|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2009
|
![]() Świetny temat, zawsze po powrocie ze szkoly patrze,czy nie dodaliscie nowych screenow, podziwiam was!
@oftopic Moglibyscie napisac pare slow o Arcani? Mam zamiar zagrac na jakims pvp, mozliwe ze na Arcani Z gory dzieki, Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() @
Pewnie ![]() ![]() BTW. Kurde, pograłbym se sorcem (mam gdzieś niewykorzystane 30 dni pacca), ale jest jeden problem... Nie chce mi się wbijać od nowa 20 lvla... Może ma ktoś ? Eq nie gra roli, załatwi się. Ale skąd mogę wiedzieć czy nie będzie tak jak z tamusem ? Na 90 dni pacca wbiłem 3 lvle. 90 zł w doope.
Ostatnio edytowany przez ruszek - 08-01-2010 o 17:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dzieki, mam dwa pytania. Bedziecie dalej wstawiac screeny? Jaka profesja bys mi radzil zagrac? Pacca kupie, ale dopiero na 60 - 80 lvlu. Lubie knighta itd, ale podobno na pvp jest slaby :<. Pierwszy raz bd gral na pvp. Myslalem tez nadtym, aby zrobic sorka 20 + lvl, do stawiania monkow jbc. I na drugim koncie kine i druida, co wy na to? Moze zamiast kiny palek? Nieedytowalem posta, poniewaz mogl kolega wyzej nie zauwazyc. Z gory dzieki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Odpisuje tak pozno, bo wlasnie wrocilem z nart xd no pokrótce kolega ruszek opisał sytuację. Narazie screenów nie mam jak wstawiać (już pisałem, bana mam ^^) - chyba że wrzucę skrinstrzała z knighta albo cuś : x
Wiesz, ciężko doradzić czym grać, ponieważ to każdego oddzielne widzimisie. Jeden lubi mniejszy troche exp, ale możliwość łatwego wypadu grupowego (druid) a drugi idzie na indywidualność expienia sorcem, więc to tylko i wyłącznie Twój wybór ;> Ruszkofy nupq - napisz na gg ; p
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dzieki wielkie. Bede gral Druidem na Arcani (tzn juz mam 8 lvl ![]() Wstawiaj te screeny, bedziemy mieli co ogladac ![]() @topic Temat oczywiscie 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |