![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() @up
Dasz rade nie poddawaj sie. ![]() @upup +n up Dobra chłopaki niech wam będzie. Moje życie jakie będzie takie będzie ale sie nie kłućmy, bo to i tak do nieczego nie doprowadzi. Mam nadzieje, że na tym skończymy, bo to nie czas i miejsce na kłutnie. Pozdro
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Wy wszyscy uczycie się dla cyferki na świadectwie. Moja nauczycielka mówi że nie ważna jest ocena tylko to czy coś umiesz, i czy coś zrozumiałeś.
Btw. Przed i po spotkaniu z tibia nie miałem gorszej średniej od 4.77 którą zarobiłem w tym roku.
#143 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Moje takie mądre nie były.... Ja z takiej np. matematyki rozumiałem zdecydowaną większośc... przy tablicy good, zadania domowe good... sprawdziany, kartkówki - no comment... i tak miałem bodajże 3... @down: masz racje.. starsza coś tam nawija żebym się uczył a ja krótko: ! NIE !niechce mi się... I jest: 'rób jak chcesz, uczysz się tylko dla siebie, nie nauczysz się to potem nie znajdziesz dobrej pracy i będziesz w bedize żyć.. my Cię do końca Twojego zycia razem nie będziemy w stanie utrzymać...' Taa... a potem świadectwo (średnia 4.0) i narzeka: łee ale słabe oceny, jak Ty sie tak możesz nie uczyć... @thimburd: ja szlabanów na kompa niemam ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xyrius - 31-08-2005 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Oni daja nam wzgledna wolnosc jezeli chodzi o nauke jednak na wywiadowce jest zupelnie inaczej. "Uczysz sie dla siebie" to tylko jeden w wielu tekstow serwowanych nam przez naszych starszych. Czy jest tak w rzeczywistosci? Odpowiedzmy sobie.
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Tak... "Uczysz się dla siebie.". Standard. Ale oceny dla nich (rodziców) są zawsze najważniejsze. Jak mam 4. To oni narzekają, że mogła być 5. Jak 3, to mogła by być 4. Ahh... i te groźby szlabanem na kompa... ;d
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
|
![]() wydaje mi sie że osoby majace sorcera mają lepsze oceny w szkole niz np paladyni
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
* Shanhaevel szuka grabi. * Shanhaevel znalazł grabie. BDĘ! Mhm. |
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() A na dodatek to chyba myślą że gimnazjum to dalej podstawówka tylko że dla większych dzieci. W gimnazjum trzeba się dużo więcej uczyć i pracować, a oni uważają że jak w podstawówce miałem ze wszystkiego piątki (=P) to tera musi być tak samo. A w gimnazjum wyraźniej widać z jakich przemdmiotów jesteśmy słabsi.
Jednak jeżeli o mnie chodzi zdziwiłem się strasznie patrząc na me oceny, stwierdziłem że z matmy (z której byłem bardzo dobry) mam teraz same trójki a z polskiego (z którego byłem cienki) mam teraz same szóstki i piątki. PS: Poprawie jeszcze 3 oceny (mam nadzieje że zdąże przed końcem semestru =P) i po banie ![]() Edit: PS: * Liado bierze pumeks i próbuje zmyć piegi z Shana 2PS: Od teraz przestaje wkurzać Shanheavela =P (jeszcze se coś zrobi z rozpaczy albo w depresje popadnie chłopak [joke])
Ostatnio edytowany przez Liado - 22-11-2005 o 07:15. Powód: Byłbym zapomniał |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#151 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam nie odczuwam różnicy w nauce przez Tibie. Faktycznie między gimnazjum a podstawówką jest ogromna różnica. Ja jakoś nigdy nie byłem z niczego zagrożony, a ucze się kiedy musze, albo kiedy mi się chce. Olewam troszke rodziców, ale nienawidze się na chamca uczyć.
|
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja niemam problemów w szkole zawsze średnia 4+
![]() ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lajtowiec
Profesja: Druid
Gildia: Light of The World
Świat: Refugia
Poziom: 28
Skille: 20/23
Poziom mag.: 30
![]() ![]() |
![]() U mnie w klasie to przynajmniej 2 osoby : / sam nie mam problemow
|
![]() |
![]() |
#155 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() tylko powiedz mi ile wiedzy masz nadal w glowie po tych 2 latach?
#158 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakt faktem, że sam miałem problemy z ocenami podczas grania w Tibię. Co prawda nie były to zagrożenia ale pod koniec roku musiałem zdawać na "dobry" i tak dalej. Było zachodu z tym. A nie przejść z klasy do klasy przez tibie to moim zdaniem ułomność gracza. Bo to nawet na lekcji trzeba myśleć o tibii albo coś w tym stylu.
Nie wyobrazam sobie sytuacji abym przez tibie 'siupnął".
#159 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Po co mu wiedza, ma Giertycha ..
#160 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kolejne dziecko Tibii, któremu ta durna gra wyżarła zdolność pojmowania ironii. Nie, ironia nie ma związku z aronią.