![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Profesja: Paladin
Gildia: Blood Shaman King
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Seba kurde w pyte ss-y naprawde gratki za ten pokaz fotek już niedługo sam wcisne kilka swoich tylko musze sie wybrac na cos fajnego i nie nudnego
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() HAHAHA!! Jak rekin mwo ize wstawi to nei wastawi!! Nie ufac mu za zadna cene!! I na bloczenie tez nie masz co liczyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Lodzianin
Kasztanie wlasnie wstawiam ![]() @Beretton-dales zdjecie z 900k expa...a o to moje zdjecie: ![]() mala zabawa ![]() no i spotkanie 2-giego stopnia z Demonem xD ![]() niedlugo dam wiecej
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ps: dawajcie max 2 zdjecia na post, bo to sie sux dlugo otwiera ![]() zaraz porobe ss i dam tutaj ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Grzebalem sobie w kompie i znalazlem dwa stare zdiecia wiec sobie zamieszcze
![]() Spike sword quest with Legolas, szkoda ze juz tu nie gra ![]() ![]() Jak czekalismy na resp demca postanowilismy sie przejsc, ciekawe czy kiedys przejde przez ta bramke... ![]() Z ostatniej chwili ![]()
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 25-08-2006 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Poziom: 103
|
![]() Miło widzieć że ten temat sie znowu rozwija
![]() Oby tak dalej GRATZ Wszystkich screenów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tez pogrzebalem na kompie i znalazlem 4 ss ( w 2 postach aby sie szybko otwieralo
![]() ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() dosc stare zdjecia ![]() ![]() DAWAJCIE MAX 2 ZDJCIA W ! POSCIE!! ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 26-08-2006 o 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() Deep fibula
![]() Nawet dokładnie nie wiem kto tam był. ![]() ![]() ![]() ![]() Moje pierwsze 3 mln expa. Troche zaspałem ze screenem ... ale mam nadzieje ze nie bedzie doubli ![]() ![]() I ostatni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jedno pytanko a mianowicie :Jak się robi duże screeny?Bo chcę wkleić kilka screenow i żeby było coś na tych zdjęciach widoczne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drugi polski na silverze
![]() P.S Juz nie aktualne chwilowo ;/ ![]() ![]() Banshee Quest ![]() Tutaj przed final room'em <ale mialem stracha hyhy> ![]() Necro Quest ![]() Ghost Ship ![]() ![]() All tu widac<nie bede opisywal ![]() ![]() A tutaj najlepszy screen jaki mi kiedykolwiek wyszedl hyhy ale wiecej juz takich nie chce miec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czas na kilka nudnych adansów ZZZzzz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Skoro nikt nie wkleja fotek to ja walne double posta a później triple jak nadal nikt nie bedzie dawał ss'ów a teraz advanse
![]() ![]() ![]() tutaj coś sie spieprzyło z grafka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Żeby Omo nie miał triple postów dam jakies moje zdjęcia
![]() ![]() Edit: ![]() Edit 2 (nikt nic nie wkleja ![]() ![]() ![]() ![]() wreszcie to mogę ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez adrius - 03-10-2006 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Wkleję kilka ssów
![]() Orsh 1 ![]() Orsh 2 ![]() Loot From Klukens ... hail ![]() ![]() E-Plate xD ![]() House ![]() First Blocked Demon ![]() Solo Style Behemoth ^^ ![]() Necro Quest ![]() Mission of the Green Dijnn Quest ![]() Advance Level 68 ![]() Advance Level 67 ![]() Home, Sweet Home ![]() Xulorox-Loot ![]() Akhennator Went Down ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 03-10-2006 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
|
![]() gZ ALL!fajne SS'y
![]() @Up - nice loot z pk ![]() ![]()
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() ![]() tu zostalem oszukany przez best qmpla...: ![]() ![]() ![]() ZAPRASZAM DO TEMATU: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=96786 "Neoxer<gay> i Rekin Lord Vader z Slvery"
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 03-10-2006 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() huhu po wklejeniu moich ssów
![]() ![]() Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 5, gości: 3) ![]() ![]() Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 4, gości: 6) OMFG Użytkowników czytających ten temat: 12 (zarejestrowanych: 4, gości: 8) @Rekin to samo chciałem zrobić, wkleić ssa z naszego Paradoxa : ))
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 03-10-2006 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak juz powiedzialam na gie gie zajebiste skrinszoty =]