![]() |
#141 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Bydgoszcz/Thais
Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Ja nie mieszkam w Polsce od dluzszego czasu i mam w sql mundurki .... Qurde to wcale nie musi byc obciach....Tylko strasznie mnie wq*** takie laski ktore pomimo mundurkow nosza czarne obcisle spodnie i tak obcisle koszule ze im sie cos wylewa ![]() No i wiekszosc facetow nosi spodnie 'elo rap,gowno w gaciach' lol No i ja jestem jak najbardziej za mundurkami x] STop Rozowym 'Laska' ktore wygladaja jak z agencjii .... PeAcE ouT! |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#143 |
Guest
|
![]() Wydaje mi się, że większosć dziewczyn ktore wypisują aby mundurki wróciły, do najlpiękniejszych nie należą.. Z całym szacunkiem.
~Stopro. |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 27-07-2006 o 12:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Jak tak sobie czytam - boże, ale wy jesteście zakompleksieni! ;-)
Mundurkom ,tak jak giertychowi, mówimy WON! Zaorać. Ah, znajdzie sie i mundurek dla samego romusia: ![]() Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 27-07-2006 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
|
![]() e tam mundurki nie dramatyzujcie
ja chodze do gimnazjum gdzie sa "obowiazkowe" i wiecie co w gajerku pojawiam sie tylko na rozpoczecie i zakonczenie roku szkolnego. i co z tego ze sie czepiaja ja wole dres ( nie nie jestem lysym drese i nie nie zapuscilem wloskow pod kolor dresika i nie nie pod kolor tez) |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Osoby ktore zazdroszcza innym (bogatszym?) ubioru, ew. sposobu bycia na pewno sa za mundurkami.
Ja, pomimo tego ze nie nosze spodni za 2000000zl, majtek za 3000000000000zl, i koszulki za 2x tyle nie wstydze sie tego co nosze, bo chodze w czym chce, to jestem PRZECIW mundurkom. Jak macie kompleksy na swoim punkcie to do psychologa, ew. poproscie rodzicow zeby wzieli drugi etat zebyscie mieli to co chcieli. Tyle w tym temacie
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() PS. Nazwiska piszemy z wielkiej litery, nawet Giertycha ;>
![]() |
![]() |
#151 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Post do usunięcia, kochane forum zdublowało po niemożności połączenia z serwerem. ;]
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 27-07-2006 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Co innego jesli rzad bedzie fundowal. ![]() Ostatnio edytowany przez Vandoz - 27-07-2006 o 21:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@down Zacznij zyc rzeczywistoscia.
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 27-07-2006 o 23:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Albo niech rzad zaplaci. Taki biedy nie jest! Ostatnio edytowany przez Vandoz - 27-07-2006 o 23:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#159 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
To jest wielka wada tego pomysłu, nie każdych stać na mundurki, a jeśli będą one finansowane tylko przez rząd, to znając życie będzie to coś, w czym wstyd nawet po pustej ulicy ciemną nocą przejść...
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]() Jak dla mnie mogą być ^^' I nawet nie chodzi o równość, bo ja do szkoły na pokaz mody i tak nie chodze a przynajmniej dziewczyny musiałyby chodzic w spodniczkach, czyli tak jak nalezy, no a nie?
|
![]() |