|
|
#142 |
|
Guest
|
ta komercja na temat kupna premium account w kazdym poscie robi sie powoli nudna...
a co do konca wakacji no coz - kolej rzeczy |
|
|
#143 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
Litości ,niemam siły żeby znowu sterczeć nad opasłymi tomiskami
I znowu będe mósiał przełożyć Tibie na noc ![]() |
|
|
|
|
#144 |
|
Programista
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zebrak
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
Poziom: 46
Skille: 20/25
Poziom mag.: 51
|
super! szkoła!
w końcu nie będzie n00bstwa i innych debili! mniej zajętych expowisk! TAK dla SZKOŁY!! |
|
|
|
|
#145 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: tam --->
Stan: Na emeryturze
|
szkoła to największa wiocha na świecie a tym bardziej że będe miał wychowawczynie --->polonistke<--- fuuuuuuuuuu ps. chyba tylko skończe gimnazjum bo liceum jest i tak nieobowiązkowe ![]() |
|
|
|
|
#146 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Pieńsk
Imię: Romilda Verne
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of Peace
Świat: Titania
Poziom: 27
|
ja Wam dam kici kici! Ktoś rzucał jajkiem, jak dobrze, że we mnie nie trafil! W ogóle nowa szkoła czyli gimnazjum jest do pupy... szkoda gadać, jeszcze wyjdzie, że będę musiała siedzieć z chłopakiem w jednej ławce... porażka...
![]() |
|
|
|
|
#147 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
3 gimn, zdaloby sie ze 160 pkt na koniec !! ale coz po szkole o 15, 3 h na tibie nauka na polko zapalic, wypic <lol> i do domku spac,
Szkołe przezyje ale denerwuje mnie ta monotomia, codziennie, co tydzien, co miesiac prawie to samo :/ 3majmy sie !! |
|
|
|
|
#148 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: tam --->
|
hyhy prawda przez cały czas to samo jakby nie mogli zrobić tak żebyśmu mieali własną sekretarkę która by nam wszysko zapisywała itd. a my byśmy mogli se nogi na stole trzymać z laptotem na kolanach i pykać w tibie to byłby luksus ![]() PS. A co do "kici kici" na początku roku jakaś klasa cała była pofafluniona mazakami jak by myśleli że coś ich ominie, hyhy a jak by się stawiali to umyją se włosy w kiblu aOstatnio edytowany przez pinokiooooooooo - 01-09-2005 o 22:49. |
|
|
|
|
#149 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
P I E R D O L E wy ****a ludzie tylko Tibia zyjecie ... ?
|
|
|
|
|
#150 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Imię: elder druid wojtek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Reapers Squad
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 21/24
Poziom mag.: 61
|
szkoda że wakacje już sie skończyły nie o to chodzi że ma sie wiencej czasu na tibie^^ ale wogule w wakacje można wszystko a teraz mało czasu lekcje itp;/
|
|
|
|
|
#151 |
|
Satyryk
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
Ach moje wy biedaczki musieliście dzisiaj do szkoly iść?
A ja sobie dzisiaj do 12 spałem i w tibie caly dzien gralem (rym wyszedł)Kocham prywatne szkoły w których rok szkolny zaczyna sie od poniedziałku i zarazem nienawidze że zawsze z grubej rury idzie ,nic tylko brać ksiażki i zeszyty i patrzeć czy bede musiał tam siedzieć do 5 czy do 6 PM. a wy będziecie mieć ze 2 tygodnie luuuzu zanim coś sie zacznie dziać. ale boje sie iść dużo angielskiego już zapomnialem a to przecież anglojęzyczne liceum!!!! I jak pomyśle że znowu będe musial do szkoły 2 kilometry na rowerze zap**** to sie potne .No cóż Tour de France czeka ![]() (Gdyby jeszcze za to dawali pacca na dwa miechy )Jeszcze jak patrze na moją siore która ma jaszcze miesiąc wakacji No cóż trzaa będzie tibie odłożyc na jakis czas... Ale to od poniedzialku a narazie ![]()
|
|
#152 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
|
Cytuj:
|
|
|
#153 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Prot Jane
Profesja: Knight
Gildia: Nie miałem na to czasu :P
Poziom: 24
Skille: 78/74
Poziom mag.: 5
|
ttaaaaa wszyscy skie bardzo ciesza
![]() A PACC to bardzo umili nam rok szkolny szczególnie jak bedziemy w szkole i nie bedziemy mogli grac wiec zachecamy do kupna ![]() hah a ja juz niestey musze patrzeć na te zakazane mordy nauczycieli :/ ehh no ale neima to jak ich gnębić ![]() |
|
|
|
|
#154 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Prot Jane
Gildia: Nie miałem na to czasu :P
Poziom: 24
Skille: 78/74
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
|
"(kici...kici)" musze przyznac ze mnie ten tekst zdeczka zirytowal....1 liceum
![]() Zirytowalo mnie takze to ze w kazdym nowym poscie w newsach wciskacie PACC ludziom. Troche to przypomina ludzi co ci ulotki silą wciskaja na miescie. A no i irytuje mnie to ze jutro do szkoly trzeba isc..... ![]()
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
|
|
|
|
#156 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: 51*04'46.36'' N 17*02'15.40'' E
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cloudy Rendowyn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rebirth
Świat: Astera
Poziom: 120
Skille: 100/100
Poziom mag.: 8
|
powiem jedno: Nie dobijaj mnie...
|
|
#157 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: In front of my lovely ComputeR...
Imię: Michalusposp
Gildia: Brak
Świat: Shivera
Poziom: 35
Skille: 65/63
Poziom mag.: 4
|
Uhhh... ^ klasa. Nawet fajnie. Fajny materiał i czwarty wchowca naszej klasy i nowa polonistka. I jeszcze gimnazjum otworzyli w szkole to uuu... dużo ósób. Razem z 80 uczniów. (społeczna). Tibia i tak bedzie mi towarzyszy bo 5/5 chlopców (razem osób w klasie 9) gra w Tibie. I skończą się te pytania od ludzi w stylu : Idziesz do której gimnazjum? Jestem najwyższy w szkole. To mnie cieszy bo wyższy od gimnazjalistów. A o czas sie nie martwie bo chociaż późno lekcje sie beda konczyc to zadanie i nauka zajmuje maks 2 godz. Musze utrzymać tytuł najlepszego w klasie i zdobyć miano najlepszego w szkole!
Ostatnio edytowany przez Michaluspospolitus - 02-09-2005 o 00:06. |
|
|
|
|
#159 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
|
Eh, mialem nie pisac, ale.. ZALOSNE! 'Koniec wakacji, nie bede juz mogl siedziec 40h/dobe [wliczamy oczywiscie makro =P] online!!!!!!!!!!11111111oneonedromaderone. P...yc szkole, szkola sux!!!111oneone'
A ja sie CHOLERNIE ciesze, ze zaczal sie rok szkolny. Ciesze sie tak, jak chyba nigdy wczesniej.. i to nie dlatego, ze na forum bede widzial mniej idiotycznych postow (chociaz z tego pewnie troszke tez).. po prostu - 'gra jest warta swieczki'.. c'est la vie. A, jakby ktos mial jeszcze watpliwosci co do mojego 'poziomu' nauki - II klasa jednego z najlepszych (=P) liceow w wojewodztwie. Ostatnio edytowany przez Slay - 02-09-2005 o 09:36. |
|
|
|
|
#160 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Moradin Miedziobrody
Świat: Silvera
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
Eghr.... (...)
Przez szkole moge pozegnac sie z PC ;P Przynajmniej do pierwszej dluzszej przerwy. Tibie odwiedze jakos w styczniu . No ale niezapominajmy ze sa jeszcze na tym swiecie priorytety (niestety) ![]()
|