--> | --> |
![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() a mnie zabil pk i wyapdl mi vampire shield oraz bp SD'kow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
|
![]() Mi ostatnio wypadl skull staff i blue robe na dragach na edron ale szybko wrocilem i nikt mnie jeszcze niepozbieral
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2004
![]() |
![]() Ze mnie jak mnie shackowali to wypadło dosłownie wszystko, nawet rzeczy z depo mi wypadły, wleciały do parcela i zostały wysłane do jakiegoś gościa. (kwa mać)
Prawie przstałem grać, ale wziąłem się w garść, bo na szczęście wszedłem i zmieniłem hasło na czas, więc byłem bez red skulla (uffff). Goły i nie wesoły, ale bez red skulla. /A tak kiedyś jak miałem całkiem mały lvl to wypadła ze mnie dopiero co zakupiona guardian shield :/ /Kumpel mi na drugi dzień kupił dragon - z własnej kieszeni wyłożył 12k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Mi wypadło, jeszcze niedawno bo w sobote (05.06.04) c - helmet, p - legs, g - shield. niby nie dużo ale graŁEM druidem na 13 lv. zginołem 3 razy (Przez takiego goscia Huded, wcioł sie do treningu on i jeszcze jeden gosc , ale z nim nie chciałem trejnic a z tamtym gosciem tak i zaczalem trejnic a zapomnialem go zaprosic do party. Wtedy tamten gosc zaczal krzyczec ze ja pk, zbiegli sie ludzie i mnie zabili 3 razy pod rzad!!! stracilem 2 poziom po 2 skile, 3 magic poziomy i wyzej wymieniony sorzet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Najbradziej ucierpialem gdy padlem(i to przez jakiegos kretyna,ale niewazne) to utrata steel botsów i Royal helmeta
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Guest
|
![]() Mi wypadl plate set bh shield dark helmet c_mace wiem ze to smieci ale to moje smieci kturych ja uzywam
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Na kicku świeżo po zabiciu 6 Skorpionów w małym pomieszczeniu (Ghostland) straciłem BP (koło 3-5 K loot) i C-Armor (Na Lunie kupiony za 40K)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
|
![]() mi podczas deda
![]() ![]() ![]() ![]() troche sie załamałem i przestałem grać ale po jednym dniu nie wytzrymałem i wróciłem i juz odrobiłem straty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() mi wypadl:
plate set ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a potem szalik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() Mi podczas deda niewypadlo zbyt wiele, najwiecej to firesword. Ale zato w 1 dzien stracilem naprawde bardzo wiele.
Jak zrobili nowy serwer to sie przenioslem z nova na azure i tam teraz gram, i wiedzialem ze nie bede gral juz na nova wiec stanolem w dp i zaczolem ryczsc na caly glos ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 92
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Najgorsze co stracilem to byl fs (fire sword) za ktorego jeszcze nie oddalem kasy (9k) pomyslcie jaki to musialbyc koszmar ;/ (chodzilem z two-handedem)
![]()
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() heh ja tak duzo nie stracilem w sumie p-set, stell helmet i dwaven shield, i co z tego jak caly dzien treningu poszedl sie jeb... moze nie bede konczyl, po oc sie denerwowac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() Mi raz wypadl Serpent sword razem z p-setem a do tego back pack z 3 k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jak byłem z kumplem na demonach to ja złapałem laga a on zginął jako bloker i wypadłmi MPA(magic plate armor) potem przez 3 miechy nie grałem bo byłem w depresji i mało sie nie rozpłakałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
![]() |
![]() To widzę, że ja miałem na razie szczęście 8) bo mi jak mnie zerk dorwał to wypadły ze mnie plate armor i c-mace, chociaż to też jakaś strata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik forum
|
![]() mi wypadlo k legs i crusader helmet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
|
![]() ja stracilem (jescze na rocku)
bp a w nim: ok 300gp klucz jakis(niewiem jaki) 19meat cheese viking helmet(chcialem sprzedac) mace |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() Rubera- Vihobefa- Royal Pally- lvl 42 mlvl 16- 84/70 HAcked (rzeczy stracone ponad 700k w plecy , ale postac odzyskana) chwilowo emeryt |
![]() |
![]() |