![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() wczorajszy Adv. x) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 145
|
![]() Moim zdaniem Rauer nie powinien być nadal moderatorem, poniewaz wystawil swoja postac na allegro.pl a to jest niezgodne z regulaminem (tak jak to pisal ktos wczesniej), raul sprzedaje swoja postac pod pretekstem oddania postaci koledze ktory ja niby sprzedaje. Na allegro postac sprzedawana jest przez uzytkownika "raulmadryt8" (czy cos takiego), po co mialby pozyczac takze swoje konto na allegro koledze? lol? moim zdaniem raul wkreca i powinien zostać wydalowny z funkcji moderatora. zaraz zaczne pisać do administratora forum.
to chyba koniec twojej "kariery" na forum Raul, miło bylo ale sie skonczylo.
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Zacznijmy od tego, ze to jest tylko Twoje zdanie..... Raul w zaden sposob nie zlamal regulaminu tibia.pl.... Gra to gra, forum to forum, nie mieszaj jednego z drugim. Daj dowody na to, ze Raul "wkreca"..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Mam jeszcze kilka Twoich wypowiedzi, skoro jesteś taki "święty": Cytuj:
Cytuj:
Aha i konto się nazywa Raulmadryt7. A pożyczyłem je koledze, który obok mnie mieszka bo nie chce mu się czekać na pełną aktywację poprzez pocztę. Ale to nie jest temat do tego, aby tu pisać o tym. Pisz do administratora, pisz do mnie, załóż oddzielny temat. Ale tutaj już nie piszmy bo to mają być screeny z Iridi.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 01-05-2005 o 00:23. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Widze, ze troche czasu poswiecileś, aby mi "dokopać" i szukałeś moich tematów/postów, ale coś ci chyba nie wyszło.
![]() Old times <3 Ostatnio edytowany przez Gracz_Tibia - 01-05-2005 o 16:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() Lecimy po kolei:
Teraz tak to wygląda: Za jakiś czas dam coś nowego. Ostatnio edytowany przez Pharaun - 18-05-2005 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym
![]() |
![]() Cytat z Allegro z aukcji Raula:
Mam do zaoferowania postać z bardzo znanej gry online Tibia. Postać ta to Royal Paladin na 50 levelu. Skille to 80/60. 10% do 15mlvl. Ekwipunek: Crown Armor, Plate legs, Platinum Amulet, Knight Armor, Crown Shield, Dragon Shield i wiele więcej. Dużo loota na sell np.: 2 BP Steel Helmetów. Kończę grać gdyż nie mam już na to czasu i ostatnio zginąłem i straciłem Crusader Helmet i BoHy. Postać ma również domek koło głównej ulicy w Carlin. Do tego 88 dni pacc'a!! A Iridia to jeden z najnowszych serverów, najwyższy level to 73, a tu już start od 50. Naprawdę oferta, nad którą musisz się zastanowić. ----------------- Aukcję stworzyla osoba, która wcześniej grała tą postacią. Raul: Twoj niby "kolega" by tak nie pisał. Widać ze pisał to wlasciciel postaci. Chyba ze grales na accoutn sharing... |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Uhowo
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Przyczepilsicie sie do niego jak nie wiem co. Co was obchodzi, ze sprzedaje postac? Tibia.pl nie bierze w tej transakcji zadnego udzialu. Po 2. tu wklejamy ss a nie klucimy sie czy ktos sprzedaje konto cze nie. Nie chce sie chlopakowi grac to jego problem. Proponuje zakonczyc gatke na temat Raul'a
To wszystko co mialem do powiedzenia;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() To już koniec kariery Raula. Jak zapewne wiele osob zauważyło, ze wysyłane przeze mnie PW do Matkusa zostały dobrze rozważone. Raul nie obejmuje juz funkcji moderatora.
Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Jak mozna sie bylo spodziewac, Raul, po mojej interwencji dał mi ignora na pisanie do niego PW. Czyzby tak zbuntowane dzieci okazywaly swoje emocje? Nie dałem żadnego ignora, może poprostu nie umiesz pisać. ![]() Witaj w gronie uzytkownikow forum! Uważam, że gdy jestem Moderatorem, dalej jestem jako tako użytkownikiem forum. PS. Od tej chwili zamykam juz ta sprawe z Raulem, wkladajcie swoje ssy z Iridii ![]() Ja nie zamknę i będę Ciebie pamiętać i kontrolować. ![]() [edit by MatKus] Tymczasowo, do czasu podjęcia ostatecznej decyzji. A teraz jeszcze 1 post na ten temat, i ban poleci. [edit by Gracz_Tibia] ![]() //Dobo_Edit Get a life, chłopcze.
![]() Old times <3 Ostatnio edytowany przez Raul - 02-05-2005 o 11:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, wy się kłoccie dalej a tymczasem ja byłem na gsach i oto loot:
P.S poszły 2 bp uhów Ostatnio edytowany przez Pharaun - 18-05-2005 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Super!!!!!!
TO się dzieje jak telenowela jak się nie obejrzy to sie wkurza albo jak dlugo nie ma a jak amcie jakis awans to cieszę się razem z wami. Więcej chłopaki... Więcej... JEST SUPER! |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze świeży adv:
P.S mogłby ktoś skomentować czy coś ![]() Ostatnio edytowany przez Pharaun - 18-05-2005 o 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() k-legi gratz tez jestem w gildi Da'roc nick Xerezero jak beda fajne momenty zrobie ss
![]()
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Wracam sobie spokojnie z weekendu, patrze a tu wszyscy kumple mnie przegonili!! musialem sie zabrac do roboty
![]() ![]()
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() GRatuluje wsyztkim. Bardzo bardzo bardzo fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#158 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
|
![]() Cytuj:
Wiec to sobie moje postac ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w koncu drugi ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Knajcik Irdia - 08-05-2005 o 08:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Gz ogolem.
Axiku, musisz dotrenowac sie, coby wejsc na zaszczytne, pierwsze miejsce. Hail DB! |
![]() |
![]() |