Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-01-2005, 21:09   #141
luki000
Użytkownik Forum

luki000's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NoName
BTW
I jak to można łatwo udowodnić że ktoś dzieli się kątem
acha i jeszcze coś, czemu nie bedziesz odpisywał dla ludzi z tibi.pl ??? boisz się że znowu coś zamotacie, że jeden owner coś innego napisze a drugi coś innego?? plx nie dobijajcie mnie

Boshe gdzie ty stałes jak mózgi rozdawali ?

Mituso to mój pierwszy char.
W wakacje grałem Pogromcą razem z rl pogromcą lecz ten okres się dawno skończył.

Teraz gram Xoheka i gram nim sam ......

Nierozumiem co ci niepasuje z kompem pogromcy ? 5 stycznia spalił mu się komp mu czyli rl pogromcy a ja grałem nim w wakacje i od tamtego czasu niemam pasów na pogroma.

Koniec tej durnej dyskusji.... Jeśli jestes takim tchórzem że nie podajesz swojego imienia to niemam zamiaru więcej tracić czasu i energi na prowdzenie dyskusji z tobą.
luki000 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-01-2005, 21:35   #142
Nocny koszmar of danubia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: CARLIN

Domyślny

A ja mam pytanie czy ten link co podał GoG jest czysty ??

hunt gs z Xoheka

( ????? )

http://www.damian201.dolsat.pl/gsynext.rec
stary 19-01-2005, 21:38   #143
NoName
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 01 2005

Domyślny

No właśnie gdzie ty byłeś jak mózgi rozdawali?? aaa no tak przecież ty grasz 24h w tibie i nie miałeś czasu wymienić mózgu

No już wiekszego jełopa od ciebie nie widziałem.. przecież to wiadomo że nie realne jest nabic taki lvl!!! no chyba że:
1. Nie chodzisz do szkoły ( w to wątpie)
2. Lubisz srać pod siebie (na to wygląda bo gdzie tu znaleźć czas żeby się wysrać jeśli się gra w tibie 24h; garnuszek pod krzesłem i lecisz )
3. Lubisz jeść przez słomke papu, bo gdzie tu chwycić widelec i nóż jak sie trzyma myszke i klawe.

OMG ludzie przecież to jest proste i logiczne że nie gra sam.... szkoda że nie zrobiłem ss'a z naszej gadki jak mówiłeś że nie grasz sam i teraz żałuje.

@Miecio89
To nic nie zmienia że ty jestś jego koleą z rl... przecież kolega by nie powiedział że dzieli sie kątem lol
NoName jest offline  
stary 19-01-2005, 22:19   #144
^GoG^
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Domyślny

nie masz sie co martwic napewno jest czysty^^
^GoG^ jest offline  
stary 19-01-2005, 22:23   #145
luki000
Użytkownik Forum

luki000's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nocny koszmar of danubia
A ja mam pytanie czy ten link co podał GoG jest czysty ??

hunt gs z Xoheka

( ????? )

http://www.damian201.dolsat.pl/gsynext.rec

Czysty jak łza

Ps. No name czy może wolisz lord-masiak ? ehh totalne dno
Głąbie, ja mam kibelek w domu,w przeciwieństwie do ciebie chyba i nie musze wychodzic na dwór zeby załatwić swoje potrzeby, więc nie zajmuje mi to tak duzo czasu. NoName preferujesz Toi-Toi?
Jeść można przy kompie ;] chyba ze ty jeździsz na obiad do innego miasta.
Gdybyś pomyślał, to miałem eq od samego początku, więc runki itp. tez miałem. od 50 lvl expilem na samych guardach. A teraz na of, cyco, guardy, więc nie gadaj głupot.

Ostatnio edytowany przez luki000 - 19-01-2005 o 22:46.
luki000 jest offline  
stary 19-01-2005, 22:45   #146
lukaszgo3
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Opole

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 111
Domyślny omg...

Przyglądam sie już dłużej tej dyskusji i widze ze mamy tu paru newbie co nigdy nie zrobili wyzej niz 50 lv pewnie :/ i sie rzucają z zadrości. Xoheka gra sam, bo gram na isarze, i mam go na VIP i z tego co widze to on gra rzadziej niż ja, a co do takiego lv to możliwe i spokojnie, przecierz zrobic np. 100k expa w 3 h to zaden problem (cyco, OF) ale musze przyznać ze w weekendy gra po 10h nawet, czyli z 500k expa ma na sobote naprzykład. A ci co gadają o dzieleniu sie kontem pewnie sami sie dzielą albo to zadzrość. Tak czy inaczej on gra sam i jak w ferie nabije 100lv to gratz dla niego, aha i niech ktos spróbuje gdzies przez tydzien grac po 5 h dziennie i oczywiście od razu isc expic, to z 30lv bedzie miał minimum. To tyle, mam nadzieje że dotarło do tych ekhm... zazdrosnych

Xoheka gratulacje wytrwałości bo to jest droga do sukcesu
(a nie stanie pod dp :|)
lukaszgo3 jest offline  
stary 19-01-2005, 22:51   #147
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

@up
mysle ze twoja wypowiedz zakonczy tą bezsensową dyskuje. Nie po to jest ten dzial , dlatego komentuje ss'y a nie kluccie sie jak durnie >.<

@on-topic

GRATZ !! maniaqu you such evul pg

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline  
stary 19-01-2005, 23:03   #148
Xanatos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 09 2003

Xanatos ma numer GG 4067411
Domyślny ^_^

no właśnie! nie ma sensu ciągnąć tej rozmowy bo jasne jest, że ze sprzęciorem od początku można nabić taki level expując z doswiadczeniem, a ja tymczasem czekam na kolejne zdjęcia!!! bo są WYCZESANE!!!!!!!!
(tak PS to jest to chyba najlepsza galeria jaką widziałem na tym forum)
pzdr
Xanatos jest offline  
stary 19-01-2005, 23:07   #149
Szorstak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukaszgo3
Przyglądam sie już dłużej tej dyskusji i widze ze mamy tu paru newbie co nigdy nie zrobili wyzej niz 50 lv pewnie :/ i sie rzucają z zadrości. Xoheka gra sam, bo gram na isarze, i mam go na VIP i z tego co widze to on gra rzadziej niż ja, a co do takiego lv to możliwe i spokojnie, przecierz zrobic np. 100k expa w 3 h to zaden problem (cyco, OF) ale musze przyznać ze w weekendy gra po 10h nawet, czyli z 500k expa ma na sobote naprzykład. A ci co gadają o dzieleniu sie kontem pewnie sami sie dzielą albo to zadzrość. Tak czy inaczej on gra sam i jak w ferie nabije 100lv to gratz dla niego, aha i niech ktos spróbuje gdzies przez tydzien grac po 5 h dziennie i oczywiście od razu isc expic, to z 30lv bedzie miał minimum. To tyle, mam nadzieje że dotarło do tych ekhm... zazdrosnych

Xoheka gratulacje wytrwałości bo to jest droga do sukcesu
(a nie stanie pod dp :|)
Ty koleś lepiej sie nie udzielaj. Patrze, że sam jesteś chyba jakimś newbie i nie wiesz co mówisz. Taki lvl jest mozliwy do osiagniecia w takim czasie ale napewno nie w twoim wykonaniu. sadze ze jestes którymś z kolesi co stoją caly czas pod depo. A co do tego expienia nie wiem jak na isarze bo juz dawno tam nie gram ale 30k na godzine na cyco to raczej sie nabija jak nikogo nie ma, a na OF to raczej nie oplacalne jest bo to wtopa uhów i nie sądze żeby ten koleś zawsze tam expił. I na bank jestem pewien, że Xoheka nie gra sam postacią. By musial byc ostrym nalogiem i nie chodzic do szkoly itp. zapomniales jeszcze doliczyc troche czasu na skile bo one za szybko nie skacza( sam cos o tym wiem ). A gdyby nabil jeszcze w ferie 100lvl to by byl kolejny dowod na to ze nie gra sam . I nie sadze zeby koles jak tylko sie zaloguje szedl expic bo to jest mega nudne.
Szorstak jest offline  
stary 19-01-2005, 23:14   #150
Xanatos
Użytkownik Forum

Domyślny

dżizys!!! i dlatego to nie Ty masz taki level, tylko ON!! Może się nudzi ale level zrobił........ skoro nie jesteś skłonny do takiego wyczynu to Twoja sprawa. Nikt nie mówi Ci jak masz grać, ale nie przyjmuj od razu, że wszyscy grają tak jak Ty (w "ciekawy" bądź jak kto woli "NIE nudny" sposób)
Xanatos jest offline  
stary 19-01-2005, 23:14   #151
luki000
Użytkownik Forum

luki000's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szorstak
Ty koleś lepiej sie nie udzielaj. Patrze, że sam jesteś chyba jakimś newbie i nie wiesz co mówisz. Taki lvl jest mozliwy do osiagniecia w takim czasie ale napewno nie w twoim wykonaniu. sadze ze jestes którymś z kolesi co stoją caly czas pod depo. A co do tego expienia nie wiem jak na isarze bo juz dawno tam nie gram ale 30k na godzine na cyco to raczej sie nabija jak nikogo nie ma, a na OF to raczej nie oplacalne jest bo to wtopa uhów i nie sądze żeby ten koleś zawsze tam expił. I na bank jestem pewien, że Xoheka nie gra sam postacią. By musial byc ostrym nalogiem i nie chodzic do szkoly itp. zapomniales jeszcze doliczyc troche czasu na skile bo one za szybko nie skacza( sam cos o tym wiem ). A gdyby nabil jeszcze w ferie 100lvl to by byl kolejny dowod na to ze nie gra sam . I nie sadze zeby koles jak tylko sie zaloguje szedl expic bo to jest mega nudne.
Buhhahaha 30k w cyco jak nie ma ludzi? Ty chyba też nie masz pojęcia o expieniu. W cyco jak nikogo nie ma robi się ~ 50K+ expa na 1h dochodząc do dl-a.
W of robi się 60k expa + na jeden h. Za uhy się zwraca + zarabiam. Halki z zerków wypadają bardzo często, i plate armory z liderów + chain armory z innych śmieci. Weź koleś idź skillować dalej, bo o expieniu nie masz pojęcia.
luki000 jest offline  
stary 19-01-2005, 23:18   #152
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Sam jestes wtopa uhow. Dlatego on raz chodzi tutaj zarabia, potem idzie na of zeby nabijac mega szybko i znowu idzie na guardy lub cyco i zarabia i tak w kolko. Widac go pod depo tylko jak chce exori sobie walnac tak to go nie ma. Xoheka chodzi do szkoly, uwierz . Skille, to zaden problem... expi duzo to i skaczą, a ze eq mial i runy z innej postaci to jaki problem. I tak chodzi expic od razu jak da loga, bo stanie pod depo jest nudniejsze . Zresztą skoro piszez ze do mozliwe to po co dalsza czesc postu ?
Info dla all, dajcie sobie z tym siana, zazdrosc zla rzecz, koniec tej klutni plx i tak modki skasują

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline  
stary 19-01-2005, 23:25   #153
Szorstak
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez luki000
Buhhahaha 30k w cyco jak nie ma ludzi? Ty chyba też nie masz pojęcia o expieniu. W cyco jak nikogo nie ma robi się ~ 50K+ expa na 1h dochodząc do dl-a.
W of robi się 60k expa + na jeden h. Za uhy się zwraca + zarabiam. Halki z zerków wypadają bardzo często, i plate armory z liderów + chain armory z innych śmieci. Weź koleś idź skillować dalej, bo o expieniu nie masz pojęcia.
GRATZ!!!!!!!!!!! Koles od dzis bede do ciebie mowil PANIE KIEROWNIKU .
Patrze ze trzesiesz tam ta isara. A jesli mowisz ze nie mam pojecia o expieniu to grubo sie myslisz. Napewno nie mam tyle pojecia co ty zeby samemu zrobic w 3 miechy posatc 80 lvl+ bo mam jakies real zycie. I jestem pewien ze ty jestes mega NOOBem. A tak pozatym to isara jest max z***anym swiatem i graja tam same NOOBy co potwierdza twoja pozycje wsrod nich.
BTW. kazdy kto chodz troche czai tibie wie ze nie grasz sam. i tak zostanie. A jak jeszcze czytam ze dla jakiegos kolegi pisales z tibi ze gracie we dwoch a teraz sie wypierasz to tym bardziej utwierdzasz mnie w moim przekonaniu.
Szorstak jest offline  
stary 19-01-2005, 23:32   #154
Szorstak
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xanatos
dżizys!!! i dlatego to nie Ty masz taki level, tylko ON!! Może się nudzi ale level zrobił........ skoro nie jesteś skłonny do takiego wyczynu to Twoja sprawa. Nikt nie mówi Ci jak masz grać, ale nie przyjmuj od razu, że wszyscy grają tak jak Ty (w "ciekawy" bądź jak kto woli "NIE nudny" sposób)
To nie wyczyn to glupota. Rozumiem mozna troche pograc ale nie tyle. pomysl logicznie grasz swoja postacia sam i expisz dajmy na to po 5 godzinach ja juz mam dosc a gdy pomysle ze mial bym tak grac dzien w dzien to zygac sie chce, koles mi tu taki wyskakuje i mowi ze sam nabil 80 lvl i to w 3 miechy. OMG!!!!
Szorstak jest offline  
stary 19-01-2005, 23:37   #155
luki000
Użytkownik Forum

luki000's Avatar

Domyślny

Cytuj:
To nie wyczyn to glupota. Rozumiem mozna troche pograc ale nie tyle. pomysl logicznie grasz swoja postacia sam i expisz dajmy na to po 5 godzinach ja juz mam dosc a gdy pomysle ze mial bym tak grac dzien w dzien to zygac sie chce, koles mi tu taki wyskakuje i mowi ze sam nabil 80 lvl i to w 3 miechy. OMG!!!!

Skończ lepiej pisac....

Proszę jakiegoś modka o skasowanie ostatnich paru stron w 99% bo to nei jest forum dyskusyjne tylko temat z zdjęciami...
luki000 jest offline  
stary 19-01-2005, 23:44   #156
Szorstak
Użytkownik forum

Domyślny

Ja raczej nie skoncze pisac ale jak ci forum nie pasuje to mozemy sie przeniesc na forum na tibia.com i tam pogadamy o twoim account sharing.
Szorstak jest offline  
stary 19-01-2005, 23:46   #157
Xanatos
Użytkownik Forum

Domyślny

dobra to skoro posty zostaną skasowane... to jeszcze coś napisze...
Szorstak... wiesz w sumie może i głupota (bo ja osobiście wole "poskillować" i "poexpować" w realu) ale tak czy inaczej ja wierze że mógł zrobić taki level pozdrawiam i radze skończyć z Tibią pa
[EDIT]
ten tekst o kończeniu z tibią nie miał być obraźliwy jakby co ja np już nie gram ale lubie czasem wejść na forum i sobie pooglądać ss'y chodziło mi o to że to ciutkę strata czasu ale to już inna bajka pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Xanatos - 19-01-2005 o 23:51.
Xanatos jest offline  
stary 19-01-2005, 23:50   #158
Szorstak
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xanatos
dobra to skoro posty zostaną skasowane... to jeszcze coś napisze...
Szorstak... wiesz w sumie może i głupota (bo ja osobiście wole "poskillować" i "poexpować" w realu) ale tak czy inaczej ja wierze że mógł zrobić taki level pozdrawiam i radze skończyć z Tibią pa
Ja bym uwiezyl gdyby noname nie napisal ze zna go w tibi i ze z nim gadal ze ma dwoch ownerow a tu kolo dal zdjecia zeby sie pochwalic i naczytac sie gratulacji itp. A tu bum i sie nacial. haahhaahah

Ostatnio edytowany przez Szorstak - 19-01-2005 o 23:51.
Szorstak jest offline  
stary 20-01-2005, 00:21   #159
LaNeK
Guest

Żarówka Panowie!!

Czy wy do cholery wiecie co to jest "acount sharing" ??, mnianowice jest to wypozyczanie konta graczom bardziej doswiadczonym np. w PvP..w celu wygrania wojny..dzielenie sie kontem, postacia tzn. wspoolne granie niejest nielegalne ani scigane.
pzdr Kamil-lanka
cya

stary 20-01-2005, 00:25   #160
Szorstak
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LaNeK
Czy wy do cholery wiecie co to jest "acount sharing" ??, mnianowice jest to wypozyczanie konta graczom bardziej doswiadczonym np. w PvP..w celu wygrania wojny..dzielenie sie kontem, postacia tzn. wspoolne granie niejest nielegalne ani scigane.
pzdr Kamil-lanka
cya
OMG!!!
Koles tym swoim postem mnie dobiles do konca. Gdzie ty to wyczytales na forum tibia.pl?? ktos ci to napisal jak sie zapytales co to jest account sharing i teraz blyszczysz swoja wiedza w temacie. A jezeli expienie jedna postacia w kilka osob jest legalne to masz downa i lepiej wyslij jeszcze jednego posata z prosba o ponowne wytlumaczenie slowa "ACCOUNT SHARING"

P.S. Schowaj sie i juz sie lepiej nie pokazuj na tym forum bo jestes moj nowy masta.

Ostatnio edytowany przez Szorstak - 20-01-2005 o 00:42.
Szorstak jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania