użytkownik Forum

Cygan Slejter's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aevolana Pokaż post
Ja pier**le sorry za ostre słowo nei przywykłem do tego, ale jak to zobaczyłem to myślałem że się zaraz spierdzę na tego gościa co założył ten temat... Bije od ciebie (lunar coś tam) taki typowy styl 10, 11 latka który się napali na "Akcję" i na jakimś forum spamuje, a potem mówi kumplom z klasy że "jest na tym forum znany i kochany bo robi akcje które przynoszą efekty" . Wystawiasz d*pę to ci ją trochę skopię...
1)Myślisz że jesteś fajny bo powiedziałeś że nienawidzisz "Polaczków" tak jakbyś ty sam nie był nim... (tak dla przypomnienia - polaczek to inaczej polak, nei zależnie od tego jak sie zachowuje) i mówisz o tym na forum, gdzie przeważnie ich nie lubią i wrzucają na nich (a więc na siebie wzajemnie).
2)Zapomniałeś że dla gości którzy kradną loot bagi, dla gości którzy mówią "pllaaaaxxx itaans" itp, nazwa już istnieje. I w pisowni wygląda ona tak: "Noob" (czyta się nub, nup) a nei polaczki...
3)mówisz o kradzeniu loot bagów, o straszeniu qmplami a założę się że ty sam tak robisz, a wkurzyłeś się bo ci ktoś kilka dni temu ukradł twojego lootbaga który robiłes cały dzień (czyli pewnie 2 bagi z mace ^^)
4) Ile ty masz lat? 10? czy 11...
Pierwsze co, to naucz się pisać
a może to ty jesteś 10 latkiem jak tak ostro reagujesz...wali od ciebie styl takiego skate co chodzi w szerokich spodniach i yo yo elo elo
myślisz, że jesteś fajnym użytkownikiem bo komuś pojedziesz ironią
teksty typu "spierdzę się" mówią same za siebie o twoim wieku

nie pojedz mi za ostro bo się "spierdzisz"

@topic
tak jak już mówiłem, ta akcja ma dobrą idee, ale raczej nie wyjdzie

Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 12-09-2008 o 09:27.
Cygan Slejter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-09-2008, 12:49   #149
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aevolana Pokaż post
1)Myślisz że jesteś fajny bo powiedziałeś że nienawidzisz "Polaczków" tak jakbyś ty sam nie był nim... (tak dla przypomnienia - polaczek to inaczej polak, nei zależnie od tego jak sie zachowuje)
Nie, polaczek to _pogardliwie_ Polak ( z reguly nawet pisany z malej litery ), a ta pogarda musi sie skads brac ( przy czym war. Mozna tez isc o krok dalej i uzywac, przelamujac niechec do Ziemkiewicza, terminu "polactwo" ktory kojarzy sie wiadomo z czym.
stary 12-09-2008, 14:38   #150
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4

Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
Aevolana ma numer GG 1659555
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
Nie, polaczek to _pogardliwie_ Polak ( z reguly nawet pisany z malej litery ), a ta pogarda musi sie skads brac ( przy czym war. Mozna tez isc o krok dalej i uzywac, przelamujac niechec do Ziemkiewicza, terminu "polactwo" ktory kojarzy sie wiadomo z czym.
tak tak, wiem o tym, ale odnosi się do wszystkich Polaków, nie do Noob'ów polaków;](gdyby to sprecyzował to by już znaczyło o konkretnej grupie, ale no cóż...)
Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
I po co komu tłumaczenia tibia.pl ?
Tibia spoko giera, ale umiar trzeba zachowac
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=178
Jeśli grasz D lub ED to smialo
Aevolana jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-09-2008, 15:46   #151
Monstablokaz
Guest

Problem

Masz cus do polakuf masz cos do mnie *. xDDD

Ostatnio edytowany przez Monstablokaz - 12-09-2008 o 21:31.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-09-2008, 18:51   #152
wiewioreq_are_back
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Gdańsk

Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
Świat: Secura
wiewioreq_are_back ma numer GG 6999744
Domyślny

strona jest naprawdę fatalna...

STOP POLSKIM NOOBOM! MY TEŻ JESTEŚMY POLAKAMI!

wiewioreq_are_back jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2008, 09:59   #153
Mat_erialista
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2008

Gildia: Knighthood
Świat: Berylia
Poziom: 107
Skille: 90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Co za zakompleksiony frajer robi takie tematy.. przez takich jak on tibia.pl schodzi poniżej swój poziom. I co robisz akcję ale zauważ że ta akcja jest także przeciwko tobie bo swoimi tematami to ukazujesz. Albo po prostu powinien ktoś ci porządne wpierdol spuścić w rl może wtedy zrozumiesz życie i odejdziesz od kompa , odpoczniesz i pójdziesz na browar.

//////K K K SQUAD////////
Mat_erialista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2008, 14:18   #154
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter Pokaż post
Pierwsze co, to naucz się pisać
a może to ty jesteś 10 latkiem jak tak ostro reagujesz...wali od ciebie styl takiego skate co chodzi w szerokich spodniach i yo yo elo elo
myślisz, że jesteś fajnym użytkownikiem bo komuś pojedziesz ironią
teksty typu "spierdzę się" mówią same za siebie o twoim wieku

nie pojedz mi za ostro bo się "spierdzisz"

@topic
tak jak już mówiłem, ta akcja ma dobrą idee, ale raczej nie wyjdzie
Nie wiem jaką dobrą idee widzisz w tym temacie?? Gośc ktorego zacytowałeś świetnie to wszystko ujął i określił autora. Dla mnie ten temat, jak i "zwalczajmy tibia black ice" to największa porażka. Przyłączają się do niego ludzie którzy mają jakąś chorą idee, zmiany świata na lepsze. Jak ty autorze i popierający cię ludzie chcecie zwalczy "polaczków" "noobów" "brazolków" itp?? To tak jakbyś szukaj leku na debilizm ^^ Tego się nie da zwalczyć. Nie przemówisz do małolata, że ma ręce, nogi, rozum i może sam sobie poszukac itemow, zrobic lootbaga, że kradzież expa jest "niegrzeczna" i "hamska" i nie chciałby być na miejscu ofiary. Może zrobicie kolejną akcje "Zwalczajmy pedałów", albo zwalczajmy pk !!! To jest nie możliwe, to już powstało, rozpowszechniło się i jest nie do zatrzymywania. Puszka pandory się otworzyła i wysypała. Dla mnie temat jest do kasacji, bądź do zamknięcia xD
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 19-09-2008 o 14:21.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2008, 20:47   #155
Lunarej
Użytkownik Forum

Lunarej's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2007

Świat: Pandoria
Lunarej ma numer GG 6570470
Domyślny

1) Szczerze to g. mnie obchodzi co myślicie o wyglądzie strony. Ma Zawierać to co zawiera i pozwalać na wypowiadanie się osób które mają dość polaczków.

2) Warna dostałem za Double-posting do waszej wiadomości.

3) Jak macie tu włazić i obrażać Mnie i akcję to życzę udanego wychodzenia z tematu,

Zwięźlej? Prościej? - Jak macie tu włazić i pisać że to ja mam 10 lat to najlepiej zastanówcie się co piszecie Ten kto tak pisze i uparcie jeszcze z każdą odpowiedzią coraz bardziej się pogrąża to wiadomo kto to jest.

Na forum, w tym temacie nie będę już pisał, ograniczę się do reklamacji strony, a co za tym idzie samej akcji. Dziękuje i życzę miłych kłótni -.- .

PS:

@Mat_erialista

Taki mądry jesteś? - to sam idz na browar a nie spama jak debil walisz

Masz dość "PLX ITANZ AJM HAKED" ? - wejdź i razem stańmy przeciwko Polaczkom! KLIKNIJ TUTAJ , i dołącz do akcji STOP polaczkom.

Pozdrawiam Lunarej

Ostatnio edytowany przez Lunarej - 25-09-2008 o 20:48.
Lunarej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2008, 21:03   #156
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Cytuj:
3) Jak macie tu włazić i obrażać Mnie i akcję to życzę udanego wychodzenia z tematu,
Oh ah no bo ty masz władze ZIOM!
Erhion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2008, 21:03   #157
Andrealfus
Zbanowany

Andrealfus's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory

Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
Andrealfus ma numer GG 8673236
Domyślny

Cytuj:
1) Szczerze to g. mnie obchodzi co myślicie o wyglądzie strony. Ma Zawierać to co zawiera i pozwalać na wypowiadanie się osób które mają dość polaczków.

tak ale na to logo nie da się patrzeć, wali pikselami na kilometr

mówię weź, że photoshopa/gimpa albo inny program i zrób to do porządku
Andrealfus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2008, 23:03   #158
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

Co do tematu, powiem krótko: fajno, ale tak naprawdę NIKT nie zajmie się tym na serio (przynajmniej ja tak uważam). Mnie osobiście bardziej drażnią mnie dupolizy i boty (a najgorsze co może być to dupiloz + bot + paladyn = 0 szacunku z mojej strony, nie wiem czemu ale znienawidziłem paladynów od update 8.0[może dlatego, że tak jak kiedyś sorc czy druid jest to ulubiona klasa noobów]).

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego utożsamiacie noobow z dresami i "hip-hopowcami"? Ja sam słucham rapu, siedze na ławce z koleżkami, skubie słonecznik (nie mam konta na fotce ani N-K) i jakoś jak noob sie nie zachowuje (przynajmniej nikt mi tego nie mówi, a jeśli właśnie wpadłeś na pomysł by to zrobić, to sprawdź kto jest liderem mojej gildii, i zastanów się czy przyjął by on nooba do siebie [nie, wcale nie mam zamiaru sie chwalić, tylko zatrzymać nadciągające fale "zajebistych ironii", i nawet nie próbuj mówić, że sam przed chwilą użyłem "zajebistej ironii"]). Drażni mnie takie uogólnianie.
Ametystowec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2008, 23:28   #159
Arcan
Użytkownik Forum

Arcan's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
Co do tematu, powiem krótko: fajno, ale tak naprawdę NIKT nie zajmie się tym na serio (przynajmniej ja tak uważam). Mnie osobiście bardziej drażnią mnie dupolizy i boty (a najgorsze co może być to dupiloz + bot + paladyn = 0 szacunku z mojej strony, nie wiem czemu ale znienawidziłem paladynów od update 8.0[może dlatego, że tak jak kiedyś sorc czy druid jest to ulubiona klasa noobów]).

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego utożsamiacie noobow z dresami i "hip-hopowcami"? Ja sam słucham rapu, siedze na ławce z koleżkami, skubie słonecznik (nie mam konta na fotce ani N-K) i jakoś jak noob sie nie zachowuje (przynajmniej nikt mi tego nie mówi, a jeśli właśnie wpadłeś na pomysł by to zrobić, to sprawdź kto jest liderem mojej gildii, i zastanów się czy przyjął by on nooba do siebie [nie, wcale nie mam zamiaru sie chwalić, tylko zatrzymać nadciągające fale "zajebistych ironii", i nawet nie próbuj mówić, że sam przed chwilą użyłem "zajebistej ironii"]). Drażni mnie takie uogólnianie.

Prawdopodobnie takie uogólnianie wynika ze słownictwa noobów. Używają wielu "podwórkowych" zwrotów, co często sami przerabiają, i powstaje taki stereotyp nooba.
Arcan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2008, 21:59   #160
Mahomet
Guest

Domyślny

Może coś osiągniesz tą akcją. Tylko co?

Strona technicznie fajnie zrobiona, ale graficznie tak, że
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania