![]() |
#1602 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up A czy nie napisał 'czy jakoś tak' -.- ojcze?
Ss'ów nie dam bo... nie chce mi się ;P Gz all and Loko że ty jeszcze pokazujesz swoje ssy na forum ...
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
#1603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Assains
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 20
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Dzisiaj z kumplami odwalilem 2 quesciki : ghoul room qest i beho qest
Już po ghoul ![]() Beho qesta nie uchwyciłem bo bardziej byłem zajęty uważaniem by nie dednąć ;>
17:52 **** **** [10]: mało gram ale duży lvl mam 17:52 Assains [18]: ale duży, aż 10 ooh <ironia> 17:52 **** **** [10]: ty takiego nigdy nie osiągniesz ......................... ![]() --------------------------------------------------- 14:56 ***** *** [16]: sell nuble armour 14:56 Assains [19]: nuble ? 14:56 ***** *** [16]: this is nuble armour 14:56 Assains [19]: noob armor ... 14:56 ***** *** [16]: srry 14:56 ***** *** [16]: sell noob armor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Wieliczka
Stan: Niegrający
Imię: Sowik'Master
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 58+
Skille: -/-
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() Witam !!
![]() Wczorajszy ss z adv: ![]() I dzisiejszy adv na 47 lvl: ![]() Na 42 mlvl =D ![]() I 48 LEVEL!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Pzdr 4 all ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1605 |
Guest
|
![]() tematu na 3 stronie szukałem, ale spoko^^
Aktualny stan postaci: ![]() |
![]() |
#1606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Ostatnio rzadko screeny wklejam, ale trzeba to nadrobić
![]() Najpierw coś ze wtorkowych dragów ![]() Pierwsza w życiu < ![]() ![]() Tak polubiliśmy z dsami czerwony kolor xD ![]() Woi ![]() ![]() Ważny adv xd ![]() I wczoraj postanowiłem skoczyć sobie na Nargor ![]() Jakiś biały napis ![]() ![]() Może to nie rzadkość, ale mi pierwszy raz buccaneer sypnął 2 itemami ![]() ![]() Loot z wypadu ![]() I dzisiejszy mlvl <okropne ujęcie :/> ![]() p0zdr0 |
![]() |
![]() |
#1607 |
Guest
|
![]() Teraz ludzie lookajcie na tego BUGA w statystykach:
![]() |
![]() |
#1608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wladek Slawek
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 101
Skille: xx/30
Poziom mag.: 69
|
![]() @up
może pkował na innym świecie?Tak trudno się domysleć?
#1609 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Sam jesteś bug... To jest ban na cały acc a jak widać są też inne postacie na serverach PvP np. na Thorii Czepiasz się mnie o wyrazy a nawet nie znasz się na banach na acc ;]
#1610 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1611 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
btw. gratz dla wszystkich |
|
![]() |
![]() |
#1613 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() Witajcie! Jako ze nie mialem gdzie grac postanowilem zaczac na najswiezszym swiecie
![]() ![]() ![]() ![]() I'm Ready..... ![]() ![]() To be.. ![]() ![]() Paladin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (niestety nie zdazylem uchwycic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stwierdzilem ze 11 zdjec w 1 poscie to przesada..dlatego dalem 10 ![]() <mody nie kasowac plz> |
![]() |
![]() |
#1614 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() ...Jedziem Dalej...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Tu Combo Ban ![]() ![]() Mowilem ze nie legalne? ![]() ![]() @all gz all suksesow xD Btw szukam ludzi na cru helmet questa, draconia questa, DTD Q i Dwarven Hell Q Mozna tez zrobic Devil Helmet oraz griffin shield q xDD Ostatnio edytowany przez Elder Nagan - 21-04-2007 o 12:31. |
![]() |
![]() |
#1615 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Świat: Berylia
|
![]() 46mlvl
![]() 52lvl ![]()
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
![]() |
![]() |
#1617 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2007
Lokacja: Sanok
Imię: Rayev
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal Family
|
![]() Mały advansik i nowy outfit.
![]() |
![]() |
![]() |
#1618 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Wieliczka
Imię: Sowik'Master
Poziom: 58+
Skille: -/-
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() Małe dzisiejsze adv.
Najpierw 43 mlvl ![]() A teraz 49 LvL ![]() ![]() Jeszcze 1 i Black Knigt Quest i Deep ![]() ![]() Pzdr |
![]() |
![]() |
#1619 |
Guest
|
![]() Sowik ciśniesz, ile ty dziennie expa wbijasz?
|
![]() |
#1620 |
Guest
|
![]() Gz Kurcze idzesz jak burza
![]() serio szybko lev ci jakos leci gz gz |