![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
![]() |
![]() sorkiem na 14 lvl spralem dwa slime, 4 strzały z hmm na każdego + bicie morning starem
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam druida na 10 i pokonałem huntera z 4 FF i z kumplem jedziemy na luzie cyce
Eteria jestem w AB |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
![]() |
![]() sorc na 15 lvl, 26 mlvl, 5 soldów, bo mi kumpel nawiał do kopalni (i ani jednego nawet nie dotknął), poszło jeden strzał z gfb, dobijałem z hmm, jakieś 10 runkó poszło, no i jedna exura vita przy okazji, ale przyznam się bez bicia, że był moment że się bałem że już po mnie, dobrze że sa hotkeye. na razie nie mam zamiaru powtarzać wyczynu.
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Co najsilniejszego ubilem ?
na Solo: Cyclop Hunter Beholder Minotaur Guard Dwarf Guard Orc Berserker Demon Skeleton (wymienialem te, ktore najczesciej bije, bo jak patrzac do tabeli na tibia.pl, to na solo ubilem wszystkie do Demon Skeleton, bez Monka i Fire Elementala, Stone Golema i Mumii) Z Qmplem: wszystkie, co poprzednio, plus nastepujace: Monk Orc Leader Dragon Giant Spider No, moze moglbym sie porwac na cos wiecej, ale poprostu zadowalam sie tymi bestyjkami, pozatym wszystkie wyzej, to juz dla PACC'ow, lub lvl mi nie pozwala (BK). Nooo... jeszcze DL'a trzeba zaliczyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2004
|
![]() ja jako szanujący sie knight 12lv skille 36/34
biore na klate do 2 troli z stratą do 200 hp hehehehe ![]() a na serio to 2 minosy 2 wariory sperman na raz bez wspomagania |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Ja potwora który daje najwięcej expa to zabilem orc beserkera sam,bez zadnych runow,po prsotu z ubrojeniem i bronia
![]() Iceland 35 lvl knight-Antica |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Zabilem valkirie zadajac jej po 40.I jeszcze mino guarda na 13lvl z hmm Knight skille 36/33
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik forum
|
![]() JA blokowałem zerka po chwili dwugiego a pokonałem minoG (samemu) jeśli może być to z bratem pokonaliśmy beholdera dostalem 100cos exp
![]() Knight 21 skille 53/48(okoł) Ale zawsze coś ![]() Teraz robie sobie palla 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]() Ja bylem raz u GS ale za dwoma ciosami mnie zabił.
Narazie najlepszy to chyba valkiria albo soldier. Spoko dopiero zaczynam!! seksik ; palaś na 16 lv trimera |
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]() Ja 2 gsy ubiłem z kolegąpallem 15 level skill 50/42 i ja sork 17 level i 26 magi. pierwszy gs jakos sie udalo lalem z hmm i e bomb uhów zero. drugi gs 1 uh i 2 sd i 8 e bomb nie stety gse wychodzi jórz z e bomby. loot to 20gp a łacznie wydałem kase na e bomb jakies 2k zysku zero. Ale było fajnie zawsze ożna isc za ryzykować
|
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Ja sorkiemna lev 17 z ml 29 zabilem na solo smoczusia z sd bez leczenia sie. XD
![]() |
#152 |
Użytkownik forum
|
![]() To ja jak widze jakie wy potworki zabiliście to nie mam sie zcym pochwalić, ale powiem!
Sorc na 9lvl-na solo Dwarf solider Palek na 9lvl (juz zhakowany niestety)-na solo Orc Spearman Knight na 8lvl(juz zhakowany niestety)-na solo Orc Spearman Knight na 11lvl(juz zhakowany niestety)-na solo Ghoul, z pomocą Belholder. niestety teraz musiałem zacząć wszyseko od nowa i gram tym sorkiem na 9lvl (juz na 10lvl) bo całe moje konto mi zchakowano i dopiero tydzien temu zrobilem tego sorka!! Nie używajcie "tibi login"!! przez nia mi zchakowali postac!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Zalezy solo to pokonalem mino guarda i elfa arcaniste.
A druzynowo to smoka proste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() Sam to gs'a
a z kumplami Bk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Poland
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 50
|
![]() Ja na 17 levelu (chyba) skille cos kolo 45/45 z knight axem killnalem huntera C:\Moje dokumenty[/IMG] na zamku. Mysle, ze mogl bym cos leprzego, ale nie mialem czasu, bo mi się zachcialo druidem grac.
![]()
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() HIHO!
Kto by pamietal kogo wziolem solo :/ Hmm... Nie wim z tego co sobie przypominam bylem na smoczkach ![]() Maly ludzik-Kazordoon-Nova-20lvl z sd ------------------------------------------------------------------------ Jestem stworzony dla tibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Oblivion
Stan: Początkujący
Imię: Aluve
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 12
Skille: 41/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Ja na 11 levelu palkiem pokonałem cyca. Skile coś ok. 25/30 i atakowałem go z longsworda. Zużyłem 1,5 HMM, 2 LMM i użyłem raz exura gran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mialem 13 lvl druida i zabilem belholdera. ale bylo bardzo trudno!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() jestem na rooku i zaduzo nie moge powiedziec ale z 4 lvl rozwalilem orca? pul na pul
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
|
![]() Ja na 27 levelu pokonałem Dragonka a poszlo jakies 7 uhow Na skillach 60/60
|
![]() |
![]() |