![]() |
#141 | ||||||||||
Użytkownik forum
|
![]() Witam
Cytuj:
Cytuj:
![]() ale o tym później... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do Twojej osoby Phoe - najpierw opowiadasz na lewo i prawo, że kupujesz za rl kase eq, a potem się tego wypierasz – chyba, że to 2giemu ownerowi język się rozwiązał ![]() do sedna: SAM MI MÓWIŁEŚ, ŻE KUPUJESZ - mogę nawet napisać od kogo co i za ile - niestety szanuję te osoby (kasa każdemu się przydaje, a głupich nie brakuje ![]() dziękuję. |
||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() @algida27
Kimkolwiek jestes, dam ci dobra rade, jezeli sadzisz ze dziele konto lub kupilem konto uzyj CTRL+R/napisz e-maila do Cip Softu/napisz posta na forum GM. Jezeli jestes az tak tego pewny ze kupuje kase tym bardziej powinienes uzyc CTRL+R/napisac e-maila do Cip Softu/napisac posta na forum GM. Zawsze mozesz do mnie napisac w grze/na gg jak masz jakies pytania i itp.
![]() |
#143 |
Użytkownik forum
|
![]() moze i mam dysklecje czy jakto sie tam zwie a moze jestem zbyt leniwy zeby sprawdzac jakiekolwiek błedy a moze i mam 10 lat kto to wie to tylko ja moge wiedziec inych to niepowino iteresować wazne jest to ze jak narazie mie wszyscy rozumieją a nawet ty jakoś sie doczytałes
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Chcialem cos odpisac, ale jak popatrzylem na poziom postow to doslownie "wymieklem"
Tylko takie pytanie, kiedy w koncu delete Rotmailer dostanie? Znam ze 3 jego poprzednich ownerow... to moze chociaz bana na tym foro za brak szacunku dla czytelnikow (ortografia) ? Nie? To moze chociaz za glupote? Kiedy doczekamy sie tej ustawy ktora z glupoty zrobi przestepstwo... Hegesistratos |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |||||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Skoro tego nie pamiętasz snuję domysły, że to był inny owner - sorka ja mam dobrą pamięć, a innego wytłumaczenia też nie widzę - chyba, że Ty mi to tutaj wyjaśnisz ? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() PS. Sorka za offtop i 2 posty pod rząd. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
|
![]() co wam do tego jak ja pisze niechcecie to nieczytajcie połowa z was robi błedy a jakos sie niezucam bo mi to koło dupy lata pszyprowadziłbym wam kolesia co zna ortograficzny jezyk na 6 to by was zjechał jak sie patrzy ale mi to wisi jak kto pisze pisze tak jak mi sie podoba a nie jak ini by chcieli to jest moje zakichane zycie nie wasze a jesli chodzi o lata to mam 24 zagieło i jakos sobie radze w tym zakichanym swiecie i dobze mi sie wiedzie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() Przeczytałem te 149 postów, co napisaliście przede mną...(sztuka to wielka, wymagająca uporu, cierpliwości i stalowych nerwów)
Doszedłem do wniosku, że temat polega, na bitwie słownej grupki "wszechwiedzących", którzy wiedzą wszystko najlepiej i najeżdżają na jednego biednego pz stayera, mimo iż nic (w moich oczach) sobą nie reprezentują... To, że koleś kupuje sobie kase, runki etc. za rl cash (o ile to w ogóle robi) to jego sprawa i nic wam do tego. Jeden nie ma kasy w rl, a drugi nie ma co z nią zrobić, więc wspomaga się nią w grze. A tak w ogóle, moglibyście nie robić tutaj offtopiców w stylu: "A: Jesteś be bo się ze***łeś w majtki" "B: A Ty jesteś fe bo Ci śmierdzi z buzi" I okazać troche szacunku, autorowi tematu i pisać zgodnie z jego założeniem, a nie prowadzić bez owocnych konwersacji, których i tak nikt nie wygra... "Ja jestem tylko narratorem, opowiadam o tym co jest bez wątpienia chore" Ostatnio edytowany przez Brugre - 10-05-2006 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Tutaj pozwolę sobie zacytować samego Ciebie (Panie "sprawiedliwy") Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() co widac po naszym wspanialym kraju, zawsze wygrywa chamstwo, prostactwo i agresja. Takze tutaj, gdzie ludzie z poziomem oddaja pola "prawdziwym polakom".
Jest jakis powod dla ktorego praktycznie NIKT ze "starej" gwardii tibijskiej nie odwiedza tibia.pl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]() siema ta wojna dalej trwa? Jak cos to moge pomoc jako palladyn szybko sie rozwijam mam 13 lvl 48 dista, ale zaczynam trenic na monku
|
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() ...
![]() @Up ty to może pójdziemy solo wybijemy Dark Side co? A potem skoczymy na guardy i soldy ja blokuje k? <doh>
Ostatnio edytowany przez BOtter - 11-05-2006 o 16:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() Panie kłamczuszku
![]() A tak w ogóle lolq śmieszny do kogo niby miało być to "wal się na ryj wyjdź!"? Jeśli nie zauważyłeś to mój post komentuje to, co nabazgraliście na poprzednich 149 postach. Pwned? Yes Kłamać trzeba umieć... ![]() ...jednak Ty tego nie potrafisz. Dzieciak ![]() Edit: Zabawne jest to, że facet napisał tego posta dzisiaj o 12:14, a mój ostatni edit był wczoraj o 22:34... Ostatnio edytowany przez Brugre - 11-05-2006 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | ||||||||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]() Algida i Brugre przestancie bo robicie off top co ma wojna servera do waszej kłotni jak chcecie pospamowac to nie na tym forum. A kłotnie rozgrywac na priv gg i innych komunikatorach
|
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Hrhr... też znam paru ownerów Rotmailera... z jednym nawet byłem w guildii.
Gofot? Czy Gofot sharuje? Nie wiem. Wiem jedynie, że kiedy zaczął huntować mojego kumpla za przebiegnięcie koło martwego gsa na pohu, zabił go raz. Kumpel zapłacił. Miał być wolny. Gofot przyszedł nastepnego dnia, i zabił go ponownie. Kumpel znowu zapłacił. Gofot mimo to po 2 dniach znowu chciał kasę. Kumplowi udało się wyplątać... Czy DS są zgrani? Tak. Czy na "zewnątrz guildii" zachowują się surowo? Nie. Bardziej... nieodpowiednio rzekłbym. Patrzę, bije się grópka ludzi. Noob bije nooba, a nooba blokują inne nooby. Przybiega facet z ds... Zabija pk. Bije tych, co stali koło ciała, bo mogli coś ukraść. Ktoś miał na nim missclicka... zabija tego kogoś... a że mało miejsca było, to zamiast powiedzieć "move" po prostu zaczyna kogoś bić... Żeby była dyscyplina... co? To są tylko i wyłącznie moje słowa. Moje zdanie, którego większość nie podziela... a nawet właściwie mam zakaz wygłaszania go... Mathoff zawsze miał swoje zdanie... i narazie nikt nie próbuje go przekonać, by je zmienił.
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. Ostatnio edytowany przez Knight mathoff - 13-05-2006 o 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() hail ds
@Phoelerius jak narazie w swoich postach na tibia.com i tutaj popisales sie jedynie glupota, niczym wiecej.
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( Ostatnio edytowany przez kamsz - 13-05-2006 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Hail Dark Side !
Hail Zu vel. Strinnity - najwiekszy przyjaciel Polaków na całej Tibii* ! ;> *kto wie, ten zrozumie ~Darkness~ |
![]() |
![]() |