Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-05-2005, 15:23   #141
Saviol007
Użytkownik Forum

Saviol007's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...

Profesja: Elite Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 86
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
Saviol007 ma numer GG 6852017
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Powiem, że dzisiaj będzie ładna pogoda .
Zamierzasz teraz zacytować wszystkich, którzy to piszą czy z utęsknieniem czekasz na niebieski napis złego moda, który topic zamknie? Myślę, że ty byś jednak wolał sobie dalej zdrowo spammować.

@Topic
Na revolution 1.0.6 nie ma możliwości safe trade, widać, że się postaraliście z tym fake, tylko czmeu nie zoribłeś dodatkowo "You see a...", wtedy więcej osób by się nabrało...
jezuuu przy legsach niema you see "a" -.-'' tylko samo you see na otsach niema trade chyba ze na Tda ale Tda ma inna mapke jesli to nie fake to napewno nie ots...
A jesli ktos sie upiera, az tak bardzo... to niech pokaze sska albo filmik z otsa na ktorym trade robisz z kolesiem i o g helemt golden bootsy i mapka jest identyko, aha i jeszcze vip list prosil bym... wiekrzosc tu pisze ze to ots bo czyta innych posty i przytakuje; a ja wam mowie ze to nie jest Ots. -.-
Filmik Wmv w moim wykonaniu:
http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html
tu link dla ludzi obawiajacych sie keya:
http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html
jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV.
Photobucket by Czarek.
http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/

Ostatnio edytowany przez Saviol007 - 16-05-2005 o 15:27.
Saviol007 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-05-2005, 15:43   #142
Gniew Mroku
Użytkownik Forum

Gniew Mroku's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saviol007
jezuuu przy legsach niema you see "a" -.-'' tylko samo you see na otsach niema trade chyba ze na Tda ale Tda ma inna mapke jesli to nie fake to napewno nie ots...
A jesli ktos sie upiera, az tak bardzo... to niech pokaze sska albo filmik z otsa na ktorym trade robisz z kolesiem i o g helemt golden bootsy i mapka jest identyko, aha i jeszcze vip list prosil bym... wiekrzosc tu pisze ze to ots bo czyta innych posty i przytakuje; a ja wam mowie ze to nie jest Ots. -.-
A moge zamiast ss lub filmiku kody źródłowe dać?? Ale i tak też wam mówie(i kamsz wam to mówi), że to nie jest OTS.

I znowu coś co pare razy mówiłem: "Skoro to takie proste to czemu nie ma osobnych działów dla fake ss i filmików(ofcoz oba z tematami)?!?"

@Down,down:napisanie takich kodów to max. dzień roboty(+reset charow przy VIP, ale co tam ).

Ostatnio edytowany przez Gniew Mroku - 16-05-2005 o 16:13.
Gniew Mroku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 15:54   #143
Saviol007
Użytkownik Forum

Saviol007's Avatar

Domyślny

kody zrudlowe -.- skomplikuj mi takiego i zrub film wtedy bym uwiezyl.. to niejest ots tylko jakis edtyor lub juz sam neiwiem ... ale nie Ots
Photobucket by Czarek.
stary 16-05-2005, 16:01   #144
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Saviol007

EDIT:
@Up
Nie sądzę żeby ktoś chciał ci dawać kody żródłowe swojego otsa.

Cytuj:
jezuuu przy legsach niema you see "a" -.-'' tylko samo you see
Buehehe, myślisz, że jak się ma jeden z nowszych cvs to trudno to naprawić?

Cytuj:
na otsach niema trade
Na otsach są trade, niekoniecznie na wersjach publicznych w stylu Slacks itp.; itd.; ale tu wszysdkto zależy od cvs, ludzie potrafią tkaie rzeczy robić, nie wierzysz? Bo niekumaty jesteś z tegho co widzę

Cytuj:
chyba ze na Tda ale Tda ma inna mapke jesli to nie fake to napewno nie ots...
Zamilknij i się więcej nie odzywaj bo wiochę robisz dziecko z Polaków. TDA to ots? Mam się z ciebie śmiać czy płakać? Bo większej bzdury jak "Tda to ots" dawno nie słyszałem. A co do mapki: Pisałem chyba wyraźnie, że otsowej mapki wystarczy tylko ten kawałek, po którym on idzie. Czy ty wogóle czytasz co ja piszę zanim mnie mastahu zacytujesz?

Cytuj:
A jesli ktos sie upiera, az tak bardzo... to niech pokaze sska albo filmik z otsa na ktorym trade robisz z kolesiem
Myślisz, że byle 12 latek umie to zrobić w 5 minut? Mylisz się, ale jeśli tak bardzo potrzebujesz to napiszę ci (żebyś mógł się podrajcować troszkę), że Reks2004 z tibia.org.pl miał na swoim otsie (o ile pamiętam) tę możliwość. Widać, że albo mało o otsach wiesz, albo nie potrafisz czytać (obstawiam 2 możliwość).

Cytuj:
aha i jeszcze vip list prosil bym...
I viplist też nie jest nieosiągalny, da radę go zrobić, myślsiz, że to jest takie "niemożliwe"? Chłopaki z The Dark Age zrobili idealną kopię Tibii, myślisz, że to nadprzyrodzony wyczyn? Mylisz się.

Cytuj:
wiekrzosc tu pisze ze to ots bo czyta innych posty i przytakuje; a ja wam mowie ze to nie jest Ots. -.-
Byćmoże i nie jest to ots, to mógłby być ots, nie widzę problemu jaki miałby stanąć na drodze dobrego programera, który zażyczył by sobie coś takiego zrobić. W tym problem, że Kamsz wcale - przynajmniej moim zdaniem - nie jest dobrym programerem. Masz coś jeszcze do napsiania?

Ostatnio edytowany przez Thero - 16-05-2005 o 16:03.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 16:14   #145
Saviol007
Użytkownik Forum

Saviol007's Avatar

Domyślny

Chyba gostek niezabardzo mnie zrozumiales z tymi legsami -.- masz.

Tak mzoe malo wiem o Otsach i niejestem programista itp ale obrazac niemusisz tylko wystarczy wytlumaczyc "Inteligecie" skoro TDA to nie Ots to czemu kozysta z klijeta tibi? a nie ze swojego wlasnego ? open tibia server- otwozyli swoj wlasny doskonaly server tibi.
Photobucket by Czarek.
stary 16-05-2005, 19:05   #146
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saviol007
skoro TDA to nie Ots to czemu kozysta z klijeta tibi? a nie ze swojego wlasnego ? open tibia server- otwozyli swoj wlasny doskonaly server tibi.
TDA to nie jest Open Tibia Server, mimo tego, że jest pisany w C++. Pracują właśnie - razem z Ferumbasem - nad własnym klientem, na stronie tda (www.tda.tech.nu) jest wyraźnie napisane na czerwono, że korzystanie z klienta Tibii do grania w The Dark Age jest nielegalne. Pozatym kiedyś TDA to był skrót od Tibia Dark Age, ale postanowli się oduzależnić troszeczkę i powstało The Dark Age. A po co im własny klient, 'ciutkę' przerobiona grafika? Bo wtedy będą mogli brać kasę za granie w TDA. Bo ots nie jest nielegalny, jest on nie zgodny z regulaminem, ale nie można za to pozwać do sądu, ale jeśli ktoś wykorzystałby ich Tibia.spr to zarabiania pieniędzy to w tym momencie jest to nielegalne w świetle prawa. Proste? Tda to niezależne servery idealnie skopiowanej Tibii, których twórcy mają ambicje do stworzenia czegoś lepszego niż sama Tibia a nie jakiś tam Open Tibia Server.

Btw. Ale będą jaja jak ludzie będą płacić za pacc na TDA or something. Zacznie powstawać malutki konkurent dla Tibii...

EDIT:
To przed chwilką znalazłem na stronce TDA:

Ostatnio edytowany przez Thero - 16-05-2005 o 19:12.
stary 16-05-2005, 19:49   #147
Deythwen
Użytkownik Forum

Deythwen's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005

Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
Domyślny yyy

nie chciało mi się całego tematu czytać, ale widzie że przyczepiliście się tutaj do "a" przed spodniami itp. a nikt nie zauważył że mapa jest kurde zypełnie inna niż w Tibia, to jest OTS i z tamtąd on ma przedmiot... LOL
edit: literówka
stary 16-05-2005, 21:21   #148
Shiray
Użytkownik Forum

Shiray's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2005
Lokacja: Płock

Imię: Volrin
Świat: Deathwing
Shiray ma numer GG 7709820
Domyślny

A ja sobie tak siedzę i patrzę jak noobostwo wśród Polaków rośnie. Ale skąd! Polacy to nie nooby! Oni przecież wszystko wiedzą! Znają angielski, niemiecki, rosyjski, chiński, sua-hi ji! Są mili dla wszystkich dookoła i spokojni! Nigdy nikogo nie skrzywdzili!
Nie uda mi się napisać jak wielką POLEWĘ miałem z użytkowników, którzy zaczęli wypisywać bzdury tego typu:
- Ej ale tam „a” powinno być co jest?
- Gratis fejk normalnie wypas i kul jest joł ziom!
- No tak, ale dlaczego ten film się nazywa DSL?
- Ale oteesy som pod 7.1 plis plis plis!
- Fajny dresik!
Ludzie zastanówcie się zanim coś powiecie! Kamsz jak wiadomo zajmuje się Open Tibia, więc nic dziwnego, że zrobił perfekcyjny film czego mu serdecznie gratuluję (i tak cię nie lubię :>).
Mówię do was jeszcze raz (do większości idiotów na tym forum)! Przestańcie wyciągać pochopne wnioski! Mówicie, że Brazylijczycy, Szwedzi, Czesi to nooby? SAMI JESTEŚCIE NOOBY! Dodam jeszcze, że w 100% popieram Pietra, który zaciekle kłóci się tutaj od początku tematu.

Jednak według mnie moderatorzy powinni dawno już zadziałać kasując ten temat, lub część postów (chodzi mi tutaj o rozmowy o OTSie). Oceniać tego nie będę bo powtórzyłbym tylko to co powiedziały bardziej „inteligJętne” osoby na tym forum.

P.S Skoro to twórca tematu twierdzi, że to działo się w normalnej Tibii to z jakiego powodu umieścił go w dziale fake’i?
Shiray jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 21:37   #149
Sakumil
Użytkownik Forum

Sakumil's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
Sakumil ma numer GG 3367333
Domyślny

Wiecie co nie bede to wyglaszal Bó wie jakich teori bo sie na tym za dobrze nie znam jednak dziwi mnie to: "wciskam "play" leci film i ZONK ! jest mapa z tibii calego kontynetu ... i to wszystkie moje mapki ... nie odkryte w calosici... jestem Ciekawy jak to jest zrobione na OTS'ie :/ robil caly kontynent czy co ? nie wiem jakies to dziwne... ale ludzie zrobia wszystko

Wiecej pomocy!
Sakumil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 21:52   #150
Saviol007
Użytkownik Forum

Saviol007's Avatar

Domyślny

Cytuj:
TDA to nie jest Open Tibia Server, mimo tego, że jest pisany w C++. Pracują właśnie - razem z Ferumbasem - nad własnym klientem, na stronie tda (www.tda.tech.nu) jest wyraźnie napisane na czerwono, że korzystanie z klienta Tibii do grania w The Dark Age jest nielegalne. Pozatym kiedyś TDA to był skrót od Tibia Dark Age, ale postanowli się oduzależnić troszeczkę i powstało The Dark Age. A po co im własny klient, 'ciutkę' przerobiona grafika? Bo wtedy będą mogli brać kasę za granie w TDA. Bo ots nie jest nielegalny, jest on nie zgodny z regulaminem, ale nie można za to pozwać do sądu, ale jeśli ktoś wykorzystałby ich Tibia.spr to zarabiania pieniędzy to w tym momencie jest to nielegalne w świetle prawa. Proste? Tda to niezależne servery idealnie skopiowanej Tibii, których twórcy mają ambicje do stworzenia czegoś lepszego niż sama Tibia a nie jakiś tam Open Tibia Server.

Btw. Ale będą jaja jak ludzie będą płacić za pacc na TDA or something. Zacznie powstawać malutki konkurent dla Tibii...

EDIT:
To przed chwilką znalazłem na stronce TDA:
No tym razem sie popisales zwracam chonor, wiecej wiesz niz ja ale ja niemam czasu na to bo tibia mi zzera polowe czasu...
A co do TdA to mi sie niepodoba bo czesto jest Offline ma i niegra mi sie tam dobrze...
Photobucket by Czarek.
stary 16-05-2005, 22:20   #151
Masat
Zbanowany

Masat's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Chodzież

Imię: -
Profesja: Rookstayer
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Skille: -/-
Poziom mag.: -
Masat ma numer GG 1554799
Domyślny

Moim zdanie to jest fake, po co by kręcil filmik na polu na Fibuli, tam prawie nic nie ma do zwiedzania... zreszta nawet jakby szedl tam to po co zwiedzac nad wode...
Masat jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 23:20   #152
Shiray
Użytkownik Forum

Shiray's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2005
Lokacja: Płock

Imię: Volrin
Świat: Deathwing
Shiray ma numer GG 7709820
Domyślny

@up
O ile dobrze wiem, to tibia.org.pl jest na czarnej liście stron o Tibii, nie?
Shiray jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2005, 23:24   #153
abc135
Guest

Domyślny

mam pomysl
ktos kto nie ma odkrytej mapki niech se pusci ten filmik i zobaczymy czy odkryje mu ta mapke, czy nie
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 07:36   #154
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sakumil
Wiecie co nie bede to wyglaszal Bó wie jakich teori bo sie na tym za dobrze nie znam jednak dziwi mnie to: "wciskam "play" leci film i ZONK ! jest mapa z tibii calego kontynetu ... i to wszystkie moje mapki ... nie odkryte w calosici... jestem Ciekawy jak to jest zrobione na OTS'ie :/ robil caly kontynent czy co ? nie wiem jakies to dziwne... ale ludzie zrobia wszystko
Ile jeszcze analfabetów poza tobą czyta ten topic? 2 razy wyraźnie pisałem, że wystarczy podrobić tylko ten kawałek, po którym on chodzi, a reszta to pliki map, który umieszczamy w folderze z Tibią, którą uruchomimy.

@Saviol007
TDA jest włączone w czasie kiedy my kimamy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ~Stary
2. Kamsz to jeden z modkow na tibia.org.pl... Nie wiem czy wiecie ale ma uklady z GMami
Idź stąd i nie wracaj, bo potem mówią, że na Tibia.pl jest dużo noobostwa, tacy jak ty ją tworzą.

@Topic
Teraz to już nie jest pytanie czy to fake tylko czy to ots czy nie, myślę, że to ots bo na tibia.org.pl Kamsz napisał bzdurę mając nadzieję, że się ponabieramy, mianowicie coś na styl "na otsach nie ma jeszcze trade nie?".
Więc to najprawdopodobniej ots ^.^
stary 17-05-2005, 08:55   #155
El'Magnifico
Zbanowany

Data dołączenia: 17 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieter
Moge sie mylic, ale wg mnie to test serv.... bo koles sie lognal, ze niby chce dednac, poszedl 2 kroki i przypadkiem kolege spotkal .... ? jak dla mnie to test serv i wszystko ukartowali zeby wygladalo jak na prawde.... MOGE SIE MYLIC !!!

@Edit:

Gdyby koles na prawde mial dsl to by sie odrazu pochwalil wszsytkim na okolo, na tibii.com etc... jakos mi nie lezy wypowiedz typu: u mnie spoko wlasnie wykonalem questa na dsl.....

na test serv/ ots nie działa tibi CAM

@abc135:

odkryło rotfl zawsze odkryje -.-

WIELKIE GRATZ!

Ostatnio edytowany przez El'Magnifico - 17-05-2005 o 08:56.
El'Magnifico jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 13:35   #156
Gniew Mroku
Użytkownik Forum

Gniew Mroku's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2004

Domyślny

Cytuj:
@Topic
Teraz to już nie jest pytanie czy to fake tylko czy to ots czy nie, myślę, że to ots bo na tibia.org.pl Kamsz napisał bzdurę mając nadzieję, że się ponabieramy, mianowicie coś na styl "na otsach nie ma jeszcze trade nie?".
Żadna z tych odpowiedzi nie jest poprawna. W moim topicu bodajrze Dwimentor Dabek dał wszystkie dostępne możliwości. Poszukajcie.

// ---------- EDIT ----------

@down:
SoF moj ofcoz. Co do filmików, do nagrywania filmików z OTSa (i testa) jest specjalny program TibiaMovie, ale on zapisuje w plikach *.tmv (Tibia Movie Video). Jedyną osobą, która zna kodowanie pliku *.rec, jest twórca TibiCam, a zapewniam cię: kodowanie jest zabójczo dobre.

Ostatnio edytowany przez Gniew Mroku - 18-05-2005 o 07:42.
Gniew Mroku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 13:36   #157
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez El'Magnifico
na test serv/ ots nie działa tibi CAM
Buahaha, kolejny tuman, nie wypowiadaj sie wogóle na temat ots, nigdy więcej, plz, tylko się ośmieszasz: Nagrywać może i nie da się na każdym otsie, ale są inne sposoby do nagrywania filmików *.rec, a spokojnie odtworzysz je w TibiCam, kumasz? Sorry, trochę mnie poniosło.

EDIT:
@Up
"Nom zrobił fajnego filmik fake'i (nie wiedziałem że można zrobić fake'i filmik )

I za to daje tą notke". Zgadłem?

EDIT2: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=34086
Mamy rozumieć, że ten filmik to twoja sprawka?

Ostatnio edytowany przez Thero - 17-05-2005 o 13:41.
stary 17-05-2005, 17:45   #158
Hieyan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Usunięty
Domyślny

Ludzie... Tak łatwo teraz zrobić fak'e z filmu, że...
Wystarczy podmienić np. obrazek studded legs na dsl i mamy to na rysunku. Napewno da sie jakoś jescze podpis zmienic.
Hieyan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 18:53   #159
NCrash
Użytkownik Forum

NCrash's Avatar

Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P

Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
NCrash ma numer GG 9248582
Domyślny

po pierwsze! Zanim cos zamiescisz to pomysl czy to fake czy film co?
Po drugie. Wg. mnie to normalka. Jakies legsy. to sie nazywa sprite editor. moj kumpel podmienil se katanke na tibii na magic sworda i co? sprite editor. niektorzy sa troche tepi aby sie domyslic

New York 1945
Nabór - wszelkie informacje co do naboru są dostępne tutaj.

Postępy Prac
Graphics - 85%
Fake - nie da się określić
NCrash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 18:56   #160
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NCrash
po pierwsze! Zanim cos zamiescisz to pomysl czy to fake czy film co?
Po drugie. Wg. mnie to normalka. Jakies legsy. to sie nazywa sprite editor. moj kumpel podmienil se katanke na tibii na magic sworda i co? sprite editor. niektorzy sa troche tepi aby sie domyslic
Film był w dziale Filmy, ale go przeniosłem żeby się ludzie nie podniecali że to prawdziwe.

Co do drugiej cześci twojej wypowiedzi - głupoty. To że sobie podmienisz grafiki w swoim kliencie nie spowoduje nagrania się ich na filmie - ktoś oglądający go na niezmodyfikowanym kliencie nie zobaczy tego co ty widziałeś, ale to co tam naprawdę było. Zastanów się następnym razem zanim powiesz o kimś "tępy"...

Ostatnio edytowany przez Dabek - 17-05-2005 o 18:57.
Dabek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania