![]() |
#1601 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
A na akcjach nie wiem czy jesteś, bo mnie ominely może góra 3/4 akcje. Ale wiemy że ty wiesz wszystko najwyższy śmieciarzu o.O Btw, czy to nielegalne ze ktos odpowiada tutaj na posty innych uzytkowników? Po to chyba jest forum. A jak np. Ja sciagam pliki caly dzien, i czasem wpadne i nie mam co robic to moge sobie zagladnac na forum. I tak naprawde to juz nie odpowiadaj na posty, bo szkoda mi ciebie...
Rispekt dla najwyzsza Prawda, przeciez to najwiekszy wojownik azury! rotfl Ostatnio edytowany przez DetiVo - 06-07-2006 o 23:12. |
|
![]() |
|
![]() |
#1603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Gimlii mysle ze czas zbanowac tego gowniarza bo obrazanie rodzicow to juz jest przegiecie.Skoro nie potrafisz Nosso polemizowac jak osoba cywilizowana nie widze sensu dalej dyskutowac z toba.
Wyzwalem cie do bitwy ale widze ignorujesz to i dalej wyzywasz tylko na forum wiec skoncz nazywac ludzi z wanted forumowymi fighterami i psami etc..bo wystawiasz sam sobie swiadectwo jestes zwyklym tchorzliwym polglowkiem ktory wykrzykuje tu glupoty bo nic innego mu juz nie zostalo. P.S. Mam fajna zabawe jak po kazdym moim poscie Nosso sie pieni i wypisuje te swoje wypociny jaki to ze mnie smieciarz i debil itd.. ale kazdy potrafi rozmawiac tak na ile mu jego iloraz inteligencji pozwala. |
![]() |
![]() |
#1604 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
wakacje sa po to, by sie bawic, nie grac w tibie
![]() |
#1605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Bogatynia
Imię: Magiczna Kinia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 120
Skille: nvm
Poziom mag.: 70
|
![]() @Raul
Respect za poprzedni post ; ). Napisalbym tu cos o honorze, ale niewielu graczy z Azury zna takie slowko wiec nvm... btw. miedzyzdroje powiadasz? ; ] tez sie wybieram za jakis tydzien ; p |
![]() |
![]() |
#1606 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
I bardzo dobrze, nie dyskutuj, nikt cię nie prosi... Już miało cie na tym forum nie byc a jednak jeszcze musisz je zasmiecac. Wyzwales mnie do bitwy? JAKO KTO?Nie znam na azurze postaci nickiem "Najwyzsza Prawda" A reszta mnie nie obchodzi bo twoje posty ignoruje ![]() ja tez zamierzam olac to forum, tez z powodow takich jak ty. bo po tym co tu czytam boje sie ze znize sie do poziomu inteligencji -80 jak ten najwyzsza prawda, ktory wyzywa mnie do bitwy nie podajac nicka. i kto tu jest idiota? xD jestes zajebiscie zabawny tyle ci powiem. A i co do gówniarza to na 100% jestem starszy od ciebie ;]. gdybys podal nick z azury wiedzielibysmy kto jest taki zajebisty, a tak... niestety ![]() Ale coz, w tej wojnie napewno padniesz albo juz padles. I zycze ci zeby cie hakneli :** cyas all
![]() |
#1607 |
Guest
|
![]() nosso poprostu jestes jakims osrancem ktory nie moze zniesc porazki (w tym wypadku slownej) co kazdy twoj post lacham sie lapie za glowe, nie wiem czy masz moze 10 lat czy masz downa
jestes master fighter forum tibii.pl a nie przyznajesz sie do tego ale co jak co to uwielbiam czytac twoje posty w odpowiedzi glownie do najwyzszej prawdy <lol> sa poprostu niesamowite Cya nosso - uwielbiam cie (a raczej twoje posty) czekam na odpowiedz mojego to jest moj 1 i ostatni post (tak mi sie gleboko zdaje) ale ciagle bede obserwowal |
![]() |
#1608 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
![]() |
![]() Tytuł najnowszego tematu o Azurze, "koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera." jest wysoce nieadekwatny do obecnego stanu sytuacji, dlatego otwieram ten temat. Dla tych, ktorzy przegapili ostatni ~tydzien na Azurze, przypomne : Arucard la'Flak
Jul 26 2006, 13:50:52 CET Killed at Level 98 by Sandra Magnus Morson Mayon Jul 27 2006, 00:30:46 CET Killed at Level 111 by Yavimava and by Heg Drazharm Jul 27 2006, 00:50:39 CET Killed at Level 167 by Sandra Magnus and by Heg Wymar Herachear Jul 28 2006, 20:32:38 CET Killed at Level 90 by Tegax and by Franco De'lago Gammbler Jul 30 2006, 21:44:19 CET Killed at Level 103 by Franco De'lago and by Miter Furax |
![]() |
![]() |
#1609 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Maly'Terrorysta
Profesja: Druid
Gildia: Solo Style
Poziom: 30
Skille: -.-/-.-
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Gimlos good job. To nie bylo aktualne że jest pokój
|
![]() |
![]() |
#1610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() BRAWO! BRAWO DLA TEGO PANA, KTORY WIEDZIAL JAK ZJE*** AZURE !!!
OKLASKI DLA TYCH, KTORZY MU W TYM POMAGAJA! TO DZIEKI NIM JEST TAKI SYF!" ![]() Tak, to prawda... Azura jest jednym z najbardziej zjeb**** i najwolniej rozwijających się serverem w Tibii, zawdzięczamy to temu panu na zdjęciu... Jesczcze raz BRAWO!!! Btw, jedynie 3 osoby zrobiły Explorer Questa, nie wspominając o Banuta Quest, którego jeszcze nikt nie skończył. Można też zauważyć to patrząc sie na liste graczy online, Azura jest światem, gdzie graczy jest znacznie mniej niż na innych światach @Ludzie co padli / padną bądź też nie chcą paść My jedynie chcemy sobie pograć w Tibie na Azurze, gdzie mamy postacie, którym poświęciliśmy pare lat/miesięcy gry... Chcemy razem z przyjaciółmi móc w wolnym czasie iść na jakiegoś Hunta, zrobić pare questów irp. Uniemożliwiacie nam tego, i jesteśmy do tego stopnia zdesperowani, że będziemy Zabijać każdego, który wejdzie nam w droge do powrotu na Azure, zrozumcie Nas, i nie miejcie do Nas pretensji, jak padniecie. Jeśli nie chcecie padać, poprostu odejdzcie z Wanted / Wanted Academy / No Remorse. EDIT Nam chodzi tylko o Drazharma...
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 31-07-2006 o 20:29. |
![]() |
![]() |
#1611 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() A explorer society questa zrobilo co najmiej 10 razy wiecej osob niz mowisz... Ostatnio edytowany przez Igragorn - 31-07-2006 o 20:40. |
|
![]() |
![]() |
#1612 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#1614 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
You recognize Igragorn. He was killed by Sandra Magnus.
![]() |
#1615 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @igragorn
1 frag nic nie zmienia, ale 6 fragow robi juz swoje. Jakby ci zjechali chara to by cie nikt nie chcial w wanted ![]()
Hail ••Avano•• Ostatnio edytowany przez Eldyn - 31-07-2006 o 23:36. |
![]() |
![]() |
#1617 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() Cytuj:
To staje się już żałosne. Zdjęcia itp. (rozpłacz sie jeszcze). To prawda że tibia robi bajzel w głowie. Ten post powinien być przestrogą dla zaczynających graczy tej gry ![]()
![]() |
#1618 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
|
![]() Ilu z was nie marzylo nigdy by miec silna postac w tej grze? Ilu z was nie chcialo choc raz rzadzic, by miec pozycje, by o was mowiono, szanowano, podziwiano? Ilu z was nigdy nie ubilo z main chara badz noob chara gracza ktory nic wam nie zawinil? Ilu z was nie mialo nigdy do czynienia z mc, TBI, tibia auto badz tibia ng? Ilu z was potrafi szanowac kogos , za to ze mysli innaczej, nawet jesli jego myslenie nie jest wam na reke? Ilu z was gra tylko dla przyjemnosci zabawy i nigdy w grze nie odreagowalo swoich problemow badz kompleksow swiadomych czy nie uswiadomionych z rl?
Walczcie w tibii, walczcie slownie na forum, jezeli jest szansa ze czegos dobrego sie z tego balaganu nauczycie, panowie. |
![]() |
![]() |
#1619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Dokladnie jak napisal Yavi, my chcemy tylko Drazharma!
Ale kto bedzie za nim ten powinien wiedziec, ze poniesie za to konsekwencje. Noiseer Guild membership: Shadow of the Wanted Academy Jul 31 2006, 21:50:42 CET Killed at Level 51 by Franco De'lago |
![]() |
![]() |
#1620 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Fajnie jak by znowu mozna isc sobie gdzies poexpic nie obawiajac sie ze zaraz wpadnie paru gosci i bedzie chciało cie rozebrac... Nawet kumple ktorzy nie grają na Azurze mi mówią ze jest strasznie zacofana przez te wojny ciągłe :/ Ostatnio edytowany przez Mioduch - 01-08-2006 o 01:42. |
|
![]() |