Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-07-2006, 13:53   #141
szwagiereczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 05 2004

Domyślny

Omg nie moge, buahahaha. "Wczoraj było gorąco ale mieliśmy wspaniałego lidera" koleś dowaliłeś teraz. To było tak, że Awative paował brata Abo i Abo go za to zabił potem myrmidansi mieli Aba w trapie ale nie dali rady go zabić i Abo uciekł. Abo i team zwiali do dżungli z resztą nie mieli manasów ani ammo, a za nimi goniło 10~ noobków po 70 lvl, kazdy na 1 combo sd... Rzeczywiście wspaniały lider, że nie dopuścił do wojny.
szwagiereczek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-07-2006, 14:32   #142
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

No niewiem czy jestes taki zdolny do poswiecen i wyzwac na duela kolesia ktory ma o 36 lvli wiecej bo niechcesz zeby byla wojna :-).

No i moze z ta wspanialoscia przesadzilem troche ;p

Ostatnio edytowany przez Łolek - 01-07-2006 o 14:34.
Łolek jest offline  
stary 01-07-2006, 15:32   #143
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szwagiereczek
Omg nie moge, buahahaha. "Wczoraj było gorąco ale mieliśmy wspaniałego lidera" koleś dowaliłeś teraz. To było tak, że Awative paował brata Abo i Abo go za to zabił potem myrmidansi mieli Aba w trapie ale nie dali rady go zabić i Abo uciekł. Abo i team zwiali do dżungli z resztą nie mieli manasów ani ammo, a za nimi goniło 10~ noobków po 70 lvl, kazdy na 1 combo sd... Rzeczywiście wspaniały lider, że nie dopuścił do wojny.
Po pierwsze to nie był trap, tylko zwykłe bicie Abo~. Myrmidansi czekali na resztę. Jakby chcieli mogliby uniemożliwić jemu ucieczkę, jednak wpadło raptem koło 6 osób w tym 4 knightów, Webative który juz nie miał ani many ani mf, i jeden jakis 90 palek. I tyle. Więc trapa mogli zrobić jedynie na zmarnowanie, combo było niemożliwe. Potem po dzungli latal abo, moothonost i xolorian. Zaatakowanie abo byloby troche samobojstwem.
Druga sprawa ze godzina była taka ze myrmidansow bylo naprawde garstka ze srednia lvl 75 (i 3/4 knightow) wiec czego tu wymagac.
stary 01-07-2006, 20:58   #144
szwagiereczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
Po pierwsze to nie był trap, tylko zwykłe bicie Abo~. Myrmidansi czekali na resztę. Jakby chcieli mogliby uniemożliwić jemu ucieczkę, jednak wpadło raptem koło 6 osób w tym 4 knightów, Webative który juz nie miał ani many ani mf, i jeden jakis 90 palek. I tyle. Więc trapa mogli zrobić jedynie na zmarnowanie, combo było niemożliwe. Potem po dzungli latal abo, moothonost i xolorian. Zaatakowanie abo byloby troche samobojstwem.
Druga sprawa ze godzina była taka ze myrmidansow bylo naprawde garstka ze srednia lvl 75 (i 3/4 knightow) wiec czego tu wymagac.
Był moment, że Abo był zablokowany i nie mógł uciekać ale jakoś tak wyszło, że zwiał. I jak juz napisałem Abo i Ged mieli już resztkę manasów i runków, więc nawet te 6 osób bez problemu by ich zjadło. Myrmidansów była garstka? Było ich około 10 osób ale fakt same średniaki oprócz Geo i Wairona.

A co do typka, który mówił, że Arcticuz jest taki wspaniały, bo chciał duela z Abo... Młotku jakie Abo ma szanse? Żeby był sorcem to może jakoś z zaskoka combo ale drutem? 90 elite kontra 125 czy tam który druid...pff
stary 01-07-2006, 21:24   #145
Łolek
Użytkownik Forum

Domyślny

Abo w trapie nie byl, ale prawda byl w sytuacji bez wyjscia ale mogl biegac duzo nasi zlamili tam... bylo duzo niedoswiadoczonych

A co do duelu to niebylbym taki pewien zwroc uwage ze ma on zawsze pierd0lniecie z sd i jest duzo szybszy, no ale latwiej by bylo Arcticuzowi bo ma wiecej cap na uhs itd no ale wiekszosc osob ktore sie tu wypowiada wogule by sie tego nie podjela. Nalezy rowniez wziasc pod uwage to ze probowal on to rozwiazac z najmniejszym rozlewem krwi nie angarzujac w to innych czlonkow.

Ostatnio edytowany przez Łolek - 02-07-2006 o 10:07.
Łolek jest offline  
stary 01-07-2006, 23:58   #146
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
to byl trap kretynie, zeby kogos strapowac na hydrach wystarczy 1 osoba, którą w tym wypadku byl slaminer. ale po chwili jak abo trapneli (prawie) to slaminer przestal blokowac wyjscie i pozsedl go sdkowac. ja wskoczylem na gore i uhalem abo jak odsuwal kolesi i ucieklismy z hydr. ja mialem z 10 bp mf, abo prawie nic niemial, i mial 1 bp sd. biegalismy sobie we 2 po dzungli az mu sie skonczyl 15 minutowy pz lock, no i wrocilismy do pz. a ten wasz lider to rzeczywiscie dzielny, wyzywac na pojedynek druida lol
Gedd jest offline  
stary 02-07-2006, 01:04   #147
Eny the Noob
Użytkownik Forum

Eny the Noob's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gedd
to byl trap kretynie, zeby kogos strapowac na hydrach wystarczy 1 osoba, którą w tym wypadku byl slaminer. ale po chwili jak abo trapneli (prawie) to slaminer przestal blokowac wyjscie i pozsedl go sdkowac. ja wskoczylem na gore i uhalem abo jak odsuwal kolesi i ucieklismy z hydr. ja mialem z 10 bp mf, abo prawie nic niemial, i mial 1 bp sd. biegalismy sobie we 2 po dzungli az mu sie skonczyl 15 minutowy pz lock, no i wrocilismy do pz. a ten wasz lider to rzeczywiscie dzielny, wyzywac na pojedynek druida lol
Obojetnie czy to druid, sorc, knight, czy pall to 90 ek troche trudno przewrocic nie uwazasz? (Mam na mysli postac na poziomie 126) Jednak niektorzy moze maja kompleksy albo jak Ty to nazywasz chca byc "dzielni"...

~Eny
16:17 James Dark: why u pz camp?
16:17 James Dark: we rape them
...
16:19 Yoshju: james trapped
16:19 Yoshju: died
Eny the Noob jest offline  
stary 02-07-2006, 10:02   #148
Nimuro
Użytkownik Forum

Nimuro's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004

Domyślny

Xolorian:jak mogliśmy go ztrapować jak ty stałeś akurat na tym polu ? i zrobiłeś mu droge ucieczki :> po drugie knighty nie miały szansy go dogonić na lv 70~ nawet gdyby biegał gdzieś indziej.Co do Awative zgadzam się że jest PA i powinien być usunięty z gildi.
a btw jeszcze tam mooth~ widziałem więc dużych szans byśmy nie mieli ponieważ w depo też was kilku stało

Ostatnio edytowany przez Nimuro - 02-07-2006 o 10:04.
Nimuro jest offline  
stary 02-07-2006, 10:12   #149
Łolek
Użytkownik Forum

Domyślny

Dobra skonczmy juz ten temat, bylo minelo.
Łolek jest offline  
stary 02-07-2006, 11:03   #150
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

No chyba lepiej rozmawiac o bitwie niz o tym ile lat ma tetro czy kto umarl..
Zachecam do dalszej dyskusji na temat WYDARZEN z kyry , a to jest dosc waznym wydarzeniem
Exodus jest offline  
stary 02-07-2006, 11:45   #151
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

The Chaotic Paladin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Szyszylewo koło Cycynopola

Stan: Usunięty
Imię: Thalle
Profesja: Knight
Gildia: Noł Fiir
Świat: Kyra
Poziom: 18
Skille: 41/51!
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gedd
Rzeczywiście, moje wyjści z tego sqm stanowiącego drogę ucieczki było trochę chybione, jednak zapiski z GC sugerowały że reszta gildii już jest blisko i zaraz dojdą. Lider kazał atakować, ja widząc że jest tam sporo knightów którzy raczej mogą sobie poklepać niż dobrze bić wskoczyłem na górę aby zajumać abo~. Niestety reszta gildii była dopiero w połowie drogi, a jakimś sposobem Abo udało się wymknąć. Co nie zmienia faktu ze zarówno Abo~ jest dużym PA i Awative/Webative do świętych nie należą.
Na szczescie udało sie załagodzić konflikt, bo dopiero co skończyła się jedna wojna, a tu już się biją
stary 02-07-2006, 12:16   #152
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nimuro
Xolorian:jak mogliśmy go ztrapować jak ty stałeś akurat na tym polu ? i zrobiłeś mu droge ucieczki :> po drugie knighty nie miały szansy go dogonić na lv 70~ nawet gdyby biegał gdzieś indziej.Co do Awative zgadzam się że jest PA i powinien być usunięty z gildi.
a btw jeszcze tam mooth~ widziałem więc dużych szans byśmy nie mieli ponieważ w depo też was kilku stało
mogliscie go strapowac. i strapowaliscie, dopoki slaminer nie wpadl na genialny pomysl ze blokowaine wyjscia niema sensu (stal na tej samej kratce co ja) i poszedl bic abo

edit
@up
nie zauwazylem ze juz to wyjasniles ;p

Ostatnio edytowany przez Gedd - 02-07-2006 o 12:17.
Gedd jest offline  
stary 02-07-2006, 12:53   #153
Łolek
Użytkownik Forum

Domyślny

Wina lezy po obu stronach zgadzam sie z The Chaotic Paladin.
Łolek jest offline  
stary 02-07-2006, 13:52   #154
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin
Rzeczywiście, moje wyjści z tego sqm stanowiącego drogę ucieczki było trochę chybione, jednak zapiski z GC sugerowały że reszta gildii już jest blisko i zaraz dojdą. Lider kazał atakować, ja widząc że jest tam sporo knightów którzy raczej mogą sobie poklepać niż dobrze bić wskoczyłem na górę aby zajumać abo~. Niestety reszta gildii była dopiero w połowie drogi, a jakimś sposobem Abo udało się wymknąć. Co nie zmienia faktu ze zarówno Abo~ jest dużym PA i Awative/Webative do świętych nie należą.
Na szczescie udało sie załagodzić konflikt, bo dopiero co skończyła się jedna wojna, a tu już się biją
ja bym powiedzial ze skoro ty byles od blokowania i odeszles to zj.eb.ales misje i wina za to ze on uciekl lezy po twojej stronie a jak was tam bylo duzo , nawet knighci sie licza jak to bylo na hydrach gdzie jest ciasno

@To juz chyba 3 owner Slaminera na tym forum lol xD
Exodus jest offline  
stary 02-07-2006, 20:06   #155
szwagiereczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Łolek
Wina lezy po obu stronach zgadzam sie z The Chaotic Paladin.
Lol jaka wina? O co ci chodzi w ogóle? Awatiwe chciał wywalić brata Abo z dragów zrobić tzw PA - Power Abusing, nadużycie siły po polsku... Abo pisał do niego ale tamten go ignorował, więc dostał w czape, proste.
stary 03-07-2006, 00:49   #156
Stanek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2005

Domyślny

haha konflikt zostal zalagodzony a jak to jeden z waszych knightow powiedzial? "Musze expic bo wojna idzie"? lol

Ostatnio edytowany przez Stanek - 03-07-2006 o 00:51.
Stanek jest offline  
stary 03-07-2006, 08:43   #157
szwagiereczek
Użytkownik Forum

Domyślny

@Up
Ty exp póki możesz
stary 03-07-2006, 09:45   #158
Łolek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Lol jaka wina? O co ci chodzi w ogóle? Awatiwe chciał wywalić brata Abo z dragów zrobić tzw PA - Power Abusing, nadużycie siły po polsku... Abo pisał do niego ale tamten go ignorował, więc dostał w czape, proste.
Pisal normalnie ze chce tam wejsc, nie bluzgal ani nic, a Abo przyszedl i go zdjol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stanek
haha konflikt zostal zalagodzony a jak to jeden z waszych knightow powiedzial? "Musze expic bo wojna idzie"? lol
Od nas nikt niechce wojny...

Ostatnio edytowany przez Łolek - 03-07-2006 o 12:22.
Łolek jest offline  
stary 03-07-2006, 15:38   #159
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Domyślny

kogo ty probujesz oszukac? samego siebie?;]

widzialem wasz gc po akcji na hydrach i wiekszosc z was z geo aldarion na czele chciala wojny ;]
Gedd jest offline  
stary 03-07-2006, 16:19   #160
Stanek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2005

Domyślny

Cytuj:
@Up
Ty exp póki możesz
hehe o mnie sie nie boj. Radze ci na przyszlosc zajmij sie najpierw soba dopiero pozniej bierz sie za innych
Co do tego ze nikt od was nie chce wojny... Prosze cie nie oszukujmy sie
Stanek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania