Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-09-2005, 17:18   #141
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Skoro tak, to czemu nie powiecie wprost o ktore osoby wam chodzi i co konkretnie u nich wam nie pasuje? Aluzje to wiecie, w dupe sobie mozecie wsadzic. Chcesz rozwiazania sprawy? No to powiedz: ty, ty i ty. Nie pasuje mi u was to, to i tamto. A nie od ~100 postow *******enie w kolko o tym samym, jeno przez rozne osoby.
hoomik jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-09-2005, 17:34   #142
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Nie ma sprawy.
Nie podoba mi sie u ciebie naduzywanie slowa "*******nie" w roznych formach i zachowywanie sie jak evul mastah hitman do ktorego nikt nie moze fiknac.
Czy takie cos pomoze? Nah, bo zaraz zacznie sie wyzywanie wszystkich nawzajem. No, ale chciales wiedziec co mi sie w tobie nie podoba.

Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 18-09-2005 o 17:36.
spider-bialystok jest offline  
stary 18-09-2005, 17:57   #143
hoomik
Użytkownik Forum

Domyślny

przynajmniej jeden sie odwazyl...
Cytuj:
Nie podoba mi sie u ciebie naduzywanie slowa "*******nie" w roznych formach
no to masz problem, bo nie mam najmniejszego zamiaru zmienic czestotliwosci uzycia tego slowa, w jakiejkolwiek by ono nie bylo formie
Cytuj:
zachowywanie sie jak evul mastah hitman do ktorego nikt nie moze fiknac.
przyklady prosze. Bo pustego gadania nie uznaje jako argument w dyskusji. A to, ze przy jakiejkolwiek klotni z udzialem mojej osoby zazwyczaj nie patyczkuje sie z osobami, ktore mnie atakuja - coz, nie uwazam sie za smiecia, i nie pozwole sobie na to, zeby ktos mnie bezpodstawnie wyzywal/obrzucal miesem/itp. Konstruktywna krytyke zawsze przyjme - co nie znaczy, ze sie do niej zastosuje i cokolwiek w swoim zachowaniu zmienie.
Cytuj:
Czy takie cos pomoze?
na pewno bardziej niz
Cytuj:
od ~100 postow *******enie w kolko o tym samym, jeno przez rozne osoby.
Cytuj:
Nah, bo zaraz zacznie sie wyzywanie wszystkich nawzajem
i to tylko bedzie swiadczylo o poziomie "dyskutujacych", bo wytykac sobie bledy mozna i bez bluzgow.
hoomik jest offline  
stary 18-09-2005, 18:33   #144
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Domyślny

Przyklad?
Gdy jeszcze bylem w football experts pamietam sytuacje gdy pawelekthedruid przekrecil twoj nick i od razu napisales "jeszcze raz przekrecisz moj nick i wylatujesz z grupy" No sry, ale takie cos jest strasznie dziecinne. Az tak sie tym przejmujesz?
Przekrecil twoj nick jeszcze raz tym razem raczej specjalnie i wylecial.
stary 18-09-2005, 21:21   #145
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Baron Kaldrick, hoomik, Gohan-san. Arogancja, egoizm, nadużywanie wulgaryzmów (bez Gohana ;p). Konkretny przykładów nie chce mi się szukać, ale prezentują je prawie wszystkie posty tych osób.

@Spider:
Myślisz, że to coś da, że powiesz im co o nich myślisz? ;p Ale nie chodzi mi o to żeby swoje zdanie zatrzymać dla siebie, tylko o to, że ten temat przeradza się w kolejny "agresywny" temat.
stary 19-09-2005, 07:55   #146
hoomik
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Przyklad?
Gdy jeszcze bylem w football experts pamietam sytuacje gdy pawelekthedruid przekrecil twoj nick i od razu napisales "jeszcze raz przekrecisz moj nick i wylatujesz z grupy" No sry, ale takie cos jest strasznie dziecinne. Az tak sie tym przejmujesz?
wylecial, bo nie bylo to pierwsze przekrecenie mojego nicku, i przy okazji za kilka innych pomniejszych rzeczy, za ktore pojedynczo raczej nic bym mu nie zrobil. I jezeli wzialem sobie nicka "hoomik", to chcialbym zeby zwracano sie do mnie wlasnie w ten sposob, a nie tak jak ktos inny sobie zazyczy. Nie podoba sie? Trudno, tam gdzie moge, bede wyciagal z tego konsekwencje.
Cytuj:
Przekrecil twoj nick jeszcze raz tym razem raczej specjalnie i wylecial.
no wlasnie, sam przyznales ze zrobil to specjalnie. A skoro specjalnie robi mi na zlosc, to jak myslisz, kto jest bardziej winny - ja czy on? --"
hoomik jest offline  
stary 19-09-2005, 10:43   #147
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Domyślny

Zrobil ci na zlosc przekrecajac twoj nick po tym jak mu zagroziles wyrzuceniem z grupy. Zreszta w twoich notkach nie raz przekrecano twoj nick, obraziles sie na wszystkich ktorzy to zrobili?
stary 19-09-2005, 17:12   #148
Badzo
Użytkownik Forum

Badzo's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP

Domyślny

Mówicie że można przeklinać:

Cytuj:
Akuratnie każdy może klnąć - byle z jakimś umiarem (raczej nie siarczyste przeklenstwo co drugi wyraz), i byle nie na innych.

Nie na innych? A wasze "s*******aj"?? To co?
Jak ja bym powiedzial do opa takie coś, to odrazu bym wyleciał z banem...

Badzo jest offline  
stary 19-09-2005, 17:22   #149
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Badzo
Facet, ty chory jesteś? Myślisz, że do różnych debili, spammerów i bluzgatorów będziemy się grzecznie, milusińsko odzywać? Na dodatek, jak pajac jest 20 w ciągu dnia? I TAK, za bluzgi do innych wylecisz. Niekoniecznie z banem. Jeśli zachowujesz się jak idiota, to potem nie płacz, że ludzie używają soczystych wyrazów i wylatujesz z kanału.
stary 19-09-2005, 17:29   #150
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Badzo
Mówicie że można przeklinać:

S*******aj.
Cytuj:
Baron Kaldrick, hoomik, Gohan-san. Arogancja, egoizm, nadużywanie wulgaryzmów (bez Gohana ;p). Konkretny przykładów nie chce mi się szukać, ale prezentują je prawie wszystkie posty tych osób.
Kwaśniewski jest garbatą staruszką. Konkretnych przykładów nie mam, ale prezentuje się tak prawie zawsze w telewizji.
A dokładniej, pokaż mi egoizm. Bo z tym że jestem arogancki i wulgarny się zgadzam.

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"

Ostatnio edytowany przez Baron Kaldrick - 19-09-2005 o 17:34.
Baron Kaldrick jest offline  
stary 19-09-2005, 18:40   #151
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Hoomik:gdybyś napisałrosze nie rób tego więcej,albo nie przekręcaj mojego nicka,ale ty musiałeś władczym tonemrzekręc jeszcze raz i wylatujesz.tylko skończony lizus odpowiedzałby yes master-.-.no ale sorry jeszcze raz
btw.gdyb podali konkretne przykłady zaczeła się znowu agresja,i po co to było
PiXik jest offline  
stary 19-09-2005, 19:11   #152

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

Cytuj:
Hmm nie zebym byl lizupem, nazywajcie to jak chcecie ale teraz tekst ponizej bedzie po prostu obrona kumpla:
co do hooma i gohana nie bede sie wypowiadal bo ich zbytnio nie znam, jednakze co do kalda mam pewne dziwne odczucia.
Co do arogancji i naduzywania wulgaryzmow:
Arogancki jest czasami (no kill plax ) ale naduzywa wulgaryzmow jak sie wkurzy - a o to nie trudno.
Egoizm - WTF? Masz problem w roznej sprawie. Wlazisz na irca, piszesz kulturalnie to kald bedzie jedna osoba pierwszych ktora ci pomoze. Wiec jest egoistyczny? Hmmm.

Cytuj:
Hoomik:gdybyś napisałrosze nie rób tego więcej,albo nie przekręcaj mojego nicka,ale ty musiałeś władczym tonemrzekręc jeszcze raz i wylatujesz.tylko skończony lizus odpowiedzałby yes master-.-.no ale sorry jeszcze raz
btw.gdyb podali konkretne przykłady zaczeła się znowu agresja,i po co to było
a jak twoje nazwisko przekreca w szkole to mowisz "Prosze, nie rob tego wiecej...." czy sie wkurzasz wiedzac, ze zrobil to specjalnie. Przeciez nick na forum to swego rodzaju nazwisko. Pomysl o tym.

A teraz chcialbym przytoczyc pewna rozmowe miedzy mna a Radixem_
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez irc
[18:10:24] <Radix__> VV- powiem Ci, ze nawet osoby z mojej bylej klasy (gim) nie znaly mnie. Kiedy niektore zaczely mnie blizej poznawac, zdziwily sie, ze interesuje sie czyms o co mnie nie podejrzewaly.
[18:10:38] <PaniKopytko>
[18:10:46] <Ville_Vallo> Radix_ no widzisz
[18:10:55] <Ville_Vallo> poznawanie to nie jest sama rozmowa lub czytanie ich postow.
[18:11:04] <Radix__> VV, prawda.
[18:11:05] <Ville_Vallo> tylko przebywanie z ta osoba.
I co mam racje czy sie myle?
stary 19-09-2005, 19:33   #153
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Hoomik:gdybyś napisałrosze nie rób tego więcej,albo nie przekręcaj mojego nicka,
Miał go błagać, prosić, żeby nie przekręcł jego nicka? Ty myślisz czasem? Gdyby, ktoś Cie przezywał: pawelekthedupas, prosił byś go?

Cytuj:
Tylko skończony lizus odpowiedzałby yes master-.-
Nope, wystarczył poweidzieć: Sorcia, tak mis się napisało. Zresztą przepraszanie jest lizodupstwem? Ja to raczej uważam za dobre wychowanie.

Miasto, które przeżyło własną śmierć!

Regulamin
Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk
Parys jest offline  
stary 19-09-2005, 19:43   #154
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parys
Miał go błagać, prosić, żeby nie przekręcł jego nicka? Ty myślisz czasem? Gdyby, ktoś Cie przezywał: pawelekthedupas, prosił byś go?
On nie przekręcił go w sposób obraźliwy.
Poza tym hoomie ma obsesje na punkcie swojego nicka i o tym wie każdy. Brakuje mu dystansu do samego siebie, to nie był duży błąd.
S.P.M jest offline  
stary 19-09-2005, 19:50   #155
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parys
Ale teraz przykład podałeś. Z całym szacunkiem ale przekręcenie nicka pawelekthedupas, a z hoomik, na Hoomik, to całkiem co innego. Według mnie Hoomik w żaden wyraźny sposób nie obraża danego użytkownika. Z Twoim przykładem jest całkiem na odwrót. Jasne mógł niechcący przekręcić i napisać z wielkiej litery, ale jak już później pisał specjalnie to rozumiem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
wylecial, bo nie bylo to pierwsze przekrecenie mojego nicku, i przy okazji za kilka innych pomniejszych rzeczy, za ktore pojedynczo raczej nic bym mu nie zrobil.
Więc jak widzimy, już wcześniej czymś zalazł za skórę hoomikowi, więc przypuszczam, że niechcące przekręcanie nicka tylko dopełniło czary goryczy.
Swoją drogą i tak wiemy, że hoomik jest czasami zbyt bardzo agresywny w stosunku do innych, co nie zmienia faktu, że i tak jest jednym z moich ulubionych osobników z forum.

W żaden sposób nie popieram przekręcania nicka żadnego użytkownika, poprostu chciałem odpowiedzieć na to porównanie z pawelekthedupas.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!

Ostatnio edytowany przez Raul - 19-09-2005 o 19:55.
Raul jest offline  
stary 19-09-2005, 19:51   #156
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

W życiu nie zrozumiem osoby, która w momencie gdy przekręcisz jego nick, zaczyna się pienić jakby padaczki dostała. Toż to nienormalne jest ;p

@Ville Vallo:
A tytuł tematu przeczytałeś? "Agresja na forum ". Ja nie mówie o IRCu ;p
stary 19-09-2005, 19:54   #157
hoomik
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Zrobil ci na zlosc przekrecajac twoj nick po tym jak mu zagroziles wyrzuceniem z grupy.
a teraz cytat mojej wlasnej osoby:
Cytuj:
wylecial, bo nie bylo to pierwsze przekrecenie mojego nicku, i przy okazji za kilka innych pomniejszych rzeczy, za ktore pojedynczo raczej nic bym mu nie zrobil.
dotarlo?
Cytuj:
On nie przekręcił go w sposób obraźliwy.
wanna bet? Co mi kupisz jak ci udowodnie, ze owszem, jest to dla mnie obrazliwe?
Cytuj:
Poza tym hoomie ma obsesje na punkcie swojego nicka i o tym wie każdy.
jak widac nie kazdy. A obsesji nie mam, po prostu irytuje mnie to, ze mimo iz PROSILEM 1337^666 razy o nie przekrecanie mojego nicka, to ludzie to nadal ignoruja. Jakby twoje prosby olewano, nie wkurzylbys sie? Smiem watpic...
Cytuj:
Brakuje mu dystansu do samego siebie, to nie był duży błąd.
blad to blad. Moze nie wielblad, ale blad.

a zreszta, po cholere ja to wszystko pisze, bronie sie zupelnie tak, jakbym byl winny...
hoomik jest offline  
stary 19-09-2005, 21:02   #158
Badzo
Użytkownik Forum

Badzo's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP

Domyślny

Cytuj:
Gdyby, ktoś Cie przezywał[...]

Czy przypadkowe przekrecenie nicku to jest przezywanie?

Badzo jest offline  
stary 19-09-2005, 22:51   #159
Lord Fakolpet
Guest

Domyślny

Już czytając niektóre posty z tego topicu (zwłąszcza twoje Kald..) można wywnioskować kto należy do tej niby elity... Hoomik udaje Hitmana, Kald nie wiem kogo... Reszta już tak bardzo się nie wyróżnia ale o nich już tu nie napsize bo zaraz znowu będą się mścić, że nie zgadzam się z ich zdaniem itp.

stary 20-09-2005, 01:34   #160
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

@Up:
hoomik, nie Hoomik. Nie przekręcaj jego nicka ;p
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania