|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#142 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
![]() hehe a ja widzalem tesz wczoraj tyle ze w thais i dzis też jest
![]() A JA MYSLALEM ZE MIKOLAJ EJST JEDEN ![]() te cipsoft psuje sens mikolaja ![]() Powinien byc jeden na lodowych wyspach ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 27
Skille: 22/25
Poziom mag.: 54
|
![]() (...)te przedmioty na pewno ułatwią mi życie, szczególnie rods'y z racji tego, że jestem druidem..
Jeśli chodzi o Mikołaja to dostałem 8 lizaków, ale potem był restart i je straciłem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Imię: Elder Klucha
Profesja: Druid
Świat: Valoria
Poziom: 21
Skille: 19/21
Poziom mag.: 40
![]() ![]() |
![]() Tibia czy OTS? Zadaje sobie te pytanie, ponieważ teraz na glupiego uha trzeba 600 many jak sie niemyle i wogule ten ubdate z soulami byl niewypalem, a ten ma tylko jedna dobra stronę, a mianowicie RÓŻDZKI! Tak więc ja już przestaje grac w TIBIE z powodu ubdatów i tego że przypomina za mocno Ultime Online
![]() A szkoda bo miałem nadzieje na coś lepszego, ze strony Ubdatu ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Harth Nir
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia Street Elite
Świat: Xenera?
Poziom: 19
Skille: 18/20
Poziom mag.: 25
|
![]() masz racje ten update jest poj*****ny mam 19 lev i nie moge robic ani uh ani hmm to jest poj****ne koncze z tibia :/
|
![]() |
![]() |
#148 |
Zbanowany
|
![]() Ludzie.. co z tego ze trzeba 4x więcej many na czary które coś tworzą ? (runy/bolty/arrowsy/food etc.) Skoro mana się 4x szybciej regeneruję ?
Efekt jest ten sam. Wam się tylko wydaje że to tak dużo many. A jest tak jak przed UPem tylko troche cyferek więcej ![]() A co do tego ze nie mozna robić run na niższych lvlach... A co to za problem wbić 24lvl na UHy ? Edit: a ja od Mikołaja dostałem 8 lizaków ![]() Ale dwa zjadłem <lag & miss> Teraz leżą ładnie w domku. Wziąłem jeszcze dwoma innymi charami poszłem - obydwaj dostali po 5 snowballi.. teraz mam taki zdobiony house : ) Ostatnio edytowany przez Sir Gallar - 17-12-2005 o 11:54. |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2005
|
![]() Zawsze niezadowoleni ... pomysl se po co teras sorcowi albo drutowi uhy .. ?? teras o wiele bardziej opłaca sie kupowac manafluidy za 55 gp kture dajom od 50 many do 150 many na exura vita kosztuje 150 many
bp uh kupiony w sklepie=4 bp manafluidow okolo ... ;] |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Solec Kujawski
Profesja: Knight
![]() |
![]() na moje troche z ta grafa spiepszyli niektore przejscia sa za waskie ale efekt ogulnie niezly a co do reswo to zal mi troche bo wtedy skile mialem juz nabite i lvl a tu nic ale coz faccom powini tez cos wynagrodzic wkoncu kazdy na tym stracil a i czy skile seryjnie szybciej rosna bo u mnie ida po staremu albo nie widze roznicy
|
![]() |
![]() |
#151 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Imię: Wasal'Xantix
Profesja: Sorcerer
Gildia: szukam nowej
Świat: Obsidia
Poziom: 28
Poziom mag.: 3*
![]() |
![]() Cytuj:
Tak poza tym Witam wszystkich, to mój pierwszy postr ![]() A co do samego update to raczej wszystko na plus, tylko knighty i palle sie wkurzają zawsze, że np. 11 Sorc wybił cały resp cyców ![]() Komu coś się nie podoba, nikt nikogo nie zmusza grać (tak myśle przynajmniej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Ectoplasmical container
kto wie co to jest i do czego służy niech napisze plz. |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2005
|
![]() Bardzo dobry pomysł z tym updatem. Super zmianki, fajna grafika, mana szybko się odnawia - mam tylko zastrzeżenie do żółtego odcienia w podziemiach, kiedy jest zapalony torch lub coś takiego... ten kolor jest oooobrzydliwy. Bez obrazy... ale można się przyzwyczaić.
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
![]() JA NIE
![]() NIE WIEM JAK NASI MODKOWIE ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]() Grafa w porzu! ale mana na czary to już przegięcie!!!!!!!!!!!!!!
chyba CibShoft (czy jakoś tak) POKRĘCIŁO!!!!!!! ![]() ![]() ![]() I ta mana jest właśnie najgorsza!!!!!!!!!!! Kto widział zeby HMM robić od 25lvl ZWYKŁEGO!!!! Swoim magiem robiłem już HMM gdy nadeszeło "USPRAWNIENIE" Głupie ulepszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Lord Grycio LVL:10 MLVL:4(i troche) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
|
![]() Przydały by się nowe tereny, szczególnie na rooku. Ta grafa jest w pożo ale liczylem na coś więcej. Pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: Łask
![]() |
![]() dla mnie ten update moze byc szybciej mana leci i to jest chyba najwiekszy plus...grafika tez duzo ladniejsza...tylko na co sorcom te różdzki?
|
![]() |