![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeah!!!!! a wiec widze ze nie umicie pisac postow
![]() A wiec tak dzsiaj zostalem obwieszczony juz nie wiem po raz ktory pie****cem na punkcie skilli ![]() ![]() Kolejne co chcialem poruszyc: Jak juz wszystkim wiadomo w rozmowach pomiedzy polakami na silverze pojawil sie nick -------> Fantom da First <------------- jak juz wiekszosc podejzewa w tym ja ze jedzie na czitach. Jak zaowazyl moj kumpel Hydrant (Hydraulik zbyszek) koles siedzi cale noce na tibi a jak ktos do niego pisze to nie odpowiada. Postanowilismy napisac raport do gma ktory juz bada sprawe ![]() Jesli okaze sie ze jest czysty to osobiscie zloze mu przeprosiny zarowno na tibi jak i na stronie w tym temacie ![]() Pozdro all
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Świat: Silvera
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() na 80% gm oleje tego reporta oleje wiem bo sam robiłem nie jednego reporta na PA
![]()
#143 |
Użytkownik Forum
|
![]() A teraz czas na........ DROGRE I ZLE WIADOMOSCI OD LIGUSA (czyli mnie
![]() Oto wiadomosc z ostatniej chwili: Mam dobra i zla wiadomosc pozwole sobie najpierw przeczytac zla ZLA WIADOMOSC: Luvern padl na Draconi DOBRA WIADOMOSC: Luvern nie jest juz na Draconi z ktorej nie mogl sie wydostac co oznacza ze jest wrescie wolny. To na tyle dzisiaj wiadomosci Dziekuje i zaprawam na jutrzejsze wiadomosci Pisal dla was Ligus ![]() PS:Nie wiem co napisac PS2:Niestety nie wiem co napisac w tym PS-ie PS3 ![]() PS4:A wiec pisze PS5: Dobranoc
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 14-02-2006 o 19:19. |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Everlasting Mercy
Aikau wcale nie jest taki święty ![]() ![]() jest on chyba najpopularniejszy z nich wszystkich i najbardziej lubiany (przynajmniej tak kiedyś było) lecz swoje grzeszki ma ![]() a jeśli chodzi o Weasley'a - to można się było po nim tego spodziewać ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 14-02-2006 o 19:24. |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @ligus
i c*** z tym moze se uzywac programow albo nie ale nie powinienes go raportowac -.- ze ma lespze skille od ciebie to nie znaczy ze odrazu tzreba sie go pozbyc... masz racje- jest tak duzo pl z dobrymi skillami na silvie zeby banowac...myslalem ze chcesz zagarnac tym servem(tzn. zeby pl zagarneli) ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Powiem jedno Nie znosze oszustow. Teraz czas na drugie: Juz wole zeby polacy nie zadzili servem wole zeby nim juz zadzili zenhowie bo POLACY BYWAJA CZASAMI WIEKSZYMI NOOBAMI NIZ BR. Fak nie podobaja mi sie zady obecnych hlvl PS: Nie znosze oszustow ja nigdy na zadnym czicie nie jechalem PS2: Jak by wlasnymi silami nabil te skille to bym nic do niego nie mial PS3: Widze Rekinie ze za wszelka cene chcesz zeby POLACY ZADZILI Silvera. PS4: Oki nich zadza ale niech dorobia sie tego w uczciwy sposob nie uzywajac mc i innych programow cziterskich ![]()
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Polacy nie zagarna tego servera nigdy
![]()
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() A teraz czas na........ DROGRE I ZLE WIADOMOSCI OD LIGUSA (czyli mnie )
Oto wiadomosc z ostatniej chwili: Mam dobra i zla wiadomosc pozwole sobie najpierw przeczytac zla ZLA WIADOMOSC: Luvern padl na Draconi DOBRA WIADOMOSC: Luvern nie jest juz na Draconi z ktorej nie mogl sie wydostac co oznacza ze jest wrescie wolny. To na tyle dzisiaj wiadomosci Dziekuje i zaprawam na jutrzejsze wiadomosci Pisal dla was Ligus PS:Nie wiem co napisac PS2:Niestety nie wiem co napisac w tym PS-ie PS3rzypomnialem sobie co chcialem napisac w PS i PS2 PS4:A wiec pisze PS5: Dobranoc Ehhhhh srry Adminkow ale zapomnialo mi sie ze tego posta napisalem juz wczesniej ![]() Ale ze mnie gapa
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 14-02-2006 o 19:46. |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
![]() Weasley lal mi pala zawsze w old mine bo bylem kiedy oskrazony o kradziesz BoHow (hyhy mialem je ;p) i nawalala mnie cala gildia Hunters of Law czy cos a Aiku nie jest taki dobry pewnie trawiles na jakiegos normalnego kolesia co gral tym charem moim zdanie bardzo fajnymi h-lev jest Krystalan Zadeon ![]() Fantom bardzo dziwnie sie zachowuje, moze by tak go u***ac jakims noob charem zeby mial nauczke?? Bardzo duze prawdopodobienstwo jest na to ze uzywa jakiegos bota bo zeby na skillach 70+ bic 1 na dzien to trzeba byc 24 godziny online a to raczej jest ciezko zrobic (niedotyczy Seromontisa;p;p zart, chociaz chodza sluchy ze tez uzywa botow) P.S Ma ktos c-shielda albo meduske na sell ![]() ![]()
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 14-02-2006 o 21:14. |
|
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nie będe pisał tego co chciałem, bo o Fantomie już dość, już się wszyscy wypowiedzieli. Teraz czekamy na wyniki.
@Rekin Nie chodzi o to, że my Fantomowi zazdrościmy. Po prostu to jest perfidne, jak my zgodnie z zasadami tibii trenimy przez miecha, a tu wyskakuje koleś, non stop na macro, olewając all i nic nie robiąc robi taki skill w tydzień.... To jest strasznie chamskie. I jeszcze jedno. Ja nie chcę, żeby Polacy władali tym servem, bo to jeszcze wieksze n00by od br. Po prostu żeby była równowaga, tyle samo 100+ pl jak i br... Tak czy inaczej, czekamy na wyniki. I oby Fantom nie korzystał z tych cheatów, tym lepiej dla niego ![]() Aha, Zgadzam się z Ligusem, jak bedzie czysty to tez go osobiście przeprosze ![]()
#151 |
Użytkownik Forum
|
![]() no widze ze sie nie mozecie pogodzic z tym ze on ma wyzsze skile od was. ja tego nie rozumiem ambicja was zżera cz jak. Nie wieze ze nigdy nikt z was na jakis chitach nie jezdzil. nie mowie tylko o tibi. Ale skoro wy wolicie grac uczciwie to wasza sprawa. moze on nie chce czasu marnowac na skile czy cos w tym stylu, woli za pomoca macro. zawsze jak w nocy jest to mozecie isc i go za***ac jak wam to tak przeszkadza a nie bluzgac lub straszyc gm. idzcie go zabijcie za 2 3 razy to mu sie odechce. Znam pelno knightow ktorzy na macro jada (nickow nie podam bo jeszcze na nich bedizecie sie rzucac (znam ich pelno, czyli 3
![]() PS. nie znam go ale tak jakos podczas czytania mi sie zebralo. PS filip ja moge isc jak bede miec czas obojetnie kiedy.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Straznik Gaju
do niedzieli zrobie black knight quest wiec ci seelne crowna shielda ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() jol juz wkleilem posta do zdjec
![]() proponuje aby kazdy maksymalnie 3 zdjecie wklejł, aby strony sie zbyt dlugo nie otwieraly. Ps. dzieki neo za kolejna lekcje ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @Narkoman wiesz ja raz czy 2 razy jechalem na TBI i przez te 2 razy mialme big laga i 2 dedy (od TBI sa big lagi). Wiesz Rycerski czy LIgus siedza miesiacami robiac skille 80+ (rycek jeszcze nie ma ![]()
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobrze napisales, jak ma kompleks to niech se wlaczy i naprawia skile. kto im tego broni?
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() @narkoman
racja |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Rekin
dzieki, bo tka jest prawda, szkoda ze tak malo osob dzis pisze, pewnie w szkolce siedza. kujonki ![]()
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() no nie wszyscy chodzą do szkoły i niektórzy mają teraz ferie
![]() ale jeśli chodzi o pisanie w tym temacie, to póki co widzę jednozdaniowce na które ja osobiście nie mam nic do napisania, chyba że jeno fuknięcie o to, by powstawały bardziej wymagające posty ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
niektorzy mieli ferie, ale maja kolano rozwalone i tez maja wolne ![]() a co do jedno zdaniowcow. to sie zdazaja ale sa tez bardziej rozwiniete wypowiedzi. ps. jaki mialas nick na silvera? ps. iwecej niz 1 zdanie wiec mozesz odpowiedziec
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ UP
Albo sa chorzy i odrabiaja straty po dedzie ![]() ![]() ![]() @ Topic Ostatnio nie ma o czym pisac, o raporcie na Fantoma juz prawie all wiedza. Aaa... duffowi zniknal rs i sie zaczyna na nowo PK chyba, moim zdaniem troszke lepiej na niego zglosic raporta czy na innych zenho co PKuja niz na osobe co uzywa macro do skillowania. Czy ktos idzie na deserta ablo draconie? ![]() Mam na sell: Crusader helmet,serpenta, tirbal mask (czy jakos tak), wand of plague i jakies smieci jeszcze ![]() Kupie crown shielda, albo meduske.