|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#16141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Razor
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#16142 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha jaki bulwers
wez tak nie napinaj kaszalocie bo ci zykla peknie ![]() pewnie jak padniesz w tibi bijesz mame krzeslem ,a tato ja siocha no nie? btw to idz sie lecz albo jebnij meliske na uspokojenie i wtedy cos do mnie pisz Ostatnio edytowany przez Dion - 13-10-2009 o 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
|
![]() nie zrobił błędu w słowie kłuć, mistrzu.
![]() |
#16144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2009
|
![]() SPAAW
gratz 400. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16145 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16146 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
leaderem ja jestem!! bo gdy gralem w ta gre to ty komputera nie miales... a gdy osiagnalem 100 to ty dalej go nie miales bo nie bylo cie na niego stac... ost raz znizam sie do takiego poziomu ale obawialem sie ze mozesz mnei nie zrozumiec... _/ Rudowaty from antica
![]() |
![]() |
#16147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Cytuj:
a co tego 'nie stac na komputer' to juz przegieles pale totalanie, huj cie obchodzi kogo stac kogo nie, ja wyjebie w sweteru z lumpa na miasto a stac mni ena garniaka od armaniego, powiesz ze mnie nei stac? skonczcie sie wywyzszac tymi slowami stac, nie stac, bo to naprawde ubacza w godnosc drugiej osoby czytajacej i nie majacej na czynsz ah no i jeszcze jedno, dopisz sobie cos w podpisie tutaj jeszcze zeby kazdy wiedzial o co chodzi, huehueu
The bible of millennium, Eklezjastyk. Ostatnio edytowany przez Eklezjastyk - 14-10-2009 o 01:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia
|
![]() teksty typu "nie stac cie..." bardziej cisna autorowi niz odbiorcy, no ale trzeba przyznac, ze Roodzielec zrobil to dla waszego dobra, bo proboje zniechecic w ten sposob Diona do przegladania tego forum
![]() btw. pamietajcie: Polska - Slowacja, nie jedzcie na ten mecz, ani nie ogladajcie go w tv! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16149 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ze koles pisze jakies bzdury na moj temat w ogole mnie nie znajac?:> Roodzielec Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 299
|
![]() Cytuj:
Myślałem ze już za kończyliśmy ten temat a ty znów powracasz do tego ? ile razy się jeszcze napniesz ? jeśli niczego nie zrozumiałeś to przeczytaj mój post jeszcze raz a może i kilka razy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Po co wy z tym DION'em nawiązujecie dyskusje, z nim nie wygracie. Najpierw was sprowadza da swojego parterowo-niskiego poziomu intelektualnego a później was pokonuje samozaparciem i doświadczeniem.
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#16152 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jebnij sie glowa w sciane ze 2 razy moze ci sie w dobra strone tam przestawi Ostatnio edytowany przez Dion - 14-10-2009 o 14:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16153 |
Użytkownik Forum
|
![]() o tym wlasnie mowilem trolu from forum
![]()
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#16154 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rudy... -.-
![]() |
![]() |
#16155 |
Użytkownik Forum
|
![]() skoncz pierdolic zacznij myslec
tyle na twoj temat up skad ty mozesz wiedziec pajacu ile kto ma lat? kolejny debil ktory leczy kompleksy na forum
wez zamknij zimno bo mi okno Ostatnio edytowany przez Dion - 14-10-2009 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2009
Lokacja: Poland
Świat: World of Tibia
|
![]() Człowieku czy ty wiesz co piszesz czytaj kolo kupił chara a ty go skreślasz poza margines tak jak by był wrogiem publicznym nr 1.Fakt faktem poprzedni owner zaszalał i miał swoje powody ale to nie znaczy że kolejnego typa musicie gnębić tylko po to że kupił chara od kogoś.Znasz nowego typa co gra Sasho Pansa więc się nie wypowiadaj bo gówno masz do gadania tylko kozaczyć potrafisz i nic więcej gdybyś pomyślał inaczej byście z typem rozmawiali.Zawsze można ustalić co i jak a nie od razu kolo hunted 4ever albo coś w tym stylu.Najlepiej zwołać kolegów i go ubić bo ducha winny do tego nazywać go żydem.Żal waszej postawy panowie wstyd i tyle zero ogaru
![]() Dla panów z Vision , Vision Academy , Duskines i innych gildi zróbcie sobie prządek w gildiach bo jak na razie to burdel jest na całym serwie i ustalcie kto ma zostać a kto nie.Najlepiej napisać na forum tibia.pl i tibia.com oficialnie kto ma zapłacić za hunty oraz wojny. Ps: Mam nadzieje że znajdziecie kompromis i dacie innym szansę na to żeby sobie spokojnie grali na Furora.Liczę również na wyrozumiałość liderów i vice liderów wszystkich gildi o wyrażenie własnej inicjatywy by stan bytu na furora znacznie się polepszył. Gorąco pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Drago2009 - 14-10-2009 o 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Imię: Razor
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16159 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Drago2009
Zrozum marginesie że to postac oprócz właściciela tez jest hunted. Wyobraź sobie ze sasho ojebał cie na 5kk(caly domek+wszystko z banku) i sie nie loguje . Mija półtorej roku odkąd sasho sie zalogował. ALE TY KURWA NIE ROZUMIESZ ZE TO NOWY OWNER CO NIC NIE ZROBIŁ I IDZIESZ GO NAPEIRDALAC BO WISI CI JEBANE 5kk I WALCZYL PRZECIWKO TOBIE. Zrozumiales dlaczego CHAR Sasho jest hunted ??
![]() |
![]() |
![]() |
#16160 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drago2009
to nie owner postaci jest huntowany tylko char ,a jak bys czytal to bys wiedzial ,ze zyd chary nie sa do wyplacenia zrob tak jak mychas i sprzedaj chara dopuki jest jeszcze cos wart razor w kazdym poscie masz zamiar plakac o tym huncie? ![]() co za ofiara omg
wez zamknij zimno bo mi okno Ostatnio edytowany przez Dion - 14-10-2009 o 18:18. |
![]() |
![]() |