![]() |
#141 |
Zbanowany
|
![]() <offtopic>
No własnie mi chodziło o Twój błąd, to było zdanie ironiczne.. A filmik widziałem ;p Btw. pochwal się, jak Ci juz gra w tibie idzie, napisz na PW bo sie kontakt urwał ,a ja szukam ekipy z miasta :S</offtopic> <topic> Tak, da się;p </topic> |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2006
|
![]() Ja jestem druidem mam 117 lvl i zrobiłem anni. Nie mowie ze bez problemow ale zrobilem. Chcialbym jednak uprzedzic ze jesli nie ma sie szybkiej reki to przyda sie szybko uhajacy bot i stone skiny. A uhs to musi byc baaardzo wiele bp jesli liczymy na uhanie. to tyle z mojej strony
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Jakos ci nie wierze ;p Glownie przez te Stoneskiny i 25.03.2006..
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Szalony Edzio
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Druid najgorsza postac na anihilatora
|
![]() |
![]() |
#145 |
eX Moderator
![]() |
![]() ciekawe, ciekawe .. ;p
#146 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() O boze ile mozna walkowac 1 temat:/
Druid NIE moze zrobic anni z malym lvlem chyba ze naprawde ma dobra taktyke ktorej nikt nie zna oprucz niego (wypowiedz Gremlina) 4 sorcow zrobi anni a ty gremlin nie masz racji w tym momencie (mowie ze juz po updacie) poniewaz sorc na lvlu 115 ma 3245 many a taktyka jest taka ze 4 sorcow wali po 2 ue- czy 3245 many nie starczy na 2 ue po 1200?? bo mi cos sie zdaje ze starczy! Widzialem filmik ze zbiorem chyba ~15 anni sorcow zazwyczaj sorce umieraly jak zostawal 1 demon albo wszyskie mialy MOCNO bordowe hp, widzialem rowniez 1 w ktorym 3 sorcow przezylo a 1 dedl wychodzac z pokoju (tuz przy drzwiach demon walnal gfb i sorc dedc ![]() @Down ja jak widzialem to wchdozili bez mana shielda, tylko w shit eq i z stone skinem, might ringiem Ostatnio edytowany przez Kobielak - 28-03-2006 o 12:56. |
![]() |
![]() |
#147 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Nie zrobi. 3200 many w sumie, 2400 many na UE. Zostaje 800 many na przezycie na manashieldzie 5-6 sek, co jest imho niewykonalne przy atakach demonow co 1-2 sek. Na te 5-6 sek sklada sie czas od zejscia do odpalenia UE i czas exhausta.
![]() |
#148 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Kielce
Imię: Sake Ryu-Keisei
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bright Light
Świat: Julera
Poziom: 87
Skille: 19/25
Poziom mag.: 61
|
![]() Nie wiem nad czym tu polemizowac... każda profesja może wykonać Anni. Sorcowie wchodza z UE + Manashield + stone skiny itp. Ot, wystarczy zobaczyć filmiki. Druidzi też mogą sobie dać rade. Nawet grupa 4 drutów zrobi Anni jesli mają lvle odpowiednio wyższe niż 100... odpowiednie amulety, SD i manasy. Na jednym filmie ekipa robila tak Anni - SD, manaflud x2, znowu SD, manafluidy, SD itd. Fakt, że bloker (też druid) padł, ale pozostalym udalo się wejść do pomieszczenia z nagordami i wykonać quest...
|
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic: wiekszosc ludzi wypowiadajacych sie w tym temacie w zyciu nie widziela tibicama jak sorc/druid robi annihilatora. btw po updacie trzeba miec 1.5x wiekszy level zeby stosowac taktyke '4 sorce z ue' albo '3 sorce z ue+1 druid' mass healing. przed updatem templar of the darkness zrobil anni jako pierwszy/drugi (niewiadomo) druid w historii. poza tym nie wystarczylo odpowiedziec na to pytanie "Tak, da się" ?
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Imię: Ash'Aman
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 13
Skille: 15/18
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Mysłowice
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() w tibii wszystko sie da...;p
|
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Kielce
Imię: Sake Ryu-Keisei
Gildia: Bright Light
Świat: Julera
Skille: 19/25
Poziom mag.: 61
|
![]() Ludzie... dlaczego potraficie tylko krytykować? Czy ktokolwiek z was wysilił się i poszukał tego filmu? Nie sądzę. Więc ja się wysiliłem i daje link...
http://rapidshare.de/files/15750052/Crazyani.rec.html Możliwe, że jest też gdzieś na stronie głównej TibiCam. Nawet dla pewności sprawdzałem dane tych kolesi w wyszukiwarce na tibia.com, żeby być pewnym, że to nie jest OTS czy jakiś inny syf. Ekipa to jeśli dobrze pamietam 3 ED i jeden MS.... A co do manasowania się - przed Anni ustalali, że się będą manasować. Jak robili ostatecznie nie sprawdzałem - grunt, że zrobili. |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Wykonanie Anni~~ zależy od szczescia -.-. Niektorzy wykonaja go na 100 lv a nie ktorzy sie pieprza nawet do 150 lv i ciagle padaja . I tak 99 % wykonuje anni~~ z botem albo z macro . Jeżeli druid ma wyskoi mlv i ma dobrego bota moze walic sd w demony a reszta teamu np : 2x palk i knight moga walic . Moze sie tak trafic ze 4 x druidow chce wykonac anni~~ ale nie widzialem nigdy filmu zeby 4 druidów wykonali anni~~ na servie pvp
#154 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#155 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dies Sollis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hexagram
Świat: Saphira
Poziom: 30
Poziom mag.: 37
|
![]() Boze zalamka ogladalem dzis filmik z anni i wykonalo go 2 sorcow i 2 druidow druidzi walili mass heal a sorki z Ue i po 15 sec 4 demony padly a druid stracil 5 manasow i 1 uh
wiec o czym tu dyskutowac nie zalezy jaki ma sie lvl ale od zgrania druzyny i od szybkosci uhania sie tyle mam do powiedzenia |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#158 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() widac że niewież jak to się dzieje w anni ---bo demony się nie respią ---zajmujeż się 2 demonami co bloczą wejście reszte oleważ. od kiedy sorrc zbloczy demona ![]() ps.sorri za or.ale klawiatura mi nawala
Tyle teorii,tak mało dróg, jeszcze mniej rozwiązań... Ostatnio edytowany przez TaJemniczy - 09-04-2006 o 11:10. |
|
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() boshe co za problem... idzie 3 sorców 1 druid
sorce walą z sd i burstów druid uzywa mass healing i jak sie uda anni wykonany...xD nigdy niemasz pewnosci ze anni ci sie uda ktos dostaniesz laga i padasz |
![]() |