|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Skoro tak, to czemu nie powiecie wprost o ktore osoby wam chodzi i co konkretnie u nich wam nie pasuje? Aluzje to wiecie, w dupe sobie mozecie wsadzic. Chcesz rozwiazania sprawy? No to powiedz: ty, ty i ty. Nie pasuje mi u was to, to i tamto. A nie od ~100 postow *******enie w kolko o tym samym, jeno przez rozne osoby.
|
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Nie ma sprawy.
Nie podoba mi sie u ciebie naduzywanie slowa "*******nie" w roznych formach i zachowywanie sie jak evul mastah hitman do ktorego nikt nie moze fiknac. Czy takie cos pomoze? Nah, bo zaraz zacznie sie wyzywanie wszystkich nawzajem. No, ale chciales wiedziec co mi sie w tobie nie podoba.
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 18-09-2005 o 17:36. |
![]() |
![]() |
#143 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() przynajmniej jeden sie odwazyl...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przyklad?
Gdy jeszcze bylem w football experts pamietam sytuacje gdy pawelekthedruid przekrecil twoj nick i od razu napisales "jeszcze raz przekrecisz moj nick i wylatujesz z grupy" No sry, ale takie cos jest strasznie dziecinne. Az tak sie tym przejmujesz? Przekrecil twoj nick jeszcze raz tym razem raczej specjalnie i wylecial.
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Baron Kaldrick, hoomik, Gohan-san. Arogancja, egoizm, nadużywanie wulgaryzmów (bez Gohana ;p). Konkretny przykładów nie chce mi się szukać, ale prezentują je prawie wszystkie posty tych osób.
@Spider: Myślisz, że to coś da, że powiesz im co o nich myślisz? ;p Ale nie chodzi mi o to żeby swoje zdanie zatrzymać dla siebie, tylko o to, że ten temat przeradza się w kolejny "agresywny" temat.
![]() |
#146 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobil ci na zlosc przekrecajac twoj nick po tym jak mu zagroziles wyrzuceniem z grupy. Zreszta w twoich notkach nie raz przekrecano twoj nick, obraziles sie na wszystkich ktorzy to zrobili?
#148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Mówicie że można przeklinać:
Cytuj:
Nie na innych? A wasze "s*******aj"?? To co? Jak ja bym powiedzial do opa takie coś, to odrazu bym wyleciał z banem...
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#150 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A dokładniej, pokaż mi egoizm. Bo z tym że jestem arogancki i wulgarny się zgadzam.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() Ostatnio edytowany przez Baron Kaldrick - 19-09-2005 o 17:34. |
||
![]() |
![]() |
#151 |
Zbanowany
|
![]() Hoomik:gdybyś napisał
![]() ![]() btw.gdyb podali konkretne przykłady zaczeła się znowu agresja,i po co to było |
![]() |
![]() |
#152 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
co do hooma i gohana nie bede sie wypowiadal bo ich zbytnio nie znam, jednakze co do kalda mam pewne dziwne odczucia. Co do arogancji i naduzywania wulgaryzmow: Arogancki jest czasami (no kill plax ![]() Egoizm - WTF? Masz problem w roznej sprawie. Wlazisz na irca, piszesz kulturalnie to kald bedzie jedna osoba pierwszych ktora ci pomoze. Wiec jest egoistyczny? Hmmm. Cytuj:
A teraz chcialbym przytoczyc pewna rozmowe miedzy mna a Radixem_ Cytuj:
![]() |
#153 | ||
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Poza tym hoomie ma obsesje na punkcie swojego nicka i o tym wie każdy. Brakuje mu dystansu do samego siebie, to nie był duży błąd. |
|
![]() |
![]() |
#155 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Swoją drogą i tak wiemy, że hoomik jest czasami zbyt bardzo agresywny w stosunku do innych, co nie zmienia faktu, że i tak jest jednym z moich ulubionych osobników z forum. ![]() W żaden sposób nie popieram przekręcania nicka żadnego użytkownika, poprostu chciałem odpowiedzieć na to porównanie z pawelekthedupas.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 19-09-2005 o 19:55. |
||
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W życiu nie zrozumiem osoby, która w momencie gdy przekręcisz jego nick, zaczyna się pienić jakby padaczki dostała. Toż to nienormalne jest ;p
@Ville Vallo: A tytuł tematu przeczytałeś? "Agresja na forum ". Ja nie mówie o IRCu ;p
![]() |
#157 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
a zreszta, po cholere ja to wszystko pisze, bronie sie zupelnie tak, jakbym byl winny... |
|||||
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
Czy przypadkowe przekrecenie nicku to jest przezywanie?
![]() |
#159 |
Guest
|
![]() Już czytając niektóre posty z tego topicu (zwłąszcza twoje Kald..) można wywnioskować kto należy do tej niby elity... Hoomik udaje Hitmana, Kald nie wiem kogo... Reszta już tak bardzo się nie wyróżnia ale o nich już tu nie napsize bo zaraz znowu będą się mścić, że nie zgadzam się z ich zdaniem itp.
|
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up:
hoomik, nie Hoomik. Nie przekręcaj jego nicka ;p