![]() |
#1601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() nie mowie ze wszyscy sa swieci za to ty wszystkich lvli 8-60 szuflakujesz jaklo zwyklych pkow ktorzy se kase zarabiaja na dedach.
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1602 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() no i wbrew pozorom tych lev 100+ nie jest az tak wielu, natomiast w dzisiejszych czasach za rptekcje moze zaplacic prawie kazdy. to nastepny problem, ze niektory high lev protektuja za kase nic nie wiedzac o sposobie gry osoby protektowanej. przyklad gildia Sir Imp squad czy jakos tak, dzialajaca na terenie Carlin. sami low lev polacy ktorzy zaplacili za protekcje. na szczescie nie kazdy sie ta ich protekcja przejmuje ![]() ![]()
![]() |
#1603 |
Użytkownik Forum
|
![]() Caly czas o tym mowie, nie kazdy skull odrazu znaczy ze zabija 4fun oczywiscie sa tacy i naprawde nie mam nic rpzeciwko temu ze padaja. ale to nieznaczy ze all skulls to odrazu tacy jak oni pkeye pelna geba, wiec skull huntin to nic dobrego i nighdy nie bedzie dobre
Edit: Coz troche urzniety bylem i ktos mogl mnie zle zrozumiec xD Ostatnio edytowany przez Dragon86 - 07-06-2006 o 17:25. |
![]() |
![]() |
#1604 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nastepne superr wydarzenie:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1259153 Moim zdaniem Sir Zemus powinien byc wywalony z gildii... @Edit I dead Keliki (za nic): http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1258468 Ostatnio edytowany przez Pafen - 07-06-2006 o 21:47. |
![]() |
![]() |
#1605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Zemus rzeczywiscie przesadził, chyba woda sodowa w postaci Kondy w gildii mu do głowy za mocno uderzyła, nic trza czekać na reakcje Demiego.
W sprawie Keliki - człowieka o zapedach gmowskich- najbardziej chyba pasuje: gdzie drzewo rąbią tam wióry lecą i właśnie jednym z nich dostała mocno ![]() |
![]() |
![]() |
#1606 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
To przykład gościa który dorwał nowego chara i myśli że ma do wszystkiego władze...... Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 07-06-2006 o 22:42. |
||
![]() |
![]() |
#1607 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Cytuj:
![]() Btw: ja tylko wiedzialem o tym ze Kelika pomagała przy zabiciu Dante of Skys. Ostatnio edytowany przez Pafen - 07-06-2006 o 23:06. |
|
![]() |
![]() |
#1608 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() teraz jeszcze reszta takich frajerow powinna pasc, mam na mysli ludzi takich jak Thum thm, irlo itp. ![]()
![]() |
#1609 |
Użytkownik Forum
|
![]() Irlo juz nieraz padl od kondy czy kogos od niego
![]() a Thum bedzie teraz neutral jak zawsze kiedy sprawa jest niepewna dla niego ![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Wypada mi pochwalic Demiego.. Dzisiaj jakis koles z jego gildi przed dp ab lal kogo popadnie. Gdy to zobaczylem przypomnialo mi sie co Demi tutaj pisal a mianowicie zeby go informowac o kazdym takim przypadku. Rzeczywiscie gdy napisalem odrazu przybiegl wiec widac ze slow na wiatr nie rzucal... nie mogl takze raczej wiedziec ze czytam to forum prawie co dzien i ze sprawdzam jego wiarygodnosc bo za duzo nie postowalem. Brawa dla niego ...
aaa i bylem przy tym jak mowil ze go wyrzuci... czy go wyrzucil czy udzielil ostrzezenie nie obchodzi mnie... jak mowilem wazne ze reagowal. |
![]() |
![]() |
#1611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Poziom: 100
Skille: 90/80
|
![]() Zaxuhe padł
Jun 09 2006, 04:58:46 CET Killed at Level 119 by Keekz'Lorenzo and by Sir Imp |
![]() |
![]() |
#1612 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz to sie wk********. Sądze że po tym sporo osób pomoże w wojnie przeciwko HWL -.- |
|
![]() |
![]() |
#1613 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
![]() |
![]() Pfrt, fuck him.
I tak nigdy go nie lubiłem. /Oddany fan Keekz'a. <3 |
![]() |
![]() |
#1615 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1616 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poświęce 7 ostanich unjustów w tym miesiącu aby cie nauczyć szacunku do innych. Więc to chyba sie nazywa hunted ![]() Nie mam szacunku dla takich osób jak ty. Do końca dnia sama wyjdziesz z Chempions of Olimp albo ja to załatwie i Cie wywalą. Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 09-06-2006 o 20:40. |
|
![]() |
![]() |
#1617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Imię: Tragicall
![]() |
![]() Lord chyba przesadzasz, bo każdy ma prawo do własnego zdania. Do wyrażania go służy właśnie to forum. Mam nadzieję, że przemyślisz swoje słowa, bo każdy z nas ma własne doświadczenia odnośnie innych graczy- raz pomagali, innym widać szkodzili. Więcej opanowania i wstrzemieźliwości.
|
![]() |
![]() |
#1618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Jastr
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() hehe hunted za to że się kogoś nie lubi
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zaxuhe jest moim dobrym przyjacielem tutaj i wiele mu zawdzięczam. Nie pozwole nikomu pisać tego typu tekstów - i nie mówie tu o tym, że go nie lubi lub coś, ale o tym co napisał wyżej. Dodatkowo zaobserwowałem już na innych forach: o Zaxuhe Cytuj:
W takim razie teraz ja go f*** ![]() |
||
![]() |