|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#16181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 299
|
![]() Ah..dokładnie, Dion grałeś kiedyś na furorze ? bo jedynie umiesz się kłócić, a tak na prawdę nic nie wiesz o tym świecie. Ktoś odpisuje ci sensownie a ty nie mając argumentów zaczynasz swoje tradycyjne tekścik.
Czy tyna prawdę nie umiesz ułożyć zdania ? Pierwszy raz widzę takiego typka który za każdym razem ma głupie wypowiedzi, wiesz co ? nawet jak piszesz posta to co drugie słowo nie ma znaczenia co ktoś napisał o tobie (krytyka), nawet nie wiesz kiedy przecinka stawić ( ,,piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz " ) albo stawiasz byle gdzie tak ja w tym zdaniu ![]() Najlepiej to ty leć do Mamy niech cie przypilnuje trochę. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#16182 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
twoje zdania sa za to inteligentne ,piszesz mi o moich bledach ,a swoich nie widzisz przyklad Cytuj:
pajac nad toba zrozum ,ze na tym forum rozmowa na poziomie odbywa sie od swieta i jest to wymiana 2-3 postow poniewaz wejdzie taki pajac jak ty i zacznie "zal mi cie" albo koleszka typu sienx i zacznie chuj wie po co i na co wypisywac twoje bledy ortograficzne jak by to kogos interesowalo ,a jak cie wkur*** to won!prawy gorny rog i klikasz X
wez zamknij zimno bo mi okno Ostatnio edytowany przez Dion - 16-10-2009 o 00:12. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
|
![]() Sienx zanim zaczniesz kogos uczyc o przecinkach moze powinienes cos o nich poczytac. Zdanie ktore podales jako przyklad "piszesz do mnie ,ze jestem forum fajterem ,a sam zaczopki szukasz" ma przecinki tam gdzie miec powinno czyt.(przed ze,a itd przecinki sie stawia)
Nie zmienia to faktu, ze Dion jes idiota. Ostatnio edytowany przez dzazga - 16-10-2009 o 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2009
Lokacja: b-stok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() sienx
Myślałem ,że jesteś normalny ,a jednak nie.Z ta ortografia zrobiłeś z siebie totalnego idiotę.Każdy post ortografia,interpunkcja....w Fire Foxa się bawisz?Serio jest dużo innych ciekawszych zajęć niż robienie z siebie kretyna wytykając błędy Ostatnio edytowany przez mYchas - 16-10-2009 o 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16185 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dion jest totalna parodia, a Sienx go poprawia, a nie umie odpowiednio postawic znaku " ? ".
![]() |
![]() |
#16186 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może na inaczej.Sienx go poprawia i to totalna parodia ,a Dion to 15 latek który chce zabłysnąć na forum.Nie wiem może jesteś ślepy ale nie zauważyłeś ,że w większości swoich postów Sienx pisze tylko o ortografii,interpunkcji jak by chciał tym komuś zaimponować?Przecież ten Sienx jest jeszcze bardziej denny niż Dion.Uczepił sie jednego tematu i go ciśnie...nie Sienx ty i twoja ortografia nie jesteście fajni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16187 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chce mi sie juz pisac na temat tych trolli.
Zrobilismy dzisiaj anni ekipa 2 x 160+ ek, 135 ms i 119 ed. Mój filmik: http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=vfii5910wr73sxmv
![]() |
#16188 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Cytuj:
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16189 |
Użytkownik Forum
|
![]() Denny jest twój tok rozumowania noname
pocwicz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 299
|
![]() @Dion
Szkoda ze w moich postach widzisz tylko jak ci wytykam błędy. Napisałem czy grałeś kiedyś na furorze i cokolwiek o niej wiesz, niestety pominąłeś ten temat. Myślisz ze wytykam komuś błędy ? Tak ale tylko tobie ! Nie lubię nikogo upominać żeby pisał poprawnie, a ciebie tylko dlatego ze to ty się do mnie dojebałeś pisząc głupie posty ze bronie Mychasa, a wiesz czemu ? Bo on oprócz ciebie umiał się wypowiedzieć na poziomie. Potem zacząłeś mnie cisnąć, i po jakimś czasie znów się to powtórzyło a ja ci odpisałem ,, Popraw ortografie " i cie po cisnąłem na całej linii , miałem argument ? miałem ty ich niestety nie masz. Powiedz czemu mówisz ze inni są burakami,debilami,pajacami ? Każdy może se przez Sieć powyzywać innych bezpodstawnie, napisałem już skąd możesz wiedzieć ze siedzę 15min przy Firefoxie ? No cóż nie odpisałeś, więc nie wyzywaj kogoś na różny sposób jak go nawet nie znasz. Nie będę ci już odpisywał, może będzie inny temat w którym będę się z tobą zgadzać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16191 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sienx dąży do kompromisu ,a dopalacz wszczyna następna kłótnie.
Naprawdę przez takich ludzi to forum schodzi na psy.Normalni ludzie nie mogą się wypowiedzieć ponieważ zaraz zaczynacie sypać teksty"allegro buyer , debil , kretyn , idiota,won stad"itd tylko po co?To ,że 24/7 jest tu jakiś flame war podnosi to was na duchu?Przez ludzi jak dopalacz zostanie wam przeczepioną latka debili,prymitywów którzy jedynie umieją się nawzajem wyzywać i chcecie tego?Aby każdy z góry tak jak wy teraz sądził ,że jesteście debilami,kretynami,ciotami itd od flame war'ów? Pokażcie ,że nie jesteście upośledzeni i umiecie przeprowadzić normalna rozmowę ,a nie tylko się wyzywać. Ostatnio edytowany przez mYchas - 16-10-2009 o 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Cytuj:
ps: mychas i tak wiemy ze dion to Twój char ![]()
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16193 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ps. Może sam ujawnisz swój name co?:> Ostatnio edytowany przez mYchas - 16-10-2009 o 11:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() qurw@ dajcie sobie juz spokoj, ktora by nie byla godzina wy sie klocice o jakies gowno, zal.pl
zmiencie temat pleby
![]() |
#16195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() moze dam wam temat do rozmow:
co brac, demon legsy czy rainbow shield? 1400 demonow zostalo mi do zabicia, w poniedzialek po ss ide oaka karac ??
![]() |
#16196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() O ile oak nie pokara ciebie ;p
A tak btw, czym rozni sie forum fajter od tibijskiego pro fajtera? |
![]() |
![]() |
![]() |