Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 22-05-2006, 15:07   #141
Ahcum lewap
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veltaxio
Drogi Caltusie dziekuje za twojego posta ktory wniosl nowy powiew w ten temat jednak... tak jak ci mowilem na prv taif chcial isc solo na was all niestety biedny laen przyplacil to zyciem , a co do ciebie drogi sendriusie pamietaj o jednym wojna moze trwac jak te najwieksze wojny i watpie zebyscie dali nam rade patrzac po ilosciach waszych dedow

caltusie i sendriusie jesli postanowicie wyjsc na open battle to czekam...
msg me in game

Btw ktos ma link do new tibia.cam ?
Nieukrywam , ze liczymy sie z porazka i napewno ja i inni sunbaldowcy padna nie raz no ale taka jest ta gra. Ale nieoddamy latwo skóry.Ciezko bedzie bo 205 sorcka ciezko ubic no i wy przeciez jestescie wymiataczami
A my nobki padamy to fakt ale z kazdym dniem podejzewam ,ze bedzie lepiej no a ta wojna jesli przegramy nauczy nas troche roznych manewrow i niektorym ktorzy pujda na nowe swiaty to sie przyda
Co do komentarza na temat Spoxstera to niezaluje ze mu niepomoglismy wczesniej, bo niebylismy gotowi.Pomagalismy duskom no i niezaluje ze to robilismy.Po prostu tak nam pasowalo (taka polityka). A tak odwdzieczacie sie za nasza pomoc i jesli z tym wam jest dobrze to oki
A gdybanie co by bylo gdyby byl Spoxster niema sensu,teraz jestesmy my Sunblade na morganie walczylo z avis tu walczy z duskiness taka jest kolej rzeczy moze za trzecim razem sie uda ( chwala zwyciezonym). No ale jestem dobrej mysli.A kasy nam niebrakuje bo zdarlismy milniony z akademi Sunblade no i ja mam tez duzo kasy bo caly serwer mnie sponsoruje No i ze skladek gildy wbilem boski 92 lev
Czekam na pytania jesli beda kulturalne to odpowiem (powiem calo prawde a wiem duzo) dzis nieide do pracy a sie nudze wiem moge popisac.

No ale troche

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-05-2006, 15:24   #142
Satoke
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ahcum lewap
Nieukrywam , ze liczymy sie z porazka i napewno ja i inni sunbaldowcy padna nie raz no ale taka jest ta gra. Ale nieoddamy latwo skóry.Ciezko bedzie bo 205 sorcka ciezko ubic no i wy przeciez jestescie wymiataczami
A my nobki padamy to fakt ale z kazdym dniem podejzewam ,ze bedzie lepiej no a ta wojna jesli przegramy nauczy nas troche roznych manewrow i niektorym ktorzy pujda na nowe swiaty to sie przyda
Co do komentarza na temat Spoxstera to niezaluje ze mu niepomoglismy wczesniej, bo niebylismy gotowi.Pomagalismy duskom no i niezaluje ze to robilismy.Po prostu tak nam pasowalo (taka polityka). A tak odwdzieczacie sie za nasza pomoc i jesli z tym wam jest dobrze to oki
A gdybanie co by bylo gdyby byl Spoxster niema sensu,teraz jestesmy my Sunblade na morganie walczylo z avis tu walczy z duskiness taka jest kolej rzeczy moze za trzecim razem sie uda ( chwala zwyciezonym). No ale jestem dobrej mysli.A kasy nam niebrakuje bo zdarlismy milniony z akademi Sunblade no i ja mam tez duzo kasy bo caly serwer mnie sponsoruje No i ze skladek gildy wbilem boski 92 lev
Czekam na pytania jesli beda kulturalne to odpowiem (powiem calo prawde a wiem duzo) dzis nieide do pracy a sie nudze wiem moge popisac.

No ale troche

Sorry ale jak dla mnie to jestes zwyklym noobem ktory nie za bardzo potrafi grac w to gre. Niby jestes liderem drugiej gildii na servie to jeszcze Cie nie widzialem na polu bitwy a do tego rekrutujesz ludzi ktorych kiedys tepiles wiec jak dla mnie jestes zwyklym przydupasem. Po drugie masz 92 lvl mimo sharowania w 2+ osoby wiec Ty i tak duzo w tej wojnie nie zdzialasz.
W zwiazku z powyzszym uwazam sprawe wojny za przesadzona poniewaz od poczatku wojny my mamy inicjatywe a jesli chcecie sie zmierzyc oko w oko to mysle ze Duskiness nie jest przeciwko jakiemus open battle na przyklad dzisiaj.
GL
Signed, Harcesh

stary 22-05-2006, 15:27   #143
Ahcum lewap
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satoke
Sorry ale jak dla mnie to jestes zwyklym noobem ktory nie za bardzo potrafi grac w to gre. Niby jestes liderem drugiej gildii na servie to jeszcze Cie nie widzialem na polu bitwy a do tego rekrutujesz ludzi ktorych kiedys tepiles wiec jak dla mnie jestes zwyklym przydupasem. Po drugie masz 92 lvl mimo sharowania w 2+ osoby wiec Ty i tak duzo w tej wojnie nie zdzialasz.
W zwiazku z powyzszym uwazam sprawe wojny za przesadzona poniewaz od poczatku wojny my mamy inicjatywe a jesli chcecie sie zmierzyc oko w oko to mysle ze Duskiness nie jest przeciwko jakiemus open battle na przyklad dzisiaj.
GL
Signed, Harcesh
Tak sharuje z mama i tata i dlatego mam najlepszy level. Wiecej nieodpowiem na twojego posta bo sadzac po twojej wypowiedzi to szkoda marnowac czas na tlumaczenie sie przez jakimis oszczerstwami wymyslonymi niewiadomo skad. a moze to prowokacja?
stary 22-05-2006, 15:49   #144
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Stan: Na Emeryturze
Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Prowadzicie ciekawa polityke. Przyjmujecie ludzi których wcześniej huntowaliście itd. Na wojnie przyda się pomoc ale to troche absurdalne, np. Pasterz, Anaboll walczyli z wami dosyc niedawno a teraz jestescie razem. Ufacie sobie wzajemnie?
A co do pytania o Katrile i Ima to chyba jest to jasno wyjasnione Gra jest tyko gra.
Diablord jest offline  
stary 22-05-2006, 15:55   #145
Fynnhie Elloth
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 10 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
GL
Signed, Harcesh
Za to ciebie harcesh było widać na polu, tylko chyba nie bitwy . Poza tym co by o Caltusie nie powiedzieć, to napewno nie sharuje, a nawet jeśli to lepiej sharować niż hakować to mniej szkodliwe
Fynnhie Elloth jest offline  
stary 22-05-2006, 15:56   #146
Nagassh
Użytkownik Forum

Nagassh's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: KNW

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
GL
Signed, Harcesh
Hehe..Nie widziałeś go na polu bitwy bo przepuszczam, że pewnie sam tam nie byłeś i dlatego go nie mogleś zobaczyć więc zmykaj do lasu Harcerzyku pobawić się kompasem, a nie opowiadasz tu harcerskie legendy w które wierzą Ci tylko ludzie z ZHP(Związek Harcerstwa Polskiego)
Hail Sunblade!
póki nie osiagniesz granicy mozliwosci.."
Nagassh jest offline  
stary 22-05-2006, 16:01   #147
Grimp
Użytkownik Forum

Grimp's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków

Świat: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
GL
Signed, Harcesh
Cytuj:
Po 20 minutach biegania caltus wraz ze swoja dzielna banda (katrila , laen loys , yakapushi~ , Sendrius , Anaboll) postanowili zaspamowac taifuna spamem ue oczyx katrila mial zjechac ssa taifunowi...
Dziwne... Zobacz parę postów wyżej na posty Ima~. Czytanie ze zrozumieniem...

Ja mam pytanie. Nie orientuje się za bardzo w sprawach Furory, gdyż nie gram tu już pare miesięcy. Ale, dlaczego Imargam odszedł z servera kiedyś? Skoro teraz walczysz z Sun~ to dlaczego byles w ich szeregach? (jeśli dobrze pamiętam..)

Ostatnio edytowany przez Grimp - 22-05-2006 o 16:10.
Grimp jest offline  
stary 22-05-2006, 16:05   #148
Fynnhie Elloth
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nagassh
Hehe..Nie widziałeś go na polu bitwy bo przepuszczam, że pewnie sam tam nie byłeś i dlatego go nie mogleś zobaczyć więc zmykaj do lasu Harcerzyku pobawić się kompasem, a nie opowiadasz tu harcerskie legendy w które wierzą Ci tylko ludzie z ZHP(Związek Harcerstwa Polskiego)
Hail Sunblade!
own3d
Hail Sunblade!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grimp
Ja mam pytanie. Nie orientuje się za bardzo w sprawach Furory, gdyż nie gram tu już pare miesięcy. Ale, dlaczego Imargam odszedł z servera kiedyś? Skoro teraz walczysz z Sun~ to dlaczego byles w ich szeregach? (jeśli dobrze pamiętam..)
Dobrze pamiętasz . Był, i to przez dosyć długi czas, ale imargam już taki jest że lubi działać na kilka frontów

Ostatnio edytowany przez Fynnhie Elloth - 22-05-2006 o 17:29.
Fynnhie Elloth jest offline  
stary 22-05-2006, 16:36   #149
Risofek
Użytkownik Forum

Risofek's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland

Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70
Domyślny

To sie ciesz Caltus jak Cie caly serv sponsoruje bo znowu cos przywlaszczysz na mfy i moze 100 dobijesz

Ale nie na Furorze

James mogl byc pierwszym drutem z 100 lvl ale tez niestety mu sie nie uda...

Jak na kilka godzin wymyslania wasze plany sa dosyc słabe.

Czekamy na kolejna propozycje z waszej strony
Risofek jest offline  
stary 22-05-2006, 18:51   #150
Śmigiel
Użytkownik Forum

Śmigiel's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha
(albo dzialke futra podobno lubisz.........) -.-
Jesli to prawda to wlasnie zrozumialem dlaczego ima gra "tak" a nie inaczej
btw. sam nie myslalem ze to kiedys powiem ale "polubilem goscia"
Śmigiel jest offline  
stary 22-05-2006, 18:54   #151
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Nie ma idealnej gildi, ale Dusk ma pewne zasady itd i nie PAuje tak jakby moglo.
Zawsze znajdzie sie nasz wróg i zwolennik. Sunblade rozwiazalo gildie z nie do konca wiadomych mi powodow a teraz znow sie polaczyli inventujac tych z ktorymi sie wczesniej poklucili i osoby dawno temu wywalone z furory.
A Imargam byl w gildi od zawsze ale przez bezsensowna sprzeczke ze spoxsterem wyecial. Jednak Spoxster sprzeciwil sie i Ima mogl wrocic. Zreszta to juz bylo mowione.
Kapucha juz zaczyna bezsensownie bluzgac...szkoda ze modki tak sie czepiaja.
Diablord jest offline  
stary 22-05-2006, 19:14   #152
x3h0
Zbanowany

x3h0's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Salamanca

Stan: Niegrający
Imię: Vidirah
Gildia: Unstoppable
Świat: Candia
Domyślny

"CHWAŁA TYM CO PRZYWRACAJĄ BLASK SUNBLADE!"
[Muhhi]

Ech... jak ja pamiętam te czasy dawne z Sunblade na początkach Furory... Najwspanialsza gildia w jakiej byłem. Wiem, że Sunblade da z siebie wszystko mimo dedów czy jakiś problemów... nie da się zplamić hańbą . Gorąco popieram powód wojny gdyż sam to znosiłem ze stronych, którzy pragnęli być najlepsi na świecie i rządzić wszystkimi...
Powiem tylko, że zawsze jesteś dla mnie wrogiem Duskiness a przede wszystkim także Ty BEZLITOSNY Van Lidenie...

@Diabllord
Przestań pisać bzdur bo zawsze byliście durni żądających bewzględnej władzy i wyłudzaliście kasę od kogo się dało...

Pozdrawiam wszystkich co pamiętają mnie jako dawnego członka Sunblade (Xehe De'Blade)
HAIL SUNBLADE!

Ostatnio edytowany przez x3h0 - 22-05-2006 o 19:18.
x3h0 jest offline  
stary 22-05-2006, 19:26   #153
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Cool !!!

19:00 Thais Open battle zobaczymy ile jest z gadki katrili i caltusa o ich walecznosci i checi starcia...
Veltaxio jest offline  
stary 22-05-2006, 19:34   #154
Ahcum lewap
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
19:00 Thais Open battle zobaczymy ile jest z gadki katrili i caltusa o ich walecznosci i checi starcia...
Imargam Ty myslisz ze ja jestem jakis bezmozgowcem? i wyjde na open za 10 min jak umnie w gildzie ludzie mają drugie zycie( w przeciwiestwie do ciebie gdzie tibia to twoje 2 zycie) studiuja maja rodziny itp i niemysl ze ja wyjde sie lac z wami jak nas jest 3 razy mniej on line w tym momncie zeby bronic honoru? Tacy ludzie jak ty niepowini wypowiadac slowa honor bo jakos to dziwnie brzmi.A na open niewyjdziemy nie z tchorzostwa a z rozsadku i wez niewypowiadaj tutaj jakis bitew na tym forum bo smieszny jestes.
"Nieznacie dnia ani godziny"
To moj ostatni post na tym forum.Juz sie niedziwie czemu ludzie tu niezagladaja i maja takie zdanie o tibia.pl"

Ostatnio edytowany przez Ahcum lewap - 22-05-2006 o 20:09.
Ahcum lewap jest offline  
stary 22-05-2006, 20:10   #155
Satoke
Guest

Domyślny

Moze i nie mam wysokiego lvlu ale uwierzcie ze wiem wiecej o tej grze niz 80% Sunblade wiec prosze stfu. A tobie Caltus radze zebys lepiej zajal sie swoja rodzinka niz graniem w jakas gierke dla nastolatkow bo podobno masz juz dzieci ^^

stary 22-05-2006, 20:50   #156
mmistrzu-1
Użytkownik forum

mmistrzu-1's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2005

Profesja: Paladin
Poziom: 9
Skille: 55/47
Poziom mag.: 6
Domyślny

Ja nic w tym nie widze ze Caltus sobie gra chociaż, ze ma dzieci. Jak gralem na forterze to spotkałem 40 latka ktory grał ze swoim 12 letnim synem xD CAltus mógłby taki system wypróbować.
Ja wiem o wiele więcej o tibi niż inni , ale nadal nie wiem jak można wbić 70 lvl w 5 tygodni-.-

Ostatnio edytowany przez mmistrzu-1 - 22-05-2006 o 20:59.
mmistrzu-1 jest offline  
stary 22-05-2006, 20:56   #157
HoSe
Guest

Domyślny Duss PA

Sunblade gdybym jeszcze gral na furora bym pomagal ... to ja travka (temp) pozdro dla all Sunblade dacie rade !

stary 22-05-2006, 21:10   #158
Anjja
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P

Imię: Anjja
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ahcum lewap
My sie nieboimy walczyc z taifem. A co do akcji to taifun mial farta bo wszedl miedzy naszych sorckow i dostal 2 ue i zostal na redzie nasza piatka troche znobila bo sie zagapili tak was boski taifun by juz lezal.Potem uciekl do depo pytamysie charonsiego czemu juz niechce walczyc a on ze musi isc spac...
Moze niektorzy uwazaja Sunblade za nobow (bo kilku moze sie by znalazlo) ale jako jedyna gilda na tym serwie podjelismy w miare wyrownana walke na serwie z Duskiness.
Obiecuje wam ze,ta wojna sie nieskaczy nigdy, chyba ze wygramy...
I mam prosbe przestan ludziom pisac glupoty jaki ty jestes boski razem z tym twoim Duskiness...

Sunblade will be a legend that never dies
He he he 2 UE i taif byl na redzie a twoje boskie sunblade sie zagapilo (hmm moze jakas female szla na 14lvl i wszyskim sosna stanela bo chyba idzie wiosna) skora wasze sun blade jest takie boskie i taif wszedl w sorcow mniemam ze bylo ich min 2 tio czemu nie poszlo jakies SD..??

po 2
I mam prosbe przestan ludziom pisac glupoty jaki ty jestes boski razem z tym twoim hmm Sunblade...
po 3

similar like goodnight story for child

po 4
BUahahaha zdalem dzis ustna z ang na 60 % jestem zajekurwabiscie "boski"
stary 22-05-2006, 21:31   #159
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]

Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anjja
He he he 2 UE i taif byl na redzie a twoje boskie sunblade sie zagapilo (hmm moze jakas female szla na 14lvl i wszyskim sosna stanela bo chyba idzie wiosna) skora wasze sun blade jest takie boskie i taif wszedl w sorcow mniemam ze bylo ich min 2 tio czemu nie poszlo jakies SD..??

po 2
I mam prosbe przestan ludziom pisac glupoty jaki ty jestes boski razem z tym twoim hmm Sunblade...
po 3

po 4
BUahahaha zdalem dzis ustna z ang na 60 % jestem zajekobieta lekkich obyczajówabiscie "boski"
Trafic sd w 205 ms na spedzie pojrbahalo cie ? no ta dla ciebie pestka z botem

I zamilcz bo to co piszesz to jest tylko w twojej glowie. nikogo nieobchodzi czy zdalaes czy nie i co sadzisz o Caltusie ^^
Podroznik jest offline  
stary 22-05-2006, 21:37   #160
Tony ^^
Użytkownik Forum

Tony ^^'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anjja

po 2
po 3

po 4
BUahahaha zdalem dzis ustna z ang na 60 % jestem zajekobieta lekkich obyczajówabiscie "boski"
ZAL
1. Nie grasz na furorze
2. Jestes ProPlayerem z 34lvlem na servie 1,5 rocznym
3. 205 MS'a nie jest latwo trafic z sd Hackerze

~Prosze nie wypowiadajcie sie jesli nie jestescie z Sunblade or Duskiness teraz, zaczekajcie do końca wojny bo i tak 0 wiecie co sie dzieje...
~PS. O sytuacji wojny niech wypowiadaja sie Vice i Liderzy gildi bo takie nabrane tylko do wojny pionki kozacza zgrywaja sie na gildiowych bohaterow a nic nie wiedza o sytuacji we wnatrz gildi o planach doslownie ZERO! Jedyne co wiedza to moze to ze jest wojna... (Doskonalym przykladem byl Jixxufi <czy jakos tak> ktory zgrywal kozaka jak wszystkich rozwali dostal combo sd z noob charow padl i wylecial z gildi stracil 2 lvl bohy blessy i neima kasy)

Pozdrawiam wszystkich
Szacuneczek dla Sun & Dusk,

LOVEN od tyłu

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania