|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Shinjix
Głupi to ty nie jesteś, ale zadużo robisz pod publike. Twoja ostatnia wypowiedz tylko mnie upewniła w tym, że nie umiesz pewnych rzeczy zrozumie, lub odpowiednio zinterpretować. Ale to nie jest już mój problem. Nie chce sie z Toboą kłucić, bo nie widze powodu tym bardziej, że z Tibią dałem sobie spokuj do wakacji. Może wtedy jescze się spotkamy. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dokładnie nie rozumiem twoich postów i co robie pod publike ale może przypomne ci mojego posta z tamtego tematu: Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() no coment .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]() Zgadam Sie z cala pewnoscia :s
|
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wojna sie konczy i to polacy ja przegrywaja 90% osob przestalo sie nagle logowac swe zaczeli expic a ja dostalem hunta za zbyt wysoki m lev..
wiec wracam na titanie;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]() Na GALANIE tez sie lejemy ale jak tu sie lac jak wiekszosc POLAKOW TO TAKIE NOOBY!!!!Ja zrobilem nowa postac zatrul mnie skorpion polak krzyknal ze mnie uhnie,a co zrobil????PODLECIAL I MNIE ZACZAL Z SD NA*******AC!!!!I jak tu sie bic ze szwedami jak polak z polakiem walczy!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm wojna się zakończyła yattering siedzi w pz poniewaz jeszcze sie nie wykupil a szwedzi juz leca z lvlami wkoncu kasy tyle dostali od polakow którzy musieli sie wykupić polacy to pier****** nooby większośc chodzi zbierac loot z fragów chcą się wzbogacić na czyimś nieszczęściu 4 się bije a reszta stoi i się patrzy jak nasi dostają baty a szwedów jest mniej niż polaków ale są lepiej zoorganizowani tam się bije każdy a nie tak jak u nas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Evil Gator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 55+
Skille: 10/10+
Poziom mag.: 52
|
![]() Kur** niedam rady na to patrzec -.- i wy mowicie o zjednoczeniu polakow....
Moim zdaniem szwedzi niesa lepszym krajem tylko maja lepszy kraj btw. niema u nich bezrobocia niesiedza tyle w szkole rodzice niepruja im sie za granie -.- ,sprzedaja pacce bo maja kase ,takie jest moje zdanie Tizzor demon Pandoria |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Ja gram na Pandori i widziałem jak się sprawy toczą. Ja się w wojne nie mieszałem bo ja nie zaczynałem. Szwedzi byli zorganizowani, wszystko gituś, a tu polacy się pkują, wyzywają, okradają. Nie będę z takimi n00basami się w wojnę bawił. Na trade tylko latało "help, pomóżcie w thais, szwedzi nas osaczyli w depo" albo "no ****a, pomóżcie b00basy!". Hehe i taki jest właśnie polski naród, zaczynają, a potem proszą o pomoc bo nie mogą sobie poradzić. Dobrze, że nawet swe wygrali. Może polacy się czegoś nauczą.
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Wojna jest już przegrana....niestety. Coz ja chcialem grac dalej na pandorii wiec zaplacilem demoniousom 35k, myslac ze bede mogl grac dalej..Myliłem sie.Po tym jak zaplacilem dostalem msg od czlonka ich gildi:
21:42 Nareli: I just got info about you 21:42 Nareli: you cant lvling now 21:43 Nareli: if you make next lvl you will be hunted 21:44 Wicher Destroyer: omg-.-I payed 35k and i think i will be free>.< 21:45 Nareli: You are free, bye 21:45 Wicher Destroyer:Bullshit;/ Cos czuje ze Demonious beda kolejnymi DT.....
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Eee... Wicher Destroyer? Widziałem cię pare razy hehe. Nieźle szybko biegasz. Kurka, no weź, jak im zabuliłeś to powinni cie zostawić. Jak cię zabija to będzie o nich świadczyć, że są śmieciami, a ja zmienie o nich moją opinie.
![]() |
#153 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Ja dołaczyłem do Confusion ponieważ czułem PAing Demonius na sobie... a wojne można było wygrać ale z...aliśmy to wshyscy :| (Desigit za duzo to sie nie nawalczyłeś <.< )
Off topic : Desigit , Windrunnerzy grają jeshcze na pandorii? |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() lady angel windrunner, visher windrunner ida ze mna na new serw, princess windrunner moze idzie ze mna na new serw, omega windrunner poszedl na jakis inny serwer na ktorym graja jego rl friends. Tyle wiem o windrunnerach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() ehhh jak rusza nowe servy to wiekszosc high leveli sie wyniesie>.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice
Imię: Masz of bhaal
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Ehh, ja widziałem jak dosyć duża grupka Szwedów wtargnęła do ab, i dosłownie zmiotła rozproszonych Polaków po całym ab... Nawet nikogo nie ostrzegli, poprostu weszli, zabili, poszli... Ja gram na pandorii i nie mam zamiaru się z tamtąd wynosić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Yattering się chyba wynosi i większośc polskich high lvl też
w tym temacie jest o tym napisane: http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=701322 11:42 Yattering: ill killing ur members when they alone online 11:43 Yattering: one week and new server come 11:43 Yattering: don;t worry 11:43 Nareli: how many from confusion will start? 11:43 Yattering: all h lvls 11:45 Yattering: i got some ppls 11:45 Yattering: to "rule" new 11:48 Nareli: =P 11:48 Yattering: baba |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() yattering chce zadzic na nowym swiecie?;/ to oznacza tylko jedno - wojne :/ mam nadzieje ze stworza dwa nowe swiaty niemieckie, bo wolal bym grac na innym niz yatt.... nie chcem miec hunted na kolejnym swiecie >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Białystok
Imię: Evil Gator
Świat: Morgana
Poziom: 55+
Skille: 10/10+
Poziom mag.: 52
|
![]() @scream niewiem co złego widzisz w yyateringu-.-
a wojna na pandori to nie przez niego tylko swe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Pearl Agata
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 124
Poziom mag.: 8
|
![]() Widzialam ta wojne od samego poczatq
![]() Polacy nie sa wcale zorganizowani...Myslalam ze przynajmniej na Pandorii wygraja...tym bardziej ze wiekszosc Swe przyszla z Azury... Nareli - Summ Tartarus (Emzah) okolo 60 Fenza- 60 master z Azury Amilad Erus- Nitros Thunderfist- 100 elite Wiem ze jeszcze postac ma tu Ambellyn i Thor Phyroflame... ![]()