Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-06-2006, 16:55   #1581
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tragicall
Czy zabicie gościa, który ci celowo utopił lootbag zwróci ci go? Polepszy nastrój? Czy jak Ty lecisz i nabijasz na kimś sqla, bo twój ziomek go sprowokował, a Ci niedokładnie wytłumaczyli to dobre rozwiazanie, a może to juz forma PA- protekcji?
Sqlhunting jest najbardziej świadoma cześcią gry, ponieważ polujesz na tych, którzy przewidzieli możliwośc rewanżu robiąc se truskawę.
Nad emocjami trzeba panować, a słowa nie zabijają, choć są przyczyna 90% nieporozumień w tej grze.
Z każdej sytuacji jest wiele dróg wyjścia, a nie tylko ta najprostsza dead. Szacunek.
Rozp****il mnie ten twoj post xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dam ci dobry przyklad z rl... Wbijaja kolesie do ciebie na impreze, fajnie sie wszystko rozkreca bla bla bla... nagle widzisz ze koles chce ci zaje*** telefon... podchodzisz do niego i sie pytasz co on ku*** odpie****?! A on jebs ci telefon o ziemie rozp**** (Koles jest pizda i go spokojnie mozesz naje**** to tak jak z w tibii ty masz 70 lvl a koles ma 10 =P) co robisz ??? 1. Zostawiasz go (ch** tam i tak telefonu nie odzyskam...) 2. czy nape*****sz skur****a jeb***o niech sie je***a ku***a nauczy -.-. Jakby koles nie dostal w p.i.z.d.e to by dalej probowal ci cos zaje***c to tak jak w tibii koles ci wrzucil loota do wody i co nic mu nie zrobisz ??? On wtedy bedzie robil to non stop -.-... albo jak ktos ci sie wje*** na kopalnie i prosisz go juz dluzsza chwile zeby wyszedl... do tego znalazl twojego loota i zaczyna z nim uciekac... To co nie upie***sz szmaty ??? Zastanow sie... A skullhunting to jest PA i tyle
Miltoner jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-06-2006, 17:10   #1582
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

up@ muahahah co ty prymityw jestes, tez mi porownanie, dobrze ze nie porownales do gwaltu na twojej zdziewczynie w ciazy -.-

po 1. podroznijcie white skulla od red, owszem whita mozna nabic broniac lootbaga, czy kogos tam za cos zabijajac. ale red skull to cos innego. pokaz mi lev ponizej 40 z red skullem ktory go nie dostal za random pking? oczywiscie sa tez tzw "hacki" tyle ze ja sie z tego ciesze. jak cheatujesz to towj rpbolem. Gmowie nie moge ci udowodnic i zbanowac, to chociarz hackerzy moze was naucza

i wbic red skulla nie jest tak prosto:
- noob chce ci ukrasc loot bag? w 99% przypadkow trafisz go ze 3x i ucieka, nie trzeba od razu zabiijac.
- lev 7 ci utoopil lootbag? trudno, po bagu, tylko kompletny noob zmarnuje unjusta na lev 7, zwlaszcza jak ma za to red dostac.
-zabili ci kumpla? wiec maja skulla, jak nie maja, tzn ze toj kumpel mial, wniosek? zamiast bezmyslnie bic dowiedz sie za co padl, bo w 99% przypadkow zabili go szlusznie.

tylko taka jest moralnosc polakow, a najlepsze jest to ze ci co narzekaja na skull hunting, to ludzie co sami czesto maj skulla wsumie za jakeis glupoty, sami pauje, a co lepsze jak juz maja reda to zabijaja kazdego kto zrobi yellow nie wazne czy missklick czy nie, liczy sie ze ma yellow. wiec pomysl zanim cos napiszesz. i POMYSL zanim nabijesz red sulla, bo red skull to jest PUNISHMENT za pkowanie, i tak jak cipsoft pisze ZACHETA dla innych zeby cie ukarali.

a teraz odnosnie galany

PA trio znow w dominium, czyli sir zemus, dry'hubertos i raverton w komplecie znow w gildii demiego. i znow wariuja, to sie nazywa walka z pa. dobrze ze inny tak z pa nie walcza bo by bylo ciezko
stary 06-06-2006, 17:42   #1583
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Hehe no nie porównanie do życia w Rl to przegięcie fakt ale (jak zawsze musi być jakieś ale ) powiedz że po 3 h expienia i lootowania masz lootbaga wartego około 20K i nie zabijesz tego 7 lvla który ci go wrzucił do wody wiem wiem zaraz powiesz to nic nie zmieni po co tracić unjsta ale po co grasz jak nawet o własnego lootbaga nie potrafisz zadbać. Na pewno po 3 strzałach gościu nie ucieknie bo to noob char i wbija w to że padnie w końcu i tak po kradzieży twojego lootbaga miał by przeje.... To jest gra a nie życie w życiu przecież nie zabiłbym nikogo ale w grze to inna sprawa. Co do pomocy koledze to nie zawsze jesteś online po tym jak kolega padnie a więc sql mógł zniknąć, poza tym jest jeszcze rodzina itd a noobów na galanie pełno. (coś o tym wiem niedawno postanowiłem sobie rozpocząć od nowa hehe zrobłem postać wyszedłem na maina i.. na 9 lvl jak byłem na trolach padłem od jakiegoś 19 lvlowca) Pa i Pk na galanie jest pełno o rozpoczęciu gry bez dobrego protekta i expiąc samemu nie ma nawet mowy. Zanim się wbije 20 lvl ma się już z 20 ded na swoim kącie. Truskaweczka to przeważnie oznaka że postać ją nosząca Pkowała bądz Pkuje ale jest też część osób która wbiła ją nie Pa i Pk ale po prostu broniąc swoich racji i praw.
jastr jest offline  
stary 06-06-2006, 19:00   #1584
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
po 1. podroznijcie white skulla od red, owszem whita mozna nabic broniac lootbaga, czy kogos tam za cos zabijajac. ale red skull to cos innego. pokaz mi lev ponizej 40 z red skullem ktory go nie dostal za random pking? oczywiscie sa tez tzw "hacki" tyle ze ja sie z tego ciesze. jak cheatujesz to towj rpbolem. Gmowie nie moge ci udowodnic i zbanowac, to chociarz hackerzy moze was naucza

Ja mam rs'a 39 rp i nie wbilem go random pk'ingiem co do porownania to moze przesadzilem .. xDD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
i wbic red skulla nie jest tak prosto:
- noob chce ci ukrasc loot bag? w 99% przypadkow trafisz go ze 3x i ucieka, nie trzeba od razu zabiijac.
- lev 7 ci utoopil lootbag? trudno, po bagu, tylko kompletny noob zmarnuje unjusta na lev 7, zwlaszcza jak ma za to red dostac.
-zabili ci kumpla? wiec maja skulla, jak nie maja, tzn ze toj kumpel mial, wniosek? zamiast bezmyslnie bic dowiedz sie za co padl, bo w 99% przypadkow zabili go szlusznie.

U mnie jest tak ze w 90 % bija moich kumpli without reason, a akurat w tym momencie nie ma mnie online, wiec zabijam ich pozniej... i skull tez moze zniknac zanim do kolesia dobiegniesz (np. jak bija go w 5) ehh nie chce mi sie juz wymieniac tych przykladow bo i tak ja wiem swoje ty wiesz swoje w tibie i tak juz nie gram wiec nie chce mi sie na ten temat dyskutowac... wiecej na tym forum wypowiadac sie nie bede =P zreszta who care xd cya

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 06-06-2006 o 19:13.
Miltoner jest offline  
stary 06-06-2006, 19:48   #1585
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Hehe no nie porównanie do życia w Rl to przegięcie fakt ale (jak zawsze musi być jakieś ale ) powiedz że po 3 h expienia i lootowania masz lootbaga wartego około 20K i nie zabijesz tego 7 lvla który ci go wrzucił do wody wiem wiem zaraz powiesz to nic nie zmieni po co tracić unjsta ale po co grasz jak nawet o własnego lootbaga nie potrafisz zadbać. Na pewno po 3 strzałach gościu nie ucieknie bo to noob char i wbija w to że padnie w końcu i tak po kradzieży twojego lootbaga miał by przeje.... To jest gra a nie życie w życiu przecież nie zabiłbym nikogo ale w grze to inna sprawa. Co do pomocy koledze to nie zawsze jesteś online po tym jak kolega padnie a więc sql mógł zniknąć, poza tym jest jeszcze rodzina itd a noobów na galanie pełno. (coś o tym wiem niedawno postanowiłem sobie rozpocząć od nowa hehe zrobłem postać wyszedłem na maina i.. na 9 lvl jak byłem na trolach padłem od jakiegoś 19 lvlowca) Pa i Pk na galanie jest pełno o rozpoczęciu gry bez dobrego protekta i expiąc samemu nie ma nawet mowy. Zanim się wbije 20 lvl ma się już z 20 ded na swoim kącie. Truskaweczka to przeważnie oznaka że postać ją nosząca Pkowała bądz Pkuje ale jest też część osób która wbiła ją nie Pa i Pk ale po prostu broniąc swoich racji i praw.

walsnie w tym rzecz, w bronieniu lootbaga. powiedzmy ze ty maz lev 40, noob lev 7 chce cie okrasc, jakie ma szanse? zadne chyba ze w dp, pchasz baga i biegniesz dalej, i zaden lev cie w zyciu nie dogoni. moze sobie o lootbagu co najwyzej pomarzyc. noobow jest pelno to fakt, ale np wczoraj wbilem sobie lev 20 sorcem, i jakos nie mialem w trakcie expienia zdnych problemow.

Miltoner@ jak skull kolesiowi znikinie bo cie nie bylo albo cos, to rozumiem izdiesz go zabic pozniej.. i np wiesz ze masz np 2 unjusty do zrobienia, trzeci = red skull. a pkerow niech bedzie np 4. zabijasz tych 2, a o 2 prosisz znajomego/kumpla czy kogos tam i po sprawie, pkerzy nie zyja. red skulla nie ma. prawda jest taka ze jak nie jest sie na wojnie to red skulla ZAWSZE da sie uniknac. tylko nie zawsze sie chce
stary 06-06-2006, 21:30   #1586
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Imię: Jastr
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

no niby kombinować można 2 ty 2 kolega itd itp tylko skoro masz powiedzmy 80 lvl to czemu musisz kombinować jak koń pod górę bo jedni mogą mieć reda inni nie ?? Co do kradzieży lootbaga to niestety noobów pełno i nie tylko w depo mogą ci zaje... to że jesteś szybszy nie oznacza, że jest to niemożliwe (kiedy idziesz lootbaga wyrzucasz przed siebie zawsze istnieje ryzyko że ktoś wlezie ci wtedy "na ekran" dojdzie do twojego lootbaga pierwszy a niestety zdarza się że jest więcej niż 1(noob) wtedy odzyskanie lootbaga bez użycia siły jest dosyć trudne). Co do expienia sorcem to pewnie z pacc?? bo jakoś naprawdę nie chce mi się wierzyć, że bez deda zrobiłeś 20 lvl (na Galanie) to coś jak mission imposible chyba że jesteś TOM CRUSE( nie wiem czy dobrze napisałem nazwisko ). Denerwuje mnie fakt, że jedni mogą mieć red skule a inni nie. Bo jeśli 60 lvl ma reda to na pewno PK a jeśli 100 to pewnie przez przypadek wbił . Równość dla wszystkich Komuniści łączcie się hehe żartuję oczywiście Co nowego z wiadomości z Galany??
jastr jest offline  
stary 06-06-2006, 22:42   #1587
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Imię: Tragicall
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Dragon na twoje zarzuty odpowiedział pawlon wiec nie będę się powtarzał.
Chcę zauważyć również, że ja nie pisałem o świetych krowach, którym wolno mięć truskawę, a nie dają tego prawa innym, bo to rzeczywiscie jest wypaczenie. Napisałem tylko, że sqlhunting jest dobrym rozwiązaniem, bo zmusza do trzymania sie pewnych reguł, które regulują nasze życie w Tibii.

Miltoner - wystarczyło zebrać kilku znajomych, którzy widzieli zajście, wyrzucić gościa za drzwi i następnego dnia złożyć pozew w sądzie z powództwa cywilnego przeciw niemu. Wiem, że korzystanie z dobrodziejstw państwa jest trudne do przełknięcia, ale złodziei powinien siedzieć w pierdlu, a nie po imprezach się szlajać i dalej kraść. Wklepanie mu, nie zmieni jego mentalności.
Tragicall jest offline  
stary 06-06-2006, 22:59   #1588
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

jakos nie spostrzeglem zeby Pawoln cos mowil ale skoro nadal uwazasz ze "wszystko" mozna pokojowo zalatwic to zmien serv na non-pvp tam se mozesz zalatwiac i zalatwiac a i tak nic ci to nie da
a co do tego skull hun tingu nie popieram i nigdy nie bede bo kazdy z nas mial kiedys skulla (nie mowiem tu o pkowaniu)... aha bylbym zapomnial skull huntin dobre rozwiazanie?? LOL?? czy ty sie z choinki urwales, regol?? myslisz czemu gram na normal pvp ?? po to zeby jak jakis noob proboje ci uprzykrzyc zycie muc mu natluc i nie mow mi ze nie wiem co gadam bo wiem, bo na non-pvp gralem i wiem co tam odchodzi jesli ci nie asi to zmien serv przeciez to nic trudnego tam nie bedzie problemow z twoimi rozwiazaniami(w pelni) bo jak wczesniej pisalem nie uwazam ze pokojowe rozwiazania sa zle tylko nie zawsze sie sprawdzaja wiec daruj se skull hunting bo niewieze zes taki swiety i ze nie bylo tak ze kumple nie mieli przez ciebie skulla lub ty sam go nie miales, jeszcze raz apeluje do ciebie mysl a pozniej pisz
Dragon86 jest offline  
stary 06-06-2006, 23:17   #1589
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Domyślny

Dragon ja Cię nie obrażam, ale widzę, że bedę musiał się zniżyć do twego poziomu. Przeczytaj kilka postów wyżej co Pawlon napisał - może wcześniej nie zrozumiałeś. Trening podobno czyni mistrza.
Odpowiadając na twój najprotszy argument, że to pvp-world użyje identycznego stwierdzenia - idź na pvp-enforced, tam nie ma sytemu sqli jak tu Ci się nie podoba
Następnym razem wnieś coś bardziej sensownego do dyskucji. Szacunek...

Ostatnio edytowany przez Tragicall - 06-06-2006 o 23:18.
Tragicall jest offline  
stary 06-06-2006, 23:25   #1590
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Domyślny

ty chyba naprawde nie zrozumiales o czym mowie na pvp-enfo dostajesz expa za zabijanie innych graczy tutaj mozesz co najwyrzej miec loota z nich i masz racje co do jednego teraz odpowiedziales na najprostszy argument bo chyba na reszte nie znalazles odpowiedzi a ja nie bede popierac skull huntingu nigdy bo czasami nie sposob nie miec skulla bo przeciez po to sa takie swiaty jak ten
Dragon86 jest offline  
stary 06-06-2006, 23:25   #1591
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Domyślny

ty chyba naprawde nie zrozumiales o czym mowie na pvp-enfo dostajesz expa za zabijanie innych graczy tutaj mozesz co najwyrzej miec loota z nich i masz racje co do jednego teraz odpowiedziales na najprostszy argument bo chyba na reszte nie znalazles odpowiedzi a ja nie bede popierac skull huntingu nigdy bo czasami nie sposob nie miec skulla bo przeciez po to sa takie swiaty jak ten
Btw, Szacunek dla ciebie tez bo kazdy ma swoje poglady i ja tego nie zmienie aha i w nastyepnym poscie daj jakies lepsze argumenty bo te nie przemawiaja do mnie

Ostatnio edytowany przez Dragon86 - 06-06-2006 o 23:28.
Dragon86 jest offline  
stary 06-06-2006, 23:27   #1592
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

1. Jeżeli jesteście na tyle ubogo rozwinięci manualnie, że jakiś gość (którego nazywacie noobem - liczmy około 8-20lvl) potrafi ukraść i uciec z lootem postaci o kilkanaście lvli wyższym to może znak, że najwyższa pora pograć w SZACHY ?

2. Możliwość ubicia innego gracza co za tym idzie w pewnym stopniu rywalizacji to jedna z najważniejszych cech gier online. Jak przychodzisz sobie tylko zabić kilka potworków to idz na OTSa. Jeżeli logujesz sie tylko pogadać to też masz specjalnie wyznaczone PZ-ty

3. Skull hunting nie jest dobry i obejmuje tylko tych nieznanych przez nikogo.
Lord Hybrid jest offline  
stary 06-06-2006, 23:35   #1593
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Domyślny

Dragon to znaczy jakie inne argumenty?
Wiem co Cię irytuje, że Ty nie możesz uczestniczyć w tych łowach, ale tu pojawia sie pole do popisu dla Demiego, który mógłby to jednym postem na Tibia.com uregulować i problem sam by się rozwiazał. W stylu "każdy człowiek z red sqlem może zostac zabity bez ponoszenia jakichkolwiek konsekwcji. W razie problemów Dominium broni tego prawa". Jeżeli chcemy lepszej Galany, to bylby milowy krok ku temu. Ale to jest jedynie życzenie
Lord chyba piszesz teraz wyraźnie pod siebie będąc członkiem Dominium

Ostatnio edytowany przez Tragicall - 06-06-2006 o 23:40.
Tragicall jest offline  
stary 06-06-2006, 23:36   #1594
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
1. Jeżeli jesteście na tyle ubogo rozwinięci manualnie, że jakiś gość (którego nazywacie noobem - liczmy około 8-20lvl) potrafi ukraść i uciec z lootem postaci o kilkanaście lvli wyższym to może znak, że najwyższa pora pograć w SZACHY ?

2. Możliwość ubicia innego gracza co za tym idzie w pewnym stopniu rywalizacji to jedna z najważniejszych cech gier online. Jak przychodzisz sobie tylko zabić kilka potworków to idz na OTSa. Jeżeli logujesz sie tylko pogadać to też masz specjalnie wyznaczone PZ-ty

3. Skull hunting nie jest dobry i obejmuje tylko tych nieznanych przez nikogo.
Co do 2 i 3 punk sie zgodze ale co do 1 konwersowalbym na ten temat wiesz Hybrid masz juz ten swoj lvl etc.. i raczej 8 lvl nie wbija ci sie na respa i nie thiefoje loot baga a przeciez nie bedziesz uciekac z hunta tylko daltego ze noob proboje cie zajumac loot baga i kazdy z nas mial kiedys ten niski lvl i thiefow nie lubil jesli ktokolwiek ich lubi a bronac swoich interesow nie wazne ktory lvl ma taki typ nie mowie ze trza go odrazu zabic ale czasami jest to konieczne
Dragon86 jest offline  
stary 06-06-2006, 23:44   #1595
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

To ubijasz thiefa na respie i expisz dalej. Masz skulla, nikt cie nie widzi, nie atakuje itd. A jak idziesz pod depo i widząc kolegów bawisz sie w miss clicki, test hity i inne badziewia to jak cie ktoś zobaczy to wtedy już zonk. Ja nie mówie że jestem za skul huntingiem bo tego wcale nie popieram.

Jeśli chodzi natomiast o PA i inne tego typu sprawy, to najbliże new servy zobrazują ile osób odeszło z tego serva, ile bedzie online i jak bardzo będzie słaby resp
Lord Hybrid jest offline  
stary 06-06-2006, 23:45   #1596
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dragon to znaczy jakie inne argumenty?
Wiem co Cię irytuje, że Ty nie możesz uczestniczyć w tych łowach, ale tu pojawia sie pole do popisu dla Demiego, który mógłby to jednym postem na Tibia.com uregulować i problem sam by się rozwiazał. W stylu "każdy człowiek z red sqlem może zostac zabity bez ponoszenia jakich kolwiek konsekwcji. W razie problemów Dominium broni tego prawa". Jeżeli chcemy lepszej Galany, to bylby milowy krok ku temu. Ale to jest jedynie życzenie
Lord chyba piszesz teraz wyraźnie pod siiebie bedąc członkiem Dominium
weisz ciezko to zrobi ale twoje wypowiedzi zaczynaja mnie naprawde irytowac
po pierwsze kto powiedzial ze nie moge zabijac skulli (ty?)
po drugie zabij skulla tylko dlatego ze ma skulla ( przeciez taka osoba moze miala hacka, albo po prostu miala pecha jak moj rl ktotremu noob nawalal monka ciagle i zabijal a on nie wiedzial ze nie ma juz wolnych uinjestow)
Dragon86 jest offline  
stary 06-06-2006, 23:46   #1597
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
To ubijasz thiefa na respie i expisz dalej. Masz skulla, nikt cie nie widzi, nie atakuje itd. A jak idziesz pod depo i widząc kolegów bawisz sie w miss clicki, test hity i inne badziewia to jak cie ktoś zobaczy to wtedy już zonk. Ja nie mówie że jestem za skul huntingiem bo tego wcale nie popieram.

Jeśli chodzi natomiast o PA i inne tego typu sprawy, to najbliże new servy zobrazują ile osób odeszło z tego serva, ile bedzie online i jak bardzo będzie słaby resp
malo ludzi juz jest teraz max 600 nie to co kiedys ze kolejka byla
a na new serv nie wybiore sie bo tam dopiero bedzie PA pelna geba
Edit wybaczcie jesli cos nei ten teges napisalem ale troche sie urznelem

Ostatnio edytowany przez Dragon86 - 06-06-2006 o 23:49.
Dragon86 jest offline  
stary 06-06-2006, 23:56   #1598
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon86
po drugie zabij skulla tylko dlatego ze ma skulla ( przeciez taka osoba moze miala hacka, albo po prostu miala pecha jak moj rl ktotremu noob nawalal monka ciagle i zabijal a on nie wiedzial ze nie ma juz wolnych uinjestow)
Wiesz napisz ten tekst wszystkim ludziom, którzy akurat zgineli tego dnia jak miał haka i niech Cię zrozumieją, bo jak pisał Pawlon, a ja się z nim zgodzę, że prawdziwy cracker na tibie by czasu nie marnował, więc pozostaje hak tylko z winy cheatów, a to chyba jest nie fair w stosunku do innych graczy.
Nie moja wina, że Twój kolega zabił wczesniej kilka osób i o tym zapomniał
Tragicall jest offline  
stary 07-06-2006, 00:02   #1599
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wiesz napisz ten tekst wszystkim ludziom, którzy akurat zgineli tego dnia jak miał haka i niech Cię zrozumieją, bo jak pisał Pawlon, a ja się z nim zgodzę, że prawdziwy cracker na tibie by czasu nie marnował, więc pozostaje hak tylko z winy cheatów, a to chyba jest nie fair w stosunku do innych graczy.
Nie moja wina, że Twój kolega zabił wczesniej kilka osób i o tym zapomniał
to milo ze jestes w ten sposob ograniczony ze szufladkujesz wszystkich do jednego dzialu... ale niestety musze powiedziec ze nie wyszstkie hacki sa powodem cheatow mnie tez kiedys hacknieto i nie dlatego ze cheatowalem ( bo uwazam cheatowanie za cos co niszczy ta gre) ale przez gg bo wyslal mi ktos k-loggera albo moj inny kumpel zostal hackniety przez kumpla z rl wiec nie mowcie ze ci co maja hacki odrazu sa cheaterami bo sie przeliczycie
aha to ze moj kolega zapomnial to nie znaczy ze odrazu skull to jego random pk
aha jak takis cwany to zabij se kardeara albo innego typa z Dominium obecnie (nei zebym mial cos do nich xD ) za to ze ma rs -.-
Dragon86 jest offline  
stary 07-06-2006, 00:10   #1600
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Domyślny

Wiesz rs u wysokich leveli mnie nie rażą jakoś , co nie znaczy, że zgadzam sie z ich pochodzeniem. Czasem jakbyś się starał nic nie zdziałasz. Ale zobacz, że taki typ jak Valliantis i inni mu podobni, co dzięki protekcji, ludziom życie zatruwali musieliby nabrać szacunku dla innych graczy. Właśnie takie low i middle levele są zmora naszej galany. Kurde, ale to patetycznie zabrzmiało.

Ostatnio edytowany przez Tragicall - 07-06-2006 o 00:12.
Tragicall jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania