Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-10-2005, 00:55   #141
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Imię: Adam/Hoffi
Domyślny

Erus zanim sie dowiedzial kim jestem tez mnie kiknal z kopalni ...
Ale sie uprzejmie spytalem czy moge wziasc loota...sprawdzil ile tam jest[bylo malo] to pozwolil go wziasc LOL
PA
Erus to normalny koles, z ktorym mozna porozmawiac[ziomy z Azury]
ale jak wypowiedzial wojne Raxilon'owi Kiroy Wind ........ to stal sie tez moim wrogiem

Pozdro
Nazg jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-10-2005, 02:27   #142
^LoLiK^
Użytkownik Forum

^LoLiK^'s Avatar

Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Głogów PL / Tilburg NL

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yotox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saints
Świat: Nerana
Poziom: 217
Skille: ??/??
Poziom mag.: ??
Domyślny

Spoko oko jak to mowia

Wy sie znacie z innych serwerow niz obsidia ;]..Ja Wam tego za zle nie mam ;] tyko jezeli dobrze sadze nie ma sesu wojna PA vs PA... w sumie ja tego narazie nie doswiadczylem ze strony NG jak i Erusa ;]... Raz przez przypadek bedac na soldkach spotkalem kirloya i na temat pierwszego wrazenia wydaje mi sie ze to jest spoko zi0m oby tak dalej i oby Polacy sie razem trzymali i jak ja to mowie na koniec Hail POLSKA :* ;]
sory jezeli kogos obrazilem ale jestem pod wplywem duzej dawki alkoholu :*
Cy U In The Game jak to mowia bardziej zaawansowani ))))) [cmok]

Lolik The Wolf
Obsidia
^LoLiK^ jest offline  
stary 03-10-2005, 11:54   #143
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Lokacja: edron

Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
Sol:
nom moge cie podejzrewac o stronniczosc ale w koncu milosc nie wybiera ...
hehehe dokladnie. Wiesz całkiem inaczej sie patrzy na to, gdy dla was ta "zła" osoba jest dla mnie miła.
Cytuj:
ale ja erusa nie mowie ze nie lubie ... Nitrosa bardzo lubie ale reszty tych dzieciakow niestety nie ... ale wiesz boneshardzi nie sa ebz winy szkoda ze onich bronil bo starcil w oczach wielu lduzi fakt Nitros super ziom z zasadamiale reszta ?? ja z etgo co wiem to erus troche kasy potrzebowal a boneshardzi prowokowali sytuacje i to nie od pl tylko od swe
I tu się zgodzę. Rodzinki tych dziwnych osóbek nie bardzo lubie. Jak dla mnie są to osoby, które znają duży lvl i się tym szczycą i robią co chcą. Niestety NG też ma takich protegowanych a to a miłe niejest.

Cytuj:
i co do erusa byl w NG i mial tam przyjaciolale jak sama widzisz czesc z nich odrowicilo sie od erusa po odejsciu Nitrosa !! a co do wojny nie lubilem nigdy wojen ale wojna z NG to naprawde czysta przyjemnsoc jesli ktos widzial filmik NG z arcani wie o czym mowie i Sol gratulacje bo masz jaja ze tak powiem hrhrhr bynajmniej psizesz z main chara i nie amm zamiaru sie mscic jak napisalem pare stron wczesniej szczera krytyka mile widziana
Moze masz racje ze z nimi wojna to sama przyjemnosc. Nie mialam okazji pobawic się w cos takiego i nie mam zamiaru, bo ja już pisałam wcześniej tibia nie jest grą w której tworzy się wojny między postaciami.
Nie sądzicię, że można to torszke inacej załatwić?? Jestem dziewczyną i ja (znając mnie) załatwiła bym to krzykiem. Ale to tylko mój pukt widzenia. Zastanówcie się. Może rozmowa naprawde pomoże. A proponuje to dlatego, że z erusem gadalam i wiem, że można z nim załatwić wiele rzeczy bez jakiejkolwiek siły. Jak się nie uda.. no trudno wtedy można wymyśleć co innego.
A może najpierw trzeba by zrobić coś z cwaniakowatą rodzinka B. Bo wydaje mi się, że najwięcej winy leży po ich stronie.

P.S. Kiroy bardzo dzieukuje za komplement bardzo miło mnie zaskoczył..

Pozdrawiam i do zobaczenia w Tibi!!!!

Ostatnio edytowany przez Sol - 03-10-2005 o 12:19.
Sol jest offline  
stary 03-10-2005, 14:20   #144
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Domyślny

Erus dzis zabil Jinlinga

--+- 1 minuta cziszy -+--
Nazg jest offline  
stary 03-10-2005, 14:42   #145
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Sol : wiesz zmoe i to nitros ejst dla ciebie mily jak garl nie wiem albo ktos inny ale jak probowalismy zalatwic sprawe to uslyszelismy " ok no problem but first pay 50 k later all will be fixed " ( dla nie kumatych " ocywiscie zapalc 50 k i wszystko ebdzie zalatwione ) no wiec wiesz wybacz dosyc ze mnei kumple nitrosa na Ventrilo wyzyali od armencow itd to jeszce mam palcic za to ze Boneshardzi robili burdy i sie bronili Erusem i Millido ... naprawde etz mamsowje zasady i nie ebde po arz kolejny wlazil erusowi w dupe bo jak byl w NG to reszta tolerowala jego PA ii rasizm do polakow z etgo wzgledu ze Nitos gral jescze erusem ... etarz niestety chlopaki etz maja swoje nerwy itd i skoro sami swe " Mannowa post na forum " napsiali ze erus to rasista i PA to jednak cos w tym jest :/ no wiesz osobsice sam wuazam ze rowniez mozan to yblo lepiej zalatwic ale mialem jzu dosyc erusa zabija moejgo kumpla lub wyrzuca z kopalani osie smieje i nic nie placi ja za byle gowno wklejalem po 20 k :/ niestety tego jzu koienc i jak sie nie zmieni sam lub ownerzy to porozumienie ebdzie ciezko osiagalne niestety :/ ok ide wcianc obiadek mielgo dnia zajrze tutaj pozniej pozdro dla rodizny The Wolf
Kiroy jest offline  
stary 03-10-2005, 15:18   #146
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nazg
Erus dzis zabil Jinlinga

--+- 1 minuta cziszy -+--
A godzinke wczesniej kupowal od mojego kolegi bp sd za calkiem spora sumke... (i ode mnie tez probowal)

Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !!
Hellraider jest offline  
stary 03-10-2005, 15:54   #147
Suv Dragonslayer
Użytkownik Forum

Suv Dragonslayer's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

a ja mam taki za***isty pomysl...jakby kazdy zostawial labela/list ze expi a inni to respektowali to nie byloby problemu...niejednokrotnie ktos mi mowil ze go wy***ali, a tak naprawde poprostu nie bylo labela, on wszedl a potem sie spotkal z kolesiem 30lv wyzszym i bylo "leave" -.-
btw Kiroy dopytaj sie ng czy to napewno prawda ze chca cc7 bo to juz jest pa ;] ja se licytuje chatke a oni "chca" i mam przestac ? chyba zrobie liste i co miesiac bede rozdawal labele i instrukcje obslugi labeli tym co tak wywalaja z expow, moze poprostu nie wiedza ze to sie czyta ?
stary 03-10-2005, 20:04   #148
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

No niestety znow sie zaczyna. erus zabije kogos wy zabijecie jego. Moze ktos okaze sie na tyle madry, ze sie predzej dogada. Bo jesli wy go bedziecie zabijac dalej on bedzie was.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suv Dragonslayer
a ja mam taki za***isty pomysl...jakby kazdy zostawial labela/list ze expi a inni to respektowali to nie byloby problemu...niejednokrotnie ktos mi mowil ze go wy***ali, a tak naprawde poprostu nie bylo labela, on wszedl a potem sie spotkal z kolesiem 30lv wyzszym i bylo "leave" -.-
btw Kiroy dopytaj sie ng czy to napewno prawda ze chca cc7 bo to juz jest pa ;] ja se licytuje chatke a oni "chca" i mam przestac ? chyba zrobie liste i co miesiac bede rozdawal labele i instrukcje obslugi labeli tym co tak wywalaja z expow, moze poprostu nie wiedza ze to sie czyta ?
Młody a ty nie wiesz, że takie labele/listy są zostawiane?? ale nie kazdy sie na to patrzy. Niestety są ludzie, którzy czują władzę mając za kolegów hi lvl. takie jest kolej rzeczy i takie jest życie. tego się niestety nie zmieni.
Sol jest offline  
stary 03-10-2005, 20:31   #149
Pattryk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 07 2005

Imię: ~~
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: ~~
Poziom: 45
Skille: 72/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

Ja popieram Sol w tym że nie trzeba odrazu się na siebie rzucać, i można spróbować rozwiązać tą sprawe rozmową i dzięki temu może nie dojdzie do "wojny".
Pattryk jest offline  
stary 03-10-2005, 20:45   #150
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Problem

hmmmm lebele ludzie czytaja...Ale np taki Hg lvl sie wbije tak i tak i sobie sprawdzi kto tak naprawde siedzi etc...
A Erus nie pojdzie na ugode ..On [moim zdaniem nie zaplaci]

Ps..na Azurze zaplacil za swoja wolnosc MPA, G legi i 100 k..
Jednak nie na dlogo[1 miesiac] bo znow tam kogos zabil

Pozdro

PS,,,, Noopy Jinlinga dzis wbily mi sie na miejscowke i nie chcieli wyjsc. Wkoncu zaczalem ich namiatac[jak zawsze ][nie lodzie konwersacji z noopami] i przylecial Jinling erhhreerhehr
Polska dobry kraj też potrafi""
Nazg jest offline  
stary 03-10-2005, 20:55   #151
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

Moze sie zgodzi moze nie. ale dlaczego ma placic?? przeciez lup z questa macie a on maly nie byl. wiec czemu sie dziwicie???
Sol jest offline  
stary 03-10-2005, 21:19   #152
^LoLiK^
Użytkownik Forum

^LoLiK^'s Avatar

Domyślny

Co do NG ( nie chodzi tu o cala gildie ) wlasnie przed chwila sobie expilem na krokodylkach , przylecial koles z NG (Don Dolce) i mowi ze on tu hunci o.O ja w szoku bo od 1h nikogo nie widzialem. Wiec mu pisze ze ja tu juz od godziny siedze i bylem pierwszy to on mi na to ze ja PA jestem o.O......no comment ale bedac myslacym czlowiekiem poprostu sobie poszedlem

Ostatnio edytowany przez ^LoLiK^ - 03-10-2005 o 21:23.
^LoLiK^ jest offline  
stary 03-10-2005, 22:00   #153
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Domyślny

SOl :
a wiec dlaczego my mielismy placic za byle co ?? za byle gowno ?? za zle slowo do niego do jego kumpli ... itd za byle akzde gowno placilismy niestety :/ niech kuba zobaczy teraz jak to jest a pozatym nie rozmawial jescze o zadnym paymencie z nikim widac nie chce zapprzestac a my akurat jestesmy w sytuacji ze nie musimy sie ejgo prosic aby przestal ... to raczej jemu powinno zalezec na tym ... pozdrawiam
Kiroy jest offline  
stary 03-10-2005, 22:21   #154
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

LOL

Dlaczego Kiroy meczysz sie z tymi noopami co nie wiedza o co tak naprawde chodzi [moze i cos niecos wiedza ale nie w tym dzwonie dynda ]

PS.. przestancie juz meczysz Ich pliax[Ohhh te dzieci ]
Pograjcie se w bierki lub cos innego
Pozdro

Nazg jest offline  
stary 03-10-2005, 22:30   #155
^LoLiK^
Użytkownik Forum

^LoLiK^'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dlaczego Kiroy meczysz sie z tymi noopami co nie wiedza o co tak naprawde chodzi [moze i cos niecos wiedza ale nie w tym dzwonie dynda ]

PS.. przestancie juz meczysz Ich pliax[Ohhh te dzieci ]
Pograjcie se w bierki lub cos innego
Pozdro

nazq kiedys tez zaczynales grac w Tibie i tez nobem byles taka jest kolej rzeczy ale nie pier.....dol ze my gowniarze jestesmy bo to jest smieszne o.O
^LoLiK^ jest offline  
stary 03-10-2005, 22:58   #156
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
hmmmm lebele ludzie czytaja...Ale np taki Hg lvl sie wbije tak i tak i sobie sprawdzi kto tak naprawde siedzi etc...
A Erus nie pojdzie na ugode ..On [moim zdaniem nie zaplaci]

Ps..na Azurze zaplacil za swoja wolnosc MPA, G legi i 100 k..
Jednak nie na dlogo[1 miesiac] bo znow tam kogos zabil

Pozdro

PS,,,, Noopy Jinlinga dzis wbily mi sie na miejscowke i nie chcieli wyjsc. Wkoncu zaczalem ich namiatac[jak zawsze ][nie lodzie konwersacji z noopami] i przylecial Jinling erhhreerhehr
Polska dobry kraj też potrafi""
Co do Jinlinga to stoje sobie dzisiaj kolo m shopu w carlin a tu jinling z jakim knightem i mnie leja... random plx. A potem jin w ogole nie odp

Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !!
Hellraider jest offline  
stary 03-10-2005, 23:20   #157
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

Przykro mi- ja dziewczyna uparta- wiem swoje i mi to wystarczy. a poza tym... za duzo NG ostatnio przesadza. Nie zauwazyliscie ze coraz wiecej razy sie wywyzszaja? ze zabieraja to co w grze najwazniejsze? nie badzcie smieszni :/

lolik ma racje nie nazywaj nas dziecmi bo to smieszne. sam ma 18 lat NAPISANE ale do zachowania nawet do tego wieku ci daleko. Nie zachowujesz sie powaznie a nam tak kazesz. moze noobem jestem ale za to milym i z zasadami ktorych sie trzymam.
bronicie kogos kto sie zachowuje tak samo jak erus(wy tak sadzicie0.

jak mam wybrac mniejsze zlo wybiore erusa. niestety NG nie pokazalo sie z dobrej strony ani mi ani mojej rodzince. Ja tez moge napisac historyje jak stojac w dp w edron nagle cwaniak z NG runa we mnie walna (na szczescie schowalm sie za wczasu).

Postawcie sie w naszej sytuacji. wy w NG jestescie wam krzywda nie grozi. my niestety nie mamy tak dobrze jak wy
Sol jest offline  
stary 03-10-2005, 23:28   #158
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Szczęśliwy

O mama ...mowie o tych co maja wiek podany [ponizej 16 lat]
a NIE o was ,, doroslych "
Prawda PA bedzie zawsze..Wiec trzeba szybko robic lvl ki i stawic Im czola.
Wojna w Tibii jest ciekawa...Pliax NG vs 100 ppl z Aurory...bedzie zabawnie chociaz ...
Nazg jest offline  
stary 04-10-2005, 08:37   #159
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^LoLiK^
nazq kiedys tez zaczynales grac w Tibie i tez nobem byles taka jest kolej rzeczy ale nie pier.....dol ze my gowniarze jestesmy bo to jest smieszne o.O
jak juz to newbie a nie noob gdyz noob to osoba co dosyć czasu spedzila przed tibia i mysli ze jest najlepszy i wszystko wie a tak na prawdę g**no wie
a newbie to poczatkujacy ktory jeszcze do konca nie zna wszystkich zasad tibii a tak w ogole teraz nic nie grozi im bo s w ng owszem , ale jka nie byliw ng to od razu erus zaczal od nich paymenty wyduszac ... wiec cos w tym jest prawda? pozatym w ng tez nie sa bezpiecznie ja tam bym uwazal na ta aurore
^Awolver^ jest offline  
stary 04-10-2005, 08:40   #160
^LoLiK^
Użytkownik Forum

^LoLiK^'s Avatar

Domyślny

ups sorki pomylilem pojecia Przepraszam
^LoLiK^ jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania