Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-11-2008, 18:23   #141
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Johny0 Pokaż post
wszystko tylko dla pacc jak zwykle, odwalone jak zwykle itd ogólnie słaby ten zimowy up

@offtop
nie wiem czego tak walczycie z Xr3 doświadczony gracz wie swoje ale wy musicie po nim pojechać bo dzień zmarnujecie no nie ?? ja popieram jego zdanie za co zaraz mnie z błotem zmieszacie tibijscy mistrzowie
A ja sie w 100% nie zgadzam.
POWINNO być wszystko dla graczy z płatnym kontem. Dziwie sie że jeszcze coś facc dostaje. Nie będę pisał dlaczego bo większość dzieci na tym forum nie zna podstawowych zasad ekonomii. Zapowiedzi imo są dobre. 1 > rzeczowo na temat o nowym mieście 2> rzeczowo na temat czarów 3 > tekst troche rpg na temat questów mi się to podoba. Ale widze że dla was to powinni napisać "bedzie nowy quest, do zabicia 5 orshabaali , nagrody to golden helmet , lokalizacja edron".
No i na końcu, jak możesz twierdzić że zimowy update jest słaby chociaż na oczy go nie widziałeś? Większego kretynizmu dawno nie słyszałem.
Krajzel jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-11-2008, 19:02   #142
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
No i na końcu, jak możesz twierdzić że zimowy update jest słaby chociaż na oczy go nie widziałeś? Większego kretynizmu dawno nie słyszałem.
Jeśli o mnie chodzi, to co najwyżej tracę wiarę w to, że któryś z kolejnych updatów, będzie w jakiś sposób lepszy od poprzedniego.

Odnośnie balansacji magów.
Jeśli chodzi o przeprowadzanie jej, bez mechanicznych zmian w profesji, to znaczy, że musiały by zostać zaimplementowane miejsce do huncenia, które opłacalne będą tylko dla magów.

Z otwartymi ramionami przyjął bym jakiś kolejny Quest, typu Inquisition, lub POI, tyle że wymagający większej ekipy.
Xr3 jest offline  
stary 26-11-2008, 19:12   #143
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Nie chodzi mi o twojego RP. Czytaj ze zrozumieniem. Użyj mózgu.
Cytuj:
Z chęcią ciebie bym sprawdził pod tym kątem.
To ty naucz sie pisać. bo z tego wynika że sprawdziłbyś mnie a ja jestem rp

Cytuj:
3/4 moich deadów jest przez kicki, a większość z tego przez masskick
i.
dziwne ja miałem max 2 mass kicki w tym roku a ty przeciez nie grasz to jak możesz mieć mass kicki cieciu?

Cytuj:
Dziecko Okolnir. Swego czasu, miałem obcykane to miejsce i już nim żygałem, przez co chciałem spróbować czegoś innego. Niestety wybór miałem bardzo ubogi.
haha nie znasz mnie to jak możesz pisać że wiekszość lv wbijam na okolnir? poprostu tyle pb co uniose starcza na 5h proste nie ?

Cytuj:
Jak się ma motywację i team to nawet i marnym Sorkiem chce się grać...
ty jesteś marny nie sork...nie umiesz expic solo nie umiesz nim zarabiać nie umiesz nic kto tu jest marny ?

Cytuj:
Moje sranie na forum nie zmieni co najwyżej twojego obrazu obecnego czarodzieja. Wystarczy mi to, że doświadczeni gracze prawdę doskonale znają. Od tego, czy dobrze będzie ci się grało magiem, zależy również wiele czynników zewnętrznych, na które czasami nie masz żadnego wpływ
jak dla ciebie gracz z 211lv ms która ogólnie gra od tibi 7,0~ jest niedoświadczony to jaki jest ?

Cytuj:
Najwyraźniej mało ich znasz...
napisałem wyraźnie - NIE ZNAM 120 ms który hunci dragi wiec jak możesz pisać że mało ich znam jak nie znam takim wogóle? moi znajomy na 120ms już hunca demy w team i frosty solo bez problemu i bez waste

Cytuj:
Jestem śmieciem, ponieważ ośmieliłem się mieć inne zdanie niż ty. Już ci dwa razy mówiłem, że "ch*j mnie bolą twoje refleksje", tak więc weź sobie to do serca, paprykowy troglodyto.
Trudno, żebym odpisał na priva, którego mi przecież nie wysłałeś
Nie, to nie przez twoje odmiennie błedne zdanie jesteś śmieciem - poprostu sie taki urodziłeś nie ma nic co by to sprawiło...chyba geny

Cytuj:
Blessy na Faccu nie działają, o czym się przekonałem na własnej, pixelowej skórze. Jednak znam z forum pewnego jełopa ze 180RP, który o tym nie wie...
Nom masz racje wiem dokładnie kiedy i na ile kupujesz pacc etc zapomniałem że akurat wtedy nie miałeś sorka ale jednak to z ciebie jest "jełop" bo niby co mnie obchodzi 119ms który nie umie grać w gre 2d? nie interesuje mnie to czy masz pacc czy też o nie masz więc nie wiem czy w trakcie tego hunta na lion padłeś przez kicka czy przez własna głupote a jak ty to napisałeś "nie uwage"

dobra ty weś ssij pałe zrobiłeś loda że cie odbanowali =) ? zwisasz mi ty i te twoje 2 konto Dzik11 który pier**** że ek jest za łatwy bo ek sie nie nadaje już do niczego cya ;]
Regeusz jest offline  
stary 26-11-2008, 19:28   #144
Zientarski
Użytkownik Forum

Zientarski's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2008
Lokacja: Warszawa

Imię: ---
Profesja: Knight
Gildia: ---
Świat: ---
Poziom: 10
Skille: 43/42
Poziom mag.: 2
Domyślny

Ja rozumiem, że gra może być płatna. Jak np. chcesz pograc w coś nowego na kompie
to idziesz do Empiku i kupujesz sobie PES2009 za 120zł... ok...

A tu nagle Tibia ktora jest darmowa, ogarnieta i przyciaga duza ilosc osob,
najczesciej maniakow komputerowych...

Ok. Ja moge za Tibie zapłacic raz... 120zł... nawet wiecej.
Ale placic 7 czy 9 dych za PACC chwilowego? (juz nawet sie w cenach nie ogarniam)
Zientarski jest offline  
stary 26-11-2008, 19:51   #145
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
To ty naucz sie pisać. bo z tego wynika że sprawdziłbyś mnie a ja jestem rp
Gdyby coś oprócz białych cyferek Ci w tej głowie zostało, to od razu byś wyczuł o co mi chodzi.

Cytuj:
dziwne ja miałem max 2 mass kicki w tym roku a ty przeciez nie grasz to jak możesz mieć mass kicki cieciu?
Spoko. Rozumiem, że twój mózg o rozmiarach 24x24 nie dopuszcza do ciebie myśli, że przecież mogłem te masskicki mieć podczas okresu, w którym grałem. Nie ma problemu. Upośledzonych dysmózgów nie dyskryminuję.

Cytuj:
haha nie znasz mnie to jak możesz pisać że wiekszość lv wbijam na okolnir? poprostu tyle pb co uniose starcza na 5h proste nie ?
5h na Okolnir? Congratulations. Ja nie mogłem na to miejsce patrzeć po pół godziny przebywania tam.

Cytuj:
ty jesteś marny nie sork...nie umiesz expic solo nie umiesz nim zarabiać nie umiesz nic kto tu jest marny ?
Ty za to, umiesz expić na Okolnir.

Cytuj:
jak dla ciebie gracz z 211lv ms która ogólnie gra od tibi 7,0~ jest niedoświadczony to jaki jest ?
Owszem, są wyjątki, które dorobiły się kokosów przez to, że kilka razy uśmiechnęło się do nich szczęście. Dziwnym trafem, do magów, to szczęście uśmiecha się najrzadziej... (Ps. grałem sporadycznie od ~4.0)

Cytuj:
napisałem wyraźnie - NIE ZNAM 120 ms który hunci dragi wiec jak możesz pisać że mało ich znam jak nie znam takim wogóle? moi znajomy na 120ms już hunca demy w team i frosty solo bez problemu i bez waste
Mówisz to tak, jak by KAŻDY hunt przynosił ich postaciom korzyści. Team to jedna sprawa. Trafienie na wolny spawn, albo czekanie w kolejce na demy mniej niż 2 dni, to druga.

Cytuj:
Nie, to nie przez twoje odmiennie błedne zdanie jesteś śmieciem - poprostu sie taki urodziłeś nie ma nic co by to sprawiło...chyba geny
A ty, jesteś małym, bosym i łysym Jasiem bez mózgu (i argumentów).

Cytuj:
co mnie obchodzi 119ms który nie umie grać w gre 2d?
Co mnie obchodzi opinia jakiegoś barana ze 180RP, który ma mniejsze doświadczenie niż 12p z Carlin.

Cytuj:
hunta na lion padłeś przez kicka czy przez własna głupote a jak ty to napisałeś "nie uwage"
Wyraźnie ci napisałem, że padłem podczas kursu z Thais do Veno, przez własną nie uwagę. Czytaj ze zrozumieniem.

Cytuj:
dobra ty weś ssij pałe zrobiłeś loda że cie odbanowali =) ?
Z tego smutnego forum, czy z żałosnej Tibii?

Cytuj:
zwisasz mi ty i te twoje 2 konto Dzik11 który pier**** że ek jest za łatwy bo ek sie nie nadaje już do niczego cya ;]
Już kończą się argumenty, więc zaczynasz krzyczeć i tupać nóżkami?
Tak w ogóle, to nie mam tutaj drugiego, aktywnego konta Frędzlu.

@down
Guns N' Roses - Don't Cry

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 26-11-2008 o 20:17.
Xr3 jest offline  
stary 26-11-2008, 20:03   #146
Zientarski
Użytkownik Forum

Zientarski's Avatar

Domyślny

Xr3 jeżeli jesteś taki mądry to wiesz co znaczy private message ?
Zientarski jest offline  
stary 26-11-2008, 20:32   #147
Hawusss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Szczecin

Świat: Inferna
Domyślny

A Ty wiesz co to jest "opinia publiczna" albo wyrażanie swojego zdania o innych publicznie? Poza tym sam robisz to co Xr3 - nie można było go upomnieć na PW, tylko trzeba pokazać, że jest sie 3L0?
stary 26-11-2008, 20:37   #148
Zientarski
Użytkownik Forum

Zientarski's Avatar

Domyślny

Nie ja pierwszy i nie ostatni powiedziałem/powiem im zeby przeniesli jakze interesujaca
dyskusje na swoje skrzynki pocztowe... poczytaj strony wczesniej.

Z tego tematu zrobil sie kompletny offtop,
nie dziwne ze w innym temacie ktoś przed chwila napisal,
ze nic sie tu znalesc nie da bo to jest jeden wielki smietnik,
wlasnie przez takie tematy.

Widziales tu moderatora?
Zientarski jest offline  
stary 26-11-2008, 20:54   #149
Johny0
Użytkownik forum

Johny0's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: oj daleko

Stan: Niegrający
Świat: Unitera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krajzel Pokaż post
A ja sie w 100% nie zgadzam. (...)
bo mam szósty choć kretyński zmysł wyczuwania słabych upów, a tak poza tym
każdy ma własne zdanie, forum publiczne można pisać co kto chce ale bez przesady, niech będzie w 100% dla pacc mnie to nie boli

Ostatnio edytowany przez Johny0 - 26-11-2008 o 20:59.
Johny0 jest offline  
stary 27-11-2008, 14:10   #150
Firam
Guest

Domyślny

Update Zapowiada się wspaniale.

stary 27-11-2008, 15:24   #151
Dzik11
Zbanowany

Data dołączenia: 01 10 2008
Lokacja: Venore

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: 80/80
Poziom mag.: 7
Dzik11 ma numer GG 2997386
Domyślny

Regeusz
Cytuj:
pewnie co zmieniał ownera 4 razy jak nie więcej

Cytuj:
chciał bym to widziec

Cytuj:
zwisasz mi ty i te twoje 2 konto Dzik11 który pier**** że ek jest za łatwy bo ek sie nie nadaje już do niczego cya ;]
to co na pisałes o koncie mogę ci tylko napisac na to Buehehehehehehe widzę też że koledzy ci nagadali jaki Knight jest słaby i jaki Sorc jest mocny a ty im oczywiście uwierzyłeś i bronisz tego zaciekle bo o tych profesiach wcale nie masz pojęcia i widzę że na 103 lvl prowadziłeś ciekawe hunty na witch
data 2008-01-07 18:44:30 zabity Rege of Harmonia poziom 103 zabójca witch

Ostatnio edytowany przez Dzik11 - 27-11-2008 o 15:32.
Dzik11 jest offline  
stary 27-11-2008, 16:33   #152
Vyohman
Użytkownik Forum

Vyohman's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
Domyślny

Jak bym chciał coś takiego to grałbym w wowa albo w coś podobnego. Grałem w Tibie bo była inna... Teraz to po prostu słabe mmo w grafice 2d.

Ostatnio edytowany przez Vyohman - 27-11-2008 o 16:35.
Vyohman jest offline  
stary 27-11-2008, 17:54   #153
Johny0
Użytkownik forum

Johny0's Avatar

Domyślny

@up

tibia musi się szybko przystosować do reszty mmo (bo RPG to nie jest raczej, no możne trochę) zbyt offowe gry długo nie pociągną, standaryzacja to jest coś czego jak dla mnie brakowało tibi, klasy były suche i proste bez jakichś ciekawych różnic (to tylko moje skromne zdanie ale wiem że zaraz zostanie zmieszane z błotem)
Johny0 jest offline  
stary 27-11-2008, 18:53   #154
Bodi
Użytkownik Forum

Bodi's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Kasiro
Poziom: 84
Bodi ma numer GG 7729937
Domyślny

wedlug mnie powinni zrobic wiecej questow typu ani. tzn takie ktore mozna wykonac tylko raz ^^ a co do upa to moze byc calkiem niezly zobaczy sie w praniu xD
stary 27-11-2008, 20:08   #155
Johny0
Użytkownik forum

Johny0's Avatar

Domyślny

@up
każdego quest robi się tylko raz ;p

ale nowe trudne questy by się przydały, jakiś mini ani dla facc
Johny0 jest offline  
stary 27-11-2008, 20:38   #156
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Kolego, czy ty sobie robisz jakieś żarty?

Pazerne darmozjady... dać im palec, to wezmą całą rękę...
Xr3 jest offline  
stary 27-11-2008, 21:51   #157
Bodi
Użytkownik Forum

Bodi's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Kasiro
Poziom: 84
Bodi ma numer GG 7729937
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Johny0 Pokaż post
@up
każdego quest robi się tylko raz ;p

troche zle napisalem mi chodzilo o to ze tylko raz calego questa (nie same nagrody) wtedy kazdy by sam musial robic ewentualnie ekipe zebrac co jeszcze nie robila a nie ze placi za serwis i ma all done xD
stary 28-11-2008, 08:42   #158
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Odnośnie balansacji magów.
Jeśli chodzi o przeprowadzanie jej, bez mechanicznych zmian w profesji, to znaczy, że musiały by zostać zaimplementowane miejsce do huncenia, które opłacalne będą tylko dla magów.
macie frosty, macie poi dl macie najty macie wiele exp opłacalnych tylko trzeba umieć je znaleść...niekoniecznie solo trzeba tam expić chociaż można, ale dla osób które nie potrafią grać polecam team nawet z tymi ng bla bla bla jak ci nie pasują to nie musisz z nimi chodzić, trzeba być niezłym filozofem żeby przestać grać na 119lv i twierdzić że sie wie wszystko o profesji teraz 110lv nabijają ludzie w miesiąc tak tak wiem wiem napisze że grasz od 6,0~ co też jest totalną bzdura i tyle "pisz co chcesz myśl co chcesz lamusy z neta śmieszą mnie aż do łez"

Co do tych wypowiedzi o ms i ek to nie chce mi sie kopiować postów tej samej osoby z 2 kont ;] każdy 160ek i 160ms powie zupełnie coś innego niż debil który albo kupił chara albo założył inne konto i pisze jaki to ek wspaniały i niedopokonania i tak samo wysmiewają te bzdety o ms który niby jest najsłabszy teraz bo ma za mało hp
btw dziki pisałeś że ty jako ek expisz najszybciej z 4 profesji a 3x ci napisałeś żebyś opisał ten exp/h i gdzie go wbijasz, nie możesz wymyśleć kolejnej ściemy?

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 28-11-2008 o 08:44.
Regeusz jest offline  
stary 28-11-2008, 15:12   #159
kubaboo
Guest

Domyślny odp

@up
on napisał, że ek "ekspi" najszybciej bo ma bota i bot 24/7 ...
faktem za to jest to, że sork został zdupiony i od 7.6 (chyba) to go ścinali, a druidowi dali kopa ... i niemów, że tak nie jest. Chyb, że masz jakieś + dla sorka od 7.6? Tylko nie podaj czegoś w stylu ma 2 ue do wyboru bo padnę ...

stary 28-11-2008, 15:22   #160
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

Nowy teaser panowie i panie.
Fajne outfity
Yalharian outfit
Yalharian outfit-mag
Yalharian outfit-wojownik

Ostatnio edytowany przez Michoss - 28-11-2008 o 15:23.
Michoss jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania