![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Port Hope
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kolonazbaq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Barnacles
Świat: Astera
Poziom: 116
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
|
![]() nUUBBa
Wyjaśnienie dla ludzi inteligentmych: - ciekawe co to może oznaczać ![]() Wyjaśnienie dla ludzi mniej inteligentnych: - nie miałem zamiaru sam siebie określać noobem w celu ostrzeżenia innych przed samym sobą. Jest to najczystsza forma ironii na temat noobów w Tibii ![]() Wyjaśnienie dla ludzi, którzy nigdy nie słyszeli o inteligencji: - nUUBBa wywodzi się od tibijskiego określenia "noob" czyli osoby chamskiej, nie przestrzegającej żadnych zasad etycznych, moralnych jak i niepisanych praw tibijskich. Wymyślając lekko przekręcony wyraz "noob" na nUUBBa miałem na celu wyśmianie wszystkich "noobów" w Tibii jak i na tym forum ![]()
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Stan: Niegrający
![]() |
![]() a skąd mam wiedzieć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Hmmm... a co mój oznacza?Aby nooby kupiły sobie "musk".W grze mam Yakoob.To od imienia Jakub.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() Tuba - rl nick
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Xeron Refel
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() galeon - taki statek
![]()
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Excalibug-taki legendarny mieczyk
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Assains
Świat: Nerana
Poziom: 20
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Mój nick na forum jest taki sam jak nick w tibi.
Na początku gdy szukałem fajnego nicka, zaczołem pisać "Dark Knight" , "Fire Knight" itd. Niestety blokowalo więc niewiedziałem co napisać. Zacząłem się więc wzorować na potworach z uwagi na to że : - nie chce zbyt dłygiego nicka np. The Evul Sword fightiner - troche głupiego np. Koocham Duże Truskawki - bardzo głupiego ![]() Oglądałem outfit i spodobal mi sie outfit Assassin Dowiedizałem się że to po ang 'Zabójca' Więc skróciłem i wyszło mi [CHAR]Assains[/CHAR] Srry że torche dużo się opisałem
17:52 **** **** [10]: mało gram ale duży lvl mam 17:52 Assains [18]: ale duży, aż 10 ooh <ironia> 17:52 **** **** [10]: ty takiego nigdy nie osiągniesz ......................... ![]() --------------------------------------------------- 14:56 ***** *** [16]: sell nuble armour 14:56 Assains [19]: nuble ? 14:56 ***** *** [16]: this is nuble armour 14:56 Assains [19]: noob armor ... 14:56 ***** *** [16]: srry 14:56 ***** *** [16]: sell noob armor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikast Shynix? Nie wiem... Ale kiedyś z nudów założyłem postać "Nagły Atak Ciotki Genowefy" (nie miałem zamiaru nią grać... Potem dopiero okazało się, że dobrze mi idzie grając nią), dostałem oczywiście namelocka i że nie miałem pomysłu na nowy nick to wziąłem suggesta. Nikast Shynix było jednym z sugerowanych imion.
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Raven Ghanta
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 12
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja swój nick wziąłem z filmu "13 Dzielnica" - "Leito". Jako że ten nick jest często zajęty przerobiłem na "Leitas". A co do mojego nicku w Tibii: podoba mi się nick "Raven" ale jako że był zajęty, to wziąłem sugesta, i z pewnego imienia wziąłem drugi człon, połączyłem i wyszło "Raven Ghanta"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Liper to poprostu moja ksywa ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
|
![]() Saqsashiro <--- taka magiczna roslina z krainy oz, co kiedys rosla w dolinie muminkow, a potem zabraly ja gumisie, ktore porwal smok i zaniosl do wiezy, potem shrek sie tam wpierdzielil i zawalil kwiatek, potem zjadl go osiol i wysral w krainie OZ, teraz juz tam wszedzie rosnie.
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() A mój nick nic nie oznacza
![]() ![]()
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Wladca sedesu
Profesja: Druid
Gildia: Suicide Squad Academy
Świat: Secura
Poziom: 34
Skille: n/a
Poziom mag.: 40
|
![]() moj nick na forum i w tibi sie wziął z ztego forum chyba. Był "Czerwony sedes" z racji ze taki nick był to postanowiłem go przerobic. 2 moj nick sie wziął od imienia czyli : Daniel - Danielasty i tak zostało
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Imię: Aron Therath
Świat: Nerana
![]() |
![]() Nick w Tibii:
Aron Therath Pochodzenie: Suggest name ![]() Wybrałem to imię, ponieważ ładnie brzmi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() na forum to poprostu w rl mówią mi Misiaczek więc przerobiłem na Misiuuu
![]() a w tibii "shenron" to poprostu taka rodzina a ghost nie wiem czemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cygan-U mnie w miescie jest taki śmieszny zul z taką ksywką
![]() Slejter-powinno byc "sleyter" ale jak zaklaladalem pierwszy raz postac to nie myssalem o tym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Imię: Sparta Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 39
Skille: 16/23
Poziom mag.: 44
|
![]() Na początku witam wszystkich na forum, ponieważ jestem nowy.
@topic Zielarz wziął się od tego że hodowałem od zawsze rośliny w domu, a ostatnio zioła. A czasami piszę Ziellarz gdy nie ma wolnego nicku albo ot tak, bo lepiej brzmi. Pozdro Ziellarz |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Moj nick to mieszanka przezwiska i znaku.
janek- To moje stare przezwisko, ktore wzielo sie z przeksztalcenia nazwiska. @- Bo moja babcia nazywa mnie taka biegajaca malpa. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chorzów - Gdzieś przy kompie.
|
![]() tu na forum "zen" to faza snu a "Neron" to imię cesarza rzymskiego
Tibia: shein - alkohol(jak ktoś grał w morrowinda będzie wiedzieć) habor - jest to nazwa mojego jak to powiedzieć klanu/rodziny posiadają ją tylko 2 postacie na świecie unitera btw.jeśli jakiś polak będzie miał w tibii imię z napisem habor może mu pomogę @Andrealfus dzięki =)
Moje Postacie: Palladyn [CHAR]Zaleria Water[/CHAR] Druid [CHAR]Shein Habor[/CHAR] Nie komentujcie LVL'i bo mam ciekawsze rzeczy do roboty... Ostatnio edytowany przez ZenNeron - 24-06-2007 o 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
![]() |
![]() @up
Neron to był cesarz rzymski ;P @topic Andrealfus pochodzi z książki "Goecja" w tłumaczeniu Dariusza Misiuny no i znaczenie mojego nicku na podstawie ksiazki : ANDREALFUS - Jest sześćdziesiątym piątym duchem, potężny markiz, który ukazuje się, robiąc wiele szumu, pod postacią pawia. Z czasem przyjmuje ludzką postać. Naucza wtedy geometrii oraz wszystkiego, co wiąże się z pomiarami i astronomią. Potrafi zamieniać ludzi w ptaki. Rządzi 30 legionami duchów piekielnych. |
![]() |
![]() |