|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
Pokaż wyniki sondy: Czyje SS'y wg. Ciebie są najlepsze. | |||
Befavaza |
![]() ![]() ![]() ![]() |
50 | 31.85% |
Elder Druid Wojtek |
41 | 26.11% |
Lord Chesek |
17 | 10.83% |
Szlose Knight |
14 | 8.92% |
Stonek ^^ |
34 | 21.66% |
Seif Angel of Sorrow |
11 | 7.01% |
Jeżeli ktoś zacznie dawać screeny, dopiszę ![]() |
40 | 25.48% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 157. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Jag skulle vilja vara Svensk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Szlose Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 131
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie chce nic mowic bo wole nie zasmiecac tego forum..... Zaphi poprostu przejadl sie swoim hamstwem i noobostwem myslac ze jest najmadrzejszy na swiecie....... wiecej nie bede sie rozpisywal chociaz bym mogl wypracowacie napisac (lol) z wyzej wymienionego powodu :/ edit: i jeszcze jedno zaphi jak ty jestes taki bardzo mądry wyjasnij mi co to znaczy NooB wedlug ciebie.... Moim zdaniem to ty jestes takim przypadkiem ktory gdy nie wie jak ma kogos wyzwac to wyskokakuje od noobow..... PRZYKLAD -- <ktos mowi ze pancras (harmonia h lvl...) to noob bo go nie lubi> tez go nie lubie no ale bez przesady on nie jest noobem raczej hamem i to jest roznica. Jezeli sadzisz ze jestem ham to powiedz tak odrazu i podaj przyczyna dlaczego tak sadzisz.... musialem sie rozpisac bo bym nie przespal nocy :/ ![]()
yOl ! _/ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327364955 5000k K NA ALLEGRO PEWNIAK MSG SZLOSE KNIGHT-HARMONIA LUB GADU GADU 3980980 JAK CHCESZ SIE DOWIEDZIEC WIECEJ Ostatnio edytowany przez Szlose Man - 06-10-2005 o 21:34. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
Imię: Lord Eddy of Harmonia
Profesja: Sorcerer
Gildia: Wiecznie obecne HR & RS !
Poziom: 48
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 54
|
![]() Teraz Ja!!;]
Kilka Advansow 4 mlvl ![]() Levele ![]() Skill ![]() I jeszcze exori xD ![]() Ostatnio edytowany przez Eddy38 - 07-10-2005 o 07:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: na tibi siedze wlasnie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Eliot of harmonia
Profesja: Druid
Gildia: Reapers Squad
Poziom: 50
Poziom mag.: 55
|
![]() Congratulejszyn fszyskim. Teraz moj adv na mlvl 53!
![]() A tak wogule to nasz osiedlowy net(Eddiego, Convictussa i jeszcze paru ziomow) przebija wszystkie inne. Wczoraj dostalem kicka i 2 minuty przezylem z dragiem bez zadnego blokera, dsy czy cus takiego sam na sam. Cale szczescie admina ze wywalilo mnie z tibi i przezylem... Flaki bym mu wyprul. A DZISIAJ DO K***Y NEDZY TO!!!!!!!!! ![]() I powiedzcie mi prosze jak tu grac? Ostatnio edytowany przez Eliot - 08-10-2005 o 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
![]() |
![]() Nic dodać, nic ująć. ~G~R~A~T~Z~
Dziś może moje screenki będą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom net jest prze***any dzisiaj rano lagi teraz ip blocked i lagi.Nasz net przebija wszystkie gorzej niz ma szlose xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
|
![]() qrwa ciagle ip blocked ;[;[;[;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() no sorka szlose man za bardzo wplynolem ci na twoja jeszcze niedorozwinieta ambicje (jak na 15 lat)
![]() Befaza a ty go nie bron przez to ze jest twoim kolega ja tez mialem kumpli noobkow... chociaz smiesznie bylo heehhe A to ze ktos tam ma jakis srednio niski lvl to nieznaczy ze nie jest takim newbie/noob teraz puscicie spam: - spier..... hu.. < hahaha xD tez was kocham :* i wisi mi to co sobie myslisz ![]() No i jakos tego nie zmyslam bo na naszej wyprawie haha nei tylko ja sie z ciebie smialem W tibie graja zwykle ci ktorzy uciekaja przed czyms w rl widac to po high lvl, mojej gildi.. tak prawie cale ck... tak juz jest;/ Jedynie w grze cos wychodzilo, udawalo sie ;\ Grasz rok dwa i co z tego masz ;[ a dzieci ktore graja narazie nic nie kapuja.. ale kiedys tez im przejdzie ;p Loporin, Stonek, ..... nie grajcie juz w to.... znajdzicie cos wazniejszego.. Ostatnio edytowany przez Zaphi - 08-10-2005 o 12:59. Powód: :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Befavaza
Profesja: Knight
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @edit Mówisz że tibia to ucieczka od życia... dla niektórych może tak ale dla większości jest to dobra zabawa.
![]() ![]() Your [BL]Befavaza[/BL] "Play hard, go dno." Ostatnio edytowany przez befavaza - 08-10-2005 o 13:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Włókniarzyk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() A tutaj moja pomoc w queście na BS: ![]() @btw: Tibia to gra strasznie wciągająca. Bartek ma rację pisząc "odstawcie ją" Nie wiem co się wydarzyło w jego życiu, ale dziś pod wieczór się dowiem (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Imię: elder druid wojtek
Profesja: Elder Druid
Poziom: 65
Skille: 21/24
Poziom mag.: 61
|
![]() bartek już przestał grać a kiedyś pamiętam 16h dziennie grał
![]() btw. daje moje scerniki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wojtek Wymiatacz - 08-10-2005 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() dzieki ze mnie rozumiecie chlopaki...
dziekuje przyjaciolom, nigdy o was nie zapomne.... przepraszam wrogow - kazdy zawsze ma zle chwile.... @ Befaza ja do ciebie nic zlego nie mialem i nie bede mial Tibia byla wspaniala gra.... pelna nadzieji... przyjazni.. szczescia.. czasami cierpenia.. upadkow i wzlotow.. pewnie nigdy jej nie zapomne.. ze lzami w oczach zegnam was wszystkich..... tak duzo z wami przeszedlem.. z bolem w sercu ide w dalsze zycie............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Włókniarzyk
![]() |
![]() Słuchając muzyki i czytając Twój podpis na Tibia.com dałem sobie do zrozumienia, to o czym nie chciałem słyszeć
![]()
![]() ![]() ![]() Policzyłem za Ciebie mądra głowo: 26,5KB Limit sygnatury został przekroczony To idź, i się powieś :/ Ostatnio edytowany przez Stonek - 09-10-2005 o 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Sengir Vampire
Poziom: 123
Skille: 20/26
Poziom mag.: 72
|
![]() Kilka nowych ss-ow :
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Włókniarzyk
![]() |
![]() Jako drugi knight w gildii:
![]() 30 minut przed savem serwera brakowało mi 17%, a 12 minut po, już 6 Mlvl. Kosztowało mnie to 35K ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Policzyłem za Ciebie mądra głowo: 26,5KB Limit sygnatury został przekroczony To idź, i się powieś :/ Ostatnio edytowany przez Stonek - 09-10-2005 o 10:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz stonek :> <cup> dla stonka
dobra ja tez cos dam ![]() ![]() Eq stonka ofkorz 3% do mlvl 15 :> Ostatnio edytowany przez Tomciu - 09-10-2005 o 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Stan: Na Emeryturze
Świat: Valoria
![]() |
![]() Gratz wszystkimi dawajcie więcej wasze sreenki jak zawsze the best
btw.Sengir opłaca sie chodzic z gisem na larvy ?
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaphi tylko sie nie odzywaj plxxxxxxxxxxx Zaraz sengir umeisci rl foto xD
Jka sie meczymy to juz do konca ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tomciu - 09-10-2005 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Imię: elder druid wojtek
Profesja: Elder Druid
Poziom: 65
Skille: 21/24
Poziom mag.: 61
|
![]() gz convictus
![]() gz stonek jeszzcze pare lekcji u waszego mistrza (czyli mnie) i będziecie bardzo dobrzy ![]() Ostatnio edytowany przez Wojtek Wymiatacz - 09-10-2005 o 12:32. |
![]() |
![]() |