![]() |
#1582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() NervGal, muł to nie takie złe zwierzę jest.
![]() |
#1583 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() A się wam pochwale. Widziałem wyraźne, niezasłonione niczym zdjęcie Czesi. Medal z ziemniaka plx!1
MasteR Driv3r wygląda kul ;x NervGal nie ^^ wogóle mało NervGalowo wyglądasz. Zmień się!
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Muminku. Milcz ! Inaczej blok na gg ; < a adres jest zatajniony. Chociaz jak by poszukali to by go znalezli ; p
@ Pani K. TAK !!!
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmiało mogę stwierdzić, że Czesterka jest mistrzynią marketingu.
![]() |
#1587 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja w ogole jeste Pania i Wladczynia : D Jestem miSZCZynia wszystkiego. Nawet sobie nie zdajecie sprawy z kim macie do czynienia! MHUHAHAHAAHA! Wszyscy jestescie nikim przy wielkiej i groznej Czest ; < Oxy tez jest nikim przy mnie Mam downa. Nie przejmujcie sie mna. Za duzo na sUnku siedzialm
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 27-03-2007 o 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Zbanowany
|
![]() Majin, zupełnie inaczej cię sobie wyobrażałem. Jakoś tak bardziej... pixelartowo ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Hehe no cóż, wyglądam jak wyglądam ; P
![]() |
#1590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() ![]() Nervuś, ładny różowy numerek na Twojej tru bluzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() 1. To zdjęcie już było.
2. To zdjęcie jest stare. 3. To zdjęcie nie jest Twoje, więc nie powinieneś go wklejać. 4. To zdjęcie ma już prawie rok. 5. Ten numerek jest czerwony, tylko po rozjaśnieniu zdjęcia wychodzi na różowo ;] 6. Nie widzę powodu, by wklejać to zdjęcie ponownie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wreszcie Czesiu. Nie jesteś taka zła.
![]() |
#1593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() I tak jakoś mało widać ;d Ale rzeczywiście japońskie korzenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej. Ocb z tym czesiem ? ; < wtf ? zmowiliscie sie ? ej kurna jak malo widac to www.fotolog.com/chesterkaa tam jest najbardziej z bliska jaka posiadam i najbardziej wyrazna. a jak cos nie pasi to trudno ;d
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Zbanowany
|
![]() MuwazHamuwahahA!!! Przez Cześkę dostałem padaczki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiedzialm, ze tak bedzie...
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Użytkownik Forum
|
![]() @OnlyShadow
Padaczka z powodu fotobloga, czy "Zdjęcia z RL iksde"?
![]() |
![]() |
#1598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Majin pokazywales mi takie fotki które ukazywały całą twoją postać. Giv dys plx!
Czesia robi dziwne miny, żeby na siłe wykrzywić swe lico. Debilizm ale cóż, niektórzy tak mają. Prawda Czesiu?
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 27-03-2007 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak prawda moj ukochany Bartusiu
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Smiejecie sie z Czesterki! Dosyc tego! Mam Dromadera i nie zawaham sie go uzyc!
|
![]() |
![]() |