![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Przysyłają z jakiegos lipnego adresu [email protected] Czyli to chyba nie to
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Heh Gavo co ci da napisanie do nich? Automat przeciez wysyla maile. Kortex a pasa dostales na konto zalozone wczesniej czy pozniej od tamtych 2 na ktore nie masz pasa jeszcze? Ja zakladalem konto ze 4 miesiace temu ?( .
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() DOBRA MAIL JUZ POSZEDŁ ZOBACZYMY CZY MNIE OLEJĄ QRWA CZY DADZĄ TEN POP.... PASSWORD
|
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Jarosław
![]() |
![]() Our service will go online on September 22nd around 11:00 CEST. Ludzie co to znaczy ze wloncza servery czy stronke tylko ?( i jeszcze jedno u nas jest inny czas niz u nich ?(
|
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Przynajmniej w ostatnim dniu choroby sobie zagram
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2003
![]() |
![]() Ja jeszcze mam 3 dni choroby =) to sobie napewno zagram
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
|
![]() myslicie ze cipowie szybko wam odpisza na te maile?
raczej marna szanse z uwagi na to ze maja teraz mase roboty i w dodatku ich skrzynka na bank jest zapchana emailami. mi przyslali haslo tylko do jednego konta ale wlasnie tego na ktorym nie gram ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Ogolnie: CEST to Central Europe Standard Time czyli standardowy czas dla Europy centralnej. Taki sam jak u nas w Niemczech, czy w Hiszpanii. A Wielkiej Brytani maja juz bodajze GMT czyli Greenwich Mean Time.
|
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2003
![]() |
![]() 1. Nie jest pewne ze Tibia bedzie dzialac o 11 rano. Pewne jest to (i to tez nie do konca bo rozne rzeczy sie moga dziac) ze bedzie dzialac ich www. Czyli tibia.com w pierwotnej postaci. "Our service will go online on September 22nd around 11:00 CEST." Miejmy nadzieje ze sama gra takze.
2. Dostalem maila z nowym haslem i ni emam Pacc. Jezeli nie dostales to dostaniesz za jakis czas ; a jesli nie to zastanow sie czy ktos nie zostawil/oddal ci tej postaci (bo juz nie gra itd itp.) i ty nie zmieniles maila na swojego. W tym przypadku popros kolege ktory ci oddal chara zeby podal ci nowe haslo i zmien w koncu maila na swojego. 3. Pisanie do CIP teraz kiedy maja "pozar w burdelu" z pytaniami czemu nie dostalem hasla jest troche nie na miejscu i na pewno nie przyspieszy sprawy. Dostalem haslo dopiero na 1 konto i cierpliwie czekam na kolejne. pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() hunter_killer wiem o tym dlatego nawet sie nie fatyguje zby pisac maila, jakbym nie dostal za 2-3 dni zaczne sie martwic.
|
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2003
![]() |
![]() Dostalem juz passa na 2 konta do 3 zapomnialem maila i czekam az tibia com bedzie by sprawdzic jaki to wbyl mail
|
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
|
![]() wlasnie sobie przypomnialem ze moje drugie konto zostalo shackowane wlsnie w nocy cos kolo 16 wrzesnia, nastepnego dni odzyskalem konto ale zapomnialem zmienic adresu email, wiec hacker mogl je zmienic a teraz po tym wszystkim email z haslem pojdzie na jego email i mam po koncie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() No nareszcie sie ruszyli i sobie moze pogram dzisaj lucznik jak zacznie tylko działaci tibia to ja jestem na roku na danubi i wymiatam tam
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oby tylko nie okazalo sie ze ze CIP zabil sukces i serwer z wuwom padnie zaraz po uruchomieniu pod nawalem zapytan ze strony niecierpliwych userow. Juz sobie wyobrazam ile trzeba bedzie czekac az stronka sie tworzy.
I tak wybrali szczesliwa godzine bo wiele graczy jest w szkole a druga polkula spi(chyba). |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() KORTEX A TY MASZ PACCA ZEE CI TAK SZYBKO PTZYSLALI CZY CO!??
|
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przeczytaj pare postow. Nawet na tej stronie masz odpowiedz na pytanie.
Do Lidanu: Niechcacy klinelo mi sie na link do twojego sajta i obejrzalo galerie. Powiedz twoje skile profesje jakie miales przy polowaniu na huntery. I czy zeszly ci jakies uhy czy wogole ich nie potrzebowales. Ja spotkalem sie z huneterem kiedys przez przypadek i zjechal mnie prawie do 0 pozro. |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Na jednym numerze mam to przysłali mi juz o 6 rano..Na drugim nie mam i przyslali mi okolo 8
|
![]() |