![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() @SuPeRMAN
A czy to ważne??? Liczy się, że jemu sie podoba (z resztą mnie też ![]() @Vomusu Fs czeka w dziale inne... Mam nadzieję że mnie nie wyśmiejesz... Ostatnio edytowany przez Eileen - 02-05-2005 o 09:32. |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: W pixelowym świecie >.<
|
![]() Elieen mi zrób jakiegoś rycerza na dziedzincu zamku z tarczą z inicjałem C i wogóle ma być fajny taki, czarny pancerz.
Czekam PLX ![]() P.S Twoje avki są swietne ;> |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Legend of Zelda? Nawet fajne to.
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() No.. Eileen mowilas, ze moj avek bedzie dzisiaj na stronce, wieczor sie zbliza a go nie ma... nie cierpliwie sie graaaah ;p
BTW: ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Ten avatarek który zrobiłaś jest wypas ale potrzebuje nowy. Taki jakiś traktujący o parapsychologii. Na przykład jakiegoś gościa lewitującego w powietrzu w pozycji leżącej z zamkniętymi oczami (oczmi xD LOL). Aha tylko się nie śpiesz, chcę żeby obecny avatarek jeszcze był przez jakiś czas.
Ostatnio edytowany przez Liado - 05-05-2005 o 19:05. |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]() Zrób mi taki avatar, co by mi do nicka pasował.
|
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Ekhm...
Czekam i czekam i czekam i nic... takie fajne avatary robisz, a ja czekam na Vampa mojego ![]()
#150 |
Guest
|
![]() A ja chciałbym avatarek przedstawiający ciszę.
|
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Majin
Obrazek mam juz fajny sciagniety, teraz to kwestia odpowiedniej przeróbki (trudno bylo mi znaleźć coś odpowiedniego). @Vomusu Mi tam w tym fsie czegos brakuje... @liado Zrobie z gwarantowanym opóźnieniem ![]() @hamulec reczy no nie wiem, ale zrobie co moge... @kele cisza... moge ci zrobic naprawde piękną cisze... Niestety stwierdzam, że nie moge zrobić avów w ten weekend bo u nas we wsi jest festyn ("Święto Konia") i bede cały dzień myć naczynia w barze rodziców, a wieczorem śpiewać z orkiestrą... Część obrazków mam już przygotowaną, i tylko pozostaje pomniejszyć i obrobić ręcznie, więc w tygodni będą... |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ja bym poprosił o jeszcze jednego avka, a mianowicie:
Demona wzbijającego się do lotu, w tle zachodu słońca.
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Hehe Eileen ma troche pracy,jeżeli byś znalazła czas to weś zrób mi avatarka
Opis:Skate[Skejta]który pali i na tle wielkiego liścia Ganji ![]() Down edit* Złamałeś właśnie jeden z regulaminu tibi.pl czy ja cie wyzywam od "IDIOTÓW"? Hyba nie to weś sie uspokój
Crown Knights 4ever ![]() ![]() Name:Koronowany Rycerz Lvl:40+ Vocation:Knight Pozdro Dla kumpli którym zawdzenczam wiele ![]() Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek II - 08-05-2005 o 11:28. Powód: Z powodu obrażania mnie .. |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
A pomysł na avatar masz za.je.bis.ty, normalnie luz zią, masta jesteś rozumiesz respekt, jarzysz faze, nie? |
|
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
![]() |
![]() Dlugo sie przymiezalem poprosze o strusia z napisem strus jakas fajna ramka.
#156 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Majin
av wstawiony... nawet nie tak źle mi poszedł. Jak bedziesz jeszcze chciał to mam drakule ![]() @Radek666 O ile się nie myle, to o to samo prosiłeś avagera ![]() ![]() @mejlun Złość piękności szkodzi ^^ Ty sam o ile się nie mylę na powitanie na gg napisełeś "cześć, chłopie!" ![]() @Koronowany rycek II Zrobie na najbliższej nudnej lekcji ![]() @sknerus Strusia ![]() ![]() @kele kilka wersji, narazie w obróbce (wybiore najlepszą). @reszta robi sie ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja bym chcial jakis fajny avek hmmmm...
jakis smok ( ale nie taki tibijski ) w tle na czele miecz i napis Nozuman albo cos takiego ^^ |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Fajne
![]() Super Ci to nawed wyszło ![]()
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Poproszę rycerza w knight-secie i warrior helmet, w jednej lapie fs, w drugiej tower shield. Nie chodzi mi tu o jakas glupia sklejke, czy screen z Tibii, tylko taki rysunek. Bardzo ładne te avatarki swoją drogą
![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Prosze jakiegos cwaniaka ktory stoi przy ciemniej uliczce i pali papierosa =] Z podpisem cFaniak jakas fajna czcionka;p Z gory thx.