Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-01-2006, 17:59   #141
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mysta
kazdy by tak postapil... nikogo nie bylo na ghoulach wiec wzialem. a potem jak juz wyzej wymienilem... Avariany hehe znam was z titani mam bro u was tylko ze on gra na innym charze wiem jak to sie gra na swe servach bo titania praktycznie to swe i espanol server
daj mi na prv swoj name i world moze cie znam ;]
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-01-2006, 20:25   #142
Mysta
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na emeryturze
Imię: Pexer
Profesja: Druid
Gildia: Menele
Świat: Kyra
Poziom: 23
Skille: **/**
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wobunio
Mysta , ode mnie padles ?? xD

wiem ze kogos za***alem w tych ghulach bo Krya prosila ;d

Pozdro ;D
nie to nie ty ten co mnie ubil juz nie w forsaken... on w Painbringers. radze wam(byli i owczesni czlonkowie gildi Forsaken) zebyscie zrobili porzadek na kyrze najlepiej od zaraz wprowadzcie price list itp... pozdro

Ostatnio edytowany przez Mysta - 15-01-2006 o 20:28.
Mysta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2006, 20:33   #143
Kozi Hetfield
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 08 2005

Domyślny pooozdroo

omg Wobler w akcji... chłopie bo Ci RS nie zejdzie
Master ]:->
Kozi Hetfield jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2006, 01:14   #144
Ka'cus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Nowy Dwór Gdański

Stan: Aktywny gracz
Imię: Dak'taris
Skille: 64/65
Poziom mag.: 4
Domyślny

Jakoś nie widac jakiś powarznijszych bitew :/
Ka'cus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2006, 05:57   #145
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie to nie ty ten co mnie ubil juz nie w forsaken... on w Painbringers. radze wam(byli i owczesni czlonkowie gildi Forsaken) zebyscie zrobili porzadek na kyrze najlepiej od zaraz wprowadzcie price list itp... pozdro
Painbringers to porzadna gildia -.- a z price list to i tak nie sluchaja to po co sie meczyc?

Hail Avarians!
stary 16-01-2006, 07:24   #146
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Dobrze, że nasi mają kogoś do UE'kowania --.--

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2006, 13:44   #147
Mysta
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
Painbringers to porzadna gildia -.- a z price list to i tak nie sluchaja to po co sie meczyc?

Hail Avarians!
A kto powiedzial ze nie jest?:> bez meczenia nic niema price list mozna by wprowadzic ale to by najlepsze gildie musialy huntowac tych ktorzy olewaja price list.. nie zrobcie z kyry swiata do wyzywania sie na lov lvlach tylko zrobcie fajny serv dla kazdego...
stary 16-01-2006, 14:02   #148
Tasiorstrasz
Użytkownik Forum

Tasiorstrasz's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)

Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
Cool

No trzeba poustawiac serwer na swoja korzysc mowie to jako obserwator , nie jako swoj 8 lvl
Tasiorstrasz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2006, 16:05   #149
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A kto powiedzial ze nie jest?:> bez meczenia nic niema price list mozna by wprowadzic ale to by najlepsze gildie musialy huntowac tych ktorzy olewaja price list.. nie zrobcie z kyry swiata do wyzywania sie na lov lvlach tylko zrobcie fajny serv dla kazdego...

taa wszysko by bylo fajnie gdyby nie 15 lvl- kupowaly po zanizonych i sellowaly bo zawyzonych cenach ;]
stary 17-01-2006, 17:22   #150
Riku
Użytkownik forum

Riku's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2005

Domyślny

JAka jest teraz sytuacja na servie kumpel mi mowil ze polacy wygrali
Riku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2006, 18:45   #151
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Riku
JAka jest teraz sytuacja na servie kumpel mi mowil ze polacy wygrali
****a nie tylko polacy...hiszpanie to liderzy
stary 17-01-2006, 18:56   #152
Raimel !!!
Guest

Domyślny

Wczoraj pomagałem mojemu dupolizowi tetrzynie zrobić quest i przy okazji zblokowałem pierwszego Warlocka na servie. Loot z niego to poison dagger xD
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-01-2006, 21:13   #153
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna/Saphira
Domyślny Następne wiadomości :P

Więc...Nie polacy tylko Forsaken(Hiszpania, Polska, Szwecja) wygrali wojne z Lucrum Ira, po czym gildia się rozpadła i powstały mniejsze odłamy (Next-Generation, Painbringers itp.).Z członków Lucrum Ira pozostało kilku (np. Phong) którzy nie grają już na tym serverze i okrojonymi siłami atakują pojedynczych członków Next-Generation w czasie gdy Ci expią.Teraz dominującą gildią wydaje się byc Next-Generation.Założył ją były gracz z Obsidii (nicku nie podam) który to stworzył gildie o tej samej nazwie na serverze Obsidia.
Teraz na serverze jest spokój, pojedyncze ataki ex-członków Lucrum Ira kończą się przeważnie ich odparciem i deadem .
Cdn
Arte jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-01-2006, 22:34   #154
Vikos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2006

Domyślny

Cytuj:
lol. kogo obchodzi ta bzdurna price lista? slyszales kiedys o wolnym handlu? gospodarke centralnie planowana przerabialismy za komuny, ale wtedy nie bylo cie jeszcze na swiecie zeby pamietac

tworzy sie drugiego chara na innym koncie. wystarczy 8lvl i to nim dokonuje sie wszystkich zakupow.
jeszcze by tego brakowalo zeby mi jakies obce osoby mowily ile mam za co placic. a jesli sprzedajacy beda sie tej listy trzymac...no coz to nie bedzie od nich nikt kupowal.

Ostatnio edytowany przez Vikos - 18-01-2006 o 23:26.
Vikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2006, 07:16   #155
Raimel !!!
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vikos
lol. kogo obchodzi ta bzdurna price lista? slyszales kiedys o wolnym handlu? gospodarke centralnie planowana przerabialismy za komuny, ale wtedy nie bylo cie jeszcze na swiecie zeby pamietac

tworzy sie drugiego chara na innym koncie. wystarczy 8lvl i to nim dokonuje sie wszystkich zakupow.
jeszcze by tego brakowalo zeby mi jakies obce osoby mowily ile mam za co placic. a jesli sprzedajacy beda sie tej listy trzymac...no coz to nie bedzie od nich nikt kupowal.

Ludzie tacy jak ty będą zawsze biegać na 15 levelu i myśleć że im taniej tym lepiej. Lecz ludzie na wyższych levelach chodzą na hunty i wykładają na to pieniądze (runy) to przecież tanio tego nie mogą sprzedać (żeby przynajmniej się zwróciło).
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2006, 10:18   #156
Vikos
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raimel !!!
Ludzie tacy jak ty będą zawsze biegać na 15 levelu i myśleć że im taniej tym lepiej. Lecz ludzie na wyższych levelach chodzą na hunty i wykładają na to pieniądze (runy) to przecież tanio tego nie mogą sprzedać (żeby przynajmniej się zwróciło).
taka propagandowa gadke to wciskac mozesz przedszkolakom. skad wiesz na jakim lvlu biegam(biegalem)? jestes telepata? to zagraj w totka, wygrasz kilka mln i kupisz sobie tibie na wlasnosc.
co tu mi tlumaczysz jakies glupoty o huntach? jak to sie dzieje, ze w normalnych warunkach gady gracze tez chodza na hunty i rowniez wykladaja runy i jakos im sie oplaca sprzedac za rozsadna cene a teraz nagle ni z gruszki ni z pietruszki im sie nie oplaca? teraz jestem na nizszym lvl i zalezy mi na tym zeby bylo taniej, jak tobie zalezy na drozyznie, to naucz sie targowac z innymi. mam cie finansowac? co jeszcze moze owsianke pod nos podstawic?

pomiajam juz fakt, ze kupujacy to nie matka teresa i nie obchodzi ich to czy tobie sie zwroci czy nie. slyszales kiedys o prawie popytu io podazy? jak nie umiesz handlowac-to sprzedawaj swoj loot u NPC bedziesz mial stala cene. a skoro juz tak lubisz matematyke i wyliczenia, to policz sobie ile np potrzeba run za jaka kase gdy idziesz np we 3 na black knighta z ryckiem sorkiem i palkiem. a potem policz sobie ile kosztuje przykladowo k-axe skoro juz sie tak powolujesz na trzeszczaca biede. juz widze jak ta cyfra rosnie do 18-19k-duzo tych run zuzywasz .
najlepiej to rozdaj wszystko co masz biednym zgodnie z komunistycznym haslem "czy sie stoi czy sie lezy wszystkim rowno sie nalezy"
stary 19-01-2006, 14:49   #157
Merkyon
Guest

Domyślny

lol ahahahaha Vikos baranku to jest tylko tibia a nie rl zycie ze pie***lisz o jakims ekhmm HANDLU? ahahahahhaha n/c
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2006, 16:05   #158
Vikos
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Merkyon
lol ahahahaha Vikos baranku to jest tylko tibia a nie rl zycie ze pie***lisz o jakims ekhmm HANDLU? ahahahahhaha n/c
no i....cos ci sie chlopczyku za duzo w tibie gralo a do szkolki nie chodzilo i umyslowo zostalismy na poziomie przedszkolaka, co nie biedactwo? co ma jedno do drugiego? handel jest realny kupujesz/sprzedajesz przedmiot w zamian otrzymujac pieniadze. to takie lopatologiczne wyjasnienie specjalnie dla ciebie, prosciej sie nie da chyba, ze mam ci narysowac.
rozumiem ze ty jak kupujesz w tibii cos od innego playera to placisz mu 3x wiecej niz dany przedmiot jest wart, np. kupujesz sobie bp uh za 9-10k. a gdy w rl idziesz do sklepu po chleb i mleko, to obchodzisz pol miasta zeby znalezc ten jeden w ktorym jest najdrozej. w takim razie gratuluje skutecznego wykorzystywania mozgu.
n/c
stary 19-01-2006, 17:12   #159
Mysta
Użytkownik forum

Domyślny

Vikos ty jestes taki po*******ony od urodzenia czy dopiero teraz korniki ci mozg zjadly??? wole miec price list a nie wiare co kupuje runki za bardzo niska cene a jak im nie chcesz sprzedac to huntuja... np takie cos zdarzylo mi sie na titani.. z price listem masz wszystkie najwarzniejsze ceny i to decyduje rowniez o porzadku na servie i jak glowna gildia lub gildie rzadzi/a na servie.. Gratz dla tetra i innych zalozycieli price list... p.s posluchali mnie haha

Ostatnio edytowany przez Mysta - 19-01-2006 o 17:13.
stary 19-01-2006, 17:19   #160
Mysta
Użytkownik forum

Domyślny

@Vikos za komuny byla gospodarka centralnie zarzadzana i nie bylo to dobre ale to nie komuna tylko Tibia i nie mieszaj tibi i rl bo potem wychodza koczkodany jak ty czy noobki z unitu(np. Rostein i Geggo). przy wolnym rynku na servie bylby nielad, co moze niektorymkojarzyc sie z slabymi rzadami gildi rzadzacych. Pozdro dla ziomow z titani
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania