![]() |
#1581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Usunięty
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
|
![]() no to akceptuj
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jutro najbardziej emocjonujący moment tygodniu w HT, czyli TRENING! Czy jakiemuś juniorowi wzrośnie skill, komu spadnie lub wzrośnie forma i kondycja, czy ktoś wyleczy kontuzje? To dopiero są emocje
![]()
![]() |
#1583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Spuszczę ci łomot. :P
Aha. A ja juniorów od razu wywalam, trening ustaliłem przy początku drużyny(3 miesiące temu)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
Użytkownik Forum
|
![]() nadrill , jemu chodzilo ze jutro sie zalicza trening tygodniowy w ht, w kazdy piatek dowiadujesz sie o wzroscie/spadku skilla zawodnika
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No wiem... co nie zmienia faktu, że skład jest taki sam od 3 miesięcy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Użytkownik Forum
|
![]() TSI = 620, lat 18, dni 1, zadowalający stan formy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca słaby [gra głową] Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: nędzny Podania: przeciętny Skrzydłowy: kiepski Defensywa: solidny Skuteczność: nędzny St.fragmenty: słaby SUKCES !!! ![]() PS. Coś widzę, że nie ma na forum doświadczonych graczy ;]
![]() |
#1587 |
Użytkownik Forum
|
![]() może i są ale nie za często zaglądają :>
![]() |
#1589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia
Imię: DriveYouWay
Skille: 11/98
Poziom mag.: 1
|
![]() ma ktos jakies nie potrzebne konto? moze byc w najgorszej lidze, byle by bylo??
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Capality: doświadczonych, czyli takich co grają już w to nie wiem kilka miesięcy - ponad rok. Z długością grania krystalizują się od razu umiejętności grania.
![]() |
![]() |
#1591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: PolskaZiemia
Imię: DriveYouWay
Skille: 11/98
Poziom mag.: 1
|
![]() Nie, nie moge. Nie chce mi sie czekac ponad miesiąc albo kilka tygodni na aktywacje konta-potem durne szkolenie które trwa conajmniej 1 tydzien. Dzięki..
Przedstawiciel koncernu Gazprom opowiedział się w środę przeciwko eksploatacji rosyjskich złóż surowcowych przez zagraniczne firmy. Rosyjskie ministerstwo ds. zasobów naturalnych przygotowuje poprawki do przepisów regulującym eksploatację takich złóż.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
BTW. siedzę w 8 lidze i nie interesuję się zbytnio klubem xd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mojemu kuzynowi przydzielili konto w dwa dni , test 1 w dzien , nie rozumiem na co wam 2 dni ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gra od: 29.10.2006 o 13:53
![]() |
#1597 |
Użytkownik Forum
|
![]() przegrywam 1-7 ;s
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sushii - Fc Szczawnica 6 - 0
Drużyna jest niepokonana w 10 ostatnich meczach i zwycięska w 7 spotkaniach z rzędu. 1 - 0 Bogusław Gołąbek (6) 2 - 0 Roberto Voccoli (16) 3 - 0 John Condor (62) 4 - 0 John Condor (77) 5 - 0 Tobias Rosenkvist (83) 6 - 0 John Condor (83) Kolejne zwycięstwo, 7 z rzędu, 3 gole w 5 minut, hattrick Johna Condora - są powody do radości! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
|
![]() 20.04.2008 11:30 (Liga) borrsy_PL - Pidrzama Rangers 2 - 1
27.04.2008 11:30 (Liga) Pidrzama Rangers - wiarus 1 - 1 dawno mnie nie było ;P przegrana i remis z 2 czołowymi zespołami w mojej lidze =) na szczęście zachowałem lidera ![]() Gra od: 03.05.2006 o 13:58
![]() |
![]() |