![]() |
#1581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Advalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
z tego co wiem shanoz odszedl z wanted bo zabil jakiegos kolesia ktory mial pro~ u draza chyba. _________ Hail Dof Ostatnio edytowany przez Adval - 06-07-2006 o 18:33. |
|
![]() |
|
![]() |
#1582 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny gracz
Gildia: :P
Świat: Azura
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1583 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeżeli Wanted robi PA, to jest wielki szum, bo są źli, trzeba ich z servera wykopać .. ale jak ktoś zrobi temat, że okradł go ktoś z DoF, to jak to tłumaczą ? "war is war, no law !" .. Pozdrawiam ..
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
![]() |
![]() |
#1584 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1585 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 69
Skille: 80/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Ehh... wakacje sa a wy sie kłucicie kto z kim, gdzie, jak, ile jest w wojnie. Bierzcie przykład ze mnie i idzcie na basen/pograc w piłe a z tibia to dzis zrobiłem
ctrl+alt+delete - Was to nie nudzi?? Marnujecie sobie wakacje/urlop No to pa :* ![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() @UP Isecross.
Tu masz racje,zgadzam sie z tobą. Tym bardziej,że same zodzieje do DoF przystapiło typu Tegax.Juz nawet w DoFie nie ma nadzieji,chyba już lepiej jak Wanted rzadzi.
#1587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Raul znowy blysnal.Mowisz do Isse~~ ze nie bierze udzialu w war,a ty bierzesz?? Jak narazie to nawet sie nie logujesz albo siedzisz po pzecie jak Nosso co najwiecej z toba na forum krzyczy.Jak wy siedzenie po pzetach i wypisywanie glupot na forum nazywacie wojna to gratuluje taktyki.
|
![]() |
![]() |
#1588 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
JAK śmiesz komuś wypominać że siedzi w PZ, albo na forum ty j***ny krzykaczu/śmieciarzu. Kto tu na forum siedzi i pisze jakieś bzdety z podstawówki kryjąc się za nickiem noob chara. Typowy frajer... Gdybyś chcociaż coś zrobił w tej wojnie poza podlizywaniem się Wanted, to by było cudownie, niestety nie zrobiłeś nic więc stul dziobek, i nic więcej tu nie pisz, bo jesteś kompletnym zerem rozumiesz? Skąd możesz wiedzieć czy ja siedze w pzcie czy ja biegam, od miasta do miasta, czy ja expie? Powiem Ci jedno śmieciarzu, S.T.F.U
![]() |
#1589 |
Użytkownik Forum
|
![]() Post powyzej to kolejny post siwadczacy o wyskoim IQ kolegi Nossa.
Nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie forumowy fighterze. Wedlug kolegi Nossa kto sie ujawni na forum prawdziwym nickiem ten jest bohaterem wojennym,w przeciwienstwie do ciebie buraku jestem na kazdej bitwie nie tak jak ty.Nicku nie podaje z prostej przyczyny bo wstyd mi tu pisac posty ale czasem nie moge sie powstrzymac jak czytam ciebie albo kolejnego wielkiego wojownika (szkoda ze tylko na forum) Raula.Wiec jak pisze jak podalbym swoj nick z aury to niektorzy ludzie by sie ze mnie nabijali ze wchodze w polemike z takimi glabami jak wy, a nie dlatego ze sie ciebie boje ty zakochany w sobie bufonie. APEL PO RAZ KOLEJNY DO NOSSA,RAULA,FEA I RESZCIE TYM WIELKIM BOHATEROM WOJENNYM SKONCZCIE PISAC TE SMUTY I ZACHECAM DO WALKI NA AZURZE A NIE NA FORUM.KONCZE TA CHORA POLEMIKE Z WAMI TYM POSTEM OD TERAZ TRAKTOWANI JESTESCIE JAK BANDA TCHORZY I BAZARKOWYCH PANIENEK KTORA DUZO GADA ALE MALO ROBI. |
![]() |
![]() |
#1590 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Imię: Jacyna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Steel Enclaave
Poziom: 75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam Jacek |
|
![]() |
![]() |
#1591 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ZALOSNY jestes, a tak btw to dales se nick "najwyzsza prawda" i co ty myslisz ze bogiem jestes, powiedzialem ci ze gowno wiesz wiec 3m ryj.... nara powiedz jeszcze co ty robisz....bo ja wlasnie widze jak lizesz odbyt Wanted aha ktos powiedzial ze juz lepiej jak Wanted rzadzi.... zalezy dla kogo, pomysl osle
Loyal until the end Ostatnio edytowany przez Raul de Azura - 06-07-2006 o 17:14. |
|
![]() |
![]() |
#1592 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1593 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
i tu masz absolutna racje. jestes chyba jedynym czlowiekiem co nie lize dupy wanted i sie nie boi tego powiedziec otwarcie tego na forum. a nie jak kilku palantow juz zaczelo sie podlizywac do wanted i ich chwalic. TO JEST ZALOSNE |
|
![]() |
![]() |
#1594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Raul de Azura
aha ktos powiedzial ze juz lepiej jak Wanted rzadzi.... zalezy dla kogo, pomysl osle O lol a jak myslisz jak ja to napisalem to dla kogo mialobyc lepiej?.Dla mnie.Oj czytaj ze zrozumieniem,a pozniej wyzywaj od oslow i jescze od kogo chcesz.
Nigdy nie mów nigdy Ostatnio edytowany przez Mrok - 06-07-2006 o 18:08. |
![]() |
![]() |
#1595 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up ja tylko chce byc obiektywny, nie raz zdazylo sie tak, ze zgadzalem sie z postami Draza czy tez kogos innego z Wanted. To nie chodzi o to, ze sie uparlem i jade ludzi za gildie (wanted). Prawda zawsze jest po obu stronach i ja tego nie kryje, ale jestem po stronie DoFu i zawsze bede. I ze mna nie jest tak, jak z niektorymi, ze staja po stronach zwyciezcow, zaleznie tego jak sytuacja sie potoczy. Mowie tu na przyklad o Abu Loppezie, ktorego zawsze szanowalem. Jego sytuacja jest ewidentna. Gdy DoF byl u gory, byl z nami, dziesiatki wspolnych huntow na hydrach a na koniec tekst. "Abu - I Ty Brutusie przeciwko mnie". Gdy Wanted przejelo inicjatywe Abu od razu dolaczyl sie do Wanted. Takich przykladow jest wiecej. Ja od zawsze bylem po stronie DoFu, bedac w DoF Aca. cierpliwie czekalem na nominacje do DoFu. Doczekalem sie, poznalem wielu ludzi, szanuje ich i zawsze bede z nimi, nawet nie majac mozliwosci expienia tu. Zreszta wie o tym duzo ludzi, szczegolnie Draz, ktory wiele, wiele czasu poswiecil nagabywajac mnie do wejscia do Wanted (wtedy, gdy robilismy z bratem 1-2 levele dziennie). Zreszta jak juz mowilem dla mnie przynaleznosc do gildii nie jest najwazniejsza. Gdy zaczynala sie wojna ja i Yavi bylismy po roznych stronach, gadalismy w ch*j czasu o tym.... Wtedy DoF mial wieksze szanse i Yavi do mnie mowil, ze bede go musial lac jak bedzie akcja a ja mu taki tekst: ze nikt! mnie nie zmusi by uderzyc przyjaciela. Tibia dla mnie to byla nie gra, tylko mozliwosc poznania kogos nowego, dlatego tyle czasu jej poswiecalem. dobra ch*j juz nic nie pisze
Loyal until the end Ostatnio edytowany przez Raul de Azura - 06-07-2006 o 20:00. |
|
![]() |
![]() |
#1596 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No to by było chyba na tyle .. zastanówcie się nad tym co piszecie .. teraz prawdopodobnie zostanę pojechany, zmiesznay z błotem .. ale liczę się z tym od kiedy postanowiłem to napisać .. Ponieważ rację na tylko Nosso. ^.- Aha, i nie wiem jak Ty Myślicielu, ale ja nie martwie się, że ktoś mi ukradnie "bochy", bardziej martwię się o swoje bohy. Pozdrawiam ..
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
![]() |
![]() |
#1597 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Jednego idiote mniej ![]() ![]() Od tego czasu twoje posty zostana ignorowane, a poziomem IQ to ty mnie w zyciu nie doscigniesz, smieciarzu ;*
![]() |
#1598 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jednak ten post bedzie ostatni, Raul urzekla mnie twoja historia wiec napisze ten post naprawde chlopie wzruszyles mnie.
Chlopaki czy to nie dziwne ze na FORUM ODPOWIADACIE gora 15 minut po poscie ktory stawia was w niekorzystnej sytuacji. Wniosek siedzicie na stronce non stop i na tibii pewnie na noobach "planujecie te wasze wielkie akcje".Wiec skonczcie pitolic tutaj kto moze sie odzywac a kto nie co ja wiem a czego nie a smieciarz to se glabie do taty mow jak ci pozwala, Raul a co do ciebie to wiem co nieco bo na kazdej bitqwie prawie jestem w przeciwienstwie do ciebie i Nossa wiec nie mow mi co ja wiem a czego nie bo mam wieksze pojecie niz ty co sie dzieje na azurze.Btw. po co mialbym sie podlizywac Wanted skoro i tak nikt nie zna mojego nicku-daremne stwierdzenie. Wiec rada dziewczyny skonczcie czytac forum i pisac tu posty zrobcie jakas akcje i niech was forumowicze zobacza ze nie jestescie tylko mocni na forum. Teraz jak napiszecie znowu ze gowno wiem ze jestem debil smieciarz i wogole lize dupe to jestescie pustaki kompletne bo ja w przeciwienstwie do was pisze rzeczowo i na temat. Umowmy sie jak w przeciagu 3 dni nie wyjdziecie na bitwe o normalnej porze a nie o 3 rano albo przed savem to jestescie bandom szczurow i frajerow krzyczacych tylko na forum. |
![]() |
![]() |
#1599 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Imię: Jacyna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Steel Enclaave
Poziom: 75
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam Jacek |
|
![]() |
![]() |
#1600 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Imię: Misiek Even
Profesja: Knight
Poziom: 40
Skille: 83/84
|
![]() Mysliciel ty jestes z Bogatyni i przeciwko wanted?Nie wiedzialem,ze tu ktos taki jest xD Oczywiscie ja neutralny jestem,zeby nie bylo,ze jestem za wanted..nie jestem za wanted bo juz 2x padlem przez nich:raz bohy,rh i c-legi mi polecialy za drugim razem aol jeszcze dawniej mialem 45 lvl i zostalem przez wanted zjechany do 29 a skile zmienily sie z 76/75 na 59/58..za Dofem tez nie jestem bo wiem,ze jak bym wlazl do gildii dofu dlugo bym sie nie nacieszyl lvlem
![]() hail Neutral player ![]() |
![]() |