|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#16042 |
Użytkownik Forum
|
![]() juz troche tego nie rozumiem , jedni pisza ,ze wojny nie bedzie ,a inni pisza ,ze bedzie to zadam inne pytanie
w ogole ktos napisal wam ,ze po patchu przeniesie tu team zeby z wami powalczyc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16043 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kazdy twoj post to jakis epic fail. Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Najlepiej wychodzi ci wypowiadanie sie na temat, o ktorym w ogole nie masz pojecia...
![]() |
![]() |
#16044 |
Użytkownik Forum
|
![]() jaki epic fail?jakie czytanie z zrozumieniem?
rozumiem co czytam za to ty nie rozumiesz co ja pisze napisalem ,ze juz sie gubie bo jedni pisza ,ze nie bedzie wojny ,a jedni ,ze bedzie ,a nie ,ze nie rozumiem co piszecie skoro jestes taki elo inteligentny napisz mi co bys myslal po przeczytaniu kilku postow w ktorych jedni pisze ,ze beda sie teamy przenosic i bedzie war, jedni pisza ,ze zadnej wojny na 99% nie bedzie ,a jeszcze ktos pisze " poczekamy ,az do nas dotra" -,- ja niestety w przeciwienstwie do was nie mam infa od boga i nie prowadze staststyk wiec sie pytam Ostatnio edytowany przez Dion - 04-10-2009 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16045 |
Użytkownik Forum
|
![]() plany i pragnienia a rzeczywistosc wszystko zmienia..
![]() |
#16046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia
|
![]() wg mnie tu bedzie wojna, w koncu zebrac te 30-50 charow z kilku serwow to nie powinien byc dla swe problem, a chyba nie twierdzicie, ze takim teamem nie narobia tutaj szkod? was tam w sumie jest pewnie ze 100, ale procz tych wszystkich starych graczy, ktorych w sumie zostalo malo, to duzo ludzi to tylko wybocone chary, ktore padna 3-4x i im padnie morale
![]() a swoja droga kiedys cos tam czytalem w tych zapowiedziach, ze beda jakies swiaty "free to move" czy cos, to jest taka opcja zeby wszyscy ci, co pragna walczyc poszli na te swiaty bez straty chajsu i sobie walczyli? wiem, ze jeszcze nie wiadomo, ale moze cos tam pozniej zmienili albo zle to zrozumialem ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#16047 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PRAWDOPODOBNIE nie dojdzie nawet do przeniesienia charow > a jedni ,ze bedzie JAK JUZ DOTRA to bedzie > jedni pisza ,ze zadnej wojny na 99% nie bedzie Ta, jak tak twierdze > a jeszcze ktos pisze " poczekamy ,az do nas dotra" Nie, to pisalem tez ja. Poczekajmy, nie napalajmy sie. Posty z grozbami inwazji na serwer sa czesto pisane pod wplywem emocji, bez zbytniego przemyslenia. NIE MA CO SIE NAPALAC.
![]() |
![]() |
#16048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Alabastia
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wodny Swiat
Świat: Furora
Poziom: 200
Skille: 100
Poziom mag.: 9
|
![]() Wojna nastąpi w ciągu najbliższych dwóch tygodni, kto zna akcje z Januszem i guardami w kazo ten z cala pewnością może stwierdzić ze Gremar i Katrila wystąpią przeciwko Small Teddy'emu który napadł na janusza gdy ten ekspil na labiryncie. Teddy jest już po słowie z niklasem i częścią fantastycznej czwórki. (kumaci wiedza o czym mowie)
Na razie trwa organizacja ludzi, strony starają sie przekonać neutralnych do podzielenia się, najbardziej stronom będzie zależeć na przychylności Olafa oraz Knight Von Breakera który tera śmiga na Rodine. //pozdrawiam Neutral spoko kaczka |
![]() |
![]() |
![]() |
#16049 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Saphira
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16050 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() i po co ty to piszesz na tibi.pl lol
![]() |
#16051 |
Guest
|
![]() Specjalnie założyłem tutaj konto i muszę powiedzieć, że wojna zapowiada się bardzo ciekawie.
Nie mówię tutaj ani o walce w samej grze [czyt. PVP], ani o jakiś patologicznych sytuacjach typu : ''wjazdy'' na Rl, groźby telefoniczne itp. Cała wojna będzie miała miejsce w internecie, chociaż nie wiem czy zostanie stawiony opór, chyba, że chłopaki załatwią coś lepszego niż Nortony. Najlepsze, że jak się dowiedziałem dzisiaj, jak ogarnięci ludzi będą brali w tym udział, to zaniemówiłem. A najlepsze w tym jest to, że ci ludzie tak samo jak moja skromna osoba, nie grają w tibię (już, bądz wogóle nie grali). No ale teraz chłopaki pokażą może na co poszło siedzenie przed PCtem i mamy nadzieje, że nie było to tylko siedzenie przy botach, a c2+ i hatki macie w jednym paliczku. Pozdro, osobiście chciał bym, żebyście pokazali jacy jesteście kumaci, bo nie zaważy tutaj poziom w grze... Nie będziesz znał dnia ani godziny... Ostatnio edytowany przez 601 - 04-10-2009 o 21:40. Powód: 601 |
![]() |
![]() |
#16053 |
Użytkownik Forum
|
![]() a moze jednak nie
![]() |
#16055 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale ja ci mowie ze nie
![]() |
#16057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Razor
Świat: Pandoria
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2780695
hmm... FAKE czy nie ;> widziałem też temat o tym że Karolowi ktoś loota ukradł Name: Dreamaxor Sex: male Profession: Elder Druid Level: 109 World: Furora Residence: Venore Account Information Real name: Niklas Location: Stockholm, Sweden Created: Apr 04 2005, 22:01:26 CEST ta sama osoba Character Information Name: Skulterpa ba ulpa Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 256 World: Obsidia Residence: Venore Account Information Real name: Niklas Location: Stockholm Created: Aug 19 2004, 22:17:03 CEST Ten który ukradł loota Youenowi to ta sama osoba z Obsidi która chciała wam wypowiedzieć WARA. Kradnąc looty pewnie zbierają kase na wojne więc coś się szykuje ... ![]() Ostatnio edytowany przez Razor_Vis - 05-10-2009 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16058 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak Tak wiedzialem ze to Niklas "Skulterpa ba ulpa" Soder-twoja-stara-lund a.k.a Dream(h)axor za tym stoi !!!
![]() |
#16059 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo to jednemu psu azor na imie
![]() |
#16060 |
Użytkownik Forum
|