|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie
Imię: Na Emeryturce
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A my nobki padamy to fakt ale z kazdym dniem podejzewam ,ze bedzie lepiej no a ta wojna jesli przegramy nauczy nas troche roznych manewrow i niektorym ktorzy pujda na nowe swiaty to sie przyda ![]() Co do komentarza na temat Spoxstera to niezaluje ze mu niepomoglismy wczesniej, bo niebylismy gotowi.Pomagalismy duskom no i niezaluje ze to robilismy.Po prostu tak nam pasowalo (taka polityka). A tak odwdzieczacie sie za nasza pomoc i jesli z tym wam jest dobrze to oki ![]() A gdybanie co by bylo gdyby byl Spoxster niema sensu,teraz jestesmy my Sunblade na morganie walczylo z avis tu walczy z duskiness taka jest kolej rzeczy moze za trzecim razem sie uda ![]() ![]() ![]() Czekam na pytania jesli beda kulturalne to odpowiem (powiem calo prawde a wiem duzo) dzis nieide do pracy a sie nudze wiem moge popisac. No ale troche
|
![]() |
#142 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Sorry ale jak dla mnie to jestes zwyklym noobem ktory nie za bardzo potrafi grac w to gre. Niby jestes liderem drugiej gildii na servie to jeszcze Cie nie widzialem na polu bitwy a do tego rekrutujesz ludzi ktorych kiedys tepiles wiec jak dla mnie jestes zwyklym przydupasem. Po drugie masz 92 lvl mimo sharowania w 2+ osoby wiec Ty i tak duzo w tej wojnie nie zdzialasz. W zwiazku z powyzszym uwazam sprawe wojny za przesadzona poniewaz od poczatku wojny my mamy inicjatywe a jesli chcecie sie zmierzyc oko w oko to mysle ze Duskiness nie jest przeciwko jakiemus open battle na przyklad dzisiaj. GL ![]() Signed, Harcesh |
|
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prowadzicie ciekawa polityke. Przyjmujecie ludzi których wcześniej huntowaliście itd. Na wojnie przyda się pomoc ale to troche absurdalne, np. Pasterz, Anaboll walczyli z wami dosyc niedawno a teraz jestescie razem. Ufacie sobie wzajemnie?
A co do pytania o Katrile i Ima to chyba jest to jasno wyjasnione ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: KNW
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Hail Sunblade!
![]() |
#147 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ja mam pytanie. Nie orientuje się za bardzo w sprawach Furory, gdyż nie gram tu już pare miesięcy. Ale, dlaczego Imargam odszedł z servera kiedyś? Skoro teraz walczysz z Sun~ to dlaczego byles w ich szeregach? (jeśli dobrze pamiętam..)
.....jak zaczynasz grać w Tibie to określ czy chcesz byc najlepszy czy słaby innej opcji nie ma... Ostatnio edytowany przez Grimp - 22-05-2006 o 16:10. |
||
![]() |
![]() |
#148 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Hail Sunblade! Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fynnhie Elloth - 22-05-2006 o 17:29. |
||
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70
|
![]() To sie ciesz Caltus jak Cie caly serv sponsoruje bo znowu cos przywlaszczysz na mfy i moze 100 dobijesz
![]() Ale nie na Furorze ![]() James mogl byc pierwszym drutem z 100 lvl ale tez niestety mu sie nie uda... Jak na kilka godzin wymyslania wasze plany sa dosyc słabe. Czekamy na kolejna propozycje z waszej strony ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() Cytuj:
btw. sam nie myslalem ze to kiedys powiem ale "polubilem goscia" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma idealnej gildi, ale Dusk ma pewne zasady itd i nie PAuje tak jakby moglo.
Zawsze znajdzie sie nasz wróg i zwolennik. Sunblade rozwiazalo gildie z nie do konca wiadomych mi powodow a teraz znow sie polaczyli inventujac tych z ktorymi sie wczesniej poklucili i osoby dawno temu wywalone z furory. A Imargam byl w gildi od zawsze ale przez bezsensowna sprzeczke ze spoxsterem wyecial. Jednak Spoxster sprzeciwil sie i Ima mogl wrocic. Zreszta to juz bylo mowione. Kapucha juz zaczyna bezsensownie bluzgac...szkoda ze modki tak sie czepiaja. |
![]() |
![]() |
#152 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Salamanca
Stan: Niegrający
Imię: Vidirah
Gildia: Unstoppable
Świat: Candia
|
![]() "CHWAŁA TYM CO PRZYWRACAJĄ BLASK SUNBLADE!" [Muhhi] Ech... jak ja pamiętam te czasy dawne z Sunblade na początkach Furory... Najwspanialsza gildia w jakiej byłem. Wiem, że Sunblade da z siebie wszystko mimo dedów czy jakiś problemów... nie da się zplamić hańbą . Gorąco popieram powód wojny gdyż sam to znosiłem ze stronych, którzy pragnęli być najlepsi na świecie i rządzić wszystkimi... Powiem tylko, że zawsze jesteś dla mnie wrogiem Duskiness a przede wszystkim także Ty BEZLITOSNY Van Lidenie... @Diabllord Przestań pisać bzdur bo zawsze byliście durni żądających bewzględnej władzy i wyłudzaliście kasę od kogo się dało... Pozdrawiam wszystkich co pamiętają mnie jako dawnego członka Sunblade (Xehe De'Blade) HAIL SUNBLADE! Ostatnio edytowany przez x3h0 - 22-05-2006 o 19:18. |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Nieznacie dnia ani godziny" To moj ostatni post na tym forum.Juz sie niedziwie czemu ludzie tu niezagladaja i maja takie zdanie o tibia.pl"
Kiedys gralem na Furora Muhhi/Caltus Ostatnio edytowany przez Ahcum lewap - 22-05-2006 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]() Moze i nie mam wysokiego lvlu ale uwierzcie ze wiem wiecej o tej grze niz 80% Sunblade wiec prosze stfu. A tobie Caltus radze zebys lepiej zajal sie swoja rodzinka niz graniem w jakas gierke dla nastolatkow bo podobno masz juz dzieci ^^
|
![]() |
#156 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Profesja: Paladin
Poziom: 9
Skille: 55/47
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja nic w tym nie widze ze Caltus sobie gra chociaż, ze ma dzieci. Jak gralem na forterze to spotkałem 40 latka ktory grał ze swoim 12 letnim synem xD CAltus mógłby taki system wypróbować.
![]() Ja wiem o wiele więcej o tibi niż inni , ale nadal nie wiem jak można wbić 70 lvl w 5 tygodni-.- Ostatnio edytowany przez mmistrzu-1 - 22-05-2006 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]() Sunblade gdybym jeszcze gral na furora bym pomagal ... to ja travka (temp) pozdro dla all Sunblade dacie rade !
|
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P
Imię: Anjja
Profesja: Knight
Gildia: Ressurection of Evil
Świat: Iridia
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
po 2 I mam prosbe przestan ludziom pisac glupoty jaki ty jestes boski razem z tym twoim hmm Sunblade... po 3 Sunblade will be a legend that never dies similar like goodnight story for child ![]() po 4 BUahahaha zdalem dzis ustna z ang na 60 % ![]() ![]()
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Gildia: Rangers Of Justice
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() I zamilcz bo to co piszesz to jest tylko w twojej glowie. nikogo nieobchodzi czy zdalaes czy nie i co sadzisz o Caltusie ^^ |
|
![]() |
![]() |
#160 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
1. Nie grasz na furorze 2. Jestes ProPlayerem z 34lvlem na servie 1,5 rocznym 3. 205 MS'a nie jest latwo trafic z sd Hackerze ~Prosze nie wypowiadajcie sie jesli nie jestescie z Sunblade or Duskiness teraz, zaczekajcie do końca wojny bo i tak 0 wiecie co sie dzieje... ~PS. O sytuacji wojny niech wypowiadaja sie Vice i Liderzy gildi bo takie nabrane tylko do wojny pionki kozacza zgrywaja sie na gildiowych bohaterow a nic nie wiedza o sytuacji we wnatrz gildi o planach doslownie ZERO! Jedyne co wiedza to moze to ze jest wojna... (Doskonalym przykladem byl Jixxufi <czy jakos tak> ktory zgrywal kozaka jak wszystkich rozwali dostal combo sd z noob charow padl i wylecial z gildi stracil 2 lvl bohy blessy i neima kasy) Pozdrawiam wszystkich Szacuneczek dla Sun & Dusk, LOVEN od tyłu ![]()