![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() 83 pkt z testów, 43 z humanistycznego, 40 z mat-biol.
60 punktów za oceny (cztery piątki) 4 punkty za pasek. Do liceum pójde z 147 punktami.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() @ Aval'yah
Czemu tylko 4 pkty za pasek, a nie 10 tak jak u mnie ? ; o No i mi się wydaje, że 15 pktów jest za 6, a nie za 5, za 5 koło 13 czy coś takiego ![]() @ temat 6 - j. niemiecki 3- biologia reszta 4 i 5 ![]() sr. 4,5 - zachowanie bdb dodam tylko, ze nic, kompletnie nic sie nie uczylem, no moze pod koniec troche sie postaralem robiac referaty, aby oceny poprawic ^^ Z testu tylko 70 pktow - po rowno z humana i matmy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: In Your Brain...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nervusisko of honera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Feel The Hardcore
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: -/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Ekhm, 6 kl. podstawówki
![]() Polski - 6 Angielski - 6 Przyroda - 6 Matematyka - 6 Informatyka - 6 Historia - 5 W-F - 5 Technika - 5 Plastyka - 5 Muzyka - 4 ------------- Religia - 4/5 Zachowanie bdb |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]() ja tez cos powiem.
Pani w przedszkolu powiedziala ze jest najlepsza "Ó"czennica w przedzszkol"Ó" |
![]() |
![]() |
#146 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe
Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() a do mojego liceum licza sie 4 takie przedmioty:
Biola - 3 polak- 3 Matma- 4 j. niemiecki- 5 A z testow, 48 z humana, 30 z matmy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
A to, jakie sie ma oceny zalezy tez od ucznia, though. I to nawet w wiekszym stopniu niz od nauczyciela, imo. Cytuj:
I mala poprawka co do ocen: polski - 4, fizyka, informatyka - 6, reszta 5. Srednia 5,07. Co nie zmienia faktu, ze i tak cieniutko. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Piąta podstawówki
![]() Polski- 4 (szm**a sie na mnie uwzięła ![]() Historia- 4 ![]() Informatyka- 5/6 reszta piątki ![]() chyba załapie sie na nagrode? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe czy mi się uda wcisnąć do liceum na mat-fiz-inf'a...
J.polski - 3 ![]() Matematyka - 4 Fizyka - 4 Informatyka -5... No i te daremne 56 punktów. Zobaczymy, jak nie wejde do LO to zostaje mi technikum informatyczne (w sumie też nie narzekam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lutra Javin
Profesja: Sorcerer
Gildia: XXX
Świat: Vinera
Poziom: 8
Skille: 15/15
![]() |
![]() To ja tez sie pochwale
![]() Zachowanie -B.Dobre (może wzorowe będzie) J.Polski-4 Historia-6 (jednak dobrze brać udział w konkursach) J.Angielski-5 (wszyscy muwią ze nie zasłużyłem...Hmm jednak nauczycielka powiedziała, że jak dostane 5 ze sprawdzianu to dostane 5 na koniec dostałem 5+ i z dwóch kolejnych innych dupereli tez 5 do tego miałem oceny, z których wychodziło 4/5 wiec powiecie sami czy nie zasluzylem...) Matematyka-4 (miało być, 5 ale się przyczepiła do tego ze miałem 2 pały...ale tego ze zapieprzałem przez 2. półrocze jak opętany żeby poprawić 3 z pierwszego semestru już nie dowidziała...) Przyroda-5 Plastyka-5 Technika-5 Informatyka-5 WF-4 Klasa- V podstawówka Średnia- 4,77 W przyszłym roku test ![]() ![]() ![]() Cytuj:
p.s umnie w budzie za nowe przedmioty nie mozna wystawiac 1 ani 6... glupota
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Notham
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura ;]
Poziom: 65+
Skille: 81
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() no ja niejestem za dobrym uczniem ledwo co zdałem
zachowanie : poprawne / pierwszy semestr " nieodpowiednie " Chemia: 2 ledwo ledwo ( Wiertelak rox ) Angielski: 3 Matematyka: 2 Polski: 3 W-F: 4 Geografia: 2 Biologia: 2 Fizyka: 2 ( Wiertelak rox ) WoS: 2 Historia: 2 Technika: 2 Muzyka: 4 Plastyka: 2 -- Religia: 3 2 Klasa Gimnazjum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Akurat oceny z przedmiotów ścisłych w jakiejś mierze zależą, oczywiście wg. mnie. Miałem kiedyś taką nauczycielkę z fizyki, że nikt nie rozumiał, o czym mówiła. Następnie robiła kartkówki "z lekcji" i oceny nie były za ciekawe. Btw. Zbierasz WFB? W avatarze masz slayera z dwarfów.
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Fiorina 361
Stan: Niegrający
Świat: Azura
|
![]() Polski - 3
Matma - 4 Biologia - 3 Gegra - 3 Fiza - 2 Chemia - 3 WF - 5 Infa - 5 WOS - 4 Angielski - 3 Niemiecki - 2 Religia - 3 Historia - 3 Muzyka - 2 Technika - 5 Zachowanie - dobre/bardzo dobre? 2 klasa gim |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Btw, av jest jaki jest, bo mi sie Slay z M:tG nie zmiescil, wiec padlo na slayera z WH =] WFB nie zbieram. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czas się pochwalić
![]() J.Polski - 6 Historia - 5 J. Niemiecki - 6 Religia - 6 Technika (tak naprawdę plastyka) - 6 Muzyka - 6 Przyroda - 5 Informatyka - chyba 6, ale nie wiem (pan nie czytał ![]() Matematyka - 6 WF - 5 WF Taneczny (swoją drogą głupi przedmiot) - chyba 5 średnia - 5.6 zachowanie - wzorowe Jakby ktoś nie wiedział: chodzę do 4 klasy.
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polski: 5- (z trudem
![]() Matematyka: 5 Przyroda: 6 ("jedna z niewielu osób, która MA zielone pojęcie o przyrodzie") xD Angielski: 6 Hist(e/o)ria: 5 Informatyka: 5 Muzyka: 5 Plastyka: 5 Religia: 5 WF: 5 (dziwne) Zachowanie: bardzo dobre Średnia: 5.2 Klasa: 6 podstawówka ![]() Test: 37/40 Premium Account za wyniki w szkole: Będzie xD
xD Milenka on celesta: kto chce kupic te co sie z nich wali i sie robi? backacck 1k 500gp Ostatnio edytowany przez Leera - 16-06-2006 o 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2006
|
![]() I klasa LO
Polski - 4 Matma - 3 Biologia - 3 Gegra - 4 Fiza - 3 Chemia - 4 WF - 4 (gdybym sie nie połamał to miałbym 5 :/) Infa - 5 WoK - 4 Angielski - 4 Francuski - 4 Historia - 5 Religia- 1 ![]() PO - 5 Średnia - 4,0 Zachowanie bardzo dobre |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?
|
![]() I gim.
Zachowanie dobre średniej nie liczyłem ![]() Polski-4 Matma-3 BIologia-4 Geografia-4 WOS-4 Fizyka-3 Niemiecki-5(tlyko u nas nie liczy się do średniej) Historia-3 WF-5 Technika-4 Muzyka-3 Chemia-4 Angielski-3 I oczywiście Religia-3(zonk)
![]() |
#160 |
Guest
|
![]() fiza 1
chemia 1 mata 1 pol 2 i reszta przedmiotuw 2 niestety drugi ras kibluje szlak by to trawil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |