![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() A ja żałuję, że nie jestem w tym Fake
![]() Avager chce nas pozabijać :/ Taki dobry fake, a taaaakkk powoliiiii ukaaaazuuująąą sięę nastęępnee częęścii ![]()
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Witam.
Niektóre teksty mnie naprawdę rozwalają..."Ta grafa będzie za 500 lat w Tibii!!!!" Ludzie...Opanujcie się, bez przesady. Co do programu - to zapewne photoshop. Naprawdę ta grafika nie jest znowu strasznie high-pro. Pozatym jest kilka rażących ortów (tuż, a nie tóż), sens niektórych zdań jest znikomy, dużo powtórzeń. Nie można powiedzieć, że fabuła narazie jest oryginalna. Jak już mówiłem - bez przesady.
![]() |
#145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() fajneeeeeeeeeeee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Benio Archer
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Celesta!!!
Poziom: 20
Skille: 47/39
Poziom mag.: 9
|
![]() jest fajne niezly pomysl wielkie gratulacje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() powtarzam - Wy***iście. czekam moze i ja wejde w fake
![]() BTW: zrob jakiegos gostka (mnie ![]() ![]()
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Kolejna bawiąca mnie sprawa. Gdy komuś fake wychodzi, jest "piknie", to wszyscy marudzą, że też chcą w nim być. Przyznaje, że mi też jest żal, że nie ma tam żadnego Ignatiusa, czy Crying Guardiana, ale nie miotam się, bo swego czasu nie wpisałem sie na rekrutacje i tyle. Mój błąd, moja pokuta
![]()
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Avager rządzisz. Niesamowite efekty, rób dalej. Tylko nie waż mi się nic nie robić! Fake utrzymany w nastroju
![]() Z tym Avalem to ci wyszło ![]() Ostatnio edytowany przez Kuryca - 28-11-2005 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Avager wymiatasz ;p ale mam prozbe wszystkie czesci pisz na pierwszej stronie znaczy linki do posta wiesz nie ?
![]() Jak cos to moglbys mnie do jakiejs scenki dac name Marczeli włoch xD Wiem ze byl juz rekruting do tego fake nierob tego Włochowi xD Ostatnio edytowany przez Gluuupol - 29-11-2005 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2005
|
![]() Pomysł zaczepisty i wykonanie 13/10. Efekty specjalne [o.O] świetne.
'Jedwabisty' Fake'i Next's parts rób Bo ci to wychodzi very cool ^.^ Pozdro i powodzenia w kolejnych częściach |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: ...
Profesja: Elite Knight
Świat: kyra
Poziom: 51
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() super !!!!!! 10 na 10 ;]
Dzien w którym powstaną barykady Ja po tej, ty po tamtej stronie Dzień w którym rozlegną sie strzały I staniemy sie bardziej czerwoni I staniemy sie bardziej czerwoni Lecz my nie będziemy pokorni Nie będziemy bezsilni i bierni Weźmiemy co bedzie pod reką I staniemy po stronie rebelii I staniemy po stronie rebelii Gdzie wtedy schowacie swe twarze? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
|
![]() Zawalisty fake
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Dobra, skoro odświeżyłeś..... to powiem reszcie, że jak bede mieć xp'ka (dziś kumpel powinien mi przynieść) to sie zabiore za next part .... .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() @UP
To doskonale...A za ile mniej więcej? @2xdown Ok...Czekamy ![]() Ostatnio edytowany przez Danuneko - 31-12-2005 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]() super dla mnie 10+ punktow ale mam jedno pytanko jak ty to zrobiles tesz bym se zrobil takie cos ???
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() UP:
wątpie -.-... PSP i PS oraz GG .... jak te skróty nic ci nie mówią, to wybacz... Ale nie znasz nawet podstaw ;P . Cytuj:
dłuuuuuugo ;P ... no nie .....nei wiem ... zobacze ile mi to zejdzie.... bo chce zrobić pewną rzecz która już dawno zaplanowałem w fabule =] . Ostatnio edytowany przez Avager - 31-12-2005 o 20:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2005
|
![]() Na to nie ma słów
![]() __________________________________________________ _____ First user who zgwalicil prostytutke a Lepper sie z tego smieje |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Hah zeby taka gra byla bo fabula za***ista
![]() 1000000000000/10 Moze zajmiesz sie zrobieniem gry takiej ?? ![]()
RIDE OF METAL!!!! \../(-.-)\../ http://photobucket.com/albums/y13/Matrix13/ Moje fotki Narazie jest bardzo malo wiec nie oplaca sie wchodzic ![]() Hail JAMERA!!! ![]() ![]() Jak cos moj nick na jamerze - Masterio Matrien |
![]() |
![]() |