![]() |
#1621 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie porównuj ich do wusko aż tak źle to chyba nie jest xD
![]() |
|
![]() |
#1622 |
Użytkownik Forum
|
![]() Latimerid banished? czyzby Delete ?
Błagaj o litość błagaj ludzi żeby ci pomogli z mailem ![]() Cwaniaczku >.< jak dostaniesz deleta przez takie cos to pierdole ze smiechu
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1623 |
Użytkownik Forum
|
![]() Btw na pewnien temat sie juz nie wypowiem.
To do niektorych za plecami kazdy umie sie smiac a tak to udaje kumpla co ? zasstanowcie sie nad tym
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1624 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie lecze swoich kompleksów tylko wyjasniam dla sprostowania nei my sie chwalilismy ja kduzo ludzi zabilismy swoimi 70 lv sorcami itd (chodzi o partyzantke) i nei my bilismy ludzi typu spuutnex 90 rp vitajacy sie na redzie (to był noob) A patrzac na Wusko guild , Sagaan guild razem wziete to była to banda noobow w duzej kupie i PROUDS (jesli to noby to czemu walcza z wami w main wojnie teraz wiec nie sadze ze ubijalismy h-lv noobow)(tylko ze wy to robiliscie swoja partyzantka) Nie moja wina ze ty twierdzisz ze jak my zabijemy 160 ek albo cos takiego to my ubijamy h-lv nooby a wy ubijaliscie 100 rp i to byli kozaki pvp ktorych było trudno zabić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veshgar
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 61
|
![]() @Bolter
Prouds to nooby wiesz o tym (moze nie wszyscy typu leorl shar ktory umie jako tako walczyc), wiesz o tym i co z tego ze sa w vitality, wy w cf tez macie idiotow niezsiemskich typ aresti aliano czy amenum? i porownaj sobie Heiopei do Dante Dreamweaver czy do Fakra i moze mi powiesz ze ten ktory sie ostatnio wyplacil jest lepszy od dantego lub od fakra? nie. zabijaliscie noobow ktorzy nic nie robli zeby sie zemscic czy cokolowiek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Dec 03 2007, 21:10:59 CET Killed Karelazi the Sorcerer at Level 108 ok
HEHEHE
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Pogon
Stan: Usunięty
Imię: Halumi <3
Gildia: Examination in Violation
Poziom: 134
Skille: 98/95
Poziom mag.: 8
|
![]() Rostein
Dec 03 2007, 20:51:20 CET Killed at Level 160 by Thazirion and by Zonovan Dano Rivi Dec 03 2007, 21:06:56 CET Killed at Level 143 by Gladith and by Joel Backman Sarkus Style Dec 03 2007, 21:05:49 CET Killed at Level 144 by Xirodan and by Arturia Dec 03 2007, 20:36:12 CET Killed at Level 145 by Joel Backman and by Boa The Stryporm Karelazi The Sorcerer Dec 03 2007, 21:10:59 CET Killed at Level 108 by Thazirion and by Kirshna Elementmagician Dec 03 2007, 21:10:26 CET Killed at Level 137 by Arturia and by Anvanil Daenor Termy Dec 03 2007, 20:37:42 CET Killed at Level 106 by Joel Backman and by Gladith Magami Dec 03 2007, 21:12:10 CET Killed at Level 111 by Xirodan and by Luksay Mastah Dadi Dec 03 2007, 21:08:24 CET Killed at Level 91 by Karelazi the Sorcerer and by Raccesvind Sarlystia Dec 03 2007, 21:10:04 CET Killed at Level 94 by Czekal and by Tsai'Juliana Quilante Dec 03 2007, 21:05:53 CET Killed at Level 130 by Drings hahaha rostein + jego gfb rulez wyszedl z pz jebnal gfb i za 0.5 sec padl gz Fredrik |
![]() |
![]() |
![]() |
#1628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Imię: Genkotsu
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Udało mi się nabić 32 unjusty
![]()
![]() |
#1632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() jak dla mnie to mozemy sie lac codziennie
![]()
![]() |
#1633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Imię: Patrykol Knight
Gildia: Oven
Poziom: 112
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
Użytkownik Forum
|
![]() bynajmniej my zabijamy przez 24h/7 ludzi XD a to o
7:13 a to 15:23 18:00 4:00 XD ale pompa zawsze gdywejde i sie zapytam czy cos robimy to robimy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1635 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1636 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() chwała zwycięstwu!
![]() |
![]() |
#1637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi się nie nudzi ta wojna robimy często sneaki ostatno (openik/sneak) wygrany. I jakos lv moze nie dużo wbiłem ale bywa
![]() jak by nie było ten post wsio wyjaśnia: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1891713
![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spigowany a mówia że to my pingujemy XD
![]() |
![]() |