|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#16202 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2008
|
![]() 90 ms, 60 mlvl (tak, wiem, że mały). Wyrmy w liberty bay już mi się znudziły, water elementale tym bardziej, dragi również odpadają. Co polecicie? Jakiś łatwy i nie wymagający exp z dobrym lootem, coś jak wyrmy, abym miał alternatywe jak już mi się całkowicie znudzą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16203 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2009
|
![]() 30 Palladyn, skille 70/57
Eq: paladin armor, vamp shield, p-amulet, k-legs, c-helmet + royalki. Za jakiś tydzień, dwa kupuje PACC. Mam pytanie, póki co siedzę w kazordoon od 10 poziomu i zaczyna mi się już nudzić, a chce sobie umilić jeszcze 2 tyg. facca i nie zależy mi już na expie, tylko na jakiejś zabawie - na co pójść? I jak dostanę PACC'a - mój pierwszy to gdzie expić, żeby było tak efektywnie jak w kopalniach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16204 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Rybnik / Czuchów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Miecio Budyn Chaosu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: -
Świat: Candia
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
A na pacc: poradzę tar tomb za tp, sam tam expiłem rp'ka
![]() |
![]() |
#16205 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2011
Lokacja: Adamowice (Śląsk)
Imię: Hiril
Profesja: Knight
Gildia: Pik Nick Team
Świat: Refugia
Poziom: 81
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16206 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Wróciłem po roku przerwy i troszkę się pozmieniało. Gdzie są dobre miejscówki do expienia np. stare i zapomniane, gdzie mógłbym podexpić sorcem do 130 lv np.
Nie piszcie o spotach typu dara dl albo workery bo na moim serwie 3/4 ludzi boci.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16207 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2008
|
![]() Cytuj:
Co do frostów to bylem na nich na 95 lvl i wbilem moze 1-2kk xp, ale zrezygnowalem bo rzadko byl profit. Mimo wszystko dzieki za propozycje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16208 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2011
|
![]() Jest duzo mozliwosci..Podajcie mi najlepsza..
Knight , 31 lvl.. 80/81 Eq : mpa , mms , zao helmet , zao legs , stele , p ammy , bright Expilem na tombie i wyciagalem po 20-30k/h..Rzecz jasna facc..Gdzie mam teraz expic ? Pozostac na tombie ?..Podajcie propozycje Ps.Bez waste, moze pojsc troche potkow ale zeby sie zwrocilo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16209 | |
Visca El Barca
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Żory
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16210 |
Guest
|
![]() Witam,
1. 60 rp, 87/71 w armorze eq: crusader helmet, paladin armor, mms, blue legi, bohy/softy, p ammy Zastanawiam się jeszcze nad poskillowaniem do 90 dista, jest sens? Jak oceniacie moje skille na tym lvlu? Aktualnie siedzę na Helheim, wyciągam tam do 60k exp/h, ale chciałbym zmienić na coś bardziej "expodajnego", chciałbym co najmniej wyjść na 0 przy okazji wbijając 80 lvl. 2. 73 ed, 57 mlvl w itemach eq: hat of the mad, focus cape/terra mantle/glacier robe, blue legi, bohy/softy, spellbook +2/vamp shield Podobnie jak wyżej potrzebuję szybko 80 lvl bez dużego waste (dara d lair zajęte, watery zajęte, crystal spidery zajęte). Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#16211 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Potrzebuje pilnie pomocy, Szukam pilnie expowiska dla sorka/pala z dl-ami bądź hydrami. Chodzi mi o takie mało znane gdzie jest kilkadziesiąt hydr ale nikt o tym nie wie i mógłbym swobodnie expić. Szukam miejscówki jak najmniej znanej z góry dziękuję za pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16212 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2009
|
![]() Gdzie mogę expić 28 ED? Tomby mi się już troszkę znudziły.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16213 |
Visca El Barca
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Żory
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16214 |
Guest
|
![]() 63 ms
47 mlvl pvp Szukam spotu z szybkim expem. Przyklad: dl'e na darashii z sd (200-250k/h). Spota szukam dlatego, poniewaz czesto sa tam inni ludzie i zdazylo mi sie byc trapowanym z lurowanymi na mnie dl'ami. Nie mam nikogo, kto by mi pobloczyl. Mam dosyc waterow, ktore sa rownie oblegane, a szukam szybkiego expa, bo mam troche kasy na waste. |
![]() |
![]() |
#16215 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2011
|
![]() Gdzie expic?
Knight 30lvl 80/80 PACC Warrior Helmet, Demon Shield, Platinum Amulet, Knight Legs, DSM Wiem że nie ten temat, ale jaki miecz polecacie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2011
Lokacja: Wkz
Imię: Panczo Salsa
Gildia: brak
Świat: Astera
Poziom: 66
Skille: 72/64
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() 66 Knight 72/64 WH DSM G Legs ampire Scarf Relic Sword Steel boots Astera Gdzie mam expic zeby siedziec bez waste na potki bo w banku susza juz a chce podbic 75 jak najszybciej a nie kaske Help a i od razu mowie nie gralem 2.5roku w tibie wiec nie ogarniam co gdzie jak wiec moze mala podpowiedz gdzie to jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16217 |
Guest
|
![]() Gdzie expic ;o
Paladin : 30 lvl Skille : 70/55 bez pal arm Eq : Crown Helmet, Paladin Armor, Dragon Shield, Zaoan Legs FACC tylko nie mowcie o kopach bo mam juz ich dosc... |
![]() |
![]() |
#16218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2011
|
![]() Gdzie szybko 27lvl sorcerer'em z 32mlvl (z przedmiotami) wbić do 45lvl? EQ: Focus Cape, Plate legs, Hat of the mad, Scarf, Dragon Shield, Leather boots (możliwe, że kupię Blue Legs i Boots of Haste oraz Demon Shield). Zależy mi na szybkim expie i jak najmniejszym waste potów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16219 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2011
Lokacja: Śląsk
Imię: Shomisiu
Świat: Hiberna
Poziom: 56
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 5
|
![]() Gdzie szybko 27lvl sorcerer'em z 32mlvl (z przedmiotami) wbić do 45lvl? EQ: Focus Cape, Plate legs, Hat of the mad, Scarf, Dragon Shield, Leather boots (możliwe, że kupię Blue Legs i Boots of Haste oraz Demon Shield). Zależy mi na szybkim expie i jak najmniejszym waste potów.
Spróbuj Guardy i Soldiery --- Byrdol dodał 0 minut i 51 sekund później --- Gdzie expic ;o Paladin : 30 lvl Skille : 70/55 bez pal arm Eq : Crown Helmet, Paladin Armor, Dragon Shield, Zaoan Legs FACC tylko nie mowcie o kopach bo mam juz ich dosc... Idz Na Offa,Ponad 50k/h Ci Wleci.. Ja moim 55 najtem ponad 80k/h jade z podobnym eq Ostatnio edytowany przez Byrdol - 19-12-2011 o 18:16. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#16220 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2011
|
![]() Profesja : Druid
Level : 41 Magiv level : 39 eq : po hacku moge wydac na eq 100k i niewiem jakie kupic pacc : tak --- Dimvitri dodał 9 minut i 23 sekund później --- Vocation: Knight Level: 19 Eq : Plate set , crimson sword , ancient shield skille : 56/53 pacc: tak / ale bym chcial tez wiedziec gdzie na facc zarabiac chcialbym z tego chara zrobic cash makera , mogl bym kupic lepsze eq ale nie jestem pewien czy mi sie oplaca najlepiej exp taki zeby duzo kasy a exp to tam obojetnie , moge wydac duzo na potki jak by co Ostatnio edytowany przez Dimvitri - 20-12-2011 o 13:39. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |