--> | --> |
![]() |
#142 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
a co ja mam powiedziec ? jako 1 pal na nebuli zrobilem 70 shieldingu xD po co ? nie zawsze moge expic/to z nodow wbijajac mlvl wbilem shield ale co z tego jak po tym wyczynie padlem 4 razy w ciagu 24 h w tym 3 razy od pk ktorych bronili phy z 39lvl spadlem na 35 i cala zabawa po powrocie zaczela sie od nowa wkurzylem sie dalem sobie spokoj an chwile ale ludek tert i roem nie dali mi odejsc ![]() ![]() ![]() Pozdor
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() Cytuj:
i to jest denerwujace ^^ to jest tak jak ja byl poszedl zabijac druidem a zaslanial bym sie tertem xD problem w tym ze hlvl ich bronia ![]()
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Jeśli chodzi ci o 15-25 lv to się zgodze, Polacy to urodzeni pkerzy ![]() Jednak prawdziwą plagą są pkerzy, noob chary Phyrexian. 35-50 lv magowie/druidzi w grupie 3 osobowej połążą nawet50 knighta. Jeśli ktoś się postawi i zabije ich to praktycznie odrazu łapie hunted ![]() Nicki noob charów-pkerów: Saina Elder Bobby Macke Newmoutain Zerrion Derrion Klirr Nifok Oni też są pkerami ale nie jestem pewnien czy to Phy~. Danych Alvarich Whivuk Raldric. |
|
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() ciesze sie ze przejeliscie server ale staowczo musze oznajmic iz niekturzy polacy są gorsi od swe jednym z przykladow moze byc to iz jestem hunted od polaka za nic
MIANOWICIE napisalem spokojnie na trade sell gs itd dobre itemki a ze koles zobaczyl ze mam 31 level to powiedzial ze jezeli nie dam mu gsa wracam na rooka i tak mu nie dam ale jezeli takie ma byc w przyszlosci zachowanie pOlakow to wspolczuje serverowi osoba ktura mnie prubuje zabic to 71 ek z rebisth wiec elmer napewno wiesz kto to jest a po za tym co tu duzo mowic zlapalem hanta za free wczesniej pisaliscie ze zachencacie do gry na nebuli a teraz są efekty tego jak ktos sie czegos dorobi to potem jest hunted a i mowie ta osoba nie miala innego zadnego powodu by mnie huntowac POwiedzcie czy tak ma wyglondac gra na nebuli"? bo jezeli tak to odradzam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]() Zmieni się tylko gildia rządząca a zasady pozostaną takie same. Nadal będzie: jak za szybko rośnie ci level to masz dead. Kiedyś grałem na innym serwerze i sytuacja była podobna. Gildia rządząca bawiła się w PA i PK. Druga się postawiła mówiąc jacy to oni będą dobrzy jak wygrają. Wygrali i robili to samo co tamta gildia. Miałem 78 level zattakował mnie jakiś PK , zabiłem go. On napuścił na mnie swoją gildie. I zjechałem na 43 level. Dałem sobie spokój na pewien czas z Tibia. Teraz założyłem nowe konto. I mam nadzieje że gildia Polska jak przejmie serwer nie bedzie osłaniała PK z swoich szeregów!!!
Ostatnio edytowany przez ironmisiek - 05-02-2006 o 19:09. |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
lol oni tu niedostali lupnia?bys widzial poczatki 50 polakow na 20 swe i jeszcze nas roz***ali...tak ****a wiekszosc polakow poszla po dragon hamy ..doo tej suki jednej zapomnialem xD niby tam fajnego ludka gf czy cos tam^^ wtedy wyszli i polacy w ****e dostali a warritor mnie pozniej po pohu ganial bueheu(i zabil:|) znudzilo im sie to przestali grac proste gratuluje "przejecia serva" szkoda ze juz niemam tych charow;p gz koqu 100^^ up@ 100% popieram^^ przykladem jest furora;o
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
|
![]() ponoc znowu byla bitwa w thais, kumpel mi mowil, ze stal z boku i sie przygladal, ale ja mu niewierze. Jezeli to prawda to prosze o potwierdzenie uczestnikow rzekomej bitwy
![]()
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() zmija1991 lolu jeden jak ci niepodoba sie nebula bo zaduzo pk to idz na serwer no pvp . zaluje tylko tego za best frend z galany namowil mnie na nebule a moglem grac na refurgi Zmarnowalem tyle czasu Ahhh
ps. Kazdy kto poczuje wladze bedzie chcial ja wyprubowac to normalne czy to polak czy swe |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nawet br? ![]()
![]() |
#151 |
Użytkownik forum
|
![]() Hail Polska
![]() Atakują polaków chociaz że wiedzą że to się zle skończy dla nich xD Polak Twardy i zawziety jest i kasze se nie pozwoli pluć. ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj, kiedy gralem to myslalem, ze padne! Ide sobie do statku na Edronie, by sobie gdzies poplynac, a tam patrze 6 szwedow, wszyscy red skulle!
![]() ![]() ![]() @Edit Pare minut pozniej poszedlem na statek jeszcze raz i zobaczylem 30 swe!!! Zrobilem nawet SSa ale niestety nie wiem jak je umieszczac na stronie. Jakby co to ja moge dalej szpiegowac swe dla Rebirth ![]() @Edit_2 Pomyslalem nad kolejnym raportem ![]() ![]() ![]()
Świat: Nerana Poziom: 22 Profesja: Rycerz Miasto: Carlin Best solo: Dwarf Soldier Best team: brak LINKIN PARK ![]() Ostatnio edytowany przez smagi - 07-02-2006 o 21:25. |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() @E;mer wez odswiez fragi ss'ki i wydazenia ;/ bo to juz sie stalo nudne
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
![]() |
![]() Szczerze po przeczytaniu tego tematu nie wiem co mam myslec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() cezar 4
nie chodzi mi o to ze nebula z***ana bo duzo pk lubioe nebule i szanuje rebisth ale to co zaczyna sie dziac to nie moja wina dorub sie na 31 levie 2 gsow, boszkow itd i powiedz w kazoo sell te itemki zobaczysz nie minie 3 minuty padnom slowa "dawaj gsy albo padasz i nara na rook" chociaz nic nie zawinilem ale grajcie na nebuli tylko jak cos bedzeicie sellowac to sellujcie 8levelami zeby sie do was nie dowalili o itemki ![]() cya pozdro tibia.pl i all uzytkownikow forum |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
![]() |
![]() Ostatnie wydarzenia pokazaly ze to Rebirth to j*****ci nacjonalisci
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Napisałem na forum petycję o zakończenie "nacjonalistycznych", "faszystowskich" i ogólnie obrażających inne narodowości postów/tematów, ale Starprinze i kilku innych Phyrexian (nie mówię tu o noobcharach) jakoś ciągle nie umieją przestać. Tak, na forum wypowiadam się jako Factorr. Baba. -Diam~ |
|
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() ja napoczatku mialem lipne nastawienie do servera
![]() ![]() sam chetnie bym pomogl ale co ja zrobie jak posiadam marny 26 lvl :/ a co do pk oni zawsze byli sa i beda tylko gdyby hight lvl polscy niebronili pekerow bo co z tego ze ja go powiedzmy urypie albo cos to mam lipe a za co za to ze sie bronilem ![]() a te nizsze lvl chodza i sie woza bo maja znajomosci ![]() Ostatnio edytowany przez dimi - 10-02-2006 o 20:11. |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Lokacja: Jelenia Góra
Imię: Lord Sieba
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 50+
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Tak jasne przejmujecie serwer to szwedzi mają coraz większą przewage co z tego, że bijecie fragi jak Wizz Lowe sobie expi i nikt mu w tym nie przeszkadza szwedzi wygrywają. To oni są online to oni mają władzę dzisiaj prawie padłem bo mnie Xondrius dorwał ze Starprinze i jeszcze jednym bo byłem sobie po czary na edron. Rebirth weźcie w końcu coś zróbcie sensownego. Licze na was bo inaczej będzie koniec z nami wszystkimi na tym serwie.
|
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() Hail Rebirth, Hail of Fear Family Yours Archer ![]() |
![]() |