![]() |
#141 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Kupiłbyś uhy tak no spoko on padł na 60 chyba a sork na 60 ma 445 hp
hity od 2 fe + sd yy pada na combo??
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() No cholera jasna to jest temat do dyskusji o wojnie AIE vs. Familia, wiec zamknac sie wszyscy idioci. Co do Tetra to co do k* was obchodzi jak i z kim gra. To nie jest temat o tym jaki jest Tetro tylko o wojnie wiec zamknać pyski. Creator~wypierda-laj stąd jak Ci coś nie pasuje bo mnie tylko denerwujesz idiotycznymi postami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() smiesza mnie te posty ;p ludzie potrafia tylko wzucac i tak mam to gdzies ;p po 2 kazdy gada ze mnie rhu inferna gildia wywali z serwera i wogole ;p jak narazie jakos im to nie wychodzi ;p heh nawed nie chca sie bic to jest parodia
![]()
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Gildia: Family Guys
Poziom: 131
Skille: 91/87
|
![]() Cytuj:
Parodią to było jak stałeś w PZ przed tym jak szweduchy z Myrmidans do was doszły + bonus twoje rl photo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Prezent - 23-05-2006 o 16:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
![]() mozesz dac linka do jego zdjecia z rl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2006
Imię: Creator of Nightmare
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 66+
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Yordiq nie jechal na bocie to druga sprawa Ja jakbym byl w jego sytuacji to po 1 bym sie nie ruszal bez uhow. Jesli juz bym uzyl utana vid to bym uciekal w strone v hell ... tam sie namanaskowal i walczyl .... oni nie zdazyli by juz fe zsummonowac wiec by byla walka 78 ms vs 44 & 30+ ... no ale spoko byl zaskoczony znoobil .. rozumiemy ale na h-uj go bronic skoro zachowal sie jak noob ![]() ![]() Co do drugiego deada to tylko jego glupota ze dal sie tak strapowac Trzeci dead .... nie mial szans ![]() 2. W pvp nie chodzi tylko o umiejetnosc walenia z run .... jakby pomyslal to by mnie zabil ![]() 3. Mnie nie obchodzi ile ma ownerow, ale po to on pisze ze gra sam i pozniej nooby mowia jaki on nie jest wspanialy ... ze sam wszystko zrobil co jest gowno prawda. A co do mnie to gram sam dlatego ze moj brat ma 14 lat i nie mam zamiaru z dzieckiem dzielic konta, a odemnie z rl nie mam z kim. 4. Wszystkie filmy ogladalem ... mam ponad 200 mb rec-ow i 1.5 gb wmv A to ze tetro wymiata na open battle to norma bo ma najwiekszy lvl, ma najwiekszy power i jest najszybszy ... mieso armatnie idzie do przodu a on zza nich nawala .. pozniej jak uciekaja to tylko goni i dobija ... nic specjalnego ... lepiej popatrz co taifun robi na furorze ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Creator of Nightmare - 23-05-2006 o 19:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
WIDZEWIAK
|
![]() Jak bys obejzal film dokladnie to na nekro nie mial many ?
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Szczecin
Świat: Premia
![]() |
![]() Omg, czytam tą waszą dyskusje, to jak sie żucacie mięsem...i wiecie co?
Tu jest nawet kilka dobrych tekstow ![]() Pzdro, Hov |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() mial ponad 500 many ktora zmarnowal niepotrzebnie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() ;] bylo was kilka razy wiecej od nas ;] i nie stalem w pz ;] zabilem kilka razy waszego i twoja cala gildia mnie ganiala ale mieli pecha bo dogonic mnie nie mogli ;]
mieliscie mnie z serwa wykopac ale cos wam nie wychodzi ;p zalosne jest to ze dostaliscie jedna bitwe i zrezygnowaliscie ;p
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() @up
Cięzko zlapać 150 MS na gran hurze i t-ringu 110~ ek również na haste. Rzeczywiscie musze przyznac ze AIE zachowuje się zbyt biernie podczas tej wojny, a wystarczyłoby kilka masslogów aby Familia przestała expić w obawie o strate większej ilosci expa w jednej chwili niz robia w ciagu tygodnia. Mam nadzieje ze sytuacja sie poprawi ;] @paior stfu. Twoje posty wyglądaja na takie asslickerstwo ze az wazelina kapie mi z pixeli twoich liter. Rozumiem, mozna kogos bronic, ale fakty sa jedne. Pvp tetra jest bardzo słabe, jego inglisz równiez, jako osoba jest jedna z porazek Kyry. Widze ze lubisz wchodzic komus w dupe mr. brown nose. Jak tak go bronisz dolacz do wojny ![]()
![]() |
#157 | |
WIDZEWIAK
|
![]() Cytuj:
tak ja wiem ty byś z tego 500 many walnol ue zrobił sd strong haste vite vid i byś ich all zabił i wylotowal z 1 nekro przytym 20 bp boh a co do tego, co pisał Tetro to w sumie tez tego nierozumie Rhu miął szanse wygrać wojnę 1 batell w plecy i;/... @up Nie dolacze bo znam obie strony n/c Bronic ludzi niemozna ??
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 23-05-2006 o 22:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dwik Ci odpowiedzial hehe a co do mnie to ja na 60 lvlu zawsze mam w bp oprocz najpotrzebniejszych rzeczy : 2 ssa 1 elven amulet, 2 t ringi, s ring, e ring, 2 mwalle, 2 df ,1 fb i desintegrate runke, 2 scarab coinsy i pare kluczy (ze scarab coinsami i kluczami to zalezy gdzie jestem i co robie ![]() ![]() ![]() Rhu "miął" szanse wygrać wojne i nadal ma, 1 "batell" wygrali, dopiero po przylaczeniu sie czlonkow myrr~ przy drugiej walce AIE ostro dostalo bo byli na to nieprzygotowani (tak jak tetro na necro) ... wojna sie jeszcze nie skonczyla ![]() A co do Familii i swe walczacych w niej to sie przylaczyli zeby wyj-ebac hlvlowych polakow, ktorych najwiecej jest w AIE.... jesli im sie to uda to zobaczycie co sie bedzie dzialo pare miesiecy po wojnie .... Ostatnio edytowany przez Creator of Nightmare - 23-05-2006 o 23:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 85/-
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Weź sie nie udzielaj lepiej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() niech rhu zbiera ekipe i dokopie dla tetra. Jak oglądalem filmik jak tetro pada i bil sie 16 maja to dla mnie jest amator. knighty wyskoczyly na pierwsszy ogien a on z sd walil bo kozak najwyzszy mlvl. Jak dla mnie w pvp dobry jest gotrunk bo gralem z nim kiedys na ots z reszta u AIE jest sporo osób ktore dobze umie sie bić. Tetro kozak jak byl w ng to mial wojne z myrmidiansami a jak bo dupie dostawal to juz wylizal dupe i sa z nim. Jak dla mnie on jest załosny zreszto wiele high lvl to nooby
|
![]() |
![]() |