![]() |
#141 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Mysta - 15-01-2006 o 20:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() omg
![]() ![]()
![]() |
#145 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Hail Avarians! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobrze, że nasi mają kogoś do UE'kowania --.--
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() No trzeba poustawiac serwer na swoja korzysc
![]() ![]()
![]() |
#149 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
taa wszysko by bylo fajnie gdyby nie 15 lvl- kupowaly po zanizonych i sellowaly bo zawyzonych cenach ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2005
|
![]() JAka jest teraz sytuacja na servie kumpel mi mowil ze polacy wygrali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Guest
|
![]() Wczoraj pomagałem mojemu dupolizowi tetrzynie zrobić quest i przy okazji zblokowałem pierwszego Warlocka na servie. Loot z niego to poison dagger xD
|
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Więc...Nie polacy tylko Forsaken(Hiszpania, Polska, Szwecja) wygrali wojne z Lucrum Ira, po czym gildia się rozpadła i powstały mniejsze odłamy (Next-Generation, Painbringers itp.).Z członków Lucrum Ira pozostało kilku (np. Phong) którzy nie grają już na tym serverze i okrojonymi siłami atakują pojedynczych członków Next-Generation w czasie gdy Ci expią.Teraz dominującą gildią wydaje się byc Next-Generation.Założył ją były gracz z Obsidii (nicku nie podam
![]() Teraz na serverze jest spokój, pojedyncze ataki ex-członków Lucrum Ira kończą się przeważnie ich odparciem i deadem ![]() Cdn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2006
|
![]() Cytuj:
![]() tworzy sie drugiego chara na innym koncie. wystarczy 8lvl i to nim dokonuje sie wszystkich zakupow. ![]() jeszcze by tego brakowalo zeby mi jakies obce osoby mowily ile mam za co placic. a jesli sprzedajacy beda sie tej listy trzymac...no coz to nie bedzie od nich nikt kupowal. ![]() Ostatnio edytowany przez Vikos - 18-01-2006 o 23:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ludzie tacy jak ty będą zawsze biegać na 15 levelu i myśleć że im taniej tym lepiej. Lecz ludzie na wyższych levelach chodzą na hunty i wykładają na to pieniądze (runy) to przecież tanio tego nie mogą sprzedać (żeby przynajmniej się zwróciło). |
|
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() co tu mi tlumaczysz jakies glupoty o huntach? jak to sie dzieje, ze w normalnych warunkach gady gracze tez chodza na hunty i rowniez wykladaja runy i jakos im sie oplaca sprzedac za rozsadna cene a teraz nagle ni z gruszki ni z pietruszki im sie nie oplaca? teraz jestem na nizszym lvl i zalezy mi na tym zeby bylo taniej, jak tobie zalezy na drozyznie, to naucz sie targowac z innymi. mam cie finansowac? co jeszcze moze owsianke pod nos podstawic? pomiajam juz fakt, ze kupujacy to nie matka teresa i nie obchodzi ich to czy tobie sie zwroci czy nie. slyszales kiedys o prawie popytu io podazy? jak nie umiesz handlowac-to sprzedawaj swoj loot u NPC bedziesz mial stala cene. a skoro juz tak lubisz matematyke i wyliczenia, to policz sobie ile np potrzeba run za jaka kase gdy idziesz np we 3 na black knighta z ryckiem sorkiem i palkiem. a potem policz sobie ile kosztuje przykladowo k-axe skoro juz sie tak powolujesz na trzeszczaca biede. juz widze jak ta cyfra rosnie do 18-19k-duzo tych run zuzywasz ![]() najlepiej to rozdaj wszystko co masz biednym zgodnie z komunistycznym haslem "czy sie stoi czy sie lezy wszystkim rowno sie nalezy" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]() lol ahahahaha Vikos baranku to jest tylko tibia a nie rl zycie ze pie***lisz o jakims ekhmm HANDLU? ahahahahhaha n/c
|
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() rozumiem ze ty jak kupujesz w tibii cos od innego playera to placisz mu 3x wiecej niz dany przedmiot jest wart, np. kupujesz sobie bp uh za 9-10k. a gdy w rl idziesz do sklepu po chleb i mleko, to obchodzisz pol miasta zeby znalezc ten jeden w ktorym jest najdrozej. w takim razie gratuluje skutecznego wykorzystywania mozgu. ![]() n/c |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
|
![]() Vikos ty jestes taki po*******ony od urodzenia czy dopiero teraz korniki ci mozg zjadly??? wole miec price list a nie wiare co kupuje runki za bardzo niska cene a jak im nie chcesz sprzedac to huntuja... np takie cos zdarzylo mi sie na titani.. z price listem masz wszystkie najwarzniejsze ceny i to decyduje rowniez o porzadku na servie i jak glowna gildia lub gildie rzadzi/a na servie.. Gratz dla tetra i innych zalozycieli price list... p.s posluchali mnie haha
![]() Ostatnio edytowany przez Mysta - 19-01-2006 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
|
![]() @Vikos za komuny byla gospodarka centralnie zarzadzana i nie bylo to dobre ale to nie komuna tylko Tibia i nie mieszaj tibi i rl bo potem wychodza koczkodany jak ty czy noobki z unitu(np. Rostein i Geggo). przy wolnym rynku na servie bylby nielad, co moze niektorymkojarzyc sie z slabymi rzadami gildi rzadzacych. Pozdro dla ziomow z titani
![]() |
![]() |
![]() |