![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
|
![]() Erus zanim sie dowiedzial kim jestem tez mnie kiknal z kopalni
![]() Ale sie uprzejmie spytalem czy moge wziasc loota...sprawdzil ile tam jest[bylo malo] to pozwolil go wziasc LOL PA ![]() Erus to normalny koles, z ktorym mozna porozmawiac[ziomy z Azury] ale jak wypowiedzial wojne Raxilon'owi Kiroy Wind ........ to stal sie tez moim wrogiem Pozdro ![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko oko jak to mowia
![]() Wy sie znacie z innych serwerow niz obsidia ;]..Ja Wam tego za zle nie mam ;] tyko jezeli dobrze sadze nie ma sesu wojna PA vs PA... w sumie ja tego narazie nie doswiadczylem ze strony NG jak i Erusa ;]... Raz przez przypadek bedac na soldkach spotkalem kirloya i na temat pierwszego wrazenia wydaje mi sie ze to jest spoko zi0m ![]() ![]() sory jezeli kogos obrazilem ale jestem pod wplywem duzej dawki alkoholu :* ![]() Cy U In The Game jak to mowia bardziej zaawansowani ![]() ![]() Lolik The Wolf Obsidia |
![]() |
![]() |
#143 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie sądzicię, że można to torszke inacej załatwić?? Jestem dziewczyną i ja (znając mnie) załatwiła bym to krzykiem. Ale to tylko mój pukt widzenia. Zastanówcie się. Może rozmowa naprawde pomoże. A proponuje to dlatego, że z erusem gadalam i wiem, że można z nim załatwić wiele rzeczy bez jakiejkolwiek siły. Jak się nie uda.. no trudno wtedy można wymyśleć co innego. A może najpierw trzeba by zrobić coś z cwaniakowatą rodzinka B. Bo wydaje mi się, że najwięcej winy leży po ich stronie. P.S. Kiroy bardzo dzieukuje za komplement bardzo miło mnie zaskoczył.. Pozdrawiam i do zobaczenia w Tibi!!!! Ostatnio edytowany przez Sol - 03-10-2005 o 12:19. |
|||
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Erus dzis zabil Jinlinga
--+- 1 minuta cziszy -+-- |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Sol : wiesz zmoe i to nitros ejst dla ciebie mily jak garl nie wiem albo ktos inny ale jak probowalismy zalatwic sprawe to uslyszelismy " ok no problem but first pay 50 k later all will be fixed " ( dla nie kumatych " ocywiscie zapalc 50 k i wszystko ebdzie zalatwione ) no wiec wiesz wybacz dosyc ze mnei kumple nitrosa na Ventrilo wyzyali od armencow itd to jeszce mam palcic za to ze Boneshardzi robili burdy i sie bronili Erusem i Millido ... naprawde etz mamsowje zasady i nie ebde po arz kolejny wlazil erusowi w dupe bo jak byl w NG to reszta tolerowala jego PA ii rasizm do polakow z etgo wzgledu ze Nitos gral jescze erusem ... etarz niestety chlopaki etz maja swoje nerwy itd i skoro sami swe " Mannowa post na forum " napsiali ze erus to rasista i PA to jednak cos w tym jest :/ no wiesz osobsice sam wuazam ze rowniez mozan to yblo lepiej zalatwic ale mialem jzu dosyc erusa zabija moejgo kumpla lub wyrzuca z kopalani osie smieje i nic nie placi ja za byle gowno wklejalem po 20 k :/ niestety tego jzu koienc i jak sie nie zmieni sam lub ownerzy to porozumienie ebdzie ciezko osiagalne niestety :/ ok ide wcianc obiadek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: Next Generation
|
![]() a ja mam taki za***isty pomysl...jakby kazdy zostawial labela/list ze expi a inni to respektowali to nie byloby problemu...niejednokrotnie ktos mi mowil ze go wy***ali, a tak naprawde poprostu nie bylo labela, on wszedl a potem sie spotkal z kolesiem 30lv wyzszym i bylo "leave" -.-
btw Kiroy dopytaj sie ng czy to napewno prawda ze chca cc7 bo to juz jest pa ;] ja se licytuje chatke a oni "chca" i mam przestac ? ![]() ![]()
#148 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No niestety znow sie zaczyna. erus zabije kogos wy zabijecie jego. Moze ktos okaze sie na tyle madry, ze sie predzej dogada. Bo jesli wy go bedziecie zabijac dalej on bedzie was.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja popieram Sol w tym że nie trzeba odrazu się na siebie rzucać, i można spróbować rozwiązać tą sprawe rozmową i dzięki temu może nie dojdzie do "wojny".
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmmm lebele ludzie czytaja...Ale np taki Hg lvl sie wbije tak i tak i sobie sprawdzi kto tak naprawde siedzi etc...
A Erus nie pojdzie na ugode ![]() ![]() Ps..na Azurze zaplacil za swoja wolnosc MPA, G legi i 100 k.. Jednak nie na dlogo[1 miesiac] bo znow tam kogos zabil ![]() Pozdro ![]() PS,,,, Noopy Jinlinga dzis wbily mi sie na miejscowke i nie chcieli wyjsc. Wkoncu zaczalem ich namiatac[jak zawsze ![]() ![]() Polska dobry kraj też potrafi"" ![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze sie zgodzi moze nie. ale dlaczego ma placic?? przeciez lup z questa macie a on maly nie byl. wiec czemu sie dziwicie???
|
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do NG ( nie chodzi tu o cala gildie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ^LoLiK^ - 03-10-2005 o 21:23. |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() SOl :
a wiec dlaczego my mielismy placic za byle co ?? za byle gowno ?? za zle slowo do niego do jego kumpli ... itd za byle akzde gowno placilismy niestety :/ niech kuba zobaczy teraz jak to jest ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego Kiroy meczysz sie z tymi noopami co nie wiedza o co tak naprawde chodzi [moze i cos niecos wiedza ale nie w tym dzwonie dynda
![]() PS.. przestancie juz meczysz Ich pliax[Ohhh te dzieci ![]() Pograjcie se w bierki lub cos innego ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykro mi- ja dziewczyna uparta- wiem swoje i mi to wystarczy. a poza tym... za duzo NG ostatnio przesadza. Nie zauwazyliscie ze coraz wiecej razy sie wywyzszaja? ze zabieraja to co w grze najwazniejsze? nie badzcie smieszni :/
lolik ma racje nie nazywaj nas dziecmi bo to smieszne. sam ma 18 lat NAPISANE ale do zachowania nawet do tego wieku ci daleko. Nie zachowujesz sie powaznie a nam tak kazesz. moze noobem jestem ale za to milym i z zasadami ktorych sie trzymam. bronicie kogos kto sie zachowuje tak samo jak erus(wy tak sadzicie0. jak mam wybrac mniejsze zlo wybiore erusa. niestety NG nie pokazalo sie z dobrej strony ani mi ani mojej rodzince. Ja tez moge napisac historyje jak stojac w dp w edron nagle cwaniak z NG runa we mnie walna (na szczescie schowalm sie za wczasu). Postawcie sie w naszej sytuacji. wy w NG jestescie wam krzywda nie grozi. my niestety nie mamy tak dobrze jak wy |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
|
![]() O mama ...mowie o tych co maja wiek podany [ponizej 16 lat]
a NIE o was ![]() Prawda PA bedzie zawsze..Wiec trzeba szybko robic lvl ki i stawic Im czola. Wojna w Tibii jest ciekawa...Pliax NG vs 100 ppl z Aurory...bedzie zabawnie chociaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
a newbie to poczatkujacy ktory jeszcze do konca nie zna wszystkich zasad tibii ![]() ![]() |
|
![]() |