|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Co leprze strona o akcji czy forum? | |||
Strona! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 57.33% |
Forum! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 42.67% |
Głosujących: 75. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
|
![]() @up
Podaj wymiary (w pixelach), to sie pobawie i moze cos zrobie, bo nie mam co robic xD A i musisz jeszcze pokazac mi wyglad strony, żeby te logo bylo dopasowane jakos;p Ostatnio edytowany przez GirNi11 - 24-08-2008 o 20:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Dobra już nie trzeba xD już ktoś mi zrobił.
Strona internetowa o akcji jest gotowa, Zapraszam ;] www.stoppolaczkom.tnb.pl Ostatnio edytowany przez Lunarej - 29-08-2008 o 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2008
|
![]() Macie racje z tą akcją.
Raz w depo spotkałem naprawdę spoko Brazyla. Powiedział mi tak: "Z polskiego języka znam 3 słowa:s*******aj,ku**a,ci*o. O czym to świadczy? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Dziwne, jakoś nie spotkałem w tibii zakompleksionego 12-latka, który uważa, że jest "spoxik" hip-hopowcem, a przechodząc się po depo, nie znajduję osoby spamującej o itemy. Większość ludzi z tej akcji to osoby, które rzekomo bronią polskości, nie zrobisz z dziecka dorosłego. Wierzycie w stereotyp nooba 12-latka który słucha hip-hopu, który "podobno" pojawia się w grze. Nie ma takiego czegoś - ta akcja nie ma czego tępić. Dajcie sobie spokój.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
logo macie fatalne... nie posiadacie tam gimpa/photoshopa aby to ładnie skorygować? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Ja pier**le sorry za ostre słowo nei przywykłem do tego, ale jak to zobaczyłem to myślałem że się zaraz spierdzę na tego gościa co założył ten temat... Bije od ciebie (lunar coś tam) taki typowy styl 10, 11 latka który się napali na "Akcję" i na jakimś forum spamuje, a potem mówi kumplom z klasy że "jest na tym forum znany i kochany bo robi akcje które przynoszą efekty" . Wystawiasz d*pę to ci ją trochę skopię...
1)Myślisz że jesteś fajny bo powiedziałeś że nienawidzisz "Polaczków" tak jakbyś ty sam nie był nim... (tak dla przypomnienia - polaczek to inaczej polak, nei zależnie od tego jak sie zachowuje) i mówisz o tym na forum, gdzie przeważnie ich nie lubią i wrzucają na nich (a więc na siebie wzajemnie). 2)Zapomniałeś że dla gości którzy kradną loot bagi, dla gości którzy mówią "pllaaaaxxx itaans" itp, nazwa już istnieje. I w pisowni wygląda ona tak: "Noob" (czyta się nub, nup) a nei polaczki... 3)mówisz o kradzeniu loot bagów, o straszeniu qmplami a założę się że ty sam tak robisz, a wkurzyłeś się bo ci ktoś kilka dni temu ukradł twojego lootbaga który robiłes cały dzień (czyli pewnie 2 bagi z mace ^^) 4) Ile ty masz lat? 10? czy 11... Ostatnio edytowany przez Aevolana - 11-09-2008 o 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Toruń
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() Achaaa To pewnie za ten post dostałeś warna drogi Lunareju ..., taki czerwioniutki prostokącik :<
A z jakiego powodu mam być trollem? Bo zrobiłem userbara który reklamuje akcje nie po Twojej myśli? I strona beznadziejna, dlaczego? Głupi Szablon Głupie Logo Darmowy Hosting
Ostatnio edytowany przez Mallice - 12-09-2008 o 07:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]() a może to ty jesteś 10 latkiem jak tak ostro reagujesz...wali od ciebie styl takiego skate co chodzi w szerokich spodniach i yo yo elo elo myślisz, że jesteś fajnym użytkownikiem bo komuś pojedziesz ironią teksty typu "spierdzę się" mówią same za siebie o twoim wieku nie pojedz mi za ostro bo się "spierdzisz" @topic tak jak już mówiłem, ta akcja ma dobrą idee, ale raczej nie wyjdzie ![]() Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 12-09-2008 o 09:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Nie, polaczek to _pogardliwie_ Polak ( z reguly nawet pisany z malej litery ), a ta pogarda musi sie skads brac ( przy czym war. Mozna tez isc o krok dalej i uzywac, przelamujac niechec do Ziemkiewicza, terminu "polactwo" ktory kojarzy sie wiadomo z czym.
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() tak tak, wiem o tym, ale odnosi się do wszystkich Polaków, nie do Noob'ów polaków;](gdyby to sprecyzował to by już znaczyło o konkretnej grupie, ale no cóż...)
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Guest
|
![]() Masz cus do polakuf masz cos do mnie
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Monstablokaz - 12-09-2008 o 21:31. |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() strona jest naprawdę fatalna...
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Imię: Rakus Nightmare
Gildia: Knighthood
Świat: Berylia
Poziom: 107
Skille: 90
Poziom mag.: 8
|
![]() Co za zakompleksiony frajer robi takie tematy.. przez takich jak on tibia.pl schodzi poniżej swój poziom. I co robisz akcję ale zauważ że ta akcja jest także przeciwko tobie bo swoimi tematami to ukazujesz. Albo po prostu powinien ktoś ci porządne wpierdol spuścić w rl może wtedy zrozumiesz życie i odejdziesz od kompa , odpoczniesz i pójdziesz na browar.
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
![]()
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 19-09-2008 o 14:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Świat: Pandoria
![]() |
![]() 1) Szczerze to g. mnie obchodzi co myślicie o wyglądzie strony. Ma Zawierać to co zawiera i pozwalać na wypowiadanie się osób które mają dość polaczków.
2) Warna dostałem za Double-posting do waszej wiadomości. 3) Jak macie tu włazić i obrażać Mnie i akcję to życzę udanego wychodzenia z tematu, Zwięźlej? Prościej? - Jak macie tu włazić i pisać że to ja mam 10 lat to najlepiej zastanówcie się co piszecie Ten kto tak pisze i uparcie jeszcze z każdą odpowiedzią coraz bardziej się pogrąża to wiadomo kto to jest. Na forum, w tym temacie nie będę już pisał, ograniczę się do reklamacji strony, a co za tym idzie samej akcji. Dziękuje i życzę miłych kłótni -.- . PS: @Mat_erialista Taki mądry jesteś? - to sam idz na browar a nie spama jak debil walisz
![]() Masz dość "PLX ITANZ AJM HAKED" ? - wejdź i razem stańmy przeciwko Polaczkom! KLIKNIJ TUTAJ , i dołącz do akcji STOP polaczkom. Pozdrawiam Lunarej Ostatnio edytowany przez Lunarej - 25-09-2008 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
tak ale na to logo nie da się patrzeć, wali pikselami na kilometr mówię weź, że photoshopa/gimpa albo inny program i zrób to do porządku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Co do tematu, powiem krótko: fajno, ale tak naprawdę NIKT nie zajmie się tym na serio (przynajmniej ja tak uważam). Mnie osobiście bardziej drażnią mnie dupolizy i boty (a najgorsze co może być to dupiloz + bot + paladyn = 0 szacunku z mojej strony, nie wiem czemu ale znienawidziłem paladynów od update 8.0[może dlatego, że tak jak kiedyś sorc czy druid jest to ulubiona klasa noobów]).
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego utożsamiacie noobow z dresami i "hip-hopowcami"? Ja sam słucham rapu, siedze na ławce z koleżkami, skubie słonecznik (nie mam konta na fotce ani N-K) i jakoś jak noob sie nie zachowuje (przynajmniej nikt mi tego nie mówi, a jeśli właśnie wpadłeś na pomysł by to zrobić, to sprawdź kto jest liderem mojej gildii, i zastanów się czy przyjął by on nooba do siebie [nie, wcale nie mam zamiaru sie chwalić, tylko zatrzymać nadciągające fale "zajebistych ironii", i nawet nie próbuj mówić, że sam przed chwilą użyłem "zajebistej ironii"]). Drażni mnie takie uogólnianie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
Prawdopodobnie takie uogólnianie wynika ze słownictwa noobów. Używają wielu "podwórkowych" zwrotów, co często sami przerabiają, i powstaje taki stereotyp nooba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]() Może coś osiągniesz tą akcją. Tylko co?
Strona technicznie fajnie zrobiona, ale graficznie tak, że ![]() |
![]() |