![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: WPR
Stan: Początkujący
Imię: Ferenica
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Dziś kilka zdjęć z III arenki z miasta Svargrond.
Było łatwo , za dużo napitków zakupiłem, ale zostawie na annihilatora. Nagroda ?! Oczywiscie Blessed Sceptre albo jak kto woli Błogosławione Berło ;] ![]() ![]() ![]() I awans z wyższy poziom : ![]() *** pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Dobre fotki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poklikałem troche na dwarven quescie,
w tle tez klikając pajacyka. Średnio 50k/h. ![]() . Miło wpaść luknąć na foxa i poznać paru kolesiów o tym samym celu ![]() . No, mam nowe spodnie ![]() . W najdalszych zakamarkach swiata, tam gdzie dociera zaledwie kilka promieni słonca (|) ![]() .
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zacznijmy od Advance
![]() ![]() A teraz troszkę ciekawych zdjęć z wyprawy na najty na którą wybraliśmy się razem z Ferenicą ![]() No to start ![]() ![]() Skoczyliśmy również na destro ![]() Fere właśnie wbiega. ![]() Tutaj nit :} ![]() A, że jesteśmy hardcorowi to nie bawimy się w pojedyncze respy ![]() ![]() No i czas było kończyć, więc oto loot : ![]()
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wrócilem z Draconii, było nudno, za to
poznalem fajną ukrainke, ale nie moglismy sie porozumiec w zadnym języku, poza językiem miłości oczywiscie ![]() . Bless Ya, pierwszy ![]() . Wypad na 1,2 k boltów, wziałem rózne rodzaje jedzenia, na wypadek gdyby przypadkowo spotkana cizia w odległych korytarzach hellgate miała ochote na sex-piknik ![]() ![]() . Poranny wyskok na gsy (przed) ![]() Po(chwa) ![]() . Przygotowania przed fibulą ![]() . mój: 8==e
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2008
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: WPR
Stan: Początkujący
Imię: Ferenica
|
![]() Kilka zdjęć z dzisiejszego dnia :
Wpierw levelik wbity na wysepce z olbrzymimi pajęczakami i innymi dziwolągami potocznie nazywanymi tutaj Quary : ![]() A następnie próba sił w walce z Demonami w pobliskiej jaskini na wyspie Edron. Jedynie wielkość mojego wasta może się z nimi równać. Ogólnie było szybko i przyjemnie i hmm gorąco :-) ![]() ![]() *** pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2009
Lokacja: Chorzów
Imię: Sir Rapines
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 45
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
|
![]() No to może ja dam ss mojego skromnego chara
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rekordowy exp/h na fibuli*
![]() * - przy czyszczeniu . Banshee pod IOTK z Norsenem / 50k/h na głowe ![]() . Boss ![]() . 5 dni pozniej, znowu on. Trzeci TEE w karierze Edoca ![]() Loot z tego samego wypadu ![]() . Dzien jak co dzien - hg / 40k/h ![]() ![]() . GSy na Crusader Helmet Quest ![]() ![]() . ![]() Pozdrawiam zbanowanego Oro Shikaku, który pewnie masturbuje sie teraz. Bo czemu nie, ja zresztą tez.
![]() Ostatnio edytowany przez Helingen - 01-05-2009 o 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na początku Yalahar 10 misja, czyścił Tomurka,
można powiedzieć tylko tyle - beznadzieja. W zasadzie osłony na graczy nie było każdy musiał sobie radzić sam, Paru na nim poległo, ja i Ventus prawie też (pare tur na klacie Azerus). ![]() ![]() And z dzisiaj Advance na gs island - loot: 1gss, śmieci i kasa na 340mf ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Norsen - 01-05-2009 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]() Screeny przepiękne^^
Najbardziej urzekły mnie screeny Genika. Zaprawde dużo w nich humoru, jak już ktos o tym wspomniał, tyle, że ja nie spadłem z krzesła. Jeszcze :> btw. miejscówki 1 klasa. poprostu mistrzowskie ![]() bo to tak jest jak sie niema co robić i uczy tibian earth na pamieć. coż. można i tak ( facc rox? ![]() a no i gratuluję skilli. dzięki Tobie zacząłem robić nowego knighta. oczywiście skilluje cluba. graty także dla tigara ^^ i pozostałych. Gz ![]() Xinjin <3 |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2008
Poziom mag.: 10
|
![]() Let's Go
132 ![]() 133 (last) ![]() Przemyślałem chwile i pomyślałem że nudne to życie knighta więc czas na zmiany 53 ![]() 54 ![]() 55 ![]() 56 ![]() 57 ![]() 58 ![]() Ogólny stan postaci ![]() Ostatnio edytowany przez BackToGame - 06-05-2009 o 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, dawno posta nie było, więc czas coś dodać.
Najpierw 2 hunciki z Fere : ![]() Lvlki przy okazji powpadały : ![]() ![]() And Demki ;] ![]() ![]() To be continue....
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
|
![]() Następny do kolekcji.. sasa...
![]() . ...Pamietam kazdego z Was ~Nie widać prawej ręki~ ![]() . Plains of Havoc ![]() . Loocik ![]() . Mój idol hihi ![]() . Bylem zmuszony zanizyc prawdziwe dane ![]() . Tu juz zegnamy sie z Edociem, wraca do krainy fantazji, bye bye