|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Mam pytanie
![]() Gdzie moglbym poexpic ale zeby duzo zarobic ![]() ![]() ![]() mlvl 3 ![]() z gory thx za pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
![]() NAJLEPIEJ TO PUJDZ SOBIE NA DARK KATEDRAL
exoi sie nienajgorzej a z bandituw i smugleruw nieźle kasa leci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @Klucha
Polecam Fibulę. Trzeba kupić klucz od żebraka za 800gp. Znajdziesz go na południu wyspy. Wystarczy powiedzieć do niego hi, help, yes, yes ileś tam razy aż da Ci klucz. Aby dostać sie do podziemii, musisz wejść do studni na rynku głównym, a potem iść jedyną ścieżką do drzwi. Kiedy zejdziesz na dół, masz bodajże 4 pary drzwi. Jeśli chcesz poexpić na rotkach to wejdź w drzwi po lewej, jeśli na orkach, to w drzwi na górze, jeśli na beholderach, drzwi na dole, a te pozostałe nie powinny Cię na razie interesować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
![]() a co jest w pozostałych bo mnie interesuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 |
Guest
|
![]() A gdzie moge SKILLOWAC ze skilami 20/20 8 level noble armor, dwarven shild
|
![]() |
![]() |
#1607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Refugia
|
![]() Knight lvl 20, serpent sword;P , steel helmet, knight armor, plate legs, dragon shield,i butki i scarf jeszcze skile 47/44
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Z takimi skillami, to na trole.
![]() Zrób skille 60/60 i idź na soldki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() witam kompletnie nie wiem na co chodzic
![]() mam pacca knight skille 75/74 stuff -Warrior helmet -Crown armor -Medus shield/Skull staff -Plate legs |
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() @ up: przede wszystkim to kup chociażby knight legi...
@ alibaba: trolle... prawdopodobnie pod MOTLS... aha - na tym lvlu chodzić z noble armem to trochę ryzykowne nie uważasz?
![]() |
#1611 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
@down Dasz sobie radę. Jeśli chcesz w miarę bezpieczny resp to polecam Triangle Tower. Ostatnio edytowany przez Burakou - 18-12-2005 o 12:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Zabije Beholdera??
Mam skille 61/60 23lvl,EQ: W podpisie. Mam IH makera a wiec Ihy mogę sobie załatwić. Chyba że potrzebne UH. Aha, i podajcie dobre miejsce na taki wypad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Guest
|
![]() Powie mi ktos ile mi mniej wiecej zejdzie uhow na Dragona na 31lvl (knight) i niestety na nie za dobrych skillach tzn : sworda fighting 62, shielding 60
Eq : Crown arm , Giant Sword , knight legs , crown shield i crucader helmet. Jak ktos juz moze solowal draga na takich skillach i mnie wiecej z takim eq to mam nadzieje ze mi powie ile mnie wiecej zejdzie mi uhow ![]() Czekam na odpowiedz !!!! |
![]() |
![]() |
#1614 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Na południu
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @edit mialem gorsze eq ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1615 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: tasanko
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 64
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() co do uhow to powinno zejsc srednio kolo 6 jak na ten lvl i skille.Raz mozesz zuzyc 4 a innym razem moze Ci pojsc az 10.Wszystko zalezy od Draga jak bedzie walil z magi. Ostatnio edytowany przez tasamko - 19-12-2005 o 13:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1616 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2005
|
![]() czesc nie wiem na co chodzic jestem 22 lvl knight skile 58/57
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Maciejd15 - 19-12-2005 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1617 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() P.S Dzieki za podpowiedz tasamko ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1618 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2005
|
![]() Dzieki Cycu zobacze moze sie przejde zalezy czy bede mial czas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Imię: Mithgar
Profesja: Knight
Gildia: Evil Inside
Świat: Pandoria
Poziom: 36
Skille: 83/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Skile robimu minimum 60/60 wtedy bierzemy jednoręczną broń np. k-axe lub f-sworda i idziemy najlepiej na katedre. Tam bijemy bandytow, ww, smuglerów i inne paskudztwa. Można bić też tarantule, lae to z ryzykiem straty uh(szczególnie na wejściu jest ciężko przy pełnym respie). Tam możemy bić nawet do 40lv, co wg mnie jest calkiem dobrym pomysłem ze względu na szybki exp i względnie malą ilość ludzi w ty miejscu. Osobiście nie polecam soldków i dwarfów w kazo( na pandorii strasznie duzo tam ludzi).
Następnie czeka nas skilowanie conajmniej 70/70 choć radziłbym do 75/75 conajmniej. Wtedy z dwuręczna bronią(gs, d lance) możemy iść na guardy- bierzemy też troche uh i gfb. Najlepiej jednak na guardy huntować od 80/80, gdyż wtedy bijemy je naprawde szybko i opłacalnie ![]() Alternatywą dla guardów może byc mintwallin, jednak ja tam nie expilem jeszcze, węc się nie wypowiadam. Te miejsca są najlepsze dla FACC wg mnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#1620 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Warto rowniez dorzucic do tego Elf City - na niskich skillach expie tam znacznie szybciej niz kiedykolwiek expilem na guardach.
![]() |